Kesähoito vanhemmille ja lapsille?

Pjhf

Tuleeko lastenlapsenne kesällä käymään ja tuleeko mahdollisesti myös vanhemmat? Kuinka pitkäksi aikaa? Monta päivää? Kuinka jaksatte?

6

156

  Vastaukset

  • Ihan sillälailla normaalisti käyvät kylässä ja juovat kahvit. Viipyvät tunnin tai pari. Hyvin jaksetaan. :)
   Olemme työelämässä, ja lomailemmekin ainakin sen 4 viikkoa, josta kaksi ulkomailla. Lapset hoitavat lemmikkimme.

   Lapsemmekin ovat työelämässä, niin että mieluimmin he viettävät kesällä aikaa omien lastensa kanssa eli ihan tavalliset kuviot heilläkin. Perheenä he matkustavat lähinnä ympäri Suomea ja tekevät vuodessa lapsineen ehkä yhden ulkomaanmatkan eli silloinkaan ei tarvita lastenhoitoapua.

  • Pikaisesti poikkeamme niinkuin nykyään aina. Muorin mussukat toiselta siskokta on nykyään niin kiinteää kalustoa, ettei meidän sakki mahdu kun juur sen kaffekupin ajaks kuuntelemaan mitä ne kullannuput on muorin kans puuhannut.

   • Onko siihen joku syy, että siskosi muksut kuuluu vanhempiesi "kalustoon"?

    Onko siskosi eronnut, karannut, onko hänellä uutta matoa koukussa, onko kroonisesti väsynyt, työtön, vuorotyöläinen, alkkis, narkkis, mt-potilas vai ei vaan tykkää laspsistaan, kun ei halua olla heidän kanssaan niin paljon kuin mahdollista?

    Mitenkä siskon lasten isä. Onko hänestä ok, että lapset ovat isovanhemmillaan, eikä omien vanhempiensa hoivissa?


  • Lapset ja lapsenlapset piipahtelevat. Itse menen hoitamaan heidän kotiinsa, kun tarha on kiinni, jos pyytävät, muutamaksi päiväksi.
   Kun itse olin nuori, menimme silloin yhden lapsen kanssa usein minun kotiini ja olimme useita päiviä. Mahtoiko heitä väsyttää? Ei sitä silloin ajatellut, nuorena rouvana oli usein ikävä kotiin 500 km:n päähän, tosin aina siivosin, leivoin, tein myös ulkotöitä (tila) ja puuhastelin koko ajan.

  • Meillä lapsen perhe tulee meille lähes viikoksi, voi sitä meteliä, ääntä, ruan laittoo kaikille, käyn vielä töissä. En voi kieltää, rakkaita ovat kaikki mutta väsyn, väsyn, väsyn.

   • Viikko on onneksi sentään vielä lyhyt aika, mutta jaa silti ruuanlaitosta vastuuta myös muille


  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   157
   7944
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   70
   2697