Hyvä kirja kannattaa aina lainata

Lukutoukat

Väite 1: Wincapita oli rekisteröimätön yhdistys.

Tämä varmasti pitää paikkansa.

Rekisteröimättömän yhdistyksen toiminta on tarkoitettu vapaamuotoiseksi yhdessäoloksi. Rekisteröimätön yhdistys ei ole oikeuskelpoinen, eikä se voi olla asianosaisena oikeudenkäynneissä, tehdä sopimuksia ja muita oikeudellisia toimia sekä se voi myöskään
omistaa nimissään varallisuutta.

WC ei vastannut toiminnastaan oikeudessa, vaan siitä vastasi Kailajärvi. Koska VT Pitkänen myöntää, että WC oli rekisteröimätön yhdistys, miksi hän vaatimalla jälkikäteen vaatii, että tämä yhdistys oli sijoittautunut Lontooseen? Lontoota klubin sijoittautumispaikkana ei mainittu alkurikoksen oikeudenkäynneissä sanallakaan.

V 2: Suomen viranomaiset keskeyttivät Lontoossa toimineen Wincapitan toiminnan.

Rahaliikenteen keskeytti aluksi Moneybookers, koska klubilla oli heidän mukaansa maksatusongelmia. Klubi ei ollut sijoittautunut minnekään EU:n alueelle, ja Kailajärvi vetosi oikeudessa siihen, että taustalla oli Panamassa toiminut yhtiö.

Ennen syytteen vireilletuloa vaatimuksen omaisuuden panemisesta hukkaamiskieltoon voi tehdä tutkinnanjohtaja tai syyttäjä. Syytteen vireille tultua vaatimuksen voi tehdä syyttäjä tai itse asianomistaja. Kiireellisessä tilanteessa tutkinnanjohtaja tai syyttäjä voi määrätä väliaikaisen hukkaamiskiellon, joka raukeaa määräajan kuluessa.

V 3: Wincapita kävi valuuttakauppaa jäsenistön kanssa maksaen sijoituksina merkityille käyttöoikeuslisenssien pääomille tuottoja klubin kehittämän valuuttakauppaohjelmiston mukaisesti.

Miten voidaan sanoa, että WC kävi kauppaa jäsenistön kanssa, koska vastapuolta ei ollut, ja klubin jäsenet olivat yhtä onnellista perhettä? Jos klubi olisikin käynyt kauppaa signaalien antamien ehdotusten mukaan, niin olisivat käyneet myös klubin jäsenet. Jos signaali käski ostaa, silloin ostettiin, jos signaali käski myydä, silloin myytiin. Ilman maksavaa vastapuolta ajatus on puhtaasti järjetön, ja klubin olisi tullut käydä kauppaa myös jäsenistöä vastaan.

V 4: Jäsenen tuotot olisivat olleet samat, jos hän olisi käyttänyt ohjelmiston signaaleja ja samoilla lisenssien pääomiin sijoittamillaan varoilla tehnyt kauppaa valuutta-alustalla kerhon ulkopuolella.

Tässä tapauksessa vastapuoli olisi kuitenkin aina löytynyt. On mahdoton ajatus, että kaikki voivat voittaa valuuttakaupassa, jos kaikki haluavat myydä tai kaikki haluavat ostaa yhtä aikaa. Järjestelmä toimii siten, että kun toinen ostaa, niin toinen myy ja kun toinen häviää, niin toinee voittaa. Kaikki eivät voi voittaa samalla kellonlyömällä.

V 5: Wincapitan toimintamuoto vastaa valuuttakauppa-alan ns. dealing desk-meklareiden
toimintatapa.

Kailajärvi on itse myöntänyt oikeudessa, että WC ei koskaan kertonut olevansa meklari tai valuutta-alusta. Kailajärvi puhui esitutkinnassa yhteistyöyhtiöistä, mutta mitään rahaliikennettä päätilin ja tällaisten toimijoiden välillä ei ollut. Kailajärven oikeudenkäynnit eivät sanallakaan edes sivua termiä dealing-desk.

V 6: Kaikki se rahaliikenne, joka WinCapitan jäsenistön suuntaan tullut, on ollut tuottoa todellisesta valuuttakaupasta signaaliohjelman ehdotusten mukaisesti.

WC sai tuottonsa jäsenmaksuina sekä ohjelmiston myynnistä, joka voisi olla (periaatteessa) vastikkeellista kauppaa. Sen sijaan osakkeiden ja lisenssien arvo on perustunut petokseen, sillä todellista valuuttakauppaa ei ole käyty, eikä lisenssien taustalla ollut substanssia.

Vaikka FxTrader-ohjelmistolla olisikin jokin arvo, lisenssien arvoa ei ollut sidottu sen toiminnallisuuteen. Ohjelmisto antoi reaaliaikaisia ehdotuksia, mutta klubi ei signaalia hyödyntänyt.

X-lisenssi oli sidottu jäsenen omistamien ABC-lisenssien määriin, mutta myös FxTraderin signaaleihin sekä ohjelman myyntimääriin. Järjestelmä sai jäsenet ostamaan erehdyksellisesti jopa tuhansia FxTrader-lisenssejä, vaikka yksikin olisi riittänyt. Klubi kauppasi panostusmaksimiin vedoten 100-kertaisella vivulla varustettua X-valuuttakauppalisenssiä.

On huomattava, että kukaan ei tarjonnut vipua (leverage), vaikka sellaisesta oli puhetta. Klubi ja jäsenet kävivät demo-kauppaa aina samaan suuntaan, valuuttakauppariskiä ei ollut, ja vipu oli täysin tarpeeton.

V 7: Ohjelmiston toimivuus on osoitettu.

Kailajärvi on myöntänyt, että hän ei itse ollut vakuuttunut FxTraderin toiminnan voitollisuudesta, jos vastassa olisivat olleet todelliset ostajat ja myyjät.

V 8: Nyt tiedossa on paljon sellaista, jota ei vielä Kailajärven oikeudenkäynnin aikana tiedetty.

Olisi varmasti ollut Kailajärven puolustuksen tehtävä esittää pitävä vastanäyttö.

V 9: EU-säädösten oikeudellinen merkitys on esitetty tuomioistuimille, mutta merkitystä ei kuunnella.

Kun tuomari on valittu tehtäväänsä, hänen ei tarvitse kuulla ja ymmärtää kuin kolme seikkaa: näyttö, laki ja omatunto.

V10: Jäsen ei ole osallinen rikoksessa ja hänet on katsottava ns. kolmanneksi osapuoleksi.

Jos rikollinen omaisuus on saatu vastikkeetta, se voidaan tuomita menetetyksi myös hyvässä uskossa toimineelta osapuolelta.

16

236

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Veljemme.Winkkarissa

      Kirjan on julkaissut Legiteam Oy. Mukava yritys, välillä hengissä, välillä ei. Tulostietoja ei tietystikään ole ilmoitettu Kaupparekisteriin. Mitä sitä tyhjää, kun piilotellakin voi. Yhtiö ei ole ennakkoperintärekisterissä eikä ALV-rekisterissä, mutta julkaisutoiminta näyttää sujuvan. Ilkkahan se siellä taas puuhastelee.

      Mutta miksi tästä kirjasta on täällä väsätty jo neljä avausta peräperään? Kyllä minä jo vähemmälläkin huutelulla uskon, että Ile julkaisi kirjan.

      Toinen tarina kokonaan on, että varatuomari Ilkka Pitkänen rakensi kirjan omista teorioistaan ja tätä omatekemään olkiukkoa hän nyt puolustaa ärhäkästi. Varatuomarin lähtökohtana on, että Suomen oikeuslaitos oli väärässä ja hän oli oikeassa. Varatuomari lähtökohtana on, että Winkkari oli laillista liiketoimintaa, jonka rikolliset viranomaiset ilkeästi kamppasivat kesken ruusuja kukkivan kasvu-uran.

      Ajatus on mieletön. Oikeuslaitos on se elin, joka tulkitsee ja soveltaa lakia. Kun KKO on päätöksensä antanut, siinä on sitten lopullinen tulkinta laista. Tähän oikeuslaitoksen tulkitaan laista on koko yhteiskuntamme sitoutunut, näin Suomi toimii.

      Toki nykyaikaan taitaa kuulua jo se, että lähes automaattisesti kiistetään laillisen tuomioistuimen antaman tuomion laillisuus. Pahimmillaan lainsäätäjä – siis kansanedustaja – mussuttaa lehdistössä, että hänen saamansa rikostuomio on ”vain muutaman ihmisen henkilökohtainen tulkinta (laista)...”.

      Mutta suotakoon sekin, että varatuomari laatii tällaisen uskonvahvistuskirjan häneen turvautuneille sponsseille. Saihan varatuomari itse messevät tulot tästä keissistä, vaikka juttunsa lähes järkijään hävisikin. Toki kauniimmalta se olisi näyttänyt, jos varatuomarin omat asiakkaat olisivat saaneet kirjan ilmaiseksi.

      Pysykäämme veljet ja sisaret lujina uskossamme Winkkariin, Aamen.

    • TappionKarvasKalkki

      Pitkänen kertoo kirjassaan tulevasta oikeudenkäynnistä Suomen valtiota vastaan, jossa käsittääkseni pääroolissa tulee olemaan Suomen viranomaisten kohdistamat laittomuudet kuten esim. WWIC LCC:n syrjäyttäminen kokonaan oikeushenkilön roolista ja tuputtamalla tilalle klubin, jolla ei ole juridista oikeushenkilön asemaa.

      WWIC LCC oli ja on Wyomingin osavaltioon USA:ssa rekisteröity yhtiö, jonka Moneybookersiin avatun tilin kautta hoidettiin kaikki rahaliikenne klubiin ja sieltä ulos.
      WWIC olisi tullut ottaa oikeudenkäyntiin mukaan oikeushenkilönä ja Pitkäsen mukaan kaikki yhtiön varoihin kohdistettujen vaateiden käsittelyn olisi tullut tapahtua Wyomingin tuomioistuimessa.

      Jo pelkästään tuo on niin raskas rikos Suomen viranomaisilta, että Pitkänen tullee voittamaan kyseisen oikeudenkäynnin.

      Suomen viranomaisten lainvastainen toiminta on ollut muutoinkin hämmästyttävän järjestelmällistä ja vain asetetun tavoitteen mukaista.
      Onhan mm. KRP todennut Kailajärven editiovaatimuksen yhdeksi hylkäysperusteeksi esitutkinnan tavoitteiden turvaamisen.

      No, jos oletamme, että Pitkänen voittaa tulevan oikeudenkäynnin ja saa valtion korvausvelvolliseksi niin mitä se merkitsee käytännön tasolla.

      Konfiskaatiot tullaan purkamaan ja konfiskoidut varat palautetaan korkoineen takaisin voitolle jääneille.

      Entäpä sitten tappion kokeneet?

      Heillä ei ole edelleenkään oikeudellisia perusteita saada valtiota korvaamaan heidän menetyksensä KRP:n kieltäytyessä luovuttamasta jäsentilien tiedostoja ja oikeusistuimien jättäessä ratkaisematta vaatimukset yksityisoikeudellisten vaatimusten vahvistavien oikeudenpäätösten saamisesta.

      Loppupäätelmänä voidaankin todeta, että lähtiessään rikoksen poluille Suomen viranomaiset niin sanotusti sammuttivat tulipalon väärin keinoin.
      Klubin toiminta saatiin lopetettua, mutta samalla aiheutettiin karmea taloudellinen vahinko tappiolla oleville.
      Puhumattakaan niistä n. kolmestakymmenestä itsemurhasta.

      Hyväksyäkö viranomaisten lainvastainen toiminta vai ei?
      Kas siinäpä sitä pulmaa kerrakseen, ainakin joillakin...

      Lainmukaisesti toimimalla viranomaiset olisivat ehkä saavuttaneet klubin suhteen saman lopputuleman kuin laittominkin keinoin, mutta jälkipyykkiä ei olisi enää tarvittu.

      Opikseen ovat ehkä ottaneet Suomenkin kovakalloiset virkamiehet - siitä lienee oivallinen esimerkki tapaus OneCoin, jossa KRP on ollut ainakin julkisuudessa sangen passiivinen ja harvasanainen.
      Taustalla on sitten tehty mitä ilmeisimmin senkin edestä ja saatu OneCoin ahdinkoon kehittyneimmissä oikeusvaltioissa, joissa nämä kansainvälisten lakien sudenkuopat ovat tarkoin tiedostetut.

      Hauskaa piisaa WinCapitan ympärillä vielä toisenkin vuosikymmenen ja jos Pitkänen juttunsa voittaa, niin onhan se suuri häpeä suomalaisille.

      No, eivätpähän ole Suomen poliitikotkaan sitten enää sormi pystyssä opettamassa muille kansoille näitä Suomen hyviksi koettuja tapoja.

      Vaan voihan se Pitkänen hävitäkin tulevan oikeudenkäynnin, ellei sitten lähde hakemaan WWIC:n menetettyjä oikeuksia Wyomingin osavaltion tuomioistuimesta.
      Siellä kun se kotikenttäetu ei ole Suomen viranomaisilla.

      Jaarittelu klubin toiminnan laillisuudesta ja lainvastaisuudesta on enää tässä vaiheessa turhaa, niin turhaa.
      Väärin sammutettu on väärin sammutettu ja tulevassa oikeudenkäynnissä punnitaankin sitten ihan eri asioita kuin, että syyllistyikö Kailajärvi petokseen vai eikö.

      Ehkäpä makeimpia röhönauruja kuullaan joskus vuosien kuluttua voitolle jääneiden porukoista.
      Sehän se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa...

      Yst. terv.
      Tappiolle Jäänyt

    • Lohtua.Lohduttomalle

      ”Pitkänen kertoo kirjassaan tulevasta oikeudenkäynnistä Suomen valtiota vastaan...”

      Lauletaan yhdessä haaveistasi vanhan veräjän luona:
      Ehkä kerran vielä uskotaan
      kultaan kuutamon ja suudelmaan,
      ehkä kerran vielä tavataan
      luona vanhan veräjän.

      Sillä haaveita tällaiset oikeudenkäynnit ovat. Kuka haastaisi valtion? Persaukiset sponssitko? Ei niillä ole enää rahaa haastaa ketään tai mitään. Varatuomari voi toki yrittää lietsoa innostusta, mutta tuskin tämä mato enää nappaa. Varatuomarilla itsellään taas ei liene omaa intressiä haastaa valtiota ja siten rahoittaa epävarmaa asiaa.

      Muistammehan me, että varatuomari oli liput liehuen menemässä Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimeenkin. Menemättä jäi, ei ollut lähtijöitä siihenkään rekeen.

      En edes viitsi kommentoida esittämiäsi väitteitä, vai vielä WWIC LCC. ;))))

      Mut vuodet ne vaihtui
      haaveemme haihtui
      pois, niin kuin ois
      se hurmaa vaan öisen maan
      tai taikaa yön tähtivyön.

    • Happi-Typpi-Ja-Sappi

      "WWIC LCC:n syrjäyttäminen kokonaan oikeushenkilön roolista ja tuputtamalla tilalle klubin, jolla ei ole juridista oikeushenkilön asemaa..... Vaan voihan se Pitkänen hävitäkin tulevan oikeudenkäynnin, ellei sitten lähde hakemaan WWIC:n menetettyjä oikeuksia Wyomingin osavaltion tuomioistuimesta."

      Toistan itseäni, kun sanon että Kuikalla on sana hallussa, ja että hän hienosti tulkitsee kirjaa. Erityisesti jälkimmäinen lause on aika tavalla naulan kannassa.

      VT Pitkäsen kuitenkin tulisi tiputtautua meidän tavallisten kuolevaisten tasolle. Lainvoimaiset tuomiot on olemassa, ja rajavastuuyhtiöt käsitelty.

      Jo Vantaalla vuonna 2011 Hande puolustuksineen oli vaikeuksissa asian kanssa.. Oikeudelle oli esitetty, että "Kailajärvi on luonut sijoitustuotteen, jonka markkinoimiseksi Worldwide Investment Company LLC -niminen yhtiö rekisteröitiin 24.5.2004 Yhdysvalloissa Wyomingin osavaltioon. Myöhemmin rekisteröitiin Panamaan Worldwide Investment Company corp. -niminen yhtiö Panamaan."

      Tässä yhteydessä pitää muistaa, että asiakirjojen mukaan jäsenille ei yhdellä ainoalla sanalla kerrottu Wyomingista tai Lontoosta. Jäsenet olivat rekisteröimättömän yhdistyksen jäseniä, ja heille kerrottiin taustalla olevasta panamalaisesta offshore-yhtiöstä, joka ei pidä kirjanpitoa eikä paljasta tietoja itsestään.

      Oleellista oikeuden kannalta Vantaalla oli, että rekisterinpitäjään Wyomingin osavaltiossa Yhdysvalloissa oltiin yhteydessä. Rekisterinpitäjä ilmoitti yks'kantaan, että Worldwide Investment Company LLC ei ole juridisesti olemassa: se kun oli hallinnollisesti lakkautettu vuonna 2006, koska yhtiö ei ollut toimittanut vuosiraporttejaan eikä maksanut verojaan.

      "WWIC LCC oli ja on Wyomingin osavaltioon USA:ssa rekisteröity yhtiö, jonka Moneybookersiin avatun tilin kautta hoidettiin kaikki rahaliikenne klubiin ja sieltä ulos. WWIC olisi tullut ottaa oikeudenkäyntiin mukaan oikeushenkilönä ja Pitkäsen mukaan kaikki yhtiön varoihin kohdistettujen vaateiden käsittelyn olisi tullut tapahtua Wyomingin tuomioistuimessa."

      Kuten edellä on kerrottu, WWIC LCC:n elinkaari jäi lyhyeksi, tosin panamalaisen yhtiön elinkaari ei ollut pitkä sekään. Jo Vantaalla oli tarkastettu, että yhtiötä ei ole juridisesti olemassa. Miten yhtiö, joka on lakannut juridisesti olemasta, voi vastata asioistaan oikeudessa? Tässä pitäisi lukea muutama pykälä konkurssilainsäädäntöä tai siirtyä suosiolla Wyomingiin.

      Kailajärven puolustus olisi voinut vedota asiaan uudelleen ja uudelleen, ja kertoa vastanäytössään muuta. Näin ei käynyt, vaan asia katsottiin huomioiduksi ja hyväksytyksi. Olisi erikoista, että "kolmas osapuoli" ts. VT Pitkäsen jäsenistö, vielä lainvoimaisten hovi- ja korkeimman oikeuden tuomioiden jälkeen voisi vedota Kailajärven asiassa seikkoihin, jotka kuitenkin oli jo alunperinkin huomioitu. Lähtökohtaisesti oikeudessa puhevaltaa käyttää asianomistaja itse, ei kolmas osapuoli. Miten olisikaan mahdollista, että muutosta Kailajärven asiassa ajaisi jäsenistö?

      VT Pitkäsen mukaan jäsenistö oli siis yhtä aikaa kolmas osapuoli että ei ollut kolmas osapuoli.

      Selvää näin jälkikäteen on, että Wincapita oli ainakin rekisteröimätön yhdistys, joka ei ollut oikeuskelpoinen, eikä se voi olla asianosaisena oikeudenkäynneissä, tehdä sopimuksia ja muita oikeudellisia toimia sekä se voi myöskään omistaa nimissään varallisuutta. Koska taustayhtiöitä ei ole ollut oikeudenkäyntihetkellä olemassa, oikeus on katsonut, että asiasta vastaa Kailajärvi Suomen lakien mukaan. Ei Englannin tai Wyomingin lakien mukaan.

      Vaikka LCC onkin rajavastuuyhtiö, ei voisi olla tarkoituksenmukaista, että Kailajärvi perustaa ja lakkauttaa yhtiön sitä ajatusta varten, että saa huijattua jäsenistöltä varat. Kailajärven puolustus ei vedonnut oikeudenkäynneissä sanallakaan rajavastuuyhtiöihin tavalla, joka olisi muuttanut oikeudenkäyntien kulkua. Tämä palauttaa meidän jälleen tilanteeseen, miksi ns. kolmannella osapuolelle (jäsenistöllä) pitäisi olla oikeus hakea muutosta alkurikoksessa.

      Ainoa tapa edetä on lukea Wyomingin laki rajavastuuyhtiöistä, ja mitä laki kertookaan yhtiöistä, jotka ovat laistaneet velvollisuutensa. Wyomingiin on pitkä ja kallis matka lähteä käymään oikeutta. Pidempi ja kalliimpi kuin Lontooseen.

      • Ilovecheyenne

        Suomessa osakeyhtiötä ei voi vapaamuotoisesti lakkauttaa, vaan toiminnan lopettaminen hoituu selvitystilaan asettamalla tai konkurssimenettelyllä. Suomessa lakkautetulla yhtiöllä ei voi olla vastuita, koska lakkauttaminen on aina tehtävä ek. menettelyin, joissa varat ja velat tarkoin kuvaillaan.

        Wyomingissä Worldwide Investment Company LLC ei siis enää vuoden 2006 jälkeen ollut juridisesti olemassa vaan ilmeisesti se oli ihan viran puolesta rapakon takana hallinnollisesti lakkautettu. Ehkäpä Wyomingin lakien mukaan lakkautettukin yhtiö voi olla juridinen osapuoli Suomen oikeuslaitoksessa. Tosin epäilen sitä, sillä olisi eriskummallista että lakkautettu rajavastuuyhtiö, jota Suomen laki ei tunne lainkaan, kävisi oikeutta Suomessa.

        Siitä vain kaukomaille ison veden toiselle puolelle hakemaan oikeaa oikeutta.


      • TappionKarvasKalkki

        Kirjassaan sivulla 28 Pitkänen kirjoittaa näin:

        "Kaikista Moneybookers-pankissa tapahtuneista varojen siirroista pankki lähetti aina sähköpostin tilin omistajalle. Silloin, kun varojen vastaanottaja oli klubin jäsen, viesti oli osoitettu hänelle sanoilla

        "You´ve got cash, Dear XXX, Greetings from moneybookers.com! We would like to inform you that you have received a payment from Worldwide Investments Company LLC (members@wincapita) .com."

        Varat siis tulivat WWIC yhtiöltä, ei Hannu kailajärveltä eikä WinCapita-sijoitusklubista.

        Silloin, kun jäsen siirsi varoja WinCapitan suuntaan, siitä lähetettiin ilmoitus klubille vastaavanlaisella ilmoituksella tekstillä

        "You´ve got cash! Dear WorldWide Investments Company LLC ... from XXX.""

        Näyttäisi siltä, että klubin toiminnan loppumiseen saakka tili, jonka kautta klubin rahaliikennettä sen ja jäsenistön välillä hoidettiin, oli edelleen wyomingilaisen yhtiön nimissä.

        "Vaikka LCC onkin rajavastuuyhtiö, ei voisi olla tarkoituksenmukaista, että Kailajärvi perustaa ja lakkauttaa yhtiön sitä ajatusta varten, että saa huijattua jäsenistöltä varat."

        Oliko ja onko kyseistä yhtiötä koskaan edes lakkautettu?

        Sivu 25 Pitkäsen kirjassa:

        "Yhtiön taholta USA:ssa on sikäläinen edustaja myös vahvistanut, että mitään tiedoksiantoa (yhtiön varojen jäädytyksestä ja siirtämisestä Suomen valtion hellään huomaan, miun ikioma kommentti) ei sinnekään ole koskaan toimitettu."

        Leila Melander, KRP:n silloinen pohjoisen alueen päällikkö, totesi 2009 toukokuussa a-plus-ohjelmassa seuraavasti: "Eivät rahat ole minnekään kadonneet, ne on vain jaettu uudelleen."

        Yhtään ainoata valitusta klubin toiminnasta ei oltu kirjattu ennen massiivista viranomaisten masinoimaa mediamylläkkää kaikkine syyllistämisineen ja katteettomine lupauksineen.
        Tiesihän Oulun KRP kertoa jo vuonna 2008, että viimeistään sen vuoden lopulla ruvetaan rahoja palauttelemaan rikosilmoituksen tehneille.

        Perustivatko Kailajärvi ja Peri WWIC LCC:n Wyomingiin siinä tarkoituksessa, että saavat huijattua jäsenistön varat itselleen?

        Kuka tosiasiassa huijasikaan ja ketä?

        Vastoin omia intressejäni, jotka nekin tosin lepäävät pelkän toiveajattelun varassa, en panisi pahakseni, mikäli Suomen valtio ja WWIC LCC olisivat napit vastakkain Wyomingin oikeusistuimessa puntaroimassa ko. osavaltion lakien ja suomalaisten viranomaisten toiminnan ristiriitaisuuksia.


      • Sijoittaja-

        Minun Nordean tiliotteessa kotiutukset olivat:
        Money Bookers/Winclub maksajana. Itse en joutunut kuulusteluihin,, kotiuttelin vain omia sijoituksia.

        Kuka valehtelee LCC jutun ?


      • 1001tarinat

        Pitkänen on satusetä. Jos hänellä olis samanlainen nenä kuin Pinokkiolla, pitäisi nenää leikata sirkkelillä koko ajan lyhemmäksi.
        Herää kysymys mitä Pitkänen vielä haluaa, hän on kaikki hoitamansa wc jutut hävinnyt.
        Onko ymmärtämisen taso kadonnut häneltä


      • TappionKarvasKalkki
        Sijoittaja- kirjoitti:

        Minun Nordean tiliotteessa kotiutukset olivat:
        Money Bookers/Winclub maksajana. Itse en joutunut kuulusteluihin,, kotiuttelin vain omia sijoituksia.

        Kuka valehtelee LCC jutun ?

        Tuliko sinulle sähköpostitse MB:lta tuo Pitkäsen siteeraama tekstinpätkä kotiutusten yhteydessä?

        MB:n ja Nordean rahaliikenne kulki ainakin toiseen suuntaan Bibit Internationalin kautta ja, kun olet tehnyt omalta MB:n tililtäsi siirtopyynnön Nordean tilillesi, Nordealla ei käsittääkseni voi olla aavistustakaan siitä, mistä rahat ovat putkahtaneet MB-tilillesi.
        Jos esimerkiksi saat palkan tai muun suorituksen pankkitilillesi, tiliotteessasi ei näy sitä, mistä maksaja on rahansa keplotellut.

        "Kuka valehtelee LCC jutun ?"

        Jotenkin olen taipuvainen uskomaan Pitkäsen olevan sen verran älykäs, ettei hän sorru kirjassaan paikkansa pitämättömien väitteiden esittämiseen.
        Hänellä ei ole siihen yksinkertaisesti varaa - luottamuksen kun voi menettää vain kertaalleeen.

        Suomen viranomaiset sen sijaan ovat menettäneet uskottavuutensa useampaankin eri otteeseen.
        Vaatii useammankin vuoden virheettömän tiedotusajanjakson ennen kuin luottamus mm. KRP:n julkituloihin tulee nieltyä sellaisenaan.
        Näin ainakin omalla kohdallani - auktoriteettiuskovaiset lienevät toista mieltä.

        "Itse en joutunut kuulusteluihin"

        Jäitkö voitolle, omillesi vai kenties tappiolle?


      • Välistävetäjät

        Tolle urpolle jolla näky MB tiliotteella voin sanoa.. Olit mukana varjopyramidissa.
        Miten niin....kaikki oikeasti kotiuttaneet kuulusteltiin. Sua justiin linssiin.


      • Valoa_taloon
        TappionKarvasKalkki kirjoitti:

        Tuliko sinulle sähköpostitse MB:lta tuo Pitkäsen siteeraama tekstinpätkä kotiutusten yhteydessä?

        MB:n ja Nordean rahaliikenne kulki ainakin toiseen suuntaan Bibit Internationalin kautta ja, kun olet tehnyt omalta MB:n tililtäsi siirtopyynnön Nordean tilillesi, Nordealla ei käsittääkseni voi olla aavistustakaan siitä, mistä rahat ovat putkahtaneet MB-tilillesi.
        Jos esimerkiksi saat palkan tai muun suorituksen pankkitilillesi, tiliotteessasi ei näy sitä, mistä maksaja on rahansa keplotellut.

        "Kuka valehtelee LCC jutun ?"

        Jotenkin olen taipuvainen uskomaan Pitkäsen olevan sen verran älykäs, ettei hän sorru kirjassaan paikkansa pitämättömien väitteiden esittämiseen.
        Hänellä ei ole siihen yksinkertaisesti varaa - luottamuksen kun voi menettää vain kertaalleeen.

        Suomen viranomaiset sen sijaan ovat menettäneet uskottavuutensa useampaankin eri otteeseen.
        Vaatii useammankin vuoden virheettömän tiedotusajanjakson ennen kuin luottamus mm. KRP:n julkituloihin tulee nieltyä sellaisenaan.
        Näin ainakin omalla kohdallani - auktoriteettiuskovaiset lienevät toista mieltä.

        "Itse en joutunut kuulusteluihin"

        Jäitkö voitolle, omillesi vai kenties tappiolle?

        Luonnollinen selitys Worldwide Investments Company LLC :n näkymiseen tiliotteella tai viestissä on siinä, että tili on aikoinaan avattu tuon nimisen yrityksen nimissä. Wyomingin viranomaisten lopettaessa yhtiön toiminnan, ei siitä lähde viestejä kaikille mahdollisille maailman pankkilaitoksille. Tili jää auki firman nimissä, koska kukaan ei lakkauta tiliä.


      • Ohjeita.Osattomille
        Valoa_taloon kirjoitti:

        Luonnollinen selitys Worldwide Investments Company LLC :n näkymiseen tiliotteella tai viestissä on siinä, että tili on aikoinaan avattu tuon nimisen yrityksen nimissä. Wyomingin viranomaisten lopettaessa yhtiön toiminnan, ei siitä lähde viestejä kaikille mahdollisille maailman pankkilaitoksille. Tili jää auki firman nimissä, koska kukaan ei lakkauta tiliä.

        Luonnollinen selitys on hyvä selitys.

        Muistamme taas, että MB oli vain nettikukkaro. Se välittää maksuja kahden kukkaroon rekisteröityneen henkilön välillä. Tässä vuosien varrella MB on kasvanut varatuomarin jutuissa mystisiin mittoihin, se on pankki ja se on rahalaitos ja ties vaikka mitä. Edelleenkään Skrill (entinen MB) ei ole yhtään mitään muuta kuin maksunvälittäjä, kysykää vaikka yhtiöltä itseltään.

        Tilinhaltijan tunniste on sähköpostiosoite ja siihen liitetty salasana. Tilinhaltija voi nimetä tilinsä nimellä ”Worldwide Investments Company LLC” tai ”Hanskin oma kusetus”, Skrill ei siihen ota kantaa. Winkkarin tili oli ensin liitetty sähköpostiosoitteeseen [email protected] ja myöhemmin se liitettiin [email protected] osoiteeseen. Oleellista on, kenellä olivat tarvittavat tunnukset käyttää MB-tiliä. Ne olivat vuodesta 2005 alkaen yksin Hanskilla.

        Mikä sitten oli Worldwide Investments Company LLC? Siihen on helppo vastata, ei mikään. Se lakkasi olemasta vuonna 2006.

        Juridinen henkilö on olemassa vain, jos se on viranomaisen tunnustama (rekisteröimä) maan lakien mukaisesti. Kun yhtiö on lakkautettu, kaikki toiminta - vaikka henkilö itse jakelisikin WWIC LLC nimissä kuittauksia - on vain yksityisen henkilön puuhastelua. Siinä henkilö itse vastaa teoistaan. Kuolleelta ei voi saada valtakirjaa. ;)))

        Tokihan varatuomari tietää, että puhe Worldwide Investments Company LLC:stä on vain puuhevonen, joka on väsätty tämän päivän tarpeisiin. Pitäähän höyniä jotenkin pitää lämpiminä, sauna uhkaa pahasti jäähtyä. ;))))


      • TappionKarvasKalkki

        "Mikä sitten oli Worldwide Investments Company LLC? Siihen on helppo vastata, ei mikään. Se lakkasi olemasta vuonna 2006. "

        Heh.
        Perseentervaaja se taas tapansa mukaan seilaa hänelle tuntemattomilla vesillä.
        Ja yrittää vieläpä hoitaa luotsin virkaa.
        Tulee mieleen juttu eräästä tietäväisestä, joka tarjoutui oppaaksi merelle mielivien paattiin kertoen tuntevansa joka ainoa kiven ja karikon Perämeren rannikolla.
        Eikä aikaakaan kun paatti pamahti kiville.
        "Siinä oli se ensimmäinen kivi", tuumasi Perseentervaajan sielunveli äänenkään värähtämättä, ilmeen tärähtämättä.

        Mutta palataanpa tuohon yllä olevaan lainaukseen ja tutkitaan vanhoja asiakirjoja.

        "Vaatimus turvaamistoimesta 25.05.2009

        Lähettäjä:
        KRP
        2400/2531/KUO
        Suokatu 44 B, 70110 KUOPIO

        Vastaanottaja:
        LAPPEENRANNA KO
        IMATRAN SIVUKANSLIA

        Tutkinnajohtaja:
        S. Mähönen, rikostarkastaja, 071 878 5202
        Rikos / tapahtuma:
        Törkeä petos, TO 01.01.2004 - PE 07.03.2008
        Ruokolahti
        Rikos / tapahtuma
        Rhankeräysrikos
        TO 01.01.2004 - PE 07.03.2007
        Ruokolahti
        Rikoksesta epäilty:
        Pxxxxx Kxxxxxxx Pxxxxx
        Kohdehenkilö:
        Pxxxxx Kxxxxxxx Pxxxxx
        Perustelut:
        YLLÄ MAINITTUA HENKILÖÄ ON SYYTÄ EPÄILLÄ RIKOKSESTA"

        Vaatimus jatkuu sitten normaalein liturgioin epäillyn henkilön vaarallisuudesta kuvailevin sanamuodoin.
        Tuohon aikaanhan kaikki klubilaiset olivat rikollisia ehkä muutamaa sinisilmäistä hölmöä lukuunottamatta.

        Vaatimuksen on allekirjoittanut Saara Mähönen ja turvaamistoimi on esitetty puhelimitse Lappeenrannan KO:lle maanantaina 25.05.2009 klo 13.35.
        Kas kun se oli virkamiehillä jumalaton kiire saada varat kaapattua valtion kassaan ja jutun piti olla ratkaistuna jo ihan "näillä lumilla".

        Tuo yllä esitetty on vain sen takia, ettei joku tule posmottamaan keksityistä jutuista.

        Vaatimuksen liitteeksi on KRP toimittanut 3-sivuisen kuvaelman klubista ja ko. epäillyn rikoksista, väkisinkin vetelee naamaa kurttuun kun lukee noita KRP:n runokokoelmia.

        Liite alkaa seuraavasti:

        "Pyydän, että (tummennettuna ja alleviivattuna):

        - asia käsitellään tutkinnalisista syistä yleisön läsnäolematta
        - oikeudenkäyntiasiakirjat määrätään tutkinnallisista syistä pidettäväksi salassa syyteasian käsittelyyn asti
        - asian ratkaisu lopputulosta ja lainkohtia lukuun ottamatta määrätään tutkinnallisista syistä pidettäväksi salassa"

        Yleistä (tummennettuna ja alleviivattuna)

        Keskusrikospoliisissa on tutkittavana laaja esitutkintakokonaisuus, joka liittyy Panamaan rekisteröidyn yhtiön Worldwide Investment Company LLC:n harjoittamaan, internetissä tapahtuvaan sijoitustoimintaan."

        KRP on tapansa mukaan sotkenut asioita, sillä WWIC LLC oli perustettu ja rekisteröity USA:an, Wyomingin osavaltioon.
        Panamaan oli rekisteröity hieman eri niminen yhtiö.
        Yhtiön sijoituspaikan määrittäminen Panamaan vapautti Suomen viranomaiset Wyomingin osavaltion lakien kahleista.

        Tämä turvaamisvaatimus on siis päivätty 25.5.2009 ja, julkisuuteen annetuista tiedoista poiketen, KRP siis tiedosti tutkivansa WWIC LLC:n harjoittamaa sijoitustoimintaa.

        Julkisuudessa kerrottiin vain ja ainoastaan WinClubista ja WinCapitasta, esitutkinta-aineistoon väärennettiin yhtiön kotipaikka Panamaksi ja oikeudenkäynneissä WWIC LCC syrjäytettiin kokonaan.


      • Opastan.Eksynyttä
        TappionKarvasKalkki kirjoitti:

        "Mikä sitten oli Worldwide Investments Company LLC? Siihen on helppo vastata, ei mikään. Se lakkasi olemasta vuonna 2006. "

        Heh.
        Perseentervaaja se taas tapansa mukaan seilaa hänelle tuntemattomilla vesillä.
        Ja yrittää vieläpä hoitaa luotsin virkaa.
        Tulee mieleen juttu eräästä tietäväisestä, joka tarjoutui oppaaksi merelle mielivien paattiin kertoen tuntevansa joka ainoa kiven ja karikon Perämeren rannikolla.
        Eikä aikaakaan kun paatti pamahti kiville.
        "Siinä oli se ensimmäinen kivi", tuumasi Perseentervaajan sielunveli äänenkään värähtämättä, ilmeen tärähtämättä.

        Mutta palataanpa tuohon yllä olevaan lainaukseen ja tutkitaan vanhoja asiakirjoja.

        "Vaatimus turvaamistoimesta 25.05.2009

        Lähettäjä:
        KRP
        2400/2531/KUO
        Suokatu 44 B, 70110 KUOPIO

        Vastaanottaja:
        LAPPEENRANNA KO
        IMATRAN SIVUKANSLIA

        Tutkinnajohtaja:
        S. Mähönen, rikostarkastaja, 071 878 5202
        Rikos / tapahtuma:
        Törkeä petos, TO 01.01.2004 - PE 07.03.2008
        Ruokolahti
        Rikos / tapahtuma
        Rhankeräysrikos
        TO 01.01.2004 - PE 07.03.2007
        Ruokolahti
        Rikoksesta epäilty:
        Pxxxxx Kxxxxxxx Pxxxxx
        Kohdehenkilö:
        Pxxxxx Kxxxxxxx Pxxxxx
        Perustelut:
        YLLÄ MAINITTUA HENKILÖÄ ON SYYTÄ EPÄILLÄ RIKOKSESTA"

        Vaatimus jatkuu sitten normaalein liturgioin epäillyn henkilön vaarallisuudesta kuvailevin sanamuodoin.
        Tuohon aikaanhan kaikki klubilaiset olivat rikollisia ehkä muutamaa sinisilmäistä hölmöä lukuunottamatta.

        Vaatimuksen on allekirjoittanut Saara Mähönen ja turvaamistoimi on esitetty puhelimitse Lappeenrannan KO:lle maanantaina 25.05.2009 klo 13.35.
        Kas kun se oli virkamiehillä jumalaton kiire saada varat kaapattua valtion kassaan ja jutun piti olla ratkaistuna jo ihan "näillä lumilla".

        Tuo yllä esitetty on vain sen takia, ettei joku tule posmottamaan keksityistä jutuista.

        Vaatimuksen liitteeksi on KRP toimittanut 3-sivuisen kuvaelman klubista ja ko. epäillyn rikoksista, väkisinkin vetelee naamaa kurttuun kun lukee noita KRP:n runokokoelmia.

        Liite alkaa seuraavasti:

        "Pyydän, että (tummennettuna ja alleviivattuna):

        - asia käsitellään tutkinnalisista syistä yleisön läsnäolematta
        - oikeudenkäyntiasiakirjat määrätään tutkinnallisista syistä pidettäväksi salassa syyteasian käsittelyyn asti
        - asian ratkaisu lopputulosta ja lainkohtia lukuun ottamatta määrätään tutkinnallisista syistä pidettäväksi salassa"

        Yleistä (tummennettuna ja alleviivattuna)

        Keskusrikospoliisissa on tutkittavana laaja esitutkintakokonaisuus, joka liittyy Panamaan rekisteröidyn yhtiön Worldwide Investment Company LLC:n harjoittamaan, internetissä tapahtuvaan sijoitustoimintaan."

        KRP on tapansa mukaan sotkenut asioita, sillä WWIC LLC oli perustettu ja rekisteröity USA:an, Wyomingin osavaltioon.
        Panamaan oli rekisteröity hieman eri niminen yhtiö.
        Yhtiön sijoituspaikan määrittäminen Panamaan vapautti Suomen viranomaiset Wyomingin osavaltion lakien kahleista.

        Tämä turvaamisvaatimus on siis päivätty 25.5.2009 ja, julkisuuteen annetuista tiedoista poiketen, KRP siis tiedosti tutkivansa WWIC LLC:n harjoittamaa sijoitustoimintaa.

        Julkisuudessa kerrottiin vain ja ainoastaan WinClubista ja WinCapitasta, esitutkinta-aineistoon väärennettiin yhtiön kotipaikka Panamaksi ja oikeudenkäynneissä WWIC LCC syrjäytettiin kokonaan.

        Ks sinähän oletkin niitä uskovia, joille jokainen lappunen on yhtä tärkeä ja todistusvoimainen. Nytkö sinä ratsastat esitutkinnan aikaisella turvaamistoimenpiteellä?

        Voihan olla, että KRP vielä esitutkinnan aikana uskoi WWIC LLC:n liittyvän juttuun. Tutkivan viranomaisen lopullinen näkemys kuitenkin selviää valmiista esitutkinta-aineistosta. Siis siitä, jonka sinäkin sait kätevästi CD-levyillä. Eri oikeusasteiden päätöksistä sitten voit lueskella, miten sitä esitutkinta-aineistoa ja oikeudessa esitettyjä todistajalausuntoja tulee ymmärtää.

        Suokaamme KRP:lle se oikeus, että tutkinnan alkaessa sillä ei voi heti olla kaikkea tietoa käytössä tutkittavasta rikoksesta.

        ”Kas kun se oli virkamiehillä jumalaton kiire...”
        Näin jälkeenpäin katsellen virkamiesten jumalaton kiire oli enemmän kuin perusteltua. Takavarikko-oikeudenkäynteihin saapui jonossa sponsseja, joiden rahat olivat sopivasti hukkuneet maailman turhuuteen. Kuka oli ostanut mopoja, kuka taas leipomoita ja lopullisen oikeudenkäynnin aikaan heillä ei ollut muuta omaisuutta kuin tuulen huuhtoma takapuoli. Ja Trölli kehtasi puhua minulle asiansa tavallista paremmin hoitaneista kansalaisista.

        Pysyn kannassani: Worldwide Investments Company LLC ei ollut yhtään mitään. ;)))


      • Vaihtari.Niilolle
        Opastan.Eksynyttä kirjoitti:

        Ks sinähän oletkin niitä uskovia, joille jokainen lappunen on yhtä tärkeä ja todistusvoimainen. Nytkö sinä ratsastat esitutkinnan aikaisella turvaamistoimenpiteellä?

        Voihan olla, että KRP vielä esitutkinnan aikana uskoi WWIC LLC:n liittyvän juttuun. Tutkivan viranomaisen lopullinen näkemys kuitenkin selviää valmiista esitutkinta-aineistosta. Siis siitä, jonka sinäkin sait kätevästi CD-levyillä. Eri oikeusasteiden päätöksistä sitten voit lueskella, miten sitä esitutkinta-aineistoa ja oikeudessa esitettyjä todistajalausuntoja tulee ymmärtää.

        Suokaamme KRP:lle se oikeus, että tutkinnan alkaessa sillä ei voi heti olla kaikkea tietoa käytössä tutkittavasta rikoksesta.

        ”Kas kun se oli virkamiehillä jumalaton kiire...”
        Näin jälkeenpäin katsellen virkamiesten jumalaton kiire oli enemmän kuin perusteltua. Takavarikko-oikeudenkäynteihin saapui jonossa sponsseja, joiden rahat olivat sopivasti hukkuneet maailman turhuuteen. Kuka oli ostanut mopoja, kuka taas leipomoita ja lopullisen oikeudenkäynnin aikaan heillä ei ollut muuta omaisuutta kuin tuulen huuhtoma takapuoli. Ja Trölli kehtasi puhua minulle asiansa tavallista paremmin hoitaneista kansalaisista.

        Pysyn kannassani: Worldwide Investments Company LLC ei ollut yhtään mitään. ;)))

        Tulipa minullekin mieleen juttu eräästä Nokkela-Niilosta
        ******
        Winkkarin sponssi oli autolla matkalla tunkitustilaisuuteen Ouluun. Siinä Kempeleen hutakoilla yllätti niin kova kova lumipyry, että näkeminen ja ajaminen alkoi olla jo arpapeliä. Sponssi kuitenkin muisti Hanskin neuvon:
        - Kovassa pyryssä kannattaa aina odottaa aura-autoa ja seurata sitten sitä.

        Niinpä sponssi odotti ja tovin kuluttua aura-auto suhahtikin ohi. Sponssi liimautui sen perään. Aura-auto köröttti edellä, teki tiukkoja kurveja ja sponssi tietysti seurasi kuuliaisesti perässä 45 minuuttia. Oulun kaupunkia ei vaan alkanut näkyä.

        Lopulta aura-auto pysähtyi, kuski hyppäsi ulos ja tuli kysymään sponssilta, että mikä tässä on homman nimi. Sponssi tietysti selitti.
        - Tämä oli Zeppelinin parkkipaikka ja seuraavaksi mennään torille


      • TappionKarvasKalkki
        Opastan.Eksynyttä kirjoitti:

        Ks sinähän oletkin niitä uskovia, joille jokainen lappunen on yhtä tärkeä ja todistusvoimainen. Nytkö sinä ratsastat esitutkinnan aikaisella turvaamistoimenpiteellä?

        Voihan olla, että KRP vielä esitutkinnan aikana uskoi WWIC LLC:n liittyvän juttuun. Tutkivan viranomaisen lopullinen näkemys kuitenkin selviää valmiista esitutkinta-aineistosta. Siis siitä, jonka sinäkin sait kätevästi CD-levyillä. Eri oikeusasteiden päätöksistä sitten voit lueskella, miten sitä esitutkinta-aineistoa ja oikeudessa esitettyjä todistajalausuntoja tulee ymmärtää.

        Suokaamme KRP:lle se oikeus, että tutkinnan alkaessa sillä ei voi heti olla kaikkea tietoa käytössä tutkittavasta rikoksesta.

        ”Kas kun se oli virkamiehillä jumalaton kiire...”
        Näin jälkeenpäin katsellen virkamiesten jumalaton kiire oli enemmän kuin perusteltua. Takavarikko-oikeudenkäynteihin saapui jonossa sponsseja, joiden rahat olivat sopivasti hukkuneet maailman turhuuteen. Kuka oli ostanut mopoja, kuka taas leipomoita ja lopullisen oikeudenkäynnin aikaan heillä ei ollut muuta omaisuutta kuin tuulen huuhtoma takapuoli. Ja Trölli kehtasi puhua minulle asiansa tavallista paremmin hoitaneista kansalaisista.

        Pysyn kannassani: Worldwide Investments Company LLC ei ollut yhtään mitään. ;)))

        "Tutkivan viranomaisen lopullinen näkemys kuitenkin selviää valmiista esitutkinta-aineistosta."

        Toisin sanoen esitutkinnan tavoitteiden turvaaminen...

        KRP:lla on tutkivan viranomaisen status ja palkkaus, mutta olemus, ryhti ja toimintatavat viittaavat järjestäytyneen rikollisuuden suuntaan.

        "Ks sinähän oletkin niitä uskovia, joille jokainen lappunen on yhtä tärkeä ja todistusvoimainen. Nytkö sinä ratsastat esitutkinnan aikaisella turvaamistoimenpiteellä?"

        Niinhän minä teen.
        Kas, jos ja toivottavasti kun, Suomen valtio pääsee esittäytymään wyomingilaisessa oikeusistuimessa niin eivät pääse lätisemään lööperiä, kuten teki syyttäjä Arjas todistellessaan tietämättömyydestään EU-lakien suhteen ollessaan oikeuden kuultavana.
        Tuo lappunen on sikäli hyvinkin tärkeä, jos ymmärrät mitä meinaan.

        Tahattomuuden ja tahallisuuden rajaviivoja tässä vasta kuutioidaan...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4993
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4533
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2911
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe