Kuvan löytäminen netistä

kuvanmuokkaus

Onko olemassa ohjelmaa jolla voi etsiä tietyn kuvan netistä.

10

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tinasilmä

      Tarkoitatko tilannetta, jossa sinulla on kuva tai linkki siihen ja haluat katsoa onko sama kuva jossakin muuallakin? Esimerkiksi feikkiprofiilikuvat jne.

      Ainakin tineye tekee tuon. Facebookin kuvia se ei välttämättä löydä.

    • sitselöytyykyll

      Kirjoita googleen mitä kuva esittää, esim " Kiss in Helsinki" ja paina kuvahaku. Tai kissa laivalla "The cat in the boat" ja kuvahaku.

    • DrBigG

      Ihan tuo googlen kuvahaku on kätevä. Kirjoitat vaan mitä haluat. Esim Porsche Cayenne tuo esiin kaikki Cayennet, tosin usein muitakin malleja saattaa eksyä mukaan.
      Ja jos mietit että sinulla on jokin kuva ja haluat tietää sen levinneisyydestä, niin googlen kuvahaku auttaa tässäkin. Hakurivin vieressä näet kameran kuvan, tästä aukeaa pikkuikkuna johon voit valita syötätkö kuvan osoitteen joka on jo internetissä, vai haluatko ladata kuvan omalta koneeltasi. Jälkimmäinen on kätevä kun haluat varmistaa ettei kukaan ole varastanut ottamiasi kuvia jakaakseen niitä netissä.

    • öhöhöhöh

      Normi-Googlen oikeasta yläkulmasta on klikattava "kuvahaku" ja sen jälkeen haet eri nimityksillä.

    • öhöhöhöh
    • Entä jos haluaa selvittää onko joku oma kuva levinnyt verkossa?

      • Ehkätuoriittää

        DrBigG ylempänä kirjoitti:

        "Ja jos mietit että sinulla on jokin kuva ja haluat tietää sen levinneisyydestä, niin googlen kuvahaku auttaa tässäkin. Hakurivin vieressä näet kameran kuvan, tästä aukeaa pikkuikkuna johon voit valita syötätkö kuvan osoitteen joka on jo internetissä, vai haluatko ladata kuvan omalta koneeltasi. Jälkimmäinen on kätevä kun haluat varmistaa ettei kukaan ole varastanut ottamiasi kuvia jakaakseen niitä netissä. "


      • Orwell-84
        Ehkätuoriittää kirjoitti:

        DrBigG ylempänä kirjoitti:

        "Ja jos mietit että sinulla on jokin kuva ja haluat tietää sen levinneisyydestä, niin googlen kuvahaku auttaa tässäkin. Hakurivin vieressä näet kameran kuvan, tästä aukeaa pikkuikkuna johon voit valita syötätkö kuvan osoitteen joka on jo internetissä, vai haluatko ladata kuvan omalta koneeltasi. Jälkimmäinen on kätevä kun haluat varmistaa ettei kukaan ole varastanut ottamiasi kuvia jakaakseen niitä netissä. "

        Sarjassa naiviuden riemukulkua. Heh, viisasta syöttää oma kuvansa Googlen kuvahakuun, varsinkaan jos ei kuviaan nettiin edes halua ;-)

        Mutta ongelma on se, että vaika _itse_ ei kuviaan nettiin tai edes pilvipalveluun laita, niin tuttavapiirin käytöksestä ei kukaan voi mennä takuuseen.

        Pelkkien paperikuvien aikaan ei toisten eri tilanteissa ottamisa kuvissa esiintyminen haitannut, nyt on tilanne täysin pänvastainen.

        Itse en mieluusti halua edes vastata mailiin, joka tuka tulee Google-mailista, puhumattakaan että haluaisin sen kautta lähetettävän kuvia joissa esiinnyn. Kerran Googlen hallussa, aina Googlen servereillä, kaikki, aivan kaikki.

        Muttä lähitulevaisuudessa tulee kasvojentunnistukseen perustuva hakumahdollisuus ja silloin elämänsä FB:n & Co nettiin syöttäneillä on "hauskaa" kun suunnilleen kuka tahansa voi salapoliiseilla ja saada selville missä kaikkialla henkilö on esiintynyt, nettiin laitetuista luokkakuvista alkaen.

        Tähän kun lisätään "Google-netti-lasit" vaikkapa kaupunngilla liikuessa kasvojentunnistuksen hakuun yhdistettynä, niin saa paljon infoa livessä vaikka naapuripöydässä kahviaan juovasta tuntemattomasta henkilöstä.

        "Hienoa" tämä teknologian kehitys ... Orwell-84 oli täysin oikeassa ja aina pahemmaksi vain menee ... ja naivit massat vain taputtavat käsiään ...


      • Hyvä kommentti. On tulossa laki jonka ansiosta voi poistaa tietonsa jostain rekisteristä. Se tuo kuluja kaupalle ym. Joku asiakasnumero voi olla monessa paikassa.


    • Bing ja Google osaavat hakea kuvia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      140
      2030
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      171
      1220
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1137
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      167
      994
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      93
      916
    6. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      60
      860
    7. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      859
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      804
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      780
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      117
      688
    Aihe