Häpesin sinua mies

muistanhäpeän

Hävetti kulkea kanssasi. Näytät niin vanhalta että muut luulivat sinua varmaan isäkseni. Häpesin kaljuuttasi ja rumuuttasi ja rujoa muodotonta vartaloasi. Siihen vielä kävelytyylisi. Pidit itse itseäsi nuorekkaana. Vieläkin hävettää puolestasi.

26

1178

  Vastaukset

  • Koskas tämmönen tapahtui?

  • Miksi sitten olit sellasen miehen kanssa kävelemässä? Pakottiko joku muka?

  • Voi rakas pieni tyttöseni. :(

  • Oma ulkonäkösi sitten: Kaunis yläosa kun katkaistaan kaulasta (paitsi että suu vääntyy rumasti vinoon ainakin syödessä), muuten kolho, miesmäinen ilman mitään naisellisia muotoja oleva kanttura. Pitkät luisevat raajat, älä vaan käytä hametta (neuvo ihan hyvällä) sillä tuskin sääresikään mitkään silmän ilot ovat. Lisäksi liidunvaalea iho (kuten narkkareilla yleensä). Siihen vielä parit lävistykset niin kyllä on seksipommi kasassa!!

  • Kaameeta tekstiä. Vanhempi mies , elämänkokemus.
   Kiihottava kokemus,
   Ja ikävä jäi.

  • Kikkekiskokkelis, mitäs läksit...

  • Kaljuunnuin koska kanssasi oli niin ikävää. Luulin alttarilla saavani naisen jolla on liekki sisällään mutta osoittauduitkin teeskentelijäksi. Hiukseni lähtivät viikossa. Tiesin kyllä että häpeät ja minusta oli hauskaa nolata sinut kerta toisensa jälkeen. Siksi sitä kesti niinkin kauan.

  • Ikävä, että nyt mietit enää tällaisia. Olet katkeroitunut, mutta päästä jo tuo ja mene elämässäsi etiä päin... Sinäkin vanhenet ja viisautesi saattaa kasvaa...

  • No joo annetaan olla jo, kyllästyttää. Luuletko tosiaan että olen kaipaillut sua paskan vertaa. Siis koskaan missään vaiheessa. No en tosiaan, pelkkää leikkiä kaikki. Kauanpa roikuit mukana, ennätys itseasiassa!

  • Kiva ihminen kirjoittaja, kuka onkaan.

   • Tarkemmin ajatellen eipä ole, teen rikosilmoituksen. Perästä kuuluu...
    Tutkitaan IP ja kerron myös epäiltyni.


  • Häpeä ihan rauhassa, ei oo multa pois tollanen.

  • Kuka tämä oli ja mistäpäin, että tietää varoa =)

  • Olipa taas ääliötä tekstiä.Ihminen on paljon muutakin kuin ulkonäkö.

   • Rumalla miehellä ei ole toivoa, koska naiset ei huoli rumaa miestä.
    Ruman miehen kohdalla ei voi puhua, että on paljon muutakin, kuin ulkonäkö.
    Naisellehan tärkeintä on miehen ulkonäkö, rumaa miestä ei kukaan nainen huoli, koska ei rumaa miestä kukaan nainen halua katsella, vaikka ruma mies olisi sisältä kultaa ja rakkautta tulvillaan.


   • RumaEiKelpaa kirjoitti:

    Rumalla miehellä ei ole toivoa, koska naiset ei huoli rumaa miestä.
    Ruman miehen kohdalla ei voi puhua, että on paljon muutakin, kuin ulkonäkö.
    Naisellehan tärkeintä on miehen ulkonäkö, rumaa miestä ei kukaan nainen huoli, koska ei rumaa miestä kukaan nainen halua katsella, vaikka ruma mies olisi sisältä kultaa ja rakkautta tulvillaan.

    Raha auttaa. Ei pikkuhilut, mutta iso raha.

    Toisaalta ne naiset mitä saa rahalla on paskoja naisia :)


  • Joku tän taas esille kaivoi ja ihan turhaan. Mun niskaan on heitetty paskaa tällä palstalla jo niin paljon et mikään ei enää kosketa yhtään. Kaivoin tämän itsekin aiemmin esille vain osoittaakseni kuinka vittumainen ihminen olet (kuka oletkin). Aivan sama, voi olla et ihan pikapuoliin minusta pääset (eli ei nähdä enää irl koskaan) ja saat sit jatkaa täällä keskenäs, en enää näitä lue.

  • jhggbbfc

  • qqqqq!!!

  • Necrophiliaa..

  • Ilmankos et viestiin vastannut...

  • Bruce taivaanlahja :)

  • Ikävälle samat sanat. Suksi marokkoon.

  • Itse olen semmoinen jos en nyt ruma niin en suurta myönteistä vaikutusta ole naisiin tehnyt ulkonäöllä, joskun on ollut aikoja että on ollut naisia elämässä, mutta kun oli naivi ja kuvitteli , että sillä muulla olisi myös vaikutusta, mutta eihän sillä oikeasti ole, sen kun tajuaa niin ymmärtää antaa naisille tilaa ja lopettaa itsensä kiusaamisen ja kolhujen ottamisen itsetuntoonsa.

   Se mikä ei tapa, vahvistaa, mutta häviämistä ei rumankaan miehen ole syytä ottaa tavaksi, tappioista mies kyllä oppii enemmän kuin voitoista, mutta häviämistä ei pidä ottaa tavaksi (elokuvan Good Year viisautta )

   Joskus on vaan parempi siirtyä kauemmaksi, hyväksyä elämän realiteetit ja keskittyä vaikka puutarha töihin tai jalkapallo pelimatkoihin Brittein saarille ja Dublinin pubi kulttuuriin .

   Kyllä se elämä näinkin menee rumalla, kaljuuntuvalla miehellä joka vielä käveleekin naista hävettävästi.

   No aloittajalla , miksi jos hän on pois elämästäsi , joudutko edelleen selittelemään hänen seurassaan oloa , vai mistä kyse , kun jotenkin vaikuttaa että tämä aloittajan ruma, kaljuuntuva, kävelytyyliltään aloittajaa hävettänyt mies ei olisi nyt enää hänen maisemaansa pilaamassa.

   Aloittaja päässyt eroon rumasta kaljuuntuvasta ei toivotusta kavaljeerista, niin "kysymysmerkki" ja ihmettelevä huokaus ... ison vaikutuksen on tehnyt aloittajan ystäväpiirissä jos aloittaja saa hävetä ... viikon vai kaksiko on ollut tärkein ihmetyksen aihe ja aloittajalla nolojen selitysten keksimisen aiheuttaja.

   Aloittajan ja hänen lähipiirinsä luulisi oleva onnesta soikeana, jos rumasta kaljuuntuvasta miehestä on päästy , miksi siis vaivata itseään mokomalla , menkää eteenpäin tai katsokaa tyttöjen kanssa vaikka Gilmooren tyttöjä ja juokaa punaviiniä pullon suusta.

  • Vittuako se toisille kuuluu jos olisi vaikka vittu naamassa?
   Aloittajan ongelma on itsevarmuuden puuttuminen. Tällaiset henkilöt eivät kelpaa ystäviksi, tuskin kannattaa edes tutustua. Ihmistyyppi haluaa kontrolloida muita itseään nostattavasti. Surkeita tapauksia.

  • Tuntisitpa minut niin tietäisit mitä on häpeä. Onneksi ei kenenkään ole tarvinnut hävetä puolestani. Itseäni hävettää.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   85
   2492
  2. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   24
   2208
  3. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   167
   2025
  4. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   97
   2016
  5. Sofian pätkä storyssa.

   Siellä taitaa känniläinen Stefu olla vieressä. Jotain rajaa Sofia!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   1261