Samsung WF70F5E3P4W

Pazen

Hieman reilu 2-vuotias kone, takuu juuri päättynyt ja heti alkaa vikaa tuleen. Oireena että kone pysähtyy kesken pesun, ei anna vikakoodia. Tarkemmin seuratessa reilun 10 min jälkeen rumpu koittaa nykimällä pyöriä mutta ei lähde pyörimään. Lopulta jää siihen tilaan ei tapahdu mitään. Hihna tarkastettu, on ehjä. Onkohan tuossa moottorissa asentoanturi kun tuntuisi että ei tiedä kumpaansuuntaan lähtisi pyörimään. Onko muilla ollut samanlaisia ongelmia ??

21

7726

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pazen

      Kyseessä siis pyykinpesukone.

    • korjaa

      Meillä sama kone, jota korjattiin takuuaikana jo pari kertaa (piirikortti ja hihna vaihdettu). Piti ihme naksutusta ja ei lähde pyörittää rumpua. Pysähteli myös ohjelmissa samaan tyyliin kuten kerroit eikä antanut vikakoodia. Takuu meni umpeen 1/2 v sitten ja kone alkoi uudelleen tekemään tuota samaa. Myyjäliike sanoi, että sorry ei voi mitään, mutta otettiinpa yhteys sitten Samsungille, josta luvattiin huolto. Kuuluu laajennetun takuun piiriin, koska korjattu jo takuuaikana saman vian vuoksi.

      • Anonyymi

        Piirikortin juotokset ei kestä. 150e maksava kortti on helppo vaihtaa, jos vähänkään osaa sähkölaitteita purkaa. Korjasin oman kortin juotokset, mikä oli hankalaa, koska kortti oli valettu silikooniin.


    • Pazen

      Olin yhteydessä Samsungille, lupasivat takuuseen. Huoltomies kävi piirilevyn vaihtamassa ja kone toimii. Virhevastuusta puhuttiin kun takuuaika ohi.

      • Styroksi

        Terve,
        Täsmälleen sama ongelma, kone ostettu 2 v 3 kk sitten. Vieläkö Pazen pyykinpesukone on toiminnassa? Samsung ilmoitti, että huolto on mahdollinen, mutta omalla kustannuksella.


    • CylindalleSukua

      Osta seuraavaksi Asko, kestää sen 20 vuotta.

    • Samsungei

      Samsung WF70F5E5P4W ostettu 2014 syyskuu samanlainen vika pysähtyy ohjelma aikana ja kun keskeyttää ja käynnistää niin ei lähde pyörimää vaan naksuttaa yrittäen pyörittää. Paljonkohan ohjelmakortti maksaa?

      • Anonyymi

        Ohjelmakortissa vika. Kortti maksaa n. 150e. On helppo vaihtaa, jos osaa sähkökorjauksia. Vika aiheutuu kortin huonoista juotoksista aih. Ehkä tärinästä tai kylmistä juotoksidta. Itse korjasin 53 juotosta, joista 3 oli kriitistä. Korjaus oli hankalaa koska kortti on valettu silikoonin tai vast.


    • suosittelenlaatua

      Ihan normaalia, että alle 600 euron pesukoneet kestää sen 2-3 vuotta ja sitten paaliin.
      Ostakaa kerralla kunnollinen kone, säästää pitkässä juoksussa eikä tarvitse olla aina vaihtamassa.

      • laatumaksaahiemanenemmän

        Puoli vuotta sitten kävi huoltomies vaihtamassa vesipumpun pesukoneeseen. Kysyin kaverilta "...kun ostan joskus uuden, anna vihje, minkä merkkisiä koneita korjaat vähiten?"
        Vastaus oli "..kaikkia joutuu huoltamaan mutta alle 500 euron laitteet pitää minut leivässä"


      • huoltoheppu
        laatumaksaahiemanenemmän kirjoitti:

        Puoli vuotta sitten kävi huoltomies vaihtamassa vesipumpun pesukoneeseen. Kysyin kaverilta "...kun ostan joskus uuden, anna vihje, minkä merkkisiä koneita korjaat vähiten?"
        Vastaus oli "..kaikkia joutuu huoltamaan mutta alle 500 euron laitteet pitää minut leivässä"

        Ja vitut! Alle 500 euron koneet ovat punainen vaate huoltomiehille. Huoltotoimenpiteet tehty jo tehtaalta vaikeaksi ja niitä korjataan vain takuun puitteissa. Sanoisin, että huoltomiehet tekevät rahansa niillä yli 10 vuotailla koneilla joita oikeasti kannattaa korjata. Osat halpoja, työ kallista mutta lopputuloksena tyytyväinen asiakas ja huoltoliike.


      • Anonyymi

        Ostin kalleimman Samsung pesukoneen 1200 euroa ja samaa roskaa. Alle kaksi vuotta ikää ja toista korjausta odotellut jo puolitoista viikkoa. En ikinä osta enää Samsungin kodinkoneita enkä voi suositella muillekaan!!


    • Eienääsamsungia

      Meillä sama ongelma juuri samassa koneessa. Ja ikää se reilu 2,5v. Onkohan noihin asennettu niin, et kun takuu menee umpeen, automaattisesti tulee tuo vika.

    • 461

      Liikkeessä vilkaisin yhtä Samsung-pesukonetta takaa ja siellä luki "Made in China".

    • Saaleppi

      Mulla kans samanlainen kone ku aloittajalla ja samanlainen ongelma. Eli ohjelma pysähtyy pesun aikana monta kertaa. Yrittää liikkeelle, mutta ei lähde, kun vasta vähän ajan päästä. Omalta piirilevyltä löytyi kylmäjuotoksia, jotka korjaamalla on kone toiminut moitteettomasti. Jos kolvi pysyy kädessä, niin ei ole iso homma korjata, mikäli on sama ongelma.

      • Anonyymi

        Olisko kuvia juotoksista mitä piti korjaila


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisko kuvia juotoksista mitä piti korjaila

        Sori, kun en ole ollut foorumilla hetkeen. Mutta tosiaan en nyt suorilta muista mikä juotos olisi ollut pielessä. Jokin juotos siinä ison jäähdytyssiilin vieressä. Mutta muistaakseni kävin läpi aikalailla kaikki juotokset levyltä. Mutta muistelisin, että syypää oli siinä jäähdytyssiilin vieressä. Olen siis nimimerkki Saaleppi, mutta en nyt tähän hätään saanu käyttäjää auki..


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mitenkäs olette päässeet käsiksi noihin juotoksiin, sahaamalla kotelon pohjan auki? Aikamoisen tatinaan haùdattu koko levy...

      • Anonyymi

        Itse kaivoin sen suoja-aineen pois siten, että sain sen levyn sieltä pohjalta irti.


    • Anonyymi

      Sama identtinen vika, koneen ikä 7 vuotta. Moottorin takuu 10 vuotta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe