KELA vs Valtonen

NiitäNäitäEdelleen

http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005195749.html

”Valtonen on arvostettu kollegani, mutta hänen näkökulmassaan erikoisin asia on se, että ihmisen oire on varma merkki siitä, että taustalla on homealtistus. Sellaista ei ole tutkimuksella pystytty osoittamaan.”

Eihän sitä edes haluta selvittää – on flunssaa tai vika on korvien välissä jne.

”TTL:ssä on viime vuosina kiinnitetty huomiota kosteusvaurioille ja muille ympäristötekijöille herkistyneiden potilaiden kohtaamiseen ja lääkäreitä on koulutettu, sanoo Karjalainen”.

Saa sitä mainostella, mutta todellisuus on aivan muuta eikä siinä kohtaaminen auta.

8

202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erikoislääkäri

      Viranomaisten ja julkisen terveydenhuollon on pitäydyttävä realiteeteissa ja yleisesti hyväksytyissä käytännöissä. Homeiden, muiden mikrobien ja erilaisten kemikaalien mahdolliset syy-yhteydet sairauksiin ovat vielä suurimmaksi osaksi selvittämättä. Tässä törmätään tieteen rajallisuuteen. Yleinen keskustelu aiheesta on sekavaa, erittäin tunnepitoista, lähinnä erilaisten mielipiteiden tasolla. Sisäilmaongelmista kärsivä kansalainen voi kuitenkin näissäkin asioissa kääntyä julkisen terveydenhuollon puoleen, jossa asiat tulevat tutkituiksi strukturoiduilla metodeilla ja mahdollinen hoito perustuu tieteelliseen näyttöön,

      • "erikoislääkäri
        8.5.2017 13:13

        Sisäilmaongelmista kärsivä kansalainen voi kuitenkin näissäkin asioissa kääntyä julkisen terveydenhuollon puoleen, jossa asiat tulevat tutkituiksi strukturoiduilla metodeilla ja mahdollinen hoito perustuu tieteelliseen näyttöön,"

        Minusta tuntuu, että sinä herra puhut paskaa. Hoitonne on vitsi ja heitteillejättönne raakaa todellisuutta.

        Poskiontelotulehduksesta otsaontelon tulehdukseen ja pään ajokseen
        http://www.sanasinko.net/viewtopic.php?p=12755#12755


    • Jääkärivertti

      Joo Espanjassa se hoituu parhaiten. Kosteusvaurio- ja homevauriorakennuksissa jos joutuu liian pitkään pakkohengittämään myrkyllistä sisäilmastoa, niin seurauksena voi olla homesairauden, sisäilmasairauden ja biosidien ja homemyrkkyjen yhteisvaikutuksien aiheuttaman myrkytyksen jälkeen MCS tuolla siitä lisää.
      http://www.sensibilidadquimicamultiple.org/2016/05/mcs-in-icd10es-press-release.html
      Suomalaiset vakuutuslääkärit ei pääse väliin paskaansa jauhamaan kun lennät vaikka Espanjaan apua hakemaan.

      Tuota ttl:ää ei ole edes Ruotsissa ja mitä opimme siitäkin. Siellä on kansa viisaampaa siltä osin kuin Suomessa. Sisäilmasairaiden kannalta TTL on vissiin täysin turha laitos vai mieten se menikään?

      Tuossa totuuksia joka lähtöön. Valtonenki on ihan huippu ja ollut tämän lääkärin Tamara Tuuminen, kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri, lääketieteen mikrobiologian dosentti taustalla.

      https://luontaistuntijat.fi/content/kosteusvaurio-ja-homesairaus.

      Vai ei ole pystytty todistamaan. Mistä noita paskanjauhajia ja patologisia vääristelijöitä oikein sikiää?? Ottakaahan viesti vastaan vänkääjät ja vakuutusyhtiöiden nuoleskelijat.

      Ole hyvä ja lue: "– Toksisuusmittaus tunnisti vauriokohteet pölynäytteiden perusteella. Mittaukset korreloivat tilankäyttäjien oireiden ja niiden vakavuuden kanssa. Lisäksi ne korreloivat tilasta tehtyjen mikrobitutkimusten kanssa ja tilankäyttäjien immunologisten vastemittausten kanssa." http://tiedonsilta.fi/kolibakteeri-tunnistaa-myrkyllisen-sisailman/

      Koko ajan niitää ongelmia selvitellään vakuutuslääkäreiden ja omaa etuaan vain ajavien vastustuksesta huolimatta, tulevien polvien eduksi.

      http://journal.frontiersin.org/article/10.3389/fimmu.2017.00382/full

      https://drive.google.com/file/d/0By1j7LmMenQSaDYwNGxjSG8xSkU/view

      https://tuhat.helsinki.fi/portal/files/80278117/Salkinoja_raportti_TSR112134.pdf

      Tuossahan on todistettu paljon asioita mitä tämä erikoislääkärimme tällä palstalla ei ole edes lukenut kokonan. Luehan nimimerkki "erikoislaakäri" nuo kaikki jutut huolella ja möläyttele sitten lisää tännekin miten asiat oikeasti ovat.

      Paras mittatikku on oireileva ja terveytensä sisäilman myrkyllisyydelle menettänyt ihminen.

      Ei kannata mennä hakemaan apua sieltä missä asian vakavuudesta ei mitään ymmärretä. Paras lääke sisäilmasairauksiin on heti pois niistä tiloista missä vakavia oireita esiintyy ja kamat kaatikselle mitkä selvästi oireita aiheuttaa. Vaikka toipuminen voi kestää jopa vuosi, kuten minulle, niin ei kanata jäädä kuunteleen vain omaa etuaan ajattelevien paskanjauhajien höpinöitä . Kytkintä jos oven sisäpuolella oireita ja vakavia tulehduksia. Kyllä toimii. Voin vakuuttaa vaikka kenelle myös kokemuksieni kautta.

    • enolerobottihei

      Tiedoksi täällä notkuville erikoislääkäreille ja "akateemisille ihmisille" kenellä ei ole vielä riittävästi sitä oikeaa tietoa olemassa.

      Muualla maailmassa sama ongelma homeissa, myrkyllisessä sisäilmastossa ja MCS . Monissa maissa sairaudet on tunnustettu sekä sosiaaliturvaan oikeuttavia diagnoosinumeroita on jo olemassa.

      Toksiineilla on raja-arvo LC 50 arvo ja LD 50 arvo. Ne tulee EU direktiivistä.

      Lisää aiheesta toksiinien raja-arvot kaiva täältä. Sivut 8-12 .

      https://tuhat.helsinki.fi/portal/files/80278117/Salkinoja_raportti_TSR112134.pdf

      Jollet jaksa etsiä oikeaa tietoa, niin sillon on parasta olla vänkäämättä täällä vakavista asioista.

      Jos silti tekee mieli vängätä, niin se onnistuu parhaiten persujen kanssa ja siellä ottamalla yhteyttä Putkoseen.

      Kosteusvaurioisen rakennuksen homemikrobitoksiinivaurioinen sisäilmasto ja liian lähellä oleva tuulivoimala on melkoisella varmuudella joillekin terveytensä menettäneille paha ja jopa kohtalokas yhdistelmä. En suosittele kenellekään ainakaan tämänkään Putkosen jutun perusteella. En suosittele ketään pitemmäksi aikaa itseään moisella yhdistelmällä altistamaan enkä missään tapauksessa "siedätystä" pienille lapsille tuollaiseen asuinympäristöön.

      Etsikää oikeita asioita, etsikää ne sisäilman myrkyllisyyden aiheuttamat lähteet ja poistakaa ne ilman lisämyrkytyksiä homedesinfiointiaineiden (biosidien) avulla. Otsonointi luokitellaan myös biosidiksi (THL). Biosideista enempi tuolla http://epublications.uef.fi/pub/urn_nbn_fi_uef-20160013/urn_nbn_fi_uef-20160013.pdf

      Kaikenlainen siedättäminen sisäilman myrkyllisyydelle on tietoista ja tahallista terveytemme vaarantamista joka pitää lailla kieltää ja heti.

      https://www.suomenuutiset.fi/putkonen-tuulivoimaloiden-terveysuhista/

      "Taistelua tuulivoimaloita vastaan."

    • sairaalalääkäri

      "Valtonen on arvostettu kollegani, mutta hänen näkökulmassaan erikoisin asia on se, että ihmisen oire on varma merkki siitä, että taustalla on homealtistus. Sellaista ei ole tutkimuksella pystytty osoittamaan."

      Ikääntyneen kollegan metodit eivät ole ajan tasalla. Työtarmon ja substanssin hallinnan välillä mahtaa olla diskrepanssia. Sellainen ei ole eduksi kliinisessä työssä.

      • nesisäilmamyrkyt

        Ville Valtonen on huippulääkäri ja sisäilman myrkyllisyydenkin asiantuntija, ja hänen rinnalleen tulee vielä kovempi ihminen vähättelevien ja vääristelevien typerysten kiusaksi.

        Kas tässä: Tamara Tuuminen, kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri, lääketieteen mikrobiologian dosentti

        Kannattaa varsinkin tk lääkäreiden ja sairaalalääkäreiden tutustua tähän aiheeseen huolella.

        https://luontaistuntijat.fi/content/kosteusvaurio-ja-homesairaus?fb_comment_id=1831871146840095_1843517609008782&comment_id=1843517609008782#f28f4eb1adad5fc

        Mitä tulee sitten tuohon diskrepanssiin, niin pahin (moka) mikä on silmääni pistänyt löytyy tuosta:

        Tässä esimerkki siitä kuinka sekaisin ovat nämä "akateemiset ihmiset" joille on annettu liikaa valtaa tämän homeongelman selvittelyyn tässä maassa.

        Helsingin Sanomat 9.7.2010 Lukeen mm. näin. Otsikko "Sairaalat rapistuvat käsiin."
        http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000004742400.html

        Näin sitten lisää. Lainaus alkaa:

        "Yleisin ongelma rakennuksissa ovat home- ja kosteusvauriot.
        Nämä ongelmat vaativat vuosittain jopa kymmenien suomalaisten hengen, Reijula arvio."
        Lainaus loppu.

        Siis mitä tämä pelleily sisäilmasirkuksessa oikein on, kun tuo Käypähoitoporukka kieltää "hometalosairaudet", mutta tämä 9.7.2010 Työterveyslaitoksen professori ja kaiken lisäksi kai vielä kunnioitettu vapaamuurarikin Kari Reijula sanoo selvällä Suomen kielellä, että "Nämä ongelmat vaativat vuosittain jopa kymmenien suomalaisten hengen."

        Jotain on nyt "akateemisilla ihmisillä" pahasti sekaisin kentällä ja vähän muuallakin.

        Vai mitä sanot tähän "sairaalalääkäri." Sano jotain viisasta. Mistä moinen poikkeavuus huippuosaajien välillä. Muun Käypähoitoporukan ja Kari Reijulan välillä.

        Kuitenkin Kari Reijula on ollut mukana Käypähoitoporukassa.
        (Kari Reijula, LT, professori; Helsingin yliopiston kansanterveystieteen osasto, sivutoimi: Työterveyslaitos). https://www.duodecim.fi/

        Mutta onhan siellä ollut vakuutusyhtiön puoliakin pitämässä (Kirsi Karvala, LT, yleislääketieteen ja työterveyshuollon erikoislääkäri, työlääketieteen lisäkoulutus, vakuutuslääketieteen erityispätevyys; Työterveyslaitos, sivutoimi: Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma.) Tieto: Kosteus- ja homevaurioista oireileva potilas https://www.duodecim.fi/

        Tässä varmaa faktaa eppäilijöille.

        Hometalosairautta ei ole sanoo (Käypähoitoporukka), mutta "Nämä ongelmat vaativat vuosittain jopa kymmenien suomalaisten hengen, Reijula arvio."

        Kerpele, ihmisiä kuolee homerakennuksissa vaikka hometalosairautta ei ole. Mitä ihmettä??? Karvalalla ja Reijulalla ei ole mennyt kaikki ihan "putkeen."

        Ei heveletti teidän kanssanne. Näikö te meinaatte ongelmat ratkaista. Vääntämällä tälläista potaskaa jatkossakin. Heittäkäähän nyt pois ja ryhdistäytykää. Kysymys on lastenne ja läheistenne terveydestä, naapureittennekin eikä mistään muusta. Itsekäs toimintanne on tietoista ja tahallista terveytemme vaarantamista ja on jopa ollut joidenkin syyttömien terveyden tuhoamistakin. Kuten Kätilöitten tilannetta jos aletaan kunnolla sitäkin miettimään. Palomiesten ja mitä vielä?? Esimerkkejä kyllä löytyy.

        http://yle.fi/uutiset/3-9574094

        http://www.palomiesliitto.fi/easydata/customers/spal/files/koulutus/palomiesten_terveys_8.6.2/putus_08062016.pdf

        Tutkikaa enempi toksisuutta, sitä mikä todellisuudessa terveytemme tuhoaa sisäilmaltaan myrkyllisissä kosteusvauriorakennuksissa.


    • eaudetoilette

      Näyttää olevan paljon nimimerkkejä, mutta harvoja kirjoittajia; samaa roskaa eri pusseissa.
      Kyllä kai tällaisen aivojätteen tuottaminen käy jo työstä.

      • roskakyttäköoot

        Sinähän aloit notkuman täällä ihan työksesi. Ei ole tyypillä paljoa sanottavaa. Mikäs noin ketuttaa?
        Tee edes hyviä kysymyksiä homesairauksista ja sisäilmasairauksista, niin täällä olis varmaan parempia asiantuntijoita ja rehellisimpiä kuin esm. käypähoitopuolella.

        Tää on muuten Suomi24 Homesairaudet joten pysyhän aiheessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5045
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe