ahdistaa kun ei oo omaa naista...

onnionneton

...joka haluaisi tulla itsekkin mukaan silloin tällöin pienille matkoille. Aina pitää ominlupineen lähteä, nytkin etelä ruotsiin ja ahdistaa kun pitää yksin ajaa autolla eikä ole kartankaan lukijaa.
Mistä apu?

5

231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • konekertoominne

      Ei ahdista, kun et ajele, pysy kotikonnuillasi.
      Eikös nykyisin oo sitäpaitsi kaikenmaailman GPeet ja ei tartte kartanlukijoita, kun kone kertoo miten ajaa.

    • iskenainen

      Iske jostain nainen. Etsi ensin matkaseuraa. Ehkä syntyy romanssikin. Eikös naisia ole paljon laivalla esimerkiksi matkalla Ruotsiin ? Vaikket tällä matkalla kartanlukijaa kyseiselle reisulle saisikaan, ehkä tuleville ?

    • KunhanKysyn-

      Miten ahdistunut tai sosiaalipelkoinen pystyy iskemään naisen? Itse olen jo lähes 30-vuotias mies eikä ole koskaan ollut naista kun en vain pysty menemään juttelemaan naisille. Pelkkä ajatuskin treffeille lähtemisestä kauhistuttaa mutta silti on jatkuva läheisyyden ja seksin kaipuu. Tosi ahdistavaa kun sitä tietää kuitenkin joutuvansa viettämään koko loppuelämänsä yksin ilman läheisyyttä ja seksiä.

      Miksi netissä ei voi olla omia deittisivustoja sosiaalisten tilanteiden pelosta ja yleistyneestä ahdistushäiriöstä kärsiville henkilöille? Vai onko kaikki sosiaalisista peloista/ahdistuksesta kärsivät naisetkin jo varattuja joidenkin normaalien supliikkimiesten toimesta ja loput ei sitten edes halua miestä elämäänsä tai edes seksiä. Siltä vaikuttaa että näin on koska ei tällaisia vastaavanlaisia avautumisia näe naisten tekemänä käytännössä koskaan. Varmaan se yksinäisyys ja ilman seksiä eläminen on naisille muutenkin helpompi asia kuin miehille.

      Ahdistaa tämä asia niin pahasti että olen jo vuosien ajan ajatellut tekeväni itsemurhan tämän ongelman takia kun tällainen yksinäinen elämä on kaikinpuolin niin kurjaa. Ei vain ole riittävästi rohkeutta tehdä itsemurhaa ja jättää läheisiä kärsimään jälkeensä. Enkä myöskään ole keksinyt 100% varmaa tapaa vaikka kyllä niitä on. Useimmat niistä vain on liian raakoja/tuskallisia tai vaatii liikaa rohkeutta.

      • rohkeestivaan

        Kyllä se on ensin itsensä löydettävä,sitten vasta voi löytää toisen (naisen).Lavatanssi kurssille ja siitä pikku hiljaa etenee kesän lavatansseihin,sieltä se normi tytsä löytyy.Samanlaisia hieman pelokkaita ne ovat naisetkin näissä asioissa ja enempi odottavat miehen alotteita.


    • taikamaantallaaja

      hoh tuota jos sanon mita ajattelen taas kerran noin yleisella tasolla.

      naisen kanssa kaikki vasta ahdistaakin. paljon helpompaa kaikki yksin tai kaveriporukassa. naisistahan on aivan hirvea riesa miehelle kun pitavat hyvaksikaytettavana. vrt vaikka kuinka erilailla kayttaytyvat naiskaveriensa seurassa. pilaavat vaan elamasi ainasella nalkutuksella valituksella ja vaatimuksilla. lopulta jattavat sinut, potkivat ulos asunnosta ja vievat puolet omaisuudestasi jos jotain siis viela on. loisia ovat.

      seksi taas niin arvaapa kyllastyyko muutaman vuoden jalkeen siihen samaan naiseen aina ihan totaalisesti. jos haluat seksia tai leikkia parisuhdetta niin kay vaikka pattaylla silloin talloin. paljon helpommalla ja halvemmalla paasee tietysti omatoimisesti asiat hoitMalla eika joudu kuseen kuten naisten kanssa voi kayda. pattikselta matkasruraa kylla loytyy ns opas.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2468
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2230
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2059
    5. 173
      1876
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      43
      1865
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1548
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe