Magneettimedia ja KauppaSuomi ja J.Kärkkäinen Oy

Medioidensisältö

J.Kärkkäinen Oy on levittänyt suorajakeluna 466.100 kappaletta KauppaSuomi nimistä mainosjulkaisua.

Julkaisu sisältää runsaasti myös toimituksellista sisältöä. Tästä esimerkkinä sivuilla 52-53 on nimimerkin Arvi Pihkala pitkä tarina otsikolla "Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia - ketkä ovat syylisiä?"

Kyseisessä artikkelissa mm. väitetään seuraavaa: "Koulujen homo- ja transulobbaus liittyvät suoraan myös kysymyksiin kansallisuusaatteesta ja kansallisesta itsepuolustuksesta. Jotta alkuperäisväestöjen itsepuolustuskyky saataisiin rappeutettua täydellisesti, markkinoi eliitti meille ja lapsillemme aatteita, jotka pyrkivät tuhoamaan perheinstituution sekä tekemään valkoisista miehistä raukkamaisia "sukupuolineutraaleja" nahjuksia."

J.Kärkkäinen Oyn lähihistoriasta löytyy KauppaSuomen lisäksi toinenkin laajalevikkinen media:

”Magneettimedian perusti alun perin tavarataloyrittäjä Juha Kärkkäinen. Kärkkäinen luopui julkaisusta vuoden 2013 lopulla. Nyt lehteä julkaisee Pohjoinen Perinne -yhdistys, joka on yhteydessä äärioikeistolaiseen Suomen Vastarintaliikkeeseen. […] Magneettimedian aiheita ovat maahanmuutto- ja juutalaisvastaisuus, salaliittoteoriat ja vaihtoehtohoidot. Ilmaisjakelun tekeminen lakkasi syksyllä 2013, ja Kärkkäinen perusti markkina-alueidensa uudeksi ilmaisjakeluksi KauppaSuomi-nimisen lehden. Sivustoa julkaisee nyt Pohjoinen Perinne -yhdistys. Yhdistysrekisterin mukaan yhdistyksen nimenkirjoittajat ovat Jesse (Eppu) Torniainen, Tomi Tiihonen ja Tuomas Illikainen. Kaikki kolme toimivat äärioikeistolaisessa Suomen Vastarintaliikkeessä (SVL).” Linkki: http://yle.fi/uutiset/3-8407726

17

898

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jargrid

      nii,in?

    • Alavieskalainen

      Jesse Torniainen mannekiiniksi kaupan ovelle ja saadaa koko maailman natsit Ylivieskaan.

    • hall.NIMI.ahon.ON.voitto
    • Hypnoosiboxi

      Hyvä kärkkäinen, hyvä magneettimedia, hyvä pohjoinen-perinne. Toivottavasti yle-uskovaiset ottavat kärtsätyt aivonsa ja alkavat vahingossa ajatella itse.

      • Totuus2001

        Kaikki magneettimediaan uskovat kahelit vähäälyiset, juutalaisten joukkomurhat on nazien tarkoin ylläpitämien rekistereissä merkitty, tatuointi numerot on nazien leireillä tekemiä, joten idioottimaista väitellä muuta, vai väitättekö että nazit liioteli tekemiään joukkomurhia ,olette maan pohjaliejua.


    • Koljon

      Putin maksaa paskanlevityksestä Suomen uusnatseille niin paljon että riittää bisnekseenkin.

    • Kiipula

      Edellämainittu Jesse Torniainen ja muut natsit tänään vankeustuomioihin. Kärkkäiselle terveisiä.

    • EttekötajuaMihinPyritään

      Aloituksen esittämä moraalisten arvojemme organisoitu rappeuttaminen on totta.

    • Bror-Erik1974odin

      Minulta tuo julkaisu matkaa postilaatikolta suoraan paperinkeräyslootaan. On jotain hyöty
      siitäkin. :)

    • Ärsyyntynyt

      Vasta toisen kerran postilaatikkooni tipahtaneesta KauppaSuomesta ei voi todeta muuta kuin, että jo on herra Kärkkäisellä mielenkiintoinen mielenlaatu. En aiemmin ollut kiinnittänyt kyseiseen tyyppiin mitään huomiota, saati sitten tiennyt hänen olemassaolostaan. Nyt luin lehden ja mitä pidemmälle etenin sitä pahoinvoivammaksi tulin. Onkos hänellä ns. kaikki kotona? Täyttä potaskaa, propagandaa ja ajatustensa pakkosyöttöä - no, toki ovelalla tavalla levitettynä, täytyy myöntää -
      ilmaisjakelulehdessä. Itsekehussakin hän voittaa Keskisen Vesan mennen tullen. Kärkkäisen jälkeen Keskinenkin vaikuttaa ihan normikansalaiselta....

      Nyt vain on ongelma - miten saan ko. lehden tipahtamisen postilaatikkooni estettyä? Muuta mainospostia voi kyllä tulla. Pitääkö kirjoittaa herra Kärkkäiselle henkilökohtaisesti?

      Ps. Liikettänsä täällä Jyväskylässä en aio kannattaa.

      • area51

        Kärkkäisen ajatusmaailma kummunnee puhtaasti uskonnollisista periaatteista.
        Osa hänen juutalaisvastaisista kirjoituksistaan aiheutti käräjätuomion.

        Magneettimedian eli Kauppasuomen "uudistetun" version (käytännössä täysin sama julkaisu, toimitetaan tavaratalo Kärkkäisen mainosliitteen ohessa) käynnistämiseen oli aikanaan palkattu Arto Merisalo, epämääräisistä bisneksistään tunnettu liikemies, joka istui tuolloin ehdotonta tuomiota vankilassa.

        Näiden "vaihtoehto-medioiden" ns. totuudet kumpuavat iänikuisesta salaliittoteoreetikkojen uskosta omaan ylivertaisuuteensa, uskoon siitä että juuri heillä kaikista maailman ihmisistä olisi parempaa tietoa asioiden oikeasta laidasta.
        Mutta ei ole.
        Harhaisten, hyvin usein yhden asian liikkeiden rummuttamien uskomusten varaan perustuvien propagandojen levittäminen uskottelemalla, että valtamedia levittää vain valheita, ei salaliittoteorioita totuudeksi muuta.

        Uskonlahkolaisuudet kuuluvat edellä mainittuihin levittäen usein raamattuun perustuvaa tulkintaa ainoana oikeana totuutena - josta mm. alussa mainittu juutalaisvastaisuuskin nousee.
        Uskonnonvapaus mielestäni tarkoittaa sitä, että annetaan jokaisen uskoa tai olla uskomatta mihin haluaa pyrkimättä vaikuttamaan jopa manipuloiden muiden uskoon.
        Erittäin erikoista on sekoittaa em. uskonnollisuuteen perustuva salaliittoteoretikointi ja liike-elämä tavaratalobisneksen muodossa keskenään.

        En asioi enää Kärkkäisellä omistajan aatemaailman takia.


    • AktionT4

      Noilla Magneettimedia faneilla on arka aihe eugeniikka, kirjoitin viestin sinne aiheeseen jossa Magneettimedia oli tehnyt artikkelin siitä että Adolf Hitlerin Mein Kampf kirjan voi myös kuunnella äänitteenä. Viestiäni ei koskaan julkaistu , laitetaan se sitten tänne Suomi24.

      Saksalaiset tappoivat, murhasivat omia kansalaisiaan joilla oli jokin vamma tai psyykkinen ongelma. Arjalaiset siis tappoivat oman maan Arjalaisia. Alussa vain sterisoitiin Sakslaisen eugeniikka rodunjalostamis opin ohjaamana, sitten johto mietti jo että pitäisi alkaa tappamaan vammaisia omia kansalaisiaan eugeniikan vuoksi ja sen johdosta että vammaiset ihmiset maksoivat valtiolle heidän mielestään liikaa, lisäksi tykättiin pahaa että vammaiset veivät hoitopaikoissa muiden kuten sotilaiden paikkoja ja hoito resursseja. Saksalaisille alettiin syöttää propaganda filmejä sekä julisteita joissa pyrittiin saada yleistä hyäksyntää vammaisten murhaamiselle. Kun sota alkoi Hitler ajatteli että sotaaikana on helpompaa murhata vammaisia ja sodan sytyttyä vammaisten murhaaminen kiihtyi,lisäksi hallinto perusti 6 keskusta johon vammaisia lähetettiin tapettavaksi.


      Kaikki kolme , Juha kärkkäinen, Magneettimedia ja Suomen vastarintaliike vaikuttavat olevan samaisen Saksalaisen aatesuunnan puoltajia?, ja Suomen vastarintaliikkeen sivulla jopa lukee että he kannattavat eugeniikkaa. Mitä eugeeniikka sitten oli tuolloin aiemmin Saksassa? Se oli omien kansalaisten murhaamista. Näyttää enemmän kuin siltä että magneettimedia on vain yksi kolikon puoli, se kannattaa vain omaa versiotaan tyranniasta ja kapinoi lähinnä sitä että nyt se tyrannia sattuu olemaan muiden hallussa kuin heidän. Jos kerran fanittavat liikettä jolle eugeniikka on sydäntä lähellä niin ilmiselvästi se kannattaa vain omaa versiota tyranniasta, ja jos sellainen olisi vallan kahvassa nyt niin vammaisia ja sairaita ei katsottaisi hyvällä, voisi ehkä jopa joutua tulla tapetuksi. Magneettimedian päätoimittaja on käsittääkseni antanut itsestään kuvan uskovana ihmisenä, silti vuosikausia julkaissut natsien hallinosta positiivi sävytteisiä artikkeleita joissa ei mainita omien kansalaisten murhaamista. Monikohan vammaisen lapsen omainen käy säännöllisesti kärkkäisellä ostoksilla osaamatta yhdistää eugeniikkaa siihen mitenkään.

      https://www.ncas.rutgers.edu/center-study-genocide-conflict-resolution-and-human-rights/nazi-euthanasia-program


      http://www.life.org.nz/euthanasia/abouteuthanasia/history-euthanasia6


      http://ww2history.com/key_moments/Holocaust/Hitler_authorizes_killing_of_disabled


      http://www.axishistory.com/axis-nations/59-holocaust-a-war-crimes/holocaust-unsorted/387-aktion-t4-the-euthanasia-program

      • Aatteleppaite

        Sä lauot tässä kaikenlaisia totuuksia. Mistä olet tietosi ammentanut? Mietipä hetki sitä ketkä omistavat tietolähteesi.


      • Totuutta

        Aktion T4. Tuo oli lyhytkestoinen pilottiprojekti joka taisi kestää jonkin kahdeksan kuukautta jonka jälkeen se lopetettiin. Se alkoi ja päättyi teveydenhoitohenkilökunnan ja heidän asiakkailta tulleiden toiveiden perusteella. Samaan aikaa eugeniikka ohjelmia oli monilla muilla mailla ja he lähinnä kopioivat sitä mitä esim. Tanskalla oli jo käynnissä. Kuka haluaa hoitaa vaikeasti epämuodostuneita olioita koko ikänsä? Niin, kyse oli siis lähinnä juuri noista vaikeasti epämuodostuneista vammaisista joista sukulaiset eivät halunneet pitää huolta. Sota-aikana oli lisäksi joitain yksittäisiä tapauksia lievemmin vammaisten osalta kun oltiin tilanteissa joissa resurssit olivat niukat ja piti priorisoida. esim. bunkkeri tms.


    • Alavieskalainen

      Natsit ovat ennenkin liittoutuneet liikemiesten kanssa.

      • hohhoijakkaa

        Hohhoijaa.


    • sionistikärkkäinen

      eivät myy edes mein kampfia, mutta sodastreameja löytyy. taitaa olla krypto-juutalainen tämä juha kärkkäinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe