Karting ekomaksu

Maksanko_mistä

Mihin tuo ekomaksu 25€ kisoissa käytetään? Ja onko se auto kohtainen eli maksaako jokainen kuski sen? Nyt Porissa esim. noin 120 kuljettajaa niin maksua tulee 3000€ pelkät roskikset ja rengas ym. öljyjäte ei maksa noin paljon.

8

819

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wertcjvcnhxfbgv

      Sähkö ja radan ylläpito ensimmäisenä tulee mieleen. Loput varmaan kerhon pyörittämiseen jos jotain jää.

    • 466689

      Talkooväki ryyppää sen , liity sinäkin talkoolaiseksi

    • rahankeräystä

      Se on näppärä keino kerätä rahaa korottamatta varsinaista kilpailumaksua. Mitään mitä et ennen kilpailumaksulla saanut et saa, mutta abauttiarallaa plusmiinus 30% korotushan se kisamaksuihin on ollut luokasta riippuen.

    • jfhfjfifju

      ekomaksu menee kisan järjestäjälle, joka huolehtii sitten jätemaksuista...rata ei tuota maksua saa...

    • Maksanko_kahteenkertaa

      Kiitos vastauksista eikö sitten ole majoitusmaksu jolla katetaan sähköt?

    • 45566666

      Juu , olet riiston uhri

    • tolokutontarahastusta

      Ennen oli ennen ja nyt on nyt....... Tämä ekomaksu on nykyisin vain hieno tapa rahastaa harrastajia. Kaikki kilpailijat sen( varma en ole )joutuu maksamaan. Vai joutuuko? Vähentyneet harrastajamäärät ovat varmaan syy tähän. Jäljelle jääneet maksavat itsensä kipeäksi kisapaikoille näistä eko ym. maksuista. Talkoolaisia ei saa enää töihin, joten joudutaan palkkaamaan ihmisiä lippupisteisiin ym. tehtäviin. Oman kerhon jäsenet saavat yleensä kilpailla "ilmaiseksi" ja säästyvät näistä mielivalta-maksuista. Toinen asia on sitten että saako maksuille vastinetta? Välillä tuntuu että ei saa kuin kylmää vettä niskaan kylmässä saunassa tai pelkässä paskaisessa suikunurkassa. Wc-paperikin saattaa olla loppu jne. Ahneilla on tietynlainen loppu..... mutta kyllä se tulee pää vetävän käteen vielä..... Toivottavasti joku maksuista päättävä henkilö joskus osaisi asettua maksavan asiakkaan asemaan ja tulla edes vähän järkiinsä......

    • Laajempaaajattelua

      Rata, eko ja majoitus maksu..onhan noita. Majoitus maksu milestäni OK? Täytyy niitä majoituspaikkoja hiukan huoltaa myös, joskus soraa, niittää heinää ja ehkä korjatkaa sähkötolppia. Jos näistä kertyy kisassa 1200e ja kisan saa onnistumaan esim. 1x3 vuoteen tekee se 400e per vuosi. Sillä ei paljon hiekkaa ostella vuosittain. Ekomaksu menee roskikset, vesi, jossain määrin sähkö sekä pakollinen henkilö kunta (mikäli kisajärjestäjät on eri kuin radan pyörittäjä) 25e x 100 kilpailijaa tekee tuon 2500e. Vaihtolava liikahtaa ehkä noin 350e, rengas hävitys 50e, vesi huolto 350e paska paprut 150e,esim. Henkilö kunta 1000e. Jää siitä ny muutama 100e jos joku tuota mielii, niin kyllä Suomessa kisailijoita on kun vaan joku järjestää kisat.
      Ratamaksu ei sitten kata yhtään mitään, kuin korkeintaan radan pyörityksen. Kaikki korjaustoimet/uusimiset pitää jonkun rahoittaa. Se pelkkä paljon parjattua vesilämmitin maksaa näin isoon juttuun 4000e, suihkut 1000e sauna muuten 4000 vessat vaikka kuinka halvalla tekee 1000 per luukku. Asfaltistakin usein valitetaan, sen elin ikä on varmaan noin 30 vuotta. Mutta kun se levitetään noin kilometriin taitaa maksaa jotain (puhdas heitto kun en tiedä 200te) eli noin 6500e per vuosi. Ruohonleikkuri 1000e per vuosi ja paljon muita juttuja. Lopputulema on että ei oikein Ameriikan hommaa.. Ratoja on ehkä hiukan liikaa jopa Suomessa ja kaikille ei riitä toimintaa. Toki metsäradat tukee harrastajia, mutta mielestäni harrastajien ei saisi ihan hirveitä metsäradoilta myöskään vaatia.
      Myöskin täytyy todeta, että jotakin osaamme tehdä oikein. kun katsoo noita moottoriurheilu luokkia yleensä, on sinne tästä 5 miljoonaisesta (saman verran kuin Pietarin kaupungissa) kansasta joku onnistunut nousemaan. Rata autoilussa luokka kuin luokka aina on joku Suomalainen 5 nipussa, rallissa aika usein useita vuosia ollut suomalainen 5 nipussa ja vormuloissakin 3 paikasta onnistunut 2 suomalaista täyttämään paikat. Täytynee muistaa meitin pienikansa joka murjottaa talvet pakkasessa ja lumessa vain katsoen kesän kuvia. Suomalaiset Pärjää aika hyvin ja se johtunee kumminkin ehkä kohtuullisen edullisesta juniori toiminnasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe