Muistisairaudet jäävät pian historiaan

haluanauttaa3

http://www.talouselama.fi/uutiset/muistisairaudet-voivat-pian-jaada-historiaan-tutkijat-tutkivat-kahtaa-uutta-lupaavaa-laaketta-6645460

Uudet lääkkeet tehoavat. 2-3.vuotta vielä tutkimuksia.

5

202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • deded

      Toppuutellaanpa vähän. Siis VOIVAT auttaa. Lääketehtaat laittavat näitä mainoslauseita ulos ennen kuin lääkkeet tulevat ulos että alkaa heti kova kysyntä.

    • tutkimustulos
    • ei-lääkitty-hgf

      Masennuslääkitään maailman ihmisiä liiaksi. Aaaah tulipa mieleeni,.....,.käyttävätkö lääkärit itse mitään aivoihin vaikuttavia kemiallisia yhdisteitä, joista ei ole lainkaan varmaa tietoa niiden hyödyistä. Masennuslääkkeillä on vakavia haittoja aivoille niin kuin on neurolepteillä m psykofarmakoilla niin kuin neurofarmakoillakin.

      Kaupallisuus on kaiken takana. Nyt vaan on niin, että ihmisten ikä on nousussa, kun muita sairauksia pidetään lääkkeillä kurissa kuten sokeritauti, verenpainetauti ym. Ja se verenohennuslääkekin pidentää ikää monissa tapauksissa, mutta saattaa sitten purskauttaa veret aivoihin. ( monet marevania syövät dementoituvat selvästi, vaikka ei ole diabetesta, ei kolesterolia,..)..miten verenpainelääkkeet vaikuttavat dementoitumiseen?

      Verenpainekin pidetään ihmisillä tosi alhaalla, ihmetyttää. Veren punasolut kuljettavat happea kaikkialle elimistöön ja aivot tarvitsevat happea. Miten käy, jos verenpaine pidetään lääkärin määräyksestä noin 125/60-65 seitsemänkymppisellä ihmisellä? Aivojen happipitoisuus pysyy tavallista alhaisempana koko ajan ja yöllä sitten laskee vielä. Ja se ääreisverenkerto heikkenee, mitä alhaisempi verenpaine on, josta on seurauksena ne neuropatiat.

      Jotenkin nyt vaan täällä yhteiskunnassa on menty sellaiseen suuntaan, että kaikkea kaupataan ja kaikkea sellaistakin tutkitaan, josta ei lopulta ole mitään hyötyä. Tämän hetken Alzheimerin taudin lääkkeet eivät paranna tuota sairautta, eivätkä juurikaan lyhennä sairauden kestoa.

      Myöskin kolesterolilääkkeet, joita määrätään jo kohta kaikille, joilla on yli kolmen kokonaiskolesteroli. Mutta miten aivot sitten voivat toimia ilman normaalia rasvapitoisuutta? Aivot ovat rasvaa. Naapuritalossa oleva kuusikymppinen mies ihmetteli hänelle määrätyn kolesterolilääkkeen, kun hänen kokonaiskolesterolinsa oli 3,6 ja suhteet kohdallaan. Lääkäri oli sanonut hänelle, että pyritään kolesteroliarvoon 2. Jos siis kaikilta maailman ihmisiltä pyritään saamaan kolesteroliarvo kahteen, niin itä siitä seuraa?Alzheimerin tautiko tai jotain muuta?

      Tuntuu kuin tiede tekee tiedettään kaikilla asioilla ihan vaan uteliaisuuttaan. Halutaan peukaloida asioita, joista ei ole kenellekään mitään muuta kuin haittaa. Jonkin aikaa se rahallinen hyöty vaan niille, joka haluavat jollakin niin sanotulla uudella lääkkeellä vaikuttaa ihmiseen. Saada rahaa ja kokeilla.

      Masennus- ja psyykenlääkkeitä on määrätty maailmalla aivan monin kerroin enemmän mitä oikeesti ovat ihmiset tarvinneet. Niitä määrätään jopa ei-psykiatrisille ihmisille esimerkiksi kipuun tai mihin vaan oireeseen tutkimatta potilasta sen kummemmin. Seuraavaksi nuo potilaat saavat pahoja haittoja eivätkä tajua lopettaa lääkitystä ja kukaan lääkäri ei puutu haittoihin.

      Se ihmetyttää niin julkisesti ei ole mitään tutkimustuloksia julkaistu mistään tutkimuksista. Ovatko ne ihan tabu- asioita ne tutkimukset vai mistä on kysymys?

      • Hyväksikäytetyt

        Tämän päivän Suomessa ihmiset lääkitään sairaiksi. Muistisairaat ovat lääkkeiden suurkuluttajia. Heillä kokeillaan kaikki mahdollinen ja vielä ne mahdottomatkin. Lääkkeiden vähentäminen ei juurikaan tule kyseeseen, ja lääkevieroitus laitoksissamme on jo täysin tuntematon käsite, vaikka muistin heikkenemisen on osoitettu jopa pysähtyneen lääkkeitä asianmukaisesti poistamalla.

        Valvirassa viimeinkin rohkaistuttiin näpäyttämään yksityistä hoivalaitosta henkilökunnan vajaamiehityksestä. Julkisiakin hoivapaikkoja olisi hyvä tarkastella samaan malliin, etenkin niitä, joissa muistisairaiden jatkohoitoa arvioidaan. Karmeita kokemuksia omaisilla on näistäkin. Itse asiaan ei Valvirassakaan ole vielä uskallettu puuttua eli muistisairaiden järjettömään lääkintään.

        Ihmiset saadaan lääkitä sekopäiksi, eikä valittaminen johda mihinkään, vaikka tekopyhästi aina kehotetaan apua hakemaan, jotta asioihin voitaisiin puuttua. Lääketiede on sanansa mukaisesti tiedettä lääkkeistä. Tutkittavia etsitään sieltä, mistä niitä varmimmin saa, kuten avuttomista muistisairaista.


    • neula.ja.heinät

      Niin. Lääkeyhtiöiden märkä uni on lääkeyhdiste, jonka kehitystyö on jo tehty, mutta jolle löytyykin yllättäen uudet markkinat uuden käyttökohteen löytyessä. Siinä on kovat katteet silloin kyseessä.

      Silloin saa jatkaa rahastamista entiseen tapaan, mutta lääkkeen kehittämiseen ei mene mitään rahaa. Hyvä esimerkki tästä on "kaljuuslääke" Propecia, joka oli alunperin eturauhasen liikakasvuun käytetty lääke. Patentti oli mennyt umpeen ja lääke hinnaltaan 5e/paketti, kun yhtäkkiä sitten selvisi, että vaikuttaa kaljuuntumiseen. Niinhän siinä kävi, että myydään 10 kertaiseen hintaan kaljuuntumiseen.

      Siksi onkin tavallista, että vanhoja lääkkeitä seulotaan rutiininomaisesti ja selvitetään, miten ne vaikuttavat. Ei tarvitse selvittää sivuvaituksia, annostuksia ja muita, kun ne ovat jo selvillä. Jo siitä, miten joukossa on mitä ihmeellisimpiä lääkeitä näkee sokea reettakin, että tässä haetaan staunnaisotannalla sitä kuuluisaa neulaa heinäsuovasta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe