Hyvä muslimi...

obh123

Islamilainen imaami joka puhuu radikalisoitumista ja sharia lakia vastaan australiassa joutui kiroilun ja sylkemisen kohteeksi kävellessään muslimialueella Sydneyssä.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4462250/Sheikh-Tawidi-abused-Sydney-s-Muslim-heartland-Lakemba.html

Mielestäni on kunnioitettavaa että imaami uskaltaa ajaa arvoja jotka saavat omissa aikaan tuollaisia reaktioita. Hyvät ihmiset terrorisoidaan liian usein hiljaiseksi pimeyteen.

10

430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmettelijä_ihminen

      Tuo on hieno ele Imaamilta, mutta miksi hän on muslimi, jos ei hyväksy koraanin sanomaa.
      Tuollaisen ihmisen kannattaisi luopua tuosta saastasta. Hänelle olisi parempaa käyttöä käännyttäessään muslimeja harhaisesta opistaan, ja pelastamaan heidän sielunsa.

      • obh123

        Ehkä hän ei ole kohdannut lähimmäistä joka käännyttäisi hänet.

        13. Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."
        14. Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa?
        15. Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: "Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!" -Room. 10:13-15


    • Mullahi.Mukbar
      • Ehkä, mutta Iljakkeen ryssänlehteä ei klikata.


      • joko_klikkasit

        Kyllä klikataan,ihan sama kenen lehti on. Kehoittaisin klikkaamaan ,tekis terää suvakin katsella
        tulevaisuuteensa.

        Ihmeen nöyrästi kävelivät kurkkuaan poikki leikkauttamaan montunreunalle ne joilta oli päätetty pää irrottaa hartioista.Onhan nuo porukkaa,mutta oolalaa."Kaikki ihmiset os saman arvoisia." Toiset on vain viellä pikkusen arvokkaampia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        '
        Jokohan nuo kurkunleikkaajat on Suomessa,niin no ainaki tulossa tänne.


    • alfa123om22

      Profeetta Danielin mukaan läntisellä pallonpuoliskolla jumalattomuus taittuu, asetetaan oikea jumalanpalvelus sekä totuudelle sallitaan jalansijaa.

      Sen sijaan idässä alkaa 2300 aamua (vuotta) kestävä väärän palveluksen, jumalattomuuden tuhon levittämisen sekä totuuden maahan polkemisen aika. Tämä näkyy jo Venäjän lainsäädännössä melko hyvin.

      Ei idässä kannatta isotella totuuden puhumisella ja humanismilla tai oikealla jumalanpalveluksella. Siellä tulee olemaan melko kauhittuttavaa aikaa humanisteilla. Luulen, että jo pienenä lapsena humanisti joutuu kuoleman vaaraan sekä olisi parasta, että yhtäkään humanistia ei edes syntyisi nyt itään.

      Hare Krishna liike on esittänyt, että tuosta Hare Krishna mantrasta ja sankirtanasta saattaa jotakin apua olla, mutta oikea usko ja humanismi sekä totuus eivät nyt vain käy enää kaupaksi idässä.

    • Hulluatouhua

      Niin onhan se kumma jos imaami halua olla muslimi mutta ei noudata koraanin julmaa ja saatanallista sanomaa. Kyllähän siitä varmaan normaalit muslimit suuttuu jotka ovat "uskovaisia" eli haluavat esim tappaa vääräuskoiset jne. Imaami on hukassa kuten nimikristittykkin. Muslimi touhu on kyllä todella pimeetä ja sehän on täysin saatanasta. Kristinusko on islamin vastakohta ja pyrkii rauhaan ja rakentamaan elämää:) islam pyrkii hallitsemaan vihalla,pelolla ja väkivallalla.

    • islam.pannaan

      Islamin maailma on osaltaan niin alkukantainen ja rautakangen jäykkä, että vastaava kehitys kohti sivistystä, kuten kristinuskossa, on muslimeille järjettömän vaikea rasti. Niillä on jumalat ja muhammedit niin syvällä, että vaatii melkosta lääketiedettä, että ne suostuu sensuroimaan osan Muhammedin opeista. Mielestäni islam on pakko pistää tiukkaan syyniin niin kauaksi aikaa, että islam saavuttaa yhteiskuntakelpoisuuden. Pakkohan niille on saada se menee luun läpi, että toisessa valtiossa mennään sen maan sääntöjen mukaan. Kun ihan tyhjäpäänä ovat vaatimassa joka paikassa Muhammedin oppeja maiden lakien ja asetusten sijaan. Maailmalla on iso haaste tuon barbarismin edessä.

      • obh123

        Muslimi voi päättää olla noudattamatta jihadin väkivaltaista tulkintaa taktisista tai moraalisista syistä. Se tekee hänestä yhteiskuntakelpoisen. Sama ongelma saudiarabiassakin. Sielläkin tehtiin pommi-isku moskeijaa vastaan nyt ramadanin aikana. Valtaosa muslimeista kuitenkin saudi-arabiassa on rauhaa rakastavia ihmisiä jotka eivät ole rakentamassa vaihtoehtoista yhteiskuntaa vallitsevan sijalle. Tämä ei kuitenkaan poista sitä että sielläkin populaatio on kasvatettu islamilaiseen oikeauskoisten ja vääräuskoisten vastakkainasetteluun ihmisoikeuksia/sananvapautta loukkaavassa mielessä. Se ei ehkä näy arejessa Saudeissa niin paljon koska siellä ei saa olla olla kansalaisina muita kuin islamin uskoisia, ihmisten kontaktit eri mieltä profeetta Muhammedin kanssa olevien kanssa ovat rajallisia ehkä avointa internettiä/sosiaalista mediaa lukuunottamatta. Valtion uskonnollinen poliisi hoitelee hyvinkin väkivaltaisesti kaikki vääräuskoiset ateisteista keritittyihin. Pelon ja totalitarismin ilmapiiri mitä tulee vapaaseen ilmaisunvapauteen on todellista tuossa maailmankolkassa. Se ei hetkauta harrasta muslimia kun hänellä on kaikki hyvin toisin kuin eri mieltä uskonasioista olevilla Saudi-Arabian kaltaisessa rauhan talossa.

        Periaatteessa lännessä ja saudi-arabiassa voi olla pinnallisin puolin kaikki hyvin ja rauha. Todellisuudessa lännen rauha verrattuna saudien rauhaan perustuu ihan muun tasoiselle ajattelun ja uskonnollisen perinteen laadulle.

        Rauhan talon hyvä idea islamissa on todellisuudessa erilaisuuden väkivaltainen tukahduttaminen vs. lännen erilaisuuden ideologinen laadullinen hiominen.

        Minulle kristittynä ei ole tuottanut ongelmaa asua kulttuurien sulatusuunissa, mutta olen varma että ongelmia tulisi Saudien kaltaisessa yhteiskunnassa. Tunnustan sen että mm. katollisen kirkon valta oli tiettyinä aikoina verrattavissa Saudien tapaan väkivaltaisesti tukahduttaa erilaisuus. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon että itse olisin kristinuskon näkemyksineni myös tuon katolisen kirkon harhaoppisuuden inkvisition uhri. Samoin on monien muslimien. Ongelma todella islamissa on se että se ei ole parempi kuin mikä tahansa sen sisar ideologia kommunistisesta ateismista lähtien, eli tyrannioista. Siksi sitä vastaan tulee taistella eri tasoilla. Ei siksi että on rauhanomaisia muslimeja vaan siksi että se tuottaa totalitäärisiä väkivaltaisia muslimeja liukuhihnalla.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe