IT-alalle 12 viikossa palkkaduuniin koodariksi !

Hurjaa!
http://www.hs.fi/teknologia/art-2000005177689.html

Haluaisitko IT-konsultiksi 12 viikon ilmaisella koulutuksella, työpaikka taattu? Uusi nopea koulutusmalli aloittaa Suomessa
Ensimmäinen koulutus alkaa syksyllä, ja siinä opetellaan ohjelmointikieli Javaa.
Ilmianna
Jaa

11 Vastausta


Academic Work harrastaa ikäsyrjintää, joten yli 35-vuotiaat älkööt vaivautuko. Ikäsyrjintä on kielletty yhdenvertaisuuslaissa, mutta eipä sitä kukaan näytä valvovan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Esim. Yhdenvertaisuuslakia on koeteltu mm. Turun hallinto-oikeudessa opettajanvalintajutussa. Lähettivät valittajalle eli muijalle päätöksen. Vedottiin johonkin toiseen lakiin, jossa oli alleviivattuna lain kohta, jossa todettiin, että viime kädessä työhönottaja saa palkata kenet haluaa muodollisesti pätevistä hakijoista. Muistelisin, että kyseessä ei ollut tämä (uudehko) yhdenvertaisuuslaki.
Luulen, että em. laki on tehty mutisten työnhaussa syrjimistä vastaan.
Googleen Finlex yhdenvertaisuuslaki
http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2014/20141325
Tuossa nykyään on myös ikä mainittu syrjimissyynä. Minulla on ollut muistikuva, että aiemmin ei tätä ollut laissa.
3. luku pykälä 9 ... (positiivinen syrjintä, siksi Helsingissä ei ole enää suomalaisia bussikuskeja)
3. luku pykälä 11 ... Mikä ei ole syrjintää ...
Tämän mukaan koulutuksen saamisen estämiseksi ei saa syrjintää harrastaa
Valitan, en heti keksi miten Android-tabletilla saan pykälämerkin tekstiin. Voisin kokeilla vaihtaa näppistä, minulla on "Hackers keyboard", mutta kokeilen sitä erikseen myöhemmin. Siitä saattaa löytyä pykälän merkki.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Siis 3. luku §9 ja §11. Testaan AndroId 6:lla appsia "Hacker's Keyboard". Toimii.
http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2014/20141325
reCAPTCHA ei toimi jos on päällä erikoisnäppis "Hacker's ...".
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Eikä työnantajan tarvitse tuijotella palkkataulukoita ja yrittää perustella maistereille ja insinöörelle, miksi he eivät saa edes keskivertopalkkaa. Nerokasta! Tämän mallin avulla saa tosi halpaa kertakäyttötyövoimaa.

Tietysti 12 viikkoa kuulostaa aika extreemiltä, mutta toisaalta aika hullua nykyään on vuosien kouluttautumispanostakaan riskialttiille IT-alalle laittaa.

Olisiko tämä muuten nimeltään "Intian malli"? Eikös ne vähän tuolla tavalla ihmisensä kouluta?

Naurattaa vaan kun firman nimi on Academic Work.
Ilmianna
Jaa
Mitä mahtaa Academic Worksin oikeasti akateemisesti koulutetut työntekijät moisesta ajatella? Vai eikö siellä ole sellaisia?
Aika 'hyvin' työnantaja osoittaa, minkä verran todellisuudessa arvostaa heitä...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Eiköhän tämä vuokratyöfirma annakin ymmärtää, että välittävät nuoria valmistuvia/vastavalmistuneita. Jopahan on kohtalo nykyajan ajateemisilla, jos tuollaisen firman hyväksikäytettäväksi ryhtyy.
Muinoin oli Helsingin Sörnäisissä Hieronta-akatemia,
onkohan tämän toisen firman akateemisuus sukua Sörnäisten puljulle?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mitenköhän käy, no on tämä jo parempi idea kuin se, pakolaisista koodaajia. Parempi vielä jos vain antaisivat nykyisille koodaajille töitä, tai siis välittäisivät että kun laittaa tiedot heille niin hakevat sitten omasta puolesta. Mutta syy on varmaan että en ole oikeista piireistä, että vois töitä antaa, ilmeisesti kaikki koodaajat on vääriä ihmisiä on pula oikeiden piirien koodaajista eli elliitillä ei ole taitoja herra hissiin, ei tästä ole minulle mitään hyötyä, mutta ei varmaan haittaakaan. ne paikat mitkä täytyy niin en olisi niihin päässyt muutenkaan vaan ne oli varattuja herra hissi kokelailla
Ilmianna
Jaa
Kuten jo muualle kirjoitinkin, voi olla että päästäkseen 15 parhaan joukkoon pitää ehkä kuulua alle 2% vähemmistöön, Mensan jäseneen, jolla on korkea ÄO sekä valokuvamuisti. Jos tänne nyt hakisi vähintään 750 henkilöä, mutta luultavasti heistä monet ovat jo hyvin älykkäitä, eli kilpailu on vieläkin kovempaa kuin luullaan.
Koulutus on varmaan todella kovaa rääkkiä. Itse olen jo lähes eläkeikäinen, mutta Javasta on jotain kurssipohjia 10 v takaa. Olin ohjelmointihommissa 33 vuotta, mutta ne koneet eivät olleet mitään nykyajan laitteita todellakaan.
Pitäisikö piruuttaan mennä noiden alkukarsintoihin. Ikää ei parane ilmoittaa, koska silloin voi kuitenkin tulla syrjitystä. Kurssia en jaksaisi käydä, on kovaa rääkkiä. Kerran viikossa on kokeet. Muistini ei ole koskaan ollut hyvä. Epäilen nyt alkavaa dementiaa, koska minulla on huono lähimuisti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
höpö höpö, jos niin ÄÖ tä ja kaikkea niin miksi javaa opetetaan, eihän sitä tarvi enään nykyään missään. Kyllä tää on taas elliitin ajantuhlaus kekkasuja kasvaville kilpailijoille, jos menet kokeisiin niin se on 15 -20 päivää pois elämästäs jota et ikinä saa takaisin, olisit siinä ajassa voinut itse opiskella java paskan mitä tarvitset kun ongelma tulee vastaan
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
> Kuten jo muualle kirjoitinkin, voi olla että päästäkseen 15 parhaan joukkoon pitää ehkä kuulua alle 2% vähemmistöön, Mensan jäseneen, jolla on korkea ÄO sekä valokuvamuisti.

Valokuvamuistia ei ole olemassakaan. Tunnistat huijarin siitä, jos joku sellaista väittää.
Ilmianna
Jaa
Ohoh! 12 viikon koulutuksella harvoin koodaria tulee jos ei entuudestansa ole koodausta harrastanut. Jos pystymetsästä lähtee ohjelmointia opettelemaan se vie aikaa vaikka kuinka panostaisi ja olisi intoakin. Harva oppii soittamaan 12 viikossa instrumenttia. Harva oppii uuden kielen 12 viikossa. Toki luonnonlahjakkuuksia on mutta sellaiset ovat tuiki harvassa. Onnea yritykseen.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

IT-alalle 12 viikossa palkkaduuniin koodariksi !

Hurjaa!
http://www.hs.fi/teknologia/art-2000005177689.html

Haluaisitko IT-konsultiksi 12 viikon ilmaisella koulutuksella, työpaikka taattu? Uusi nopea koulutusmalli aloittaa Suomessa
Ensimmäinen koulutus alkaa syksyllä, ja siinä opetellaan ohjelmointikieli Javaa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta