Kuparipannun konkurssi?

Hukhfrt

Missä on luettavissa se uutinen että Kuparipannu olisi tehnyt konkurssin?

56

320

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pienipää.ORG

      Se on tatuoituna Kerttusedän persposkiin. Tule Inglesiin lukemaan siitä, voidaan tavat maanmainion Kuparipannun terassilla. Samalla voit vetää varvit tiedolla tai ilman.

      • Hamehemmo

        Näin on. Kävin sen lukasemassa kun olen sitä mieltä että uutinen on perseestä. Sieltähän se sitten löytyikin. Pelkkää rektaalia koko väite. Kaupan päälle sain vielä Kerttusedältä sellaiset kyydit, että omaa rektaalia pakottaa ihanasti. Kyseessä on siis uutinen hanurista.


    • Iltiksessä.uutinen-oli

      Iltalehden matkailusivuilla siitä oli uutinen taannoin jo. Google tai Iltiksen haku varmasti auttaa löytämään.

    • pannuonparas

      Uutinen on ankka. Kuparipannu elää ja voi hyvin. Hyvää ruokaa ja isot annokset. Ihana paikka .

    • LehdestäLuin

      Kuparipannun konkurssi oli sanomalehtien uutisissa jo puoli vuotta sitten

    • Hinnatlaskeepannussa

      Uutisissa siitä oli. Kuparipannubaari hinnoitteli itsensä ulos ja uudet omistajat laskevat kuulemma hintoja 60-75% sitten kun uusi pannu aukeaa joskus keväällä

    • PannuunKeittiö

      Ilta-Sanomissa ainakin oli juttu perinteikkään Kuparipannun konkurssista ja uusien omistajien haastattelu. Kuparipannubaari on parasta aikaa remontissa kun uudet omistajat rakennuttavat sinne keittiötä ja Kuparipannubaari muuttuu ruokaravintolaksi.

      • Mikkelinlomalaiset

        Jaa se on totta että kiinni on mennyt pannu. Hyvä että tuli asia tietoon sillä meillä on ensi viikolla Inglesiin lähtö. Eipähän turhaan mennä kolkuttelemaan ovia sitten. Milloinhan tämä ruokaravintola "Pannu" sitten oikein aukeaa? Ei kai enää tälle kaudelle sillä ei kai keittiötä nyt ihan hetkessä rakenneta kun tyhjästä joutuu aloittamaan.


      • TottahanSeOn
        Mikkelinlomalaiset kirjoitti:

        Jaa se on totta että kiinni on mennyt pannu. Hyvä että tuli asia tietoon sillä meillä on ensi viikolla Inglesiin lähtö. Eipähän turhaan mennä kolkuttelemaan ovia sitten. Milloinhan tämä ruokaravintola "Pannu" sitten oikein aukeaa? Ei kai enää tälle kaudelle sillä ei kai keittiötä nyt ihan hetkessä rakenneta kun tyhjästä joutuu aloittamaan.

        Joo, kyllä se valitettavasti on totta että pannu meni korkurssiin. Jopa kuparipannubaarilaisten ystävä nimimerkki "Lakimiestuttu" on vahvistanut tiedon Kuparipannubaarin konkurssista.


      • onko_paskapuhetta

        Hei ! Minkä päivän Iltiksessä oli tuo Kuparipannun konkurssijuttu? En ole huomannut.


      • KonkkaOonkka
        onko_paskapuhetta kirjoitti:

        Hei ! Minkä päivän Iltiksessä oli tuo Kuparipannun konkurssijuttu? En ole huomannut.

        13.12.2017 sivulla 14


    • takahikiänponsi

      Oikein Ilta-Sanomissa...hmm. Olisko se kuitenkin ollut Maaseuduntulevaisuus joka teille varmaankin tulee.

    • Kuusitähtee

      Eikun nettiin varaamaan pöytää.jos ylipäänsä saa,kun on varattava viikkokausia ennen.Jonot ovat tosi valtavat kuiluisan keittiön takia.Peruutuspaikkoja voi kysellä.On se niin upea pannuravintola.

    • TotuusTekeehyvää

      Iloisia ja positiivisia uutisia pienipäälle ja hänen hengenheimolaisilleen; Kuparipannulla menee erittäin hyvin ja tulossa ennätyksellisen hyvä kausi. Konkurrssi tulee siis jonnekin muualle, ehkä kontulankaaren Suomiaukiolle. Pienipään trollauksien aikana noin parina vuonna ainakin kaksi yritystä siellä on mennyt nurin. Aivan kuten ennustettiinkin.
      Pienipään konkurssitoiveet siis realisoituivatkin lähemmäs kuin hän arvasikaan....
      "lakimiestutulle" terveisiä. Juo vähemmän ja tiedä oikeita asioita enemmän.

    • Hurjaavauhtia

      Pannu porskuttaa sellaisella kyydillä eteenpäin että muita hirvittää..Siihen on yksi hyvä syy;upeaa,tasokasta ruokaa parhaista raaka-aineista,tasokkaan keittiön ja kokkien toimesta.Siksi pannuun tullaan muistakin kohteista.

    • Käytyon

      No nyt olen käynyt paikan päällä itse toteamassa tilanteen. Tottahan se on mitä on uutisoitu, siis että Kuparipannu on suljettu. Jostain syystä trollit väittävät pannun olevan auki ja pöytäkin pitäisi kuulemma varata. Ei tarvitse, sillä ovet olivat kiinni ja ovessa lappu että olemme sulkeneet ovemme. Kiittivät vielä asiakkaita kuluneista vuosista ja että uudet omistajat tiedottavat milloin avaavat ovet uudelleen.
      Mikä lie trollien motiivi väittää pannun olevan avoinna?
      Minulla ei tullut mitään kuluja kun kävin toteamassa pannun tilanteen sillä oli niillä kulmilla. Toivottavasti trollien valheiden takia kukaan ei nyt varta vasten lähde pannuun taksilla. Turha reissu tulee olemaan.

      • Kuparipannubaarissa

        Joo, kiinnihän se Kuparipannubaari on kuten uutiset Inglesistä ovat kertoneet. Se on tuo yksi ja ainoa trolli joka väittää pannun olevan niin suosittu että pitää varata pöytä. Motiivi hänellä on siinä että hän toivoo että joku reppana oikeasti menee ja soittaa Kuparipannubaariin ja yrittää varata pöytää. Kuparipannubaari on kaljabaari jonne ei todellakaan tarvitse varata pöytää. Ei niillä siellä edes ole kuin kaksi pöytää ja baaritiski. Pikkuinen kaljabaari jossa hartiat ottaa sieniin kiinni josn yrittää kääntyä.
        Tiskillä on muuten aina ollut tilaan kun olen ollut Kuparipannubaarissa ryyppäämässä.


      • pannuntosiystävä

        Lopeta jo pienipää trollauksesi ja aloita joulurauha. Ota terästettyä glögiä, kyllä se ahdistus siitä helpottaa ja näet tämän maailman valoisampana.
        Kuparipannu se porskuttaa asiakkaita pullollaan, juuri nytkin!


    • Lisäjakkaratpeliin

      Mitään soittoja hemmot ei tartte.Netistä vaan varaukset sisään.Ootte varmaan käyny toises baarissa mikä on kiinni ovet hakasilla.Pannuravintolaan ovet on auki aukiolojen mukaan.Tosin sisään on hankala päästä illalla ilman varauksia.Näin kävi yhdelle jos toisellekkin ryhmälle.mutta sopu sijaa antoi kun varastosta lisäpöytiä kantoivat.Hienoa toimintaa.

      • Höpötihöpö

        Höpöhöpö trolli. Älä viitsi jatkuvasti jauhaa apulantaa. Kukaan ei ole niin hölmö että alkaisi varaamaan pöytää kaljabaariin.


      • EBITDA

        Kuparipannu on suljettu. Voit lopettaa jo trollaamisen samasta aiheesta.


    • pppttrree

      Huomenna lähdetään tuskin maltan odottaa kuparipannun maukkaita lihapullia perunamuusilla kera puolukkahillon nam.

      • Huijariolet

        Kannattaa seurata uutisointia että milloin uudet omistajat saavat pannun avattua. Ainakin viime viikolla pannu oli suljettuna kun me olimme Inglesissä. Tosin trollihan sinäkin olet. Sinut paljasti trolliksi tuo lihapullat perunamuusi. Kuparipannubaarista näet ei ole koskaan saanut lihapullia saati muusia. Vain kaalikääryleitä ja makkaraperunoita sieltä on saanut, mutta uusien omistajien myötä Kuparipannubaariin rakennetaan oikea keittiö.


    • TerkutInglesistä

      Hola vaan kaikille! Täällä ollaan Inglesissä. Eilen kun oltiin rannalta tulossa joskus kolmen jälkeen iltapäivällä niin ajateltiin että mennään nyt sinne ravintola Kuparipannuun syömään ja kahville kun sitä paikkaa on täällä niin kovin mainostettu. Ihan omakohtaisesti tuli huomattua että suljettuhan se paikka oli. Tosin sekin asia on täällä näköjään kerrottu useampaan otteeseen. Oli siinä ovessa joku lappukin jonka vaimo kävi lukemassa. Kun kysyin että mitä siinä luki niin emäntä sanoi vaan että kiinni se on mennyt jo marraskuussa. Emme sitten tiedä että tämän vuoden marraskuussa vai viime vuonna. Tämä vaan ihan oikeana tietona kaikille, meinaan kun täälläkin väitetään että auki se on. Jotkut remonttimiehet siellä sisällä hääräsivät kun emäntä vilkuili sisälle. Ilmeisesti olivat niitä remonttimiehiä jotka ovat sitä keittiötä rakentamassa, meinaan kun remontistakin on tullut täällä luettua. Olisivat voineet laittaa siihen lappuun että milloin sitten on avajaiset, meinaan ettei muut turhaan menisi ja voisi täälläkin sitten kertoa että milloin aukeaa uudistunut ravintola Kuparipannu.

      • pannuntosiystävä

        Hyvä pienipää!
        Aika pitkän valheen jaksoitkin kirjoittaa, ja ihan turhaan. Ei täällä kukaan valheitasi usko.
        Kuparipannulle tulossa ennätyksellisen hyvä kausi.


    • Muiltakinsaarilta

      Ma Grili-ilta oli kyllä huippu.Vain 18,50€ syö niin paljon kuin jaksat. Oi sitä herkkujen määrää.Oikea kulinaristin mekka.Hienoa ,että edes yksi huippuravintola järjestää grilli-iltoja.Väkeä pilvin pimein.Keittiölle täydet kympit.Pannu on saarten ykköspaikka ollut jo vuosia,johon tullaan muiltakin saarilta syömään.

      • Pannuonkiinni

        Kyseinen "ykköspaikka" on valitettavasti suljettu. Kovasti sinä jaksat trollata mutta ei sinua trollia kukaan enää usko. Ihme ettei väittänyt että Kuparipannubaariin pitää tehdä pöytävaraus, heh.
        Pannu aukeaa uudelleen uusien omistajien toimesta joskus tammikuun lopulla tai helmikuussa.


      • PienipäälläTökkiiPahasti
        Pannuonkiinni kirjoitti:

        Kyseinen "ykköspaikka" on valitettavasti suljettu. Kovasti sinä jaksat trollata mutta ei sinua trollia kukaan enää usko. Ihme ettei väittänyt että Kuparipannubaariin pitää tehdä pöytävaraus, heh.
        Pannu aukeaa uudelleen uusien omistajien toimesta joskus tammikuun lopulla tai helmikuussa.

        Kuparipannu on juuri nytkin auki ja lounasasiakkaita 20-30 välillä.
        Yritä pienipää keksiä jotain uutta trollausta kuin tuo jo kaksi vuotta vanha sulkemistrollaus.
        Alat pahasti toistaa itseäsi. Eikö pienestä päästä lähde mitään parempaa valhetta?


      • Pianovetavataan

        Joku vähän häiriintynyt tyyppihän tuo on joka väittää kuparipannubaarin olevan auki ja suosittu paikka. Päivästä toiseen jauhaa samaa paskaa:

        Kuparipannubaari on auki.
        Kuparipannubaari on suosittu.
        Kuparipannubaariin kannattaa varata pöytä.
        Kuparipannubaariin on jonoa kulman taakse asti.

        Tätä samaa tuo häiriintynyt trolli jauhaa päivästä toiseen, ressukka. Päässä ei hänellä pyöri mitään muuta kuin Kuparipannubaari. Mitähän mahtaa Kuparipannubaarin entiset ja uudet omistajat miettiä tuosta trollista joka pitää heidän baariaan esillä negatiivisessa mielessä joka ikinen päivä?

        Entisille ja tuleville asiakkaille tiedoksi: Kuparipannubaari on suljettuna vielä hetken kun uudet omistajat rakennuttavat sinne keittiötä. Sitten alkaa saamaan myös muuta ruokaa kuin kaalikääryleitä ja makkaraperunoita. Seuratkaa tämän palstan uutisointia niin tiedätte milloin uudistunut ravintola Kuparipannu avaa ovensa.


      • MiksiAinaValehtelet

        Kerro sinä pienipää, että miksi yli kaksi vuotta olet jo saarnannut tuota samaa virttäsi. Silti Kuparipannu on auki ja pysyy!!!


      • LoistavaRuoka

        Tänään kävin ja ihan loistavia pinaattilettuja valmistivat, paljon ihmisiä ja olisi pitänyt varata pöytä mutta onneksi oli peruutus.


    • Mennäänbussillasyömään

      Viimevuonna käväistiin pannussa syömässä muusia lihapullia ja kääryleitä.Hyvää oli.Päiväsaikaan kylläkin.Oli väkeä kovasti.Veneilläkin kuulemma tulee porukkaa siältä sun täältä ja meno yltyy illalla jopa jonoiksi asti.En yhtään ihmettele pöytävarausten tarpeellisuutta.Sehän varmistaa sisäänpääsyn.Viikottain kuulemma tulee bussilasteittain väkeä..on se niin kuuluisa paikka.jos muistakin kohteista tullaan ruokailemaan.

    • Faktaavälillä

      Kylläpäs täällä on taas trollattu. Kuparipannubaari on nimensä mukaisesti BAARI. Sinne EI tarvita pöytävarausta. Sinne EI ole jonoa. Nämä asiat nyt tietää jokainen joka on kuparipannubaarissa joskus käynyt. Trolli yrittää saada ihmiset soittamaan Kuparipannubaariin pöytävarausta. Kaljabaariin EI tarvita pöytävarausta.
      Tosin nythän Kuparipannubaari on suljettu kunnes uudes omistajat sen avaavat.

      • Uskonkävijöitä

        Ei kai pannua ole ketkään muut väittäneet ruokaravintolaksi kuin tuo trolli. Minä ainakin uskon noita jotka ovat pannun ulkopuolella käyneet toteamassa että paikka on suljettu. Helpompi uskoa henkilöitä jotka ovat oven takana käyneet kuin jotain trollia. Täytyy odotella josko pannu saisi ovensa auki kun helmikuuhun mennessä kun menemme Inglesiin kahdeksi viikoksi. Nythän se tosiaan on suljettu kuten täällä on uutisoitu.


      • ovenedessä
        Uskonkävijöitä kirjoitti:

        Ei kai pannua ole ketkään muut väittäneet ruokaravintolaksi kuin tuo trolli. Minä ainakin uskon noita jotka ovat pannun ulkopuolella käyneet toteamassa että paikka on suljettu. Helpompi uskoa henkilöitä jotka ovat oven takana käyneet kuin jotain trollia. Täytyy odotella josko pannu saisi ovensa auki kun helmikuuhun mennessä kun menemme Inglesiin kahdeksi viikoksi. Nythän se tosiaan on suljettu kuten täällä on uutisoitu.

        Oven takana....navetan takana ne on käyneet.....senkin möllikkä!


    • Veneilläkinraflaan

      Sinivalkoisin siivin kun lentää saarelle ,niin näkyy meri mustana pikku veneitä.Luulee ekana delfiineiksi,mutta kyllä ne venhosia on,jotka vimmattua vauhtia menevät etelänpuolelle.Taitaa olla kuitenkin totta tuo edellinen:jos veneilläkin kuparifaflaan menevät syömään..on se vaan aika moinen rafla.Varmaan laajentavat vielä tätä menoa.On kasvu senverran hurjaa,sanoi naapurit kun korttin lähettivät.

      • Tietjohtaasinne

        No niin sekin selvisi,niinhän sen täytyykin olla.Kaikki meri-tietkin johtavat sinne.


    • Harminpaikkanyt

      Harmi että Kuparipannubaari meni konkurssiin. Mistä nyt saa kaalikääryleitä?

    • Copperbar

      Minäkin tykkään kuparipannu ravintolasta!

      • Sittensaaruokaa

        Missä sellainen on? Kuparipannubaari oli Inglesissä mutta se on nyt kiinni. Sitten kun uudet omistajat saavat keittiön rakennettua niin Kuparipannubaari muuttuu ravintola kuparipannuksi.


      • Hinnatlaskeepannussa
        Sittensaaruokaa kirjoitti:

        Missä sellainen on? Kuparipannubaari oli Inglesissä mutta se on nyt kiinni. Sitten kun uudet omistajat saavat keittiön rakennettua niin Kuparipannubaari muuttuu ravintola kuparipannuksi.

        Onhan se harmillista että Kuparipannubaari meni konkurssiin. Noh, uusi alku on uusilla omistajilla kun avaavat ovet joskus tammikuussa. Kuulemma laskevat hintoja 60-75% aikaisemmista. Tämä tarkoittaisi että Kuparipannubaarin 3,5 euron kaljatuoppi maksaisi ehkä enää vain reilu euron. Sehän on normaalihinta tuopille Inglesissä. Kuparipannubaari rohmusi 3,50 tuopista joka oli 3-4 kertaa yli normaalihintatason.


      • sunongelmaon

        Se on sun ongelmas


    • Meetoo2

      Minä myös tykkään Copparista!

      • EtteiTotuusUnohdu

    • Ikäväjuttu

      Harmillista että Kuparipannubaari on mennyt nurin.

    • Meetoo3

      Oops, kuinkas me täällä sitten istutaan?
      Coppari is best!

    • Oppiaikäkaikkion

      Kuparipannussa on väkeä kuin karnevaaleissa konsanaan.Ruoka on hyvää ja edullista vuodesta toiseen.Joskus ei vaan mahdu sisään,mutta siitä oppia:pöytavaraus.Eikun syömään kaikkienaikojen parhaassa ravintolassa.Myös erittäin herkullista aamiaista.Kannattaa käydä ehdottomasti.

      • Acetone

        Voisit jo lopettaa tuon lässyttämisen yhdestä ravintolasta. Mene jonnekin ravintolapalstalle jos ei ole mitään muuta mielessä kuin yksi ja sama ravintola päivästä toiseen.


      • Bannuboikotti
        Acetone kirjoitti:

        Voisit jo lopettaa tuon lässyttämisen yhdestä ravintolasta. Mene jonnekin ravintolapalstalle jos ei ole mitään muuta mielessä kuin yksi ja sama ravintola päivästä toiseen.

        Se on Kuparipannun omistaja Aki tuo mainostaja. Minä pistin pannun boikottiin heidän mainostamisen takia. Ihan OK paikka se on noin muuten, mutta vain tätä jatkuvaa spämmäämistä Kuparipannusta en vain voi sietää. Ei täällä muutkaan Inglesin yrittäjät mainosta yrityksiään.


      • zikaAlkaaBoikotoida
        Bannuboikotti kirjoitti:

        Se on Kuparipannun omistaja Aki tuo mainostaja. Minä pistin pannun boikottiin heidän mainostamisen takia. Ihan OK paikka se on noin muuten, mutta vain tätä jatkuvaa spämmäämistä Kuparipannusta en vain voi sietää. Ei täällä muutkaan Inglesin yrittäjät mainosta yrityksiään.

        Nyt on jo ihmeiden aika, nimittäin zikasairas pienipää laittaa pannun boikottiin!!!
        Toivottavasti laittaa seuraavaksi tämän saitin myös. Tai julistaa sen konkurssiin ja suljetuksi.
        Jäädään sitä ilonpäivää odottamaan.


    • Sielläseoli

      Hesarissa se luki. Iso uutinen oli matkailupalstalla.

      • samatluinmä

        Luin saman uutisen. Pannubaari on kiinni lopullisesti


      • PienipääValehteleeAina
        samatluinmä kirjoitti:

        Luin saman uutisen. Pannubaari on kiinni lopullisesti

        Maaseudun Tulevaisuus kertoo aina totuuden. Se kumosi pienipään julkaiseman uutisen ja totesi pannun jatkavan entistäkin ehommin. Käyttää paikallisia raaka-aineita ja tukee näin paikallisväestöä. Lukekaa viimeinen MT!


    • tiedossaon

      Täällä Inglesissä jokainen suomalainen tietää pannun konkurssista ilman uutisiakin.

      • PienipääValehteleeAina

        ja kaikki tietävät sinut valehtelijaksi. Ei sinua kukaan usko.


    • PiilostaHuutaja

      Nettipoliisiin voi olla sähköisesti yhteydessä yritystrolli asioissa. Joihin kuuluu muunmuassa yrityksen mustamaalaminen. Liiketoiminnan tahallinen mustamaalaminen. Yms. Hyvinkin helppo ip-osoitteen perusteella saada tieto henkilöstä, joka yrittää vaikeuttaa toisten yrityselämää ja niinikään muutenkin elämää. Poliisi kaiketi tutkii onko kyseessä trolli vai mielenterveyspotilas/mielenvikainen. Itse en hek.kohtaisesti alkaisi trolleillessani sakkomaksuja/oikeudenkäyntikuluja maksamaan kateuteni vuoksi. Tarkkaan alkaisin harkita oman elämän hankkimista ja jättäisin rauhaan toisten elämät.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6063
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3836
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      249
      2188
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1860
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1303
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe