Hotelli Barut B Suites -SIDE-

Pete0132

14.6 matkaamme perheen kanssa kyseiseen hotelliin.. Onko kokemuksia hotellista ja yleisesti Sisestä?

12

3625

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tilda80

      Ollaan menossa samaiseen hotelliin 28.5 ekaa kertaa. Hotellista löytyy aika heikosti juttua koska nimi on juuri muuttunut, ennen oli family life side ja sitä ennen vielä joku sunwing west side... eli noilla hauilla voi lukea kokemuksia. Hyvää olen lukenu ja tuttavilta kuullu.

    • SIDES

      ON aivan loistava, muutenkin Side on hieno paikka. Tuo hotelli kannattaa ottaa netista suoraan ja lennot reittilentoina jos haluaa säästää ja paljon, Kentältä taksi 6 hengelle n. 60e sivu ja matka kestää 25min.

    • oe1

      Mekin oltiin tuolla omatoimimatkalla, kiva paikka, oltiin 12vrk 2 aikuista ja 2 lasta viime elokuussa. Maksettiin tuosta matkasta lentoineen koko porukka 1800e ja all inclusive tietysti. Sideä suosittelen todellakin ja toinen kiva paikka on Belek

    • Aatukka12

      tuolla hotellin sivuilla ja tui:n sivuilla sanotaan että hotellin ravintolaan miehille pitkät housut ja umpikärkiset kengät? ihanko oikeesti??? ymmärrän toki että ei missään uikkareissa hilluta ravintolassa mutta meillä ei ole edes koskaan ollu mukana mitään umpinaisia kenkiä ;)

      Ja onko hotellin lähistöllä joku oma pieni"keskusta", kuinka pitkä matka siihen on? onko mitään ravintoloita tai basaarikojuja lähistöllä, vai pitääkö kaikesta mennä siden keskustaan?

    • Oes1

      Ei oo vaatetus niin tarkkaa :) ja on basaareja ym. Barut ketjun hotellit on kyllä tosi korketasoisia. Jos varaatte ala.carte ravintolan siinä hotellissa niin dresscode voi olla tarkempi, mutta ollaan niissäkin aina lasten kanssa käyty ja hyvin on menny. alacartet kuuluu tietysti tuohon all in. systeemiin ei siis tarte erikseen maksaa.

    • Sideen

      Meidänkin perhe on menossa elokuussa samaan hotelliin.Olisi kiva tietää mitä tavaroita,vaatteita yms matkalle kannattaisi ottaa, sekä niiden määrä.

    • Sideenmenossa

      Olemme Syyskuun alussa myöskin lähdössä tähän hotelliin. Kiinnostaisi tietää että onkon all inclusive millainen, Ja vaihtuuko meni vai aina samaa ruokaa ja onko ruoka hyvää?! Myös kaikki muut vinkit 8v ja 6v lasten kanssa matkustettaessa tähän kohteeseen otetaan vastaan :)

    • Sideen

      Olisi kiva tietää millainen hotellialue on esim onko hotelli alueella kauppa tai kauppoja.Sekä onko hotellissa sisäuima-allas.Onko hotellin lähellä kauppoja?

    • TurkeyLover

      Moi. Olen ollut Sidessä 5 kertaa. 3 kertaa aiemmin tässä hotellissa, jota myi ennen Tjäreborg nimella Sun Wing Side West. Todella mukava hotelli, lapsi oli ekan kerran 1.5-vuotias, kun oltiin. Lähellä on useita ostoskeskuksia ja basaareita, lähialueen palvelut ovat hyvin kehittyneet. Lähin ilmastoitu ostoskeskus on 200 metriä hotellista. Muutenkin suosittelen tätä Evrensekin aluetta enemmän kuin aivan Siden keskustaa tai Siden itäpuolta. Valtaosa alueen turisteista on saksalaisia ja liikkeistä uleensä aloittavat palvelun saksaksi ja vaihtavat sitten englanniksi tarvittaessa.

      Emme ole ottaneet ikinä all inclusevea, koska illalla on mukava kävellä vaikka läheiseen Kumköyhin syömään. Ollaan käyty aina heinäkuussa. Kaksi aikuista ja yksi pieni lapsi. Kaksi viikkoa maksanut yleensä noin 3000 euroa ilman all inc.

    • Matkakuume17

      Täällä myös olemme 3:n lapsen kanssa lähdössä elo-syyskuun vaihteessa tähän hotelliin. Mietityttää että pääseekö siellä hyvin kulkemaan rattaiden kanssa vai otanko vauvalle suosiolla rintarepun matkaan.

    • Lomakuumekotaas

      Olimme Barut B Suites hotellissa kesäkuun alussa 2017 ( 2 poikaa ja äiti). Tuilla oli tarjous, jossa all inclusive maksoi 1 €/pvä. Hotelli oli ihan siisti ja siellä oli kiva lapsille sopiva uima-allas sekä erillinen kahden vesiliukumäen allas. Hotellissa oli pieni spa, jossa oli hierontoja, pieni hamam ja parturi. Hotelli oli aika lähellä rantaa, ja all inclusiveen kuului myös rantabaarin ruuat ja juomat. Ruoka oli ihan hyvää ja sitä oli kyllä riittävästi. Loma oli todellinen lepoloma. Hotellin lähellä oli paljon putiikkeja ja pieniä ostoskeskuksia, joissa myydään turistikrääsää ja vaatteita. Siden vanhaan kaupunkiin oli ehkä 10 km tai alle mutta taksilla pääsi hotellin vierestä. Taksi taisi olla kalleinta siellä, 14 €. Kaikenkaikkiaan kiva kohde, pikkuisen siellä rakennusten osittainen huono kunto pisti silmään, mutta kiva nähdä erilaisia paikkoja. Oli eka kerta Turkissa ja vaikka ensin jännitti mennä niin loma oli ihan leppoisa aurinkoloma.

    • Anonyymi

      Onko hotellin altaat lämmitettyjä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9214
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      41
      2709
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      152
      2493
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1330
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe