Lokkalaisia itkettää

reilupelimies

37

469

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • karatekid

      Itkupotkuraivareita odotettavissa.

    • Temokratiaa

      Ei itketä. Jatka samaan malliin! Pakkaa sekoittamaan sinut sinne valittiinkin.

      • arvaaja.-

        olet lienee itse samanlainen, joka vain häiriköi kaikessa tekemisessään.


      • viihdearvot

        Minä myös toivon, että Lokka jatkaa itsensä nolaamista. Se on kieltämättä viihdyttävää.


      • ämmä-
        viihdearvot kirjoitti:

        Minä myös toivon, että Lokka jatkaa itsensä nolaamista. Se on kieltämättä viihdyttävää.

        Kyllä se täällä netissä ruikuttaminen on paljon nolompaa!


      • mielenosoittaja
        ämmä- kirjoitti:

        Kyllä se täällä netissä ruikuttaminen on paljon nolompaa!

        miten niin? Tästä asiasta olen vahvasti eri mieltä


    • HUIHUIHUI

      ja korruptio jatkaa olemistaan Oulun huijareissa. Millonhan ihmiset viisastuisi

      • Ossaaja_Oulusta

        Ei ihmiset viisastu muissakaan asioissa. Kahden viimeisen päivän aikana olen ollut mukana kahden asuoto-osakeyhtiön yhtiökokouksessa. Kummassakin nuijittiin läpi päätös, että osakkaat maksavat täydellisestä huijaksesta suuret rahat isännöitsijän kaverifirman Hyvälle Veljelle saamatta vastineeksi yhtään mitään. Järkipuhe ei mene kaaliin, ei sitten vähääkään! Pienituloisetkin ihmiset maksavat riemuiten tyhjästä, kun asian esittää Isännöitsijä, joka saa osansa rahoista. Sitten kun joskus paljastat kusetuksen ja nämä kusetetut toteavat heitä kustun silmään pahimman mukaan, he suuttuvat hirveästi. Ei sille silmäänkusijalle vaan sille, joka kusetuksen paljasti. Onhan se nyt ennenkuulumatonta, että joku sivullinen todisti heidät idiooteiksi!
        Miten tilanne eroaa Oulun valtuuston poliittisten broilereitten toiminnasta?
        Ei yhtään mitenkään! Samaa "Oululaista Ossaamista" molemmet!


    • RasismilleEI

      Tässä kukaan itke. Oulun epädemokratia vain toteuttaa itseään, todistaa itse sitä, minkä me Lokan kannattajat (myös muualla Suomessa) olemme kaiken aikaa asiasta ymmärtäneetkin.

      Emme me volise kuin islampapitar Marjaana ja itkupotkuraivarein uhkaa muuttaa toiselle puolelle maapalloa jos asiat eivät mene meidän mielemme mukaan.

      Oulun valtuusto tehköön niinkuin tekee. Mutta myös me, jotka katselemme tilannetta, teemme siitä omat johtopäätöksemme. Teoistaan on vastattava, eikä sitten huutaa "rasisteja" jos oikeutta aletaan hakea muita teitä. Kummallista, että mustaihoinen pedofiili-isä meni Oulussa läpi monta vuotta, ilman että Oulun valtuusto yhtään sääli hänen tytärtään, mutta Junes Lokkaa kohtaan Oulun tekopyhä raati käyttäytyy mielivaltaisesti.

      Jos Oulun kaupunginvaltuuston toiminta on laillista, niin mikäpä siinä. Mutta vaikuttaisi enemmänkin siltä, että kyseessä on kosto Lokalle siitä, että hän toi koko Suomen tarkkaan tietoon Oulun törkydemarien ja hyysärisuvakkien likaisen salaisuuden.

      Osa 1: https://www.youtube.com/watch?v=qyakAgxKKBk

      Osa 2: https://www.youtube.com/watch?v=B86EKKo2M2c

      Osa 3: https://www.youtube.com/watch?v=sKU9NGDAXM8

      Ja täyty heidän välillä syödäkin: https://www.youtube.com/watch?v=6Vd-Q42RtEs

      Insestidemarin uhria oli taatusti monesti itkettänyt. Ainoat, joka hänen itkustaan piittasivat, olivat Junes ja Tiina.

      Ei ihme, että Oulun valtuustoa kyrsii. Junes heitti koko Oulun törkylautakunnan rikokset julki.

      Oulun kaupunginvaltuustossa on eronsa oikeauskoisella (poppaukko-demari) insestimatulla ja toisaalla rehellisellä, Isänmaan matulla. Ensimmäistä suositaan ja tämän rikoksia peitellään, toista ei vastoin huimaa äänisaalistaan huolita lautakuntaan. Tehdään päätökset istunnon ulkopuolella ja sitten vaan ilmoitetaan matulle, että sä et kuulu joukkoon, vaikka matu sai valtaisan äänisaaliin, puolueiden ulkopuolelta ja puoli Suomea hänelle hurraa!
      .

      • Rasismille Ei Kyllä se vain on niin ,että niitä itkupotkukohtauksia sai Marco ja Junes maikkareissa paljö useammin kuin papitar.


    • VassaritSaaRikostella

      Siitä olen monien kanssa samaa mieltä, että tietyissä istunnoissa tulee käyttäytyä rauhallisesti ja valikoida sanansa hillitysti. Tosin esim. Eduskunnassa vasemmisto saa mielinmäärin riehua ja riekkua.

      Tässä ex-ministeri Arhinmäki tunkee nuuskaa (huumetta) nenäänsä kesken eduskunnan istunnon:
      http://www.is.fi/kotimaa/art-2000000266686.html

      Lokka tuskin aikoo pössytellä kesken Oulun kaupunginvaltuuston istunnon... Ai niin, äänisaaliistaan huolimatta muu lautakunta on jokatapauksessa päättänyt estää häntä osallistumasta korkeampiin päätöksiin.

      Tämmöinen demokratia Suomessa. Oulussa.

      Kumpi on huonompaa käytöstä: Lokan pari kirosanaa, vai Oulun kaupunginvaltuuston tietoinen, epädemokraattinen, jopa rasistinen toiminta?
      .

      • nimierkki007

        lokka pelaa itsensä tahallaan ulos ja sitten itkee ettei pääse mukaan. Fanit varmasti tykkää kun saavat mitä halusivat.


    • uusiyritys-

      Lokan on syytä pyrkiä kokoukseen, vaikka Oulumafia ilmoittaa Kalevassa, että ei sinne pääse.
      Kun olet ovella ja poliisi estää sisäänpääsyn, herää kysymys, miksi et pääse sisään. Silloin on totuuden hetki ja puolueiden on vastattava.
      Olet oululaisten valitsema ja edustat satoja henkilöitä. Sinulla on tietenkin oikeus päästä kokoukseen, jossa lautakuntapaikoista päätetään.
      Edellisessä kokouksessa et tehnyt mitään väärää. Pyysit puheenvuoroja ja puhuit niillä. Samoin varavaltuutettu. Puheen sisältöä eivät muut valtuutetut ole oikeutettuja arvostelemaan. Kokouksessa nimittäin voi olla keskustelua ja kiistaa, se on normaalia. Demokratiaa. Jos oulumafiat eivät ole siihen tottuneet, alkakoot tottua. Jos aiemmin kaikki ovat nokkamiesten edessä vapisseet, ei se enää päde; koitti uusi käytäntö.

      Suuret ryhmät voivat tehdä mitä päätöksiä haluavat, mutta vaaleilla laillisesti valitun valtuutetun osallistumista kokouksiin ja keskusteluun ei voida estää missään kaupungissa tai kunnassa.


      Lokka, Wiik, jatkakaa vaan samaan malliiin, olette oikealla asialla.

    • juneksen.nähnyt

      Lainaus tuosta aloituksessa linkatusta jutusta:"– Lokka sai reilun mahdollisuuden, mutta hän halusi sössiä sen. Pelisäännöt ovat selvät, mistä neuvotellaan. Lokalla säännöt olivat hukassa, Jukka Kolmonen jatkaa." Minä ihmettelen, että eikö tosiaan etukäteen kukaan siellä älynnyt, että Lokka tarvitsee tukiopetusta niissä säännöissä ennen kuin häntä kannattaa päästää mihinkään. Eikö ne tosiaan ole seuranneet Oulun tapahtumia sen vertaa, että olisivat tienneet minkälainen tyyppi on kyseessä? Nytpä sitten tietävät.

      • kannustaja

        vaikka tyypin temput tunnetaan, niin pitäähän hänelle antaa mahdollisuus.
        Jotkut ihmiset pystyvät tilaisuuden tullen kehittymään.


      • lonesjukka

        Onko tuo ihmekään kun puolueet ovat jo kauan ennen vaaleja suhmuroineet paikat keskenään. Taisi tulla kepulle ja muille yllätyksenä että valtuustoon voi päästä myös puolueiden ulkopuolelta. Hyvä Junes ja Tiina, pistäkää vain hanttiin sen minkä pystytte.


    • sergi

      Hahahahahahahahaa.

    • TäältäSodankylästä

      Lokka on aivan oikea mies nuiden joojoo ihmisten joukkoon katsoo vähän perään mitä siellä suhmuroidaan.Eikös tavan tallaajan tarvitse tehdä tiliä minkä milloinkin viranomaiselle,nytkin pitäs täyttää veroilmoitus.Auta armias jos ei löydy joka hommasta kuitti silloin minut piru perii. Vai onko tuon valtuuston käytös jo niin vakiintunut käytäntö ettei siihen enää reagoida.Ei muuta kuin tsemppiä niin Lokalle kuin Wiikille,seuraan mielenkiinnolla ja ei muuta kuin jutut nettiin oikeilla nimillä ja kuvilla.Kyllä se siitä

      • kannustaja

        jutut nettiin, niin päästään nauramaan


      • LokanKannattaja

      • uustuotanto

    • Kesk_Oulu

      Porttikielto valtuustoon niin saadaan työrauha.
      Olemme kaikki muut puolueet asian sopineet, pulinat pois.
      Jos et osaa käyttäytyä ravintolassa saat myös porttikiellon.
      Opettelisi nulikka käyttäytymään.

      • KepuTunnusti

        Ahaa. Olette sopineet Lokalle porttikiellon valtuustoon, "niin saatte työrauhan".

        Lokka on laillisesti valtuustoonne äänestetty ja valittu. Te vain jatkatte rikostenne ja omavaltuuksienne tiellä. Valtuusto on kulloinkin se, jonka kansa valitsee, te ette sovi valtuustoa, vaan se valitaan kansan äänillä.

        Teillä, Oulun kepulit ja muut lainlaistajat se on käyttäytymisen opettelemista. Äläkä sinä nimittele aikuista miestä nulikaksi.
        .


      • nimityslautakunta
        KepuTunnusti kirjoitti:

        Ahaa. Olette sopineet Lokalle porttikiellon valtuustoon, "niin saatte työrauhan".

        Lokka on laillisesti valtuustoonne äänestetty ja valittu. Te vain jatkatte rikostenne ja omavaltuuksienne tiellä. Valtuusto on kulloinkin se, jonka kansa valitsee, te ette sovi valtuustoa, vaan se valitaan kansan äänillä.

        Teillä, Oulun kepulit ja muut lainlaistajat se on käyttäytymisen opettelemista. Äläkä sinä nimittele aikuista miestä nulikaksi.
        .

        käytöksen perusteella nulikka on kuvaava nimitys ko. herrasta.


    • ikkunankarmi

      kokoukseen mukaan vaikka ikkunasta, jos ei muuten

    • periksiantamattomuus

      Onko Lokka mennyt väkisin neuvotteluihin, vai onko antanut jo periksi?

      • Öööluejuttuöööö

        Ennen ensimmäistä kokousta Lokka kehuu kaatavansa Tiinan kanssa tuon ennen vaaleja tehdyn sopimuksen. Miten kävikään, Lokka sulki kameransa ensimmäisessä kokouksessa, näytti todellisen tyhmyytensä ja lensi ulos kokonaan varsinaisesta päätöskokouksesta. Lokka joutui heti syömään omaa sontaansa ja löysi paikkansa valtuuston kynnysmattona. Tuon jutun jälkeen olevat Lokan kommentit ja vastaukset kertovat paljon hänen järjenjuoksustaan.

        http://www.jlokka.fi


    • Botnapekka

      Valtuutetun tärkein ominaisuus on yhteistyökyky. Ilman sitä on pelkkä suutaan soittava pelle, joka ei saa aikaan mitään.

    • eipäajateltu

      mIhin lautakuntaan sopivat henkilöt, jotka kaiken kuvaavat tai vähintään kertovat päivityksissään? Joissain lautakunnissa puhutaan yksityisten ihmisten yksityisistä asioista.
      Valtuuston kokoukset ovat julkisia, usein jopa videoituja, niistä ei Lokkaa evätty eikä voida evätä, eri asia on, jos he eivät sovi neuvotteluun, jossa käydään ehkä valtuutettujen sopivuutta lävitse eri lautakuntiin. Ja silleenhän sitä yhteistyöhalukkuutta luodaan haukkumalla 66 muuta henkilöä läskeiksi ja yksinkertaisiksi rikollisiksi.

      • miettijä-

        niin, mikä olisi lokan taidoille sopiva lautakunta


      • epätiedottomuus
        miettijä- kirjoitti:

        niin, mikä olisi lokan taidoille sopiva lautakunta

        mitäs niitä on


      • paikkalöytyi

        Kaupunginvaltuusto.


      • aloituslupa
        paikkalöytyi kirjoitti:

        Kaupunginvaltuusto.

        tuosta voi lähteä liikkeelle


    • Tyhjänjauhaja

      Itse on asiansa sössinyt. Kun on lusikalla saanut ei voi kauhalla ammentaa...

    • mysteerimiehistö

      lokasta ei ole kuulunut mitään vähään aikaan. mihin se on kadonnut

      • vetolujuus

        Suomi24 Oulu-palstalta on lokalle jaettu töitä niin paljon, että joutui luopumaan julkisuudesta kiireisiin vedoten.


      • maksunaika

        ei mitään vieläkään. mikä nyt maksaa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sofia B- on jälleen kerran rakastunut ja onnellinen nainen .

      Toivottavasti nyt on onni kestävää ja Sofia voi saada oman perheen lopulta itselleen .
      Kotimaiset julkkisjuorut
      268
      3077
    2. Sofia seukkaa miljonäärin kanssa matkustellen ympäri maailmaa

      Hän on tavannut toivomansa läsnäolevan mihen ja kohta Sofiast tulee ussperheen äiti. Toivottavasti kohta saamme vauvauut
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      1100
    3. Ukraina romahtamassa, Hallitus hajoamassa.

      Samaan aikaan kun ukrot on rintamalla alakynnessä, niin maan hallitus on hajomassa.
      Maailman menoa
      299
      1043
    4. Millaisia ihmisiä ovat murhaajat: Ari Ossi Petteri Suorsa ja Tiina Pia Susanna Seppänen.

      18-vuotias Adeliina Lehtinen surmattiin raa’alla tavalla syksyllä 2022. Hänen murhastaan tuomittiin elinkautiseen 40-vuo
      Oulu
      8
      1021
    5. Oho! Sofia Belorf ja "rillimiljönääri-rakas" sai somen liekkeihin: "Optikko vai grillikioskin...?"

      "Rillimiljönääri-rakas" on kyllä hyvä titteli!!! Tsemppiä Sofialle rakkauteen ja terkkuja Nikolle ja Stefanille! Lue l
      Kotimaiset julkkisjuorut
      21
      994
    6. Loukkaa se, jos sinä väität mun etsivän jotain rahamiestä

      Vtustako minä sinun rahoista voisin tietää silloin tai nytkään. Rakastuessa kuvittelin että olet varmaan joku tukityölli
      Ikävä
      147
      921
    7. Pikku Liedon pelkoa lietsova ja rikoksia tehtaileva katujengi

      Mistä kaukaa tulevat Liedossa riehuvat katujengiläiset?. Turun Varissuolta tai Pernosta? Nykylukutaidolla selviää, kun t
      Lieto
      38
      861
    8. Olet vallannut ajatukseni.

      Haluaisin tutustua sinuun paremmin ja lähentyä kanssasi. Tuntuu, että joka päivä kun sinua näen, saat minut hämilleen, s
      Ikävä
      31
      860
    9. Pikku apulaiset

      E B ja J E levittää väärää informaatiota Olavintoimintakeskuksen kaupasta. Kuka tai mikä ryhmä tästä hyötyy. Ovatko iha
      Sysmä
      64
      824
    10. Toivokasta torstaipäivää

      Hyvää huomenta ihanille ihmisille. 🌞🍁☕😊❤️ Kauniit syyskelit jatkuu. On hyvä olla lomalla. 🌞
      Ikävä
      161
      797
    Aihe