Olen rasittunut

rasittavaa

siitä, että kohtaan jatkuvasti ympärilläni kateellisia naisia. Olen itse nainen. En ole mitään saanut ilmaiseksi tai helpolla. Olen vielä erityisherkkä, ja olen saanut taistella verta ja kyyneliä asioiden eteen. Herkkänä ihmisenä näen niin helposti ihmisten ajatukset ja tunteet. Näen naisissa kateuden, pahuuden, näen pirun heidän sielussa usein (se näkyy heidän katseestaan) jne. Tämä kaikki on rasittavaa. Ja tekee niin vihaiseksi. Minkätakia nämä naispirut haluavat viedä jatkuvasti minulta pois kaiken hyvän tai eivät sallisi minulle mitään? Toisinaan, kun huomaan tämän, niin tulen näille kieroillelieroille niin vihaiseksi, että ihan ajatuksissani alan kurittamaan heitä, ja kuvittelen, kuinka pieksän ja annan turpaan heille. Voi olla, että heille oikeasti tapahtuukin sillä hetkellä jotain pahaa, se on melkein kuin kirous. Mutta mitäs kadehtivat syyttömästi, kun omat asiansa ovat usein paljon paremmin. Ovat sellaisia itsekkäitä nuljakkeita, että pitäisi viedä toisilta viimeisetkin. En minäkään ole koskaan keneltäkään varastanut mitään, jos olen jotain halunnut, mitä toisella on ollut, niin olen sen rehellisellä työllä, verellä, hiellä ja kyyneleillä joutunut itselleni taistelemaan.

10

621

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • säälin-en-kadehdi

      Kuulostat itse kateelliselta narsistilta. Jospa näet muissa vain omat pirusi peilistä.

    • katsoitseäsivaanpeiliin

      Jos olet nainen, niin sano suoraan, että mitä olet vaille? Ymmärrän tietenkin, että kun noinkin suoraan ilmoitin ajatukseni, niin kyllähän siitä nainen kuin nainen ottaa itseensä, jos on kateuteen syyllistynyt. Aina pitäisi olla varovainen. Pitäiskö mun sun mielestä antaa sulle jotain, vai olisitko halunnut kokea itse jonkin onnellisen hetken, minkä olen itse joskus saanut käydä läpi jonkin kärsimyksen yhteydessä? Jos kerrot, että mitä olet vaille, niin voin yrittää auttaa. Minulla ei ole paljon annettavaa. Olen antanut melkein kaiken, mitä minulla on. Sisäistä onneani minun on vaikea kenellekkään lahjoittaa, koska se täytyy osata kokea itse. Mammonan kautta se ei tule.

      Jos olet mies, niin olisko mun pitänyt rakastaa tai osoittaa enemmän rakkautta sua kohtaan, vaikka käyttäydyit niinkuin käyttäydyit? Jos sanot, että minkä vuoksi olen narsisti, niin voisin yrittää toimia paremmin tai korjata käytökseni.

    • Mietihieman

      Siinä on taas joku mukamas niin hyväsydäminen ihminen. Nostat itseäsi jalustalle, ikäänkuin muut naiset olisivat jotenkin pahoja, ja sinä se hyvä ihminen. Niinkuin olisit parempi kuin he?
      Osa väittää olevansa empaattisia ja hyväntahtoisia vaikkeivat olisi sitä.
      Huomaatko kuinka olet tehnyt itsestäsi jonkun uhrin tuossa kateellisuus-asiassakin?
      Kateus on tunne muiden joukossa ja olet todennäköisesti itsekin ollut sitä? Osaatko asettua näiden kateellisten naisten asemaan? Pystytkö ymmärtämään heidän tunnettaan? Ymmärrätkö että kaikki eivät ole kuten sinä ja se on täysin okei?
      Mitä se loppupeleissä edes haittaa sinua jos joku kadehtii?
      Ja vaikka kuinka olisit taitava lukemaan toisten tunnetiloja, ei se aina voi silti onnistua. Kukaan kun ei täysin pääse kenenkään toisen pään sisään. Voit siis tulkita väärinkin.

      • rasittavaa

        Haluaisin kohteliaasti kiittää kriittisestä kannanotostasi. Ehkä täytyykin yrittää asennoitua enemmän kadehtijan asemaan. Sitä en ole ennen tullut ajatelleeksi. Mutta tästä ajatuksesta oli apua minulle. Niin, ja tuskinpa siitä kateudesta loppupeleissä mitään haittaakaan on. En ole kyllä väittänyt tai yrittänyt olla parempi kuin joku toinen. Mutta joskus vain on tullut hetkiä, että se kateus ärsyttää tai on vaikea hyväksyä,.

        Mutta kyllä minä sinuna tarkastelisin myös hieman omaa käyttäytymistäni. Onko se kenties kaikissa tapauksissa ollut aina ihan ok muita kohtaan.

        Ihminen kun ei koskaan kunnolla näe toisen planeetalle. Ei kadehtija eikä kadehdittava.


    • säälin-en-kadehdi

      Et kuulosta kovin onneliselta, vaan katkeralta naisvihaajalta akalta. En todellakaan tahdo sinulta mitään. Itsesääliä voisit koittaa vähentää ja kasvattaa kunnioitustasi samaa sukupuolta olevia kohtaan, jotka nyt koet itseäsi huonommiksi ja alempiarvoisiksi. En oikein usko, että kaikki naiset sinua kadehtivat. Se ajatus kuulostaa häiriintyneeltä ja narsistiselta. Terapiasta olisi varmaan apua. On aivan sama, mitä sukupuolta olen. Sinulle sillä näyttää olevan suhteeton merkitys.

    • TollastaTapahtuu

      Ymmärrän sinua aloittaja, olen itse kokenut samaa. Naiset osaa olla tosi veemäisiä ja itsekkäitä, kateellisia ja ahneita, tyhmiä.

      Pidä itsesi ihmisenä, älä anna niiden myrkyttää mieltäsi. Jos ne on rumia sieluja, ei sun tarvi saada niiltä tartuntaa siitä.

      • vihertää

        Varmasti tapahtuu, eikä riipu siitä kuinka hyvin kadehditun asiat ovat. Kadehtijalla voi itsellään olla kaikki ulkonaisesti paremmin. Niillä, jotka kadehtivat tiettyä ihmistä ja toimivat tunteensa pakottamina tuntuu olevan joitain yhteisiä piirteitä. Kateutta tuntee tahtomattaan joskus lähes jokainen, minä ainakin, mutta kun tunne siirtyy tekojen asteelle annetaan jo pirulle periksi.


      • miesavaruudesta

      • ja-ottaa_huomioon
        miesavaruudesta kirjoitti:

        Täällä mies joka saa samanlaista kohtelua päivittäin, jatkunut lapsesta saakka. Aina ei vaan jaksa olla vahva. Voimia aloittajalle !! https://www.youtube.com/watch?v=BijhY9LRjKE

        Miks vaan aloittajalle kun muutkin kärsii tommosesta.
        Et sitten osannu ajatella.


      • miesavaruudesta

        sori vaan jossen huomannut huomioida sua. Äskeinen Tuomio & Kone - En Garde omistettu kaikille elämässä päähän potkituille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2620
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      89
      1966
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1501
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      923
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe