Miksi lahkoissa ei parane ?

tekopyhyys

Vaikka Raamatussa Jeesus paransi kaikki hänen luokseen tulleet.

Jeesus kulki sitten kaikissa kaupungeissa ja kylissä. Hän opetti synagogissa, julisti ilosanomaa taivasten valtakunnasta ja paransi kaikki ihmisten taudit ja vaivat.

Hänen maineensa levisi sieltä koko Syyriaan. Hänen luokseen tuotiin kaikki erilaisista taudeista kärsivät ihmiset -- niin pahojen henkien vaivaamat kuin kuunvaihetautiset ja halvaantuneetkin -- ja hän paransi heidät.

Jeesus kulki sitten joka puolella Galileaa. Hän opetti seudun synagogissa, julisti ilosanomaa Jumalan valtakunnasta ja paransi kaikki ihmisten taudit ja vaivat.

Kun hän veneestä noustessaan näki kaikki nämä ihmiset, hänen tuli heitä sääli ja hän paransi kaikki sairaat.

Mielestäni vastaus on ilmiselvä, lahkoissa ei vaikuta Jeesus Pyhän Hengen välityksellä...ollenkaan.

Jos olen oikein ymmärtänyt, lahkoissa ei pääse eroon syntisairaudestakaan, siis niissä ei pyhity, pääse eroon pahuudestakaan, vai tiedättekö joitain lahkoja, joissa sen jäsenet olisivat pyhittyneet..?

Ja niinkuin sanotaan, uutta viiniä ei lasketa vanhaan leiliin, eli Pyhä Henki tulee vain täysin puhtaaseen astiaan.

1

80

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Brina

   Ei lahkot, ei kirkot eikä parantajat paranna ketään! Mutta jos parannusta etsivä löytää ennen kaikkea itsestään jumaluutensa, sielunsa parantavan voiman (uskoo vahvasti sen, että on yhtä Isän kanssa, kuten Jeesus uskoi) tai jonkun "parantavaa voimaa välittävän" paikan tai ihmisen joka auttaa häntä saamaan uskon ja täydellisen luottamuksen parantumiseensa, niin silloin voi "ihme" tapahtua. Tähän viittaa selvästi Jeesuksen sanat parantamilleen ihmisille eli "sinun uskosi on sinut parantanut". Eikä hän todellakaan tarkoittanut, että parannettavan olisi pitänyt uskoa muuta kuin sen, että Jeesuksen läheisyydessä tällä hänen valtavalla rakkautensa voimalla on ihmeitä tekevä vaikutus ja hän tahtoo ottaa sen vastaan ehdoitta. Rakkaus on se "salasana" joka parantaa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   486
   2541
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   145
   1438
  3. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   324
   1415
  4. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1132
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   137
   1087
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   45
   989
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   47
   898
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   872
  Aihe