Olen rasittunut

rasittavaa

siitä, että kohtaan jatkuvasti ympärilläni kateellisia naisia. Olen itse nainen. En ole mitään saanut ilmaiseksi tai helpolla. Olen vielä erityisherkkä, ja olen saanut taistella verta ja kyyneliä asioiden eteen. Herkkänä ihmisenä näen niin helposti ihmisten ajatukset ja tunteet. Näen naisissa kateuden, pahuuden, näen pirun heidän sielussa usein (se näkyy heidän katseestaan) jne. Tämä kaikki on rasittavaa. Ja tekee niin vihaiseksi. Minkätakia nämä naispirut haluavat viedä jatkuvasti minulta pois kaiken hyvän tai eivät sallisi minulle mitään? Toisinaan, kun huomaan tämän, niin tulen näille kieroillelieroille niin vihaiseksi, että ihan ajatuksissani alan kurittamaan heitä, ja kuvittelen, kuinka pieksän ja annan turpaan heille. Voi olla, että heille oikeasti tapahtuukin sillä hetkellä jotain pahaa, se on melkein kuin kirous. Mutta mitäs kadehtivat syyttömästi, kun omat asiansa ovat usein paljon paremmin. Ovat sellaisia itsekkäitä nuljakkeita, että pitäisi viedä toisilta viimeisetkin. En minäkään ole koskaan keneltäkään varastanut mitään, jos olen jotain halunnut, mitä toisella on ollut, niin olen sen rehellisellä työllä, verellä, hiellä ja kyyneleillä joutunut itselleni taistelemaan.

10

657

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • säälin-en-kadehdi

   Kuulostat itse kateelliselta narsistilta. Jospa näet muissa vain omat pirusi peilistä.

  • katsoitseäsivaanpeiliin

   Jos olet nainen, niin sano suoraan, että mitä olet vaille? Ymmärrän tietenkin, että kun noinkin suoraan ilmoitin ajatukseni, niin kyllähän siitä nainen kuin nainen ottaa itseensä, jos on kateuteen syyllistynyt. Aina pitäisi olla varovainen. Pitäiskö mun sun mielestä antaa sulle jotain, vai olisitko halunnut kokea itse jonkin onnellisen hetken, minkä olen itse joskus saanut käydä läpi jonkin kärsimyksen yhteydessä? Jos kerrot, että mitä olet vaille, niin voin yrittää auttaa. Minulla ei ole paljon annettavaa. Olen antanut melkein kaiken, mitä minulla on. Sisäistä onneani minun on vaikea kenellekkään lahjoittaa, koska se täytyy osata kokea itse. Mammonan kautta se ei tule.

   Jos olet mies, niin olisko mun pitänyt rakastaa tai osoittaa enemmän rakkautta sua kohtaan, vaikka käyttäydyit niinkuin käyttäydyit? Jos sanot, että minkä vuoksi olen narsisti, niin voisin yrittää toimia paremmin tai korjata käytökseni.

  • Mietihieman

   Siinä on taas joku mukamas niin hyväsydäminen ihminen. Nostat itseäsi jalustalle, ikäänkuin muut naiset olisivat jotenkin pahoja, ja sinä se hyvä ihminen. Niinkuin olisit parempi kuin he?
   Osa väittää olevansa empaattisia ja hyväntahtoisia vaikkeivat olisi sitä.
   Huomaatko kuinka olet tehnyt itsestäsi jonkun uhrin tuossa kateellisuus-asiassakin?
   Kateus on tunne muiden joukossa ja olet todennäköisesti itsekin ollut sitä? Osaatko asettua näiden kateellisten naisten asemaan? Pystytkö ymmärtämään heidän tunnettaan? Ymmärrätkö että kaikki eivät ole kuten sinä ja se on täysin okei?
   Mitä se loppupeleissä edes haittaa sinua jos joku kadehtii?
   Ja vaikka kuinka olisit taitava lukemaan toisten tunnetiloja, ei se aina voi silti onnistua. Kukaan kun ei täysin pääse kenenkään toisen pään sisään. Voit siis tulkita väärinkin.

   • rasittavaa

    Haluaisin kohteliaasti kiittää kriittisestä kannanotostasi. Ehkä täytyykin yrittää asennoitua enemmän kadehtijan asemaan. Sitä en ole ennen tullut ajatelleeksi. Mutta tästä ajatuksesta oli apua minulle. Niin, ja tuskinpa siitä kateudesta loppupeleissä mitään haittaakaan on. En ole kyllä väittänyt tai yrittänyt olla parempi kuin joku toinen. Mutta joskus vain on tullut hetkiä, että se kateus ärsyttää tai on vaikea hyväksyä,.

    Mutta kyllä minä sinuna tarkastelisin myös hieman omaa käyttäytymistäni. Onko se kenties kaikissa tapauksissa ollut aina ihan ok muita kohtaan.

    Ihminen kun ei koskaan kunnolla näe toisen planeetalle. Ei kadehtija eikä kadehdittava.


  • säälin-en-kadehdi

   Et kuulosta kovin onneliselta, vaan katkeralta naisvihaajalta akalta. En todellakaan tahdo sinulta mitään. Itsesääliä voisit koittaa vähentää ja kasvattaa kunnioitustasi samaa sukupuolta olevia kohtaan, jotka nyt koet itseäsi huonommiksi ja alempiarvoisiksi. En oikein usko, että kaikki naiset sinua kadehtivat. Se ajatus kuulostaa häiriintyneeltä ja narsistiselta. Terapiasta olisi varmaan apua. On aivan sama, mitä sukupuolta olen. Sinulle sillä näyttää olevan suhteeton merkitys.

  • TollastaTapahtuu

   Ymmärrän sinua aloittaja, olen itse kokenut samaa. Naiset osaa olla tosi veemäisiä ja itsekkäitä, kateellisia ja ahneita, tyhmiä.

   Pidä itsesi ihmisenä, älä anna niiden myrkyttää mieltäsi. Jos ne on rumia sieluja, ei sun tarvi saada niiltä tartuntaa siitä.

   • vihertää

    Varmasti tapahtuu, eikä riipu siitä kuinka hyvin kadehditun asiat ovat. Kadehtijalla voi itsellään olla kaikki ulkonaisesti paremmin. Niillä, jotka kadehtivat tiettyä ihmistä ja toimivat tunteensa pakottamina tuntuu olevan joitain yhteisiä piirteitä. Kateutta tuntee tahtomattaan joskus lähes jokainen, minä ainakin, mutta kun tunne siirtyy tekojen asteelle annetaan jo pirulle periksi.


   • miesavaruudesta

   • ja-ottaa_huomioon
    miesavaruudesta kirjoitti:

    Täällä mies joka saa samanlaista kohtelua päivittäin, jatkunut lapsesta saakka. Aina ei vaan jaksa olla vahva. Voimia aloittajalle !! https://www.youtube.com/watch?v=BijhY9LRjKE

    Miks vaan aloittajalle kun muutkin kärsii tommosesta.
    Et sitten osannu ajatella.


   • miesavaruudesta

    sori vaan jossen huomannut huomioida sua. Äskeinen Tuomio & Kone - En Garde omistettu kaikille elämässä päähän potkituille.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   511
   2945
  2. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   294
   2329
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   2043
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1713
  5. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   350
   1708
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   86
   1239
  7. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   78
   1066
  8. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   2
   1032
  9. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   70
   1029
  10. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   875
  Aihe