Nuorempi tyttö kiinnostunut

KLP89

Haluaisin kuulla mielipiteitä seuraavasta asiasta. Olen 28-vuotias nuori mies. Minulle selvisi hiljattain että eräs tyttö on ihastunut minuun. Ainoa ongelma on, että kyseinen tyttö on vasta 16-vuotias. Vappuna olemme samassa paikassa tuon tytön kanssa ja minulla olisi todennäköisesti halutessani mahdollisuus harrastaa seksiä hänen kanssaan. En ole kiinnostunut hänestä seurustelumielessä, mutta koska kyseessä on kaunis ja todella hyväkroppainen tyttö (urheilija) niin en kiellä, ettenkö katsoisi häntä sillä silmällä. Kyseinen tyttö on täyttänyt alkuvuodesta 16 vuotta eli ei ole sakkolihaa. Hän myös vaikuttaa ikäistään kypsemmältä. Onko siis "väärin" jos päädyn hänen kanssaan sänkyyn?

16

1691

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Panokone42

      Ei ku pökköä pesään!!!

    • 873492948

      Sano hänelle etukäteen, ettet ole kiinnostunut hänestä seurustelumielessä.

    • 07613462

      Kuten itsekin totesit niin 16-vuotias ei ole lain kannalta "sakkolihaa" eli siinä mielessä ei väärin. Ja jos kerran tuollainen mahdollisuus tarjoutuu niin anna mennä ja nauti elämästä, ei tarvitse ainakaan jälkeenpäin harmitella. Enkä usko että 16-vuotias mitään vakavaa parisuhdetta haluaakaan. Jos mahdollista, niin voit ryhtyä hänen kanssaan ihan vain seksisuhteeseen ilman sen kummempia sitoumuksia?

    • EmmiSofiaDaniela

      Vaikuttaa mielestäsi ikäiseltään kypsemmältä, mutta silti haluat päästä vain panna paukuttamaan häntä? :) mä sanon suoraan, älä vaivaudu. Jos hän on ihastunut suhun, niin hän todellakin haluaa parisuhteen ja voin kertoa omasta kokemuksesta, mulla on itseäni 12v vanhempi mies ja oltiin just saman ikäisiä kun te nyt ootte, kun tutustuttiin... ja parisuhde alkoi kun olin 17v ja mies 29v. Minun aloitteesta. Nyt ollaan 22v ja 34v, avoliittoon muutettiin kun olin 19v ja mies 31v, naimisiin kun olin 20v ja mies 32v, meidän esikoinen syntyi nyt tämän vuoden alussa... molempien ensimmäinen lapsi.

      Jos minun mies ois ajatellu mua pelkkänä p*lluna, mä olisin sylkenyt päin naamaa! mua oksettaa tuollaset miehet jotka esineellistää naisen, että ne ei naisessa näe muuta kuin alapään, ne ei ajattele että sillä naisella on myös aivot ja tunteet. Hyi h*lvetti.

      Varmista nyt kuitenkin aluksi, että se likka on oikeasti ikäistään kypsempi. Ihmiset on yksilöitä, eivät kaikki 16v ole enää niin lapsellisia. Elämä koulii, mulla oli tuohon ikään jo sellanen tausta että mun äiti on mielenterveysongelmainen ja isä alkoholisti, kotona elämä usein riitelyä, niin mä oon aina tottunu pitämään huolen itsestäni ja siihen päälle koulukiusaamista, ystävän kuolema huumeiden yliannostukseen. 16v muutin kotoa pois, kun sain oppisopimuspaikan ja aloin käymään töissä opiskelun ohella ja tienasin palkkaa, jotta pystyin kustantamaan yksin elämisen.

      12v ei ole parisuhteessa ikäerona edes paha. Sä et pysty ikäsi puolesta olemaan tytön isä! harva 12-vuotias poika ketään muijaa paksuksi tekee. Ja suhde voi myös toimia, vaikka sen alottaisi kun toinen osapuoli vielä huomattavasti nuorempi, meillä esimerkiksi toimi ja toimii edelleen. Sitten jos tytöllä kanssa samanlaisia haaveita, että haluaa nuorena äidiksi, niin paremmin sen perheen pystyy itseään vanhemman miehen kanssa perustamaan, kun ei oman ikäisistä sälleistä ole kantamaan vastuuta. Ollaan onnellisimpia kuin koskaan, meillä on pieni poika ja kultani kanssa jo 5v yhdessä oloa takana, rakkautta riittää, koska ollaan sielunkumppaneita. <3

      • antaamennä

        Ei kai sitä tarvitse kertoa tytölle, että ajattelee "pelkkänä pillua"?? Jos tarjoutuu mahdollisuus päästä "paukuttamaan" eikä ole sakkolihaa niin antaa mennä vain jos kerran tyttökin sitä haluaa. Ei paneminen ole mikään lupaus avioliitosta.


    • nautielämästäsi

      Jos tyttö on kiinnostunut sinusta ja haluaa seksiä niin sanoisin että go for it ja nauti elämästä. Itse kun aikoinaan suurin piirtein saman ikäisenä olin eronnut pitkästä parisuhteesta, niin eräs tyttö (silloin 17-v) oli kiinnostunut minusta ja päädyinkin sänkyyn hänen kanssaan. Olin hänen kanssaan ehkä pari kuukautta seksisuhteessa (jos nähtiin, niin päädyttiin luokseni panemaan) mikä oli silloin mahtavaa, sillä tyttö oli avoin ja suostui asioihin joita exäni ei suostunut (peppuseksi, nieleminen suihinotossa). Nykyään kyseinen nuori nainen on käsittääkseni naimisissa ja itsekin olen onnellinen perheenisä. Kannattaa nauttia uusista seksikokemuksista kun on vielä mahdollista.

      • Sellaistaseelämäon

        Heh siitähän se sitten alkaa.. voin kertoa oman tositarinan olin kyllä vain 25v silloin.. oli juurikin vappu aatto ja kaverin mökillä sitä vietettiin. Yöllä hän soitti mulle ja hieman huppelissa oleva nuorukainen kertoi olevan ihastunut minuun ja halusi tulla mun luokse tekemään sitä itseään.. siinä sitten ajattelin lievässä humalassa että ei kai siinä mitää et tuu taksilla tänne mökille ja maksan kyllä kyydin.. no ei se sinne päässy kun taksit oli niin kiireisiä mutta puhelimessa puhuttiin monta tuntia silloin aamuyöllä. Kello oli vissiin 6 aamulla kun oli pakko lopettaa puhelu ja lähteä nukkumaan känni pois. Siitä viikko eteenpäin hän laittoi viestiä et voitaisiinko nähdä? Kävin sitten hänet hakemassa lähinnä hänen mielikseen kun selvinpäin ei enää niin hirveetä kiinnostusta ollut niin nuoreen tyttöön ja edellisestä suhteestakaan mulla ei ollut kuin jotain viikkoja.. no siinä sitten ajeltiin pitkin maakuntaa,käytiin kahvilla ja juteltiin.. tätä sit jatkui pitkin kesää ja jossain välissä tuli seksikin kuvioihin. No meni vuosi ja päätin muuttaa pois äidin helmoista kun sopiva yksiö kerran löyty. Kun sain tavarat järjestykseen niin ajattelin taas soittaa neitokaiselle että tule kattomaan uutta kämppää ja ne pikaiset vois taas.. No taas meni vuosi näissä merkeissä ja neitokaisen tavaroita kerääntynyt kämppä täyteen. Ei mitään puhetta ollut ns.seurustelusta ja minä ainakin välillä harrastin muita suhteita. Vuosien mittaan huomasin olevani hänestä oikeasti kiinnostunut niin vaihdoin isompaan kämppään ja jatkettiin molemmat ns. omaaelämää jatkaen vain tuota samassa osoitteessa löhöämistä ja seksiä.. no sit mietin että ostan talon kun vuokran hinnalla lyhentää lainaakin. Sain talon valmiiksi 7v sitten ja silloin sit kysyin neitokaiselta että mikä tämä meidän juttu on jos ostan sormukset ja mennää joskus naimisiin.. no hän tietenkin suostu ja elämä on jatkunut tämmösessä ns.vapaassasuhteessa. ainoa vaa että pitäis kuulemma suunnitella jo perhettä kun tuota ikää rupee kertymään.


    • KLP89

      Aloitukseeni kommentoin että kävi kuten veikkailin eli yksi asia johti toiseen ja päädyin sänkyyn kyseisen tytön kanssa. Aluksi olin epävarma kun tyttö kertoi olevansa neitsyt mutta toisaalta eiköhän tuon ikäinen tiedä itse mitä haluaa tehdä? Harrastimme seksiä toisen kerran vielä aamulla eikä ollut mitään puhetta että koska nähdään eli tuskin hän mitään vakavampaa odottikaan. Upean näköinen tyttö myös ilman vaatteita ;-) joskin aika passiivinen sängyssä eli itse sai "kokeneempana" ohjata.

      • dfcgyyu

        Suksi jo hevon vittuun ääliö satuileen ja nai sitä koomassa olevaa mummoos vitun hullu


      • gghhjjkkrf
        dfcgyyu kirjoitti:

        Suksi jo hevon vittuun ääliö satuileen ja nai sitä koomassa olevaa mummoos vitun hullu

        Kateellinen olet sinuakaan ei pane,kuin pakkanen phuaa phuaaa


      • kjähkjäh

        Ja tuollasta kukkakaali kyrpää ei bylsi kuin oma äitis ja löylykauha


    • 758595958

      Aloittajalta kysyisin missä asennoissa panit tyttöä? Aiotko panna häntä uudestaan? Panisitko peppuun?

    • Anonyymi

      Olin kerran Kuusamossa katsomassa kilpailuja hiihtojen jälkeen menin tiskille, kuulin kun nainen kiroili puhelimeen, miten sinä saatoit voi vittu ja juuri nyt saatanan pässi. Kulman takka tuli Riitta 17v hiihtäjä tunsin hänet jotenkin olen itse 47v.
      Moikkasin Riittaa sanoin oletko pahalla päällä, nyökkäsi. Otetaan nopeat, tiskin myyjä sanoi onko papereita, no ei satu olemaan kun ei ole taskuja kopsutettiin juomat alas ja perään toiset siirryttiin pöytään juotiin kuumat kaakaot, Riitta kertoi että poikakaveri on tehnyt pänät ja tiedätkö miksi, no ei ole saanut pillua kun minulla on ohjelma jolloin ei naida, katsoi ja nauroi kaikkea hullua ohjelmaa sitä on. Sanoin sinä saat kullä kalua kun olet noin seksikäs, ai seksikäs. Ainakin minun mielestä seksikkään pyöreä pylly jalkojen välissä turpea kaunis pillu ja sun rinnat kun puku ei purista on tosi kauniit. Juotiin muutama paukku kysyin, eihän enää niin vituta katsoi ja nauroi ei vituta ehkä huommenna. Jäun kyytistäkin kun jäin tähän jumiin, Tule minun mukaan saat käydä suihkussa, no joopa joo mutta ei ole vaatteita, mun huoneessa on. Huoneessa annoin asun ja pyyhkeen voit riisuutua makkarissa. Riitalla oli vain pyyhe päällä ja nosti helmaa, onko hyvän näköiset, on ja paranis ylöspäin. Riitta huusi suihkusta kenen tämä asu on, se on vaimon. Riitta tuli suihkusta, voi luoja sanoin, mikä on vikana. Ei mikään päin vastoin Riitta pyörähti edessä ihana asu ja skoolattiin. Riitta käveli ikkunan eteen ja katsoi ulos katsoin kun terävät rinnat ja seisovat nännit näkyi haamuna läpi urheilijan pylly oikea seksi pakkaus. Riitta oli selin sanoi onko hyvännäköinen. ja kääntyi katsoi suoraan silmiin. Nousin ja otin vaatteita pois kun olin alasti sanoin arvaa Riitta tuli eteen. Se vitun pukki jätti ja minä en ole saanut kyrpää moneen viikkoon. Tartuin Riittaan ja suutelin tunsin koko ajan kuinka käsi hyväili kalua. Kuiskasi se pillu on muuten tosi turvoksissa kokeilin sievästi huulia. Riitta veti sängylle nyt ei odoteta avasi urheilijan pohkeet leviälle nuolaisin muutaman kerran mutta minut vedettiin ylöspäin että osasi olla tiukka Riitta hoki sinä halkaiset sinä halkaiset ihanasti nuori 17v ja reenattu kun vedin sievästi pois lantio tuli matkassa Riitta puri olkapäästä voi jumalauta aii voiii nyyt heilui kalussa kiinni kuiski ihanaa sinä vielä jatkat työsi pois ja meni kontalleen hain pitkään terskalla aukkoa ja kun painoin sisään Riitta huusi ja keinutti lantiota on ihanaa saad kunnolla eikä minuutti munaa tule tule anna anna tunnen tunnen se paisuu oiiih oi oi anna olla anna. Kun menin Riitan viereen suukotteli kylkeä ihanaaa saanko jäädä tänne vai tuleeko vaimosi, ei tule.
      Riitta nauroi mitenhän ylihuommenna käy hiihdon olen kyllä liukas ja nauroi. Riitta kertoi että poikaystävä vain on nainut nopeasti ei muuta. Katsoi Riian vartaloa hyväilib sievästi otti kädestä kiinni tee noin tuntuu hyvältä sievästi kokeili huulia nämä on muuten paksuntuneet Riitta nauroi tunnen kuinka ne on turvonneet pitkästä aikaa suutelin lantiota Riitta siirsi minua huulille ja levitti jalkoja , sun huulet on ihanat jatkoin hiljaa Riitta alkoi jännitellä kun rajähti painoin pääni kiinni vavahteli pitkään makasin rinnan vierellä kun Riitta kysyi saanhan sinua koko yön siirryin päälle heti levisi jalat oi kun tämä taas haluaa . mä en kestä kun tämä on hyvää TYÖNNÄ TYÖNNÄ ai apuaa olet mun olet mun työnsin niin pohjaan kun pääsin ja laukesin. Jonkin ajan päästä hänen äiti soitti missä olet, olen hieronnassa ja nauroi ja piti kalusta kiinni tulen jonkin ajan päästä syön jotain moi. Äti vähän huolehtii, antaskohan se Riitta iski tyynyllä , en anna sinua sille. Sunnun taina Riitta hiihto hyvin, pisteille saakka. Soitti pääsenkö kyydissä kun äidin auto on ahtaasti täynnä voi pääset. Riitta tuli huoneeseen riisui hiihto asua, oletko saanut koskaan hiihtäjää puku päällä en ole työnsin Riitan kontalleen sun pillu on märkä, niin on kun olen hieronut sitä salaa paina paina, oiih joudunko otetuksi kesken hiihdon apua metsässä ei saa lantio liikkui nopeaan ihana metsämies ottaa laskin sisään Riitta laittoi äkkiä housut ylös haluan että se pysyy sisällä on niin lämmintä.
      Riitta seurustelee nyt kivan kaverin kanssaollaan vietitelty. Tuli sitten viesti , en voi olla ilman sinun tiiätkö ?? Laitoin viestin ensi lauantaina Radisson puolen päivän jälkeen, tuli viesti ihanaaa.

    • Anonyymi

      On jo 21-vuotias.
      Jotkut vaan aattelee...

    • Anonyymi

      Tyhmää jatkaa ikivanhoja aiheita.

    • Anonyymi

      Olin rivitalon takapihalla illalla ja naukkailin alkomahoolia, tiellä käveli lähitalon nuori nainen moikkasi näytin kädellä tulla kymään. Ovikello soi ja astui sisään, katseli ympärille sanoin olen viikonloppu isä muut mummolassa ja annoi paukun vähän irvisteli kun oli väkevää meni tunti puhe tuli iloisemmaksi. Otin saunatakin pois kun tuli kuuma kalu oli tiukissa housuissa aika komiana lahkeessa näin että Niina katsoi sitä kun toin juomaa. Jäin eteen seisomaan kysyin oletko nähnyt ja otin kalun esiin Niina katsoi läheltä en ole on se iso. Laitoin piiloon ja istuin vastapäätä Niinan paitakun oli tiukemmalla välillä näin että nännit on kovana Katsoin Niinaa sanoin riisu sinäkin liiat pois, epäili jonkin aikaa ja riisui valkeat pienet pikkarit ja paita ilman liivejä oli seksikäs. Katsoin suoraan pilluun kun istui sohvalla sanoin haluaisin nuolla sinun nuorta pillua Niina nauroi vai haluaisit, no jos saan imeä saat nuolla. Menin eteen kontalleen vedin housut pois kokeili pikkareita katsoin silmiin nämä on märät nauroi sun kalu sai sen aikaan työnsin äkkiä huulet pilluun Niina kiljahti pidin kunnolla jaloista ja maistelin kiihkeänä Niina kiemurteli ja huokaili ihanaa kun otat noin Niina sai nopeasti orgasmin työnsi minut pois ja työnsi lattialle otti kalun suuhun imi kiihkeänä katsoi minua ja sanoi tosi pornoa saada näin ja jatkoi yritin työntää pois että en tule työnsin latialle ja panin sisään Niina huusi että halkeaa mutta työnsi pillua kunnolla vastaan liikkui muka eteenpäin lattialla mutta panin kunnolla kun aloin jännitellä kalua kuiskasi tule tule sisään tiukka pillu puristi kunnolla laskin sisään Niina piti kaksin käsin kiinni sanoi hiljaa ole vielä siinä ja keinutti lantiota. Noustiin ylös pyysin anteeksi Niina nauroi älä pyydä oli ihanaa otettiin juomia ja keskusteltiin kaikesta mitä kummallakin on tapahtunut.
      Niina nousi ja keräsi vaatteita pyllisti minuunpäin ja hymyili kun nousin juoksi makkariin rakasteltiin välillä kiihkeästi välillä hellästi. Aamulla Niina lähti antoi suukon , olit ihana haluan joskus lisää. Vaimo vähän epäili kun saunassa oli lakanoita kuivumassa, sanoin halusin puhtaat lakanat kun tulet kotiin, seuraavana yönä vaimo valitti käsittelyssä, kysyi välillä oletko nainut jotain kiimapillua panin takaa ja kuiskasin ei niin kiimapillua kuin sinä silloin oli pyllypystyssä ja kiljahteli oikeasti kiimasena. Kun alettiin nukkumaan kerroin en tarvi muita kiimapilluja.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      329
      3061
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      107
      2261
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      87
      1675
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      195
      1596
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      68
      1398
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1283
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1059
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe