Vaihto Canonista peilittömään Sonyyn?

KohtaEntinenCanonisti

Hei,

Olen nyt pitkään miettinyt siirtymistä Canonista peilittömään Sonyyn ja vastaan tuli tällainen paketti: http://www.huuto.net/kohteet/sony-a7r-mark-ii--jarjestelmakamera--paketti/444020352
Oliskohan tuo järkevä paketti sillä tuossa on aika hyvin polttoväliä ajatellen ne objektiivit mitä olen harkinnut ostavani ja paketissa olisi myös adapteri jolla saisin nykyiset Canonin objektiivini tuossa toimimaan?

3

117

  Vastaukset

  • Sonyn jotkut rungot ovat kiinnostavia, mutta ongelma ovat objektiivit. Zeissit ovat hyviä ja kalliita, tuo zoomi on harvoja kelvollisia Sonyn omia objektiiveja. Sonyn jättäisin pois laskuista.

   Itse vaihdoin Canonista Fujiin. Valokuvaus on itselläni pääasiassa. Jos harrastaa myös videokuvausta, niin kannattaa ajatella myös Panasonicia. Jos APS-C kennoinen ei riitä, on uusi GFX aika huima parannus verrattuna kinokoisiin.

  • Mitähän meinaat valokuvata? Jos urheilua tai wildlifeä niin unohda ja jatka canonilla. Maisema ja potretti kameraksi ar2 ihan hyvä.

   • Tuossa on asiaa. Vaihto vaihdon vuoksi ei ole järkevää, pitää olla joku peruste. Urheilu- ja eläinkuvauksessa Canon ja Nikon ovat yhä askeleen edellä, vaikka Fujin X T2:sta ja Olympuksen OM-D E-M1 mark II:sta pidetäänkin jo suorituskyvyltään lähes riittävinä. Pitkien teleobjektiivien valikoima Canonilla ja Nikonilla on kuitenkin ylivoimainen verrattuna yhteenkään peilittömään vaihtoehtoon.

    Mitä taas vaihdossa Canonista Fujiin voitti? Kun vertaa 5D mark III:sta ja X Pro1:stä, sai lähes saman suorituskyvyn, mutta merkittävästi pienemmässä paketissa ja reilun kolmanneksen kevyempänä. Ero suorituskyvyssä oli hyvin hämärässä, jossa pienempi kenno ei pärjää.

    http://camerasize.com/compare/#312,258


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   120
   6403
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   184
   4484
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   219
   1607
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   91
   1257