kissan pennun käytös

onko normaalia että 12 viikkoinen kissan pentu hyökkii ja roikkuu jalkoja pitkin? ja kynsii käsiä, tekee vaan kun illalla pitäs mennä nukkuu?
Ilmianna
Jaa

6 Vastausta


Haluaa reppana leikkiä. Kissat on leikkisimmillään usein juuri ennen ihmisten nukkumaanmenoaikaa. Ota tavaksi leikittää sitä silloin niin rauhoittuu sitten nukkumaan ja saat itsekkin nukkua. Älä annan leikkiä käsilläsi ettei jää tavaksi. Ota joku lelu jota saa rajustikkin repiä ja riepottaa. Niinhän pennut tekee keskenäänkin.
Meidän kissan suosikki pentuna oli pölyhuiska jota potki, puri ja riepotti.
1
Ilmianna
Jaa
Se haluaa leikkiä. Ehkä oman pentueen kamut on jääneet vähiin.
Mulla mukamas "3 v" rescue kissa ja käyttäytyy kuin 1v. mutta uskoo kun komennan. JA leikitän sitä päiväaikaan toisen vanhemman kissan kanssa joten ne "ottavat yhteen" kissojen leikkien lomassa ja on nopsasti oppinut ihmisten nukkumisaikoihin.
Ilmianna
Jaa
Kaipaa leikkkkiä, sisarusten kanssa, sinä olet sijainen kun niitä ei ole.Leikitä kissaa ennen nukkumaan menoa, pingispallo on kiva lelu myös kissalle.Se kyllä rauhoittuu iän myötä,älä komenna kovasti, ettei mene luottamus sinuun,ja ystävyys sinuun säilyy.
Ilmianna
Jaa
Täysin normaalia. Leikitä vaan vähän aikaa niin väsähtää. Väsyn pitäisi tulla about vartissa kun heittelet palloa tai käytät ns. onkea jolla voi leikkiä.
Ilmianna
Jaa
Kissa leikkii ja kokeilee mikäon sopivaaleikkiä. Emo ja pentukaverit tai yhteisö opettaa sen rajat ja tavat ns.luonnossa. Nyt sinä olet luontoa ja emo. Samoin on kaikkien tunnetilojen kanssa. Älä kuitenkaan lyö. Ota taskuun pallo tai pikkulelu ja heitä se lattialle noin vaivihkaa. Huomio menee muualle ja pentu irrottaa tai voit irrottaa sen . Minulle tuli n.4kk pentu hylättynä ja pahoinpideltynä. Sillä oli monia ongelmia,mutta lopulta elimme oikein sopusointuisen elämän. Oppi tykkäämään ja odottamaan vieraitakin ja jopa lapsia.ja lopulta saimme tyttöystävänkin sille💕. Kissa tarvii aikaa ja halua olla sen kanssa.ei se val.ymmärrä mm.leipomispäiviä aluksi. Se voisikin olla herkkunappula päivä. Silloin tällöin herkku maton alle etsittäväksi tai kädestä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ainakin täältä saa myös sellaisia kissojen älypeli palloja johon laitetaan herkku sisälle ja sitten kissa saa sitä pähkäillä. Maksavat jotain 6 euroa ja ovat uudelleenkäytettäviä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

kissan pennun käytös

onko normaalia että 12 viikkoinen kissan pentu hyökkii ja roikkuu jalkoja pitkin? ja kynsii käsiä, tekee vaan kun illalla pitäs mennä nukkuu?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta