Harri Kivinen PS/Keskusta

Kuluttajansuoja

Mitä mieltä loikkauksesta? Lähtemästä ryhmittymästä (PS) vastaanottamasta (Keskusta). Edustajan moraalista?

62

2143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • WEIJON

      No... jos Mp vaihtaa pelaajiaan Hiirolan Hakan tai Rauhaniemen Innon kanssa, niin mikään näistä joukkueista saa mitään-menetä mitään!

    • omanapa

      Perussuomalaisilla ja Keskustalla sama agenda; siltarummmut, pekkarointi, iltalypsy, omaetu. Kivinen varmasti laskeskeli, että perussuomalaisten onneton menestys Mikkelissä ei takaa hänelle enää hallituspaikkaa esim. Naistingissa, Esedussa ja Sote-kuntayhtymässä? Kannattaa vielä yrittää Keskustan riveissä, jos vaikka...

      • VeikkojaUrpo

        Kepu tekee pahan virheen jos palkitsee Kivisen luottamusmiespaikalla. Kyllä kansa tietää ja muistaa.


    • härskiä_touhua

      Harvinaisen härski tempaus, jopa poliitikolta. Alle kuukausi vaaleista ja nyt jo vaihtaa puoluetta. Veikkaanpa että tuossa on käynyt niin että Kiviselle on selvinnyt luottamuspaikkaneuvotteluissa että hallituspaikoista ei ole toivoakaan ja Keskusta on luvannut sitten jonkun paikan että Kivinen pääsee pätemään.

    • tervaa-ja-höyheniä-

      Kivinen on täysmoukka, kun vaalien jälkeen loikkaa. Pettää äänestäjät heti, kun on valittu. Eikö näille pettureille saada jotain lakia siten, että vaalikausi on pysyttävä puolueessa, tai jätettävä kokonaan saatu paikka käyttämättä.

      • eienääikinäkivistä

        Kuluttajasuoja vaaleihin!


      • GFDFDGJ

        Hän aina ollut henkilö joka minua on estänyt oletettunaandemarina kannatajana. Läksi porvareirden kelkkaa ja elämä maistuu etkrn ksikillsrvoidts. Toyyakai heikki yempaisen mutaman kerran, muta en kosksn tuthssn Myää jarko kaiille, Saadaanko biilkISTA SALESEUROIHIN=GFHHJFYF


    • Pelinmies

      Sinäpähän valitatte. mihjinkään ette pysty vaikuttaan

      • kissakerho

        Ei mennä katsomaan MP:n pelejä! (Kivinen MP:n vaikuttaja)


    • KivinenTie

      Kukas Kivinen se oli sammutinhuijari??? Onk tää se???

      • Sakkotuli

        Kyllä on!!.Pullon tarkastus vitulleen.


      • ketkumikäketku

      • ketkutaiei

      • ketkumikäketku
        ketkutaiei kirjoitti:

        Heh :) Ja asiat liittyy toisiinsa miten?

        Lienet vähän yksinkertainen? Kerro jos et ymmärrä seuraavaa niin laitan jatkossa tavuviivat väliin.

        Minulla on vene, jonka käsisammutin tulee tarkastaa Veneliikenneasetus 330/2006 mukaan vuosittain. Käytännössä haen sammuttimeen leiman kun kausi alkaa. Tänä keväänä ei muuten ole vielä alkanut.

        Kivisellä on firma, Savon Sammutinhuolto Oy, joka tekee sammuttimien tarkastusta ihan työkseen. Teoriassa. Käytännössä Kivisen firma antaa sammuttimille ns. valohoitoa. Ainakin Etelä-Savon käräjäoikeuden mukaan. Vai luuletko että jos se Savon Sammutinhuolto Oy todistetusti antaa Pelastuslaitoksen sammuttimille valohoitoa niin yksityisten sammuttimet se tarkastaa oikeasti? Aivan, en minäkään luule.

        Kaiken lisäksi se Savon Sammutinhuolto Oy veloittaa kaksi (2) euroa enemmän mitä samanlaisen sammuttimen vuositarkastus maksaa Helsingissä. Jossa tunnetusti kaikki on halpaa ja edullista.

        Kerropa nyt sitten että miksi ihmeessä pitäisi käyttää sellaisen firman palveluita, joka Etelä-Savon käräjäoikeuden lainvoimaisen tuomion mukaan laskuttaa asiakkaitaan tekemättömistä töistä, ja jonka omistaja osoittaa moraaliaan loikkaamalla alle kuukauden kuluttua vaaleista kun hänelle selviää, että ei saakaan haluamiaan luottamusmiespaikkoja?


      • nii-in

        Vieläkään en ymmärrä että miten sammuttimien tarkastukset ovat yhteydessä tuohon linkittämääsi uutiseen? Sinä itse taidat olla vähän yksinkertainen :)


      • sammuttimenomistaja
        nii-in kirjoitti:

        Vieläkään en ymmärrä että miten sammuttimien tarkastukset ovat yhteydessä tuohon linkittämääsi uutiseen? Sinä itse taidat olla vähän yksinkertainen :)

        Onko tämä joku kompa? Vai miksi nii-in et ymmärrä että miksi joku ei halua tarkastuttaa sammutintansa huollossa joka tekee sutta ja sekundaa tavallista kalliimmalla. Kysyy leimaa tarvitsevan sammuttimen omistaja.


      • riähkä

        Itsellä puolenkymmentä sammutinta. Nyt kun luin juttujanne, kysynkin että missä ne kannattaa tarkastaa ja täytättää?


    • gffftjhjlijlijo

      Ahneus

      • NaistinkiEsedu

        Mikkelin Perussuomalaisilla ei ole hyvä neuvotteluasetelma. Seitsemän edustajan ryhmästä on nyt jäljellä enää kaksi! Ehkä tämä kertoo harjoitetusta politiikasta? Luottamusmiespaikkoja ei ole tarjolla. Kivisen liike tähän valoon on ymmärrettävä. Ei väliä äänestäjistä, kunhan omat luottamustoimet (?palkkiot) säilyvät.


    • 5678933

      Toivottavasti Kepulla on sen verran selkärankaa, että jättävät Kivisen takarivin jäseneksi.

    • Palojurva

      Minttu ota viinoo puikkanen tarjoo puikkojen kera

      • vaimitäHK

        Tästä ei oo vaikea arvata kenen kirjoittama kommentti :D


    • Gomo

      Kivinen oli Mikkelin perussuomalisten syöpä alusta alkaen. Olen pitänyt puolueesta, mutta kivistä en sinne hyväksynyt. Ihmettelin miksi se oi siellä mukana.. Nyt ymmärrän, oli koska persuilla oli suuri noste ja uskoi kai Soinin polvelle pääsevänsä ressukka. Hyvä kun lähti nyt. Paha kun kusettti äänestäjänsä. Keräsi perussuomalaisten äänet ja vei ne porvarikokkareisiin, rikollinen tuomittu narsistiyririttäjäpyrkyrisikahan se on.

      Toivottavasti kukaan hänen valheellisuutensa kautta äänensä väärälle puolueelle antanut ei tunne kuten minä joka en edes häntä äänestänyt, että saattaisi pahana hetkenään uittaa vaikka ojanpohjalla tuollaisen paskiaisen. pohjasakkaa koko ukko. paskiaiselle otsaan kun hän tapaa perussuomalaisen äänestäjänsä, kenen ääni menikin nyt ihan muualle.

      Odotan hetkeä hänen kanssaan

      • huijarialunalkaen

        Kivisen omasta suusta kuullut kommentit: menen persuihin koska sieltä ainoa mahdollisuus päästä valtuustoon ja saada jotain luottamuspaikkoja. Ja jos pääsen eduskuntaan niin ajatelkaas,duuni mistä saa hyvää palkkaa eikä tarvitse tehdä mitään. Pohjasakkaa koko ukko.


    • rikollisia.vilisemällä

      Onkohan tuo keskustapuolue rikollisen aineksen turvallinen kotisatama?? On niin monia rikoksista tuomittuja puuhastelemassa keskustan siipien suojissa.

      • Polliiisi

        ON.


    • HGININEN

      Ei olis päässyt läpi näissä vaaleissa muuten kuin persujen listalta. Tämä petos oli suunniteltu jo huolellisesti ennen vaaleja! Keskusta taitaa olla melkoinen paskamakki, kun sinne tämmöinen veijari otetaan vastaan. Oikein etoo! Minä tiesin jo ennen vaaleja, että kysymyksessä on tuomittu rikollinen! Toivottavasti kukaan herraa äänestänyt ei hermostu liikaa tästä kusetuksesta ja paina nyrkillä lättyyn oikein huolella. Minä en ainakaan ota oikeutta omiin käsiin, koska tuosta voi saada saman tuomion kuin ihmisestä!

    • Ihanhirveetä

      Ihan hirveetä. Onko tästä kivisestä kuva jossakin?

    • Uteliassss

      Joko audi miehellä on punanen nenä?

    • Rehellinenkansalainen

      Kuten jo edellä mainittiin, Kivinen laski ettei Kepun listoilla läpi mene, niin päätti sitten perustaa läpimenonsa petokselle.
      Sen verran Kivistä tunnen, että en usko miehellä kovin voimakasta omaatuntoa olevan. Mielestäni puhdasverinen omaneduntavoittelija ja näemmä pystyy tällaiseenkin, mihin harva ihminen kykenee.

      Kepu sai huonon rengin ja vielä huonomman isäntäkokelaan. Yök!

    • epäreh

      Minkäs ikänen tuo kivinen mahtaa olla? Näyttää jo ukkelilta. On se ihme et vanhakin ihminen on epärehellinen.

      • 11prosenttia

        Kotisivujensa mukaan on täyttänyt 50.

        Taitaa vaan pitää niin kiirettä noitten loikkausten kanssa että ihan alituiseen ei ole ehtinyt sivujaan päivittelemään. Tuorein uutinen oli "Jokaisen ääni on nyt tärkeä" päivätty Keskiviikko 15.4.2015 klo 6:36.

        Blogin kanssa menee yhtä huonosti. Tuorein bloggaus "Vaaliavaus Mikko-markkinoilla 14.-15.10. kahvin ja viipuririnkelin merkeissä. Sana oli vapaa ja huonokuntoiset tiet kiinnostivat maaseudun asukkaita."

        Selaillessani noita sivuja pisti silmään seuraava lause: "Erään tilaston mukaan vain noin 11 prosenttia luottaa politiikkoihin tai politiikkaan yleensä ..asioidemme hoidossa." Siinäpä sitä on Kivisen hyvä miettiä että minkä ihmeen takia vain noin 11 prosenttia luottaa politiikkoihin...


      • näinvaan

        Poliittista blogia kirjoitti maksettu mies. Ei suinkaan Kivinen.


    • hpop

      Loistava uutinen toi Harrin siirto. PS kusetti Soinin johdolla koko valtakunnallisesti koko äänestäjä kuntaa, niin ei sillä puolueella ole moniin vaaleihin mitään sanomista kärkipaikoille ennenkö kansalaiset unohtaa ja kansalaisten muistihan todella pitkä, kuten aikojemme sotaveteraaneilla.
      Harrihan on viisas kaveri ja on monessa mukana Mikkeliä kehittämässä eri järjestöissä ja hallituksissa. Musta maalaaminen täällä näyttää perustuvan loppujen lopuksi tietämättömyyteen ja silloin on parempi niellä ylpeytensä. Ehkä on parempi mennä henk.koht. kysymään.
      Järkevä siirtyä toisen puolueeseen ja eikä jäädä uppoavaan laivaan...

    • Ylilaidan

      Harri näemmä itse kirjoittelee tänne..lol

      • hpop

        No ei nyt sentään. Minä se olin... Tuskin Harria kiinnostaa tämän taso jutut. Eiköhän hänellä ole tärkeämpää tekemistä.


      • höpöpöpöh

        On vai? Millos se on muuttunut?


      • kahvijapulla
        hpop kirjoitti:

        No ei nyt sentään. Minä se olin... Tuskin Harria kiinnostaa tämän taso jutut. Eiköhän hänellä ole tärkeämpää tekemistä.

        Pakko sen kirjoittajan on olla loikkari itte. Ajatteleppas nyt. Kuka täyspäinen kirjottais selvin päin seuraavasti:

        "Harrihan on viisas kaveri ja on monessa mukana Mikkeliä kehittämässä eri järjestöissä ja hallituksissa."

        Vai onko toi sitä mustaa huumoria?


    • Ainavalehtelevakeskusta

      Edellinen kohuloikkaaja mikkelissä oli se pöntinen joka pomppasi sossuista kokkareihin. Oli se ihme sekin. Taitaa nyttemmin olla jokuitenkin entinen loikkaaja.
      Tuo pompsahtaminen keskustalaisiin ei oo niin ihme kuitenkaan kun keskustassa on niin paljon noita valehtelijoita ollut ihan perinteisestikin. Ja ihan tuomittuja rikollisia myös. Tais olla keskustan vaalisloukanin väännös joskus että äänestä keskustaa - ne valehtelee aina. Vai miten se meni??

    • minkämaakunnan

      Kivisen jalkapallojoukkue toimii yhtä suoraselkäisesti ja rehellisesti kuin itse loikkarikin.

      MAAKUNNAN PARHAAKSI lukee isolla mainoslehdessä. Pienemmällä lukee sitten että mainoslehti on painettu KOUVOLASSA.

      Eikö Mikkelissä todellakaan ole enää painoa?

      • Kymenlaaksosta

        Maakunta se on Kymenlaaksokin. Eihän siinä sanota että minkä maakunnan parhaaksi.


      • puolväli

        Kivisen jalkapallojoukkue näkyy järjestävän jalkapallokoulua lapsille. Sen pääsponsorina taas on Kainuun maakunnan etuja ajava Osuuskauppa SuurSavo. Että keskimäärin menee ihan oikein, Kymenlaakson ja Kainuun välissähän me ollaan


    • oikeusjakohtuus

      Luottamushenkilöpaikat on jaettu puolueiden kesken ja ensimmäiset tiedot henkilöiden nimistä ovat vuotaneet jo julkisuuteen. Kivinen saa ansaitsemansa paikan, hallituspaikan Metsäsairila Oy:n hallituksessa. Paikkaan kuuluu myös saapuvan materiaalin koemaistajan tehtävät.

      • 30hopearahaako

        Luottamushenkilöpaikat on jaettu ja julkistettu. Laittaisko joku tietävä että mitä Juudas sai Keskustalta palkkioksi.


      • PSKepu

        Jatkaa Naistinki Oy:n hallituksessa. Varmasti hyvät edut? Toivottavasti KANSA muistaa.


    • kivisetjasoraset

      Jos tulloo hallintaregisteri nii ostan kivisen osakkeita ja kukkaa ei tiijä.

    • TimoSni

      Jokohan Harri on löytänyt hillotolpan?

    • UusiVaihtoehto

      Nythän Kivinen voi loikata Soinin uuteen puolueeseen. Eikös se perustellut että kun ei Soini niin ei hänkään...

      • UV_

        Odotamme mielenkiinnolla Harrin siirtoja.


    • Buthan

      Pressan vaalit tulossa...olisikohan siinä jotain

    • harrivani

      Harrin potkupallojoukkueella menee juuri niin hyvin kuin Harrillakin. [tähän paskaista naurua merkitsevä hymiö]

      • harrinkosketus

        Älä nyt. Saihan ne juuri pisteen. Ja eikös kesäkuussakin tullut piste, vai tuliko ihan parikin. Kyllä Harrillalla on oikea Midaksen kosketus.


    • Mirrimörri

      Ai onks sen joukkue eks siellä oo uusi tirehtööri

    • ksemsu

      Harrilla on anti-midaksen kosketus. Kaikki mihin ukkeli koskee, muuttuu paskaksi.

    • Napanderi

      Ookkona varma kivestä kiiltäväksi

    • Anonyymi

      Näkyy Kivinen luulevan tätä palstaa mainospalstaksi.

      • Anonyymi

        Pakko mainostaa kun on vihitty.


    • Anonyymi

      Harri on vaan tajunnut että turha rehellisyys on perseestä. Pakko arvostaa.

      • Anonyymi

        Ja päätti siirtyä omiensa joukkoon. Eikös keskustapuolueessa ole johtotehtäviin pääsyvaatimuksena että pitää jonkinlainen rikosrekisteri olla?


    • Anonyymi

      Kivinen tie.

    • Anonyymi

      Persuihin ei pääse, jos ei ole rikosrekisteriä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      59
      5869
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3717
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1988
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1799
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1219
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1027
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      53
      970
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      899
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe