Patsastelija, hahmo havaittu...

KansanPelastuttajaApua

peloittava ilmestys Kuusamon uime hallin lieppeittyvillä....Nähty on. Monta kertaa, monta päivää, monta yötä... kerrron siitä nyt lisää..

kuljin normaalisti pyöräillen eteen päin, mietiskellen vain sitä mitä mietin... Kunnes huomasin minua katsovan hahmon edessä.. Ajattelin että -ei se mitään, tämä on normaalia- -hän katsoo eteenpäin, minä kuljen vierestä- minä Menin eteenpäin ja kuljin vierestä, hän olip tuijottaen porautunut kokoajan kuin kylmäverisesti... Minun Sieluun... Ohitustilanteessa hän vain jatkoi katsomistaan ... eteen päin.

Tämä toistui... Monta päivää, monta kertaa... Aina yhtä uhkaava ja peloittava tilanne.. Tietääkö tästä miehestä kukaan mitään? onko kukaan. Muu? Nähnyt häntä....?? Tunto merkit: pitkä, viimaava pää, hiusket kädet ja pitkät jalat.. pitkä Ilmestys, otus,, jostain muualta. Katsoo tuntemattomasti kohti uima hallin seinämystä... Peloittavasti...

Ketokaa, mitä tiedätte, mitä näitte... Minä näin,.. En palaa enää. koskaan...!!!!

9

348

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KansanPelastuttajaApua

      hän on.. Patsastelija!!!!

    • UhvoTurpiinimusaluokka

      Voin itsekin yhtyä tähän ilmiöön tai oikeastaan hahmoon. Pari vuotta sitten sen kohtaaminen oli hyvin toistuvaa, usein uima-hallin ja kuusamotalon risteyksissä. Tämä monumenttimies vain katseli eteenpäin välillä levottomasti sätkyen kuin upponalle. Hän ei tehnyt ainuttakaan katsekontaktia minuun, pälyili vain arkkitehtuurin mullistumia ja jätti minuun palamattoman kanalihan hikisenä verhoutuneisiin villapöksyihini. En ole nähnyt häntä sen koomin ja Kuusamoon en palaa!!

      • KansanPelastuttajaApua

        Lisää Kommelluksia, Lisää Tietoisuutta tästä... aika kuntamme pelottavasti hamosta... Miedän täytyy pitää yhtä eikä aina Antaa pelolle ... VALTAA!!!! sätkynukkea en nähnyt itse hänellä, mutta uskon sanaasi.. olet kokenu t Kovia.. Haistoit siis palaneen kanan???? missä kohtaa uskoit hänen tehneen rituaalisen hengenpoiston?? Tule TAKAISIN!!!!


    • KansanPelastuttajaApua

      Kertokaa!!!! MIKÄ MIEHEEN ON MENNYT KUN EI USKALLA PUHUA.... nyt SANOJA!!! tekoja!!! tietoisuus on tultava jostain... antaa sen tulla ammentaen sielun sopukoista ja sielun sammoista... nty ton tullut aika TOIMIA. patsastelija POIS.. RAUHA KUUSAMOON!!!!!

      • UhvoTurpiinimusaluokka

        Kokemus ei ollut helppo nielä kuten uskanlääkke, olen tolpillani kuitenki, mutta en ole sama persoona 3 jalkana enää. Tekoni ovat olleet, minä en. Toivon kaikkea hyvää kohtalotovereille ja kokemukseni voivat olla perusta jollekkin kirjoittaa vaikkapa eepos. En anna pelolle valtaa vaan turvaudun herkkupasteijoihin ja hyvään punaviiniin hyvän kirjasarjan kuten risto räppiniemen kirjasarjaan.


      • KansanPelastuttajaApua
        UhvoTurpiinimusaluokka kirjoitti:

        Kokemus ei ollut helppo nielä kuten uskanlääkke, olen tolpillani kuitenki, mutta en ole sama persoona 3 jalkana enää. Tekoni ovat olleet, minä en. Toivon kaikkea hyvää kohtalotovereille ja kokemukseni voivat olla perusta jollekkin kirjoittaa vaikkapa eepos. En anna pelolle valtaa vaan turvaudun herkkupasteijoihin ja hyvään punaviiniin hyvän kirjasarjan kuten risto räppiniemen kirjasarjaan.

        HyväHyvä Meidnä Mies, pidä puolesi vakavvasa mielen tilassa!!!!! Olet selkeästi jo "Voiton Puolella" asian tiimoilta..olen pitkään miettinyt, Mistä näitä tällaisia otuksia tulee/siunaantuu??? tämä ei ole ensinmäinen kerta.... uhvoja olen kokenut kohdanneeni aivan ennen tänä... olisiko TämäMies uhvoista ulso tullut valvomaan meitä... Patssasteleman!?? katsomaan kun PESUN hampaita.. Juon mehmaa.. kÄNY vessassa tarpeella.. teen leivän... Pistän sukan halkaan... pItstän takin päälle.. Kävelen ulos..... PYÖRÄILEN.. ohi uima hallin ja siellä se patsasttelija taas katsooo... kuin ei huomnaisiaak, mutta huojaaa...HÄN on rpofeetta.. hän on meille tullut kertomaan.. JOTAIN suudta.. mutta en tiedä mitää... koitan ottaa selvän heti huomenna. MYönnän, olen juovuksissa.. vanhan edesmenneen vaimoin perintöviinaksia naukkailen.. olen Yksinäinen.,. siksi tutkin näitä asioita.. olen Tutkija. Tutkistelen ja Pohdiskelen, jotta saan vastauksia isoihin asioihin!!! Tämä on valtava seikka Meidän Elämässämme, Kuusamolaisten hyvinvoinni n kannalta.. estämme ken tietää Suuria Tuon puoleisia aSioita tätsää nyt.. Ken tieää?? uskallatko Sinä ottaa riskin asian suhteen?? Pidentään yhtä.. Tavataanko kirkonkylällä huomenna kello.. 15? kutsun Mukaan vanhat tovberini asian tiimoilta, en samat jotka ovat UHVOja kohdanneet... olemme valmiit.. Patsastelija.. sanon sen suoraan.. Patsastelija POIS täältä!!!


    • ihåohhåå

      Ei ole uhvo, vaan Lars Leevin haamu tullut varoittamaan teitä syntisiä. Jeesuksen veressä ja nimessä.

    • PetteriPersevaaraton

      Älä perkele kattele siihen kokovartalopeiliisi!

    • KansanPelastuttajaApua

      uime hali.. ei myönnää.. kUusamo tuhoaa. t.v KansanPelastuttajaApua eli mauri

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe