Deitti-ilta tyttöystävän kanssa 1/2

Deittalija

Deitti-ilta Helsingissä. Tällä kertaa olen varannut sulle rakkaani jotain vähän erilaista aktiviteettia. Tai en nyt varannut, mutta suunnittelut. Kirjaudumme hotelliin tavalliseen tapaan. Olet vitun hot, kuten aina. Nautin siitä kun vedät päälle vartalonmyötäistä vaatetta. Sellaista mikä paljastaa kurvit muille kundeille. Se saat puolikovaksi kun katson miten niiden katseet nuolee sun persettä kun vietämme iltaa yhdessä.

Sulle on pieni ihmetys, kun respan muija kertoo että huoneenne ovat.. Siis kaksi huonetta? Näytät kysyvältä, mutta kiristän vähän otetta lanteiltasi ja pidät söpön suusi supussa niinkuin pitääkin. Kuten totesin niin tällä kertaa onkin vähän erilainen hotelliyö tarjolla.

Hissillä ylös. Tsekkaamme ensin "sun" huoneen. Ihan jees. Laitat vähän kamoja roikkumaan ja meikit kylppäriin. Kello on jo aika paljon, joten sun täytyy alkaa valmistautumaan iltaa varten. Käsken pistää aika tiukan meikin, punaiset huulet ja tummat silmät. Asuksi olen valinnut sulle vartalonmyötäistä mustaa. Joku vois sanoa korkkarivalintaa hieman pornahtavaksi, mun mielestä se on hyvä kontrasti sun muuhun olemukseen.

Korkkaan huoneeseen tilaamani skumpan samalla kun pistät meikkiä kuntoon. Kello alkaa olla jo aika paljon. Tarjoilen sullekin pari lasillista, jotta saat hyvän fiiliksen päälle. Yrität kysellä että mikä on homman nimi, vaikka tiedät että se on turhaa. Kerron sitten kun huvittaa. Sua ärsyttää kun puristelen persettäsi samalla kun yrität meikata vessan peilin edessä, mutta oot vaan niin vitun hyvän näköinen siinä. Nostan hametta.. ja mitäs mitäs.. mun pikkulutkalla ei oo alushousuja alla ja vittu on jo hieman kostea. Hymyilet kun työnnän sormea haaroväliin. Jännittääkö ilta? Pudistat päätä. Syytä olis vähän jännittää. Runkkailen sua samalla kun viimeistelet meikkiä.

Lähdemme alakertaan. Matkalla alas kerron sulle mikä on homman nimi. Baarissa odottaa komea tumma kundi, sillä pitäis olla tumma puku ja punainen skraga. Oon netissä jubaillut kundin kanssa, sun puolestasi. Kundi luulee sopineensa sun kanssa treffit tänne. Oot vähän että mitä vittuu ja se saa mut nauramaan. Kyselet että mitä kaikkee oon puolestasi lupaillut. Näät sen sit, näät sen sit. Kerron että kun pääsette huoneeseesi niin soitat mulle ja jätät puhelun auki. Haluun tosiaan kuulla kaiken. Aiot ehkä heittää jotain vastalauseeksi, mutta se on nyt myöhäistä, sillä astut just baariin sisään ja bongaat mainitun kundin ja hän bongaa sut. Itse tuun sen verran perässä että meitä ei voi yhdistää.

Asetun pöytään, tilaan geeteen. Kundilla on jo skumppaa tai jotain kuohuvaa tilattuna. Kaverin netissä pistämät kuvat ei valehdelleet, aika komea on. Kiva sulle. Olisin voinut olla ilkeämpikin. Teillä näyttää synkkaavaan hyvin. Kerroinkin kundille että olet aika avoin ja täällä työmatkalla toisaalta Suomesta. Varattu, mutta että et oikein kotona saa ja nyt olis kiva päästä vierasta testaamaan. Taidat vetää roolisi aika hyvin. Ainakin kundi hymyilee ja vie vaivihkaa käyttä polvellesi siihen malliin. Mulla melkee muna seisoo ja kun teidän kahden kuhertelua katselen.

1

1435

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Deittailija2

      Nousette. Kundi kuittaa laskun tiskillä ja saattelee sut ovelle. Käsi tipahtaa muodokkaalle perseelle. Tostahan sä tykkäät, eikö. Vilkaiset muhun päin. Just hyvä ilme, nousuhumalainen kiihko paistaa silmistä. Taidat tyttö tykätä tästä. Kuittaan oman laskuni ja lähden peräänne.. Vittu,.. kundi kourii sua siinä aulassa, kieli kurkussasi. En voi perääntyä, päädymme samaan hissiin. Vedät lutka roolis tosi hyvin, pisteet siitä. Meidän kerroksessa lähden tarkoituksella väärään suuntaan ja annan teidän päätyä sun huoneeseen.

      Pian huoneeseen päästyäni puhelin soi. Sinä. Vastaan, mykistän mikin ja pistän luurin yöpöydälle. Varasin huoneet joiden välissä on ovi. Ajattelin että sen kautta kantautuu äänet kohtalaisesti, sä kun et oo niitä kaikkein hiljaisimpia nussittavia. Joudun kuvittelemaan esileikkinne. Onneksi oon siinä aika hyvä. Sulle hommat toistuu aina saman kaavan mukaan. Haluut että kundi nuolee ja syö sun vitun märäksi sitten sun tekee mieli vuorostas syödä kyrpää. Homma missä ootkin aika hyvä. Kuvittelen kuinka tumman kaverin kieli leikittelee hävylläsi, ehkä hän myös hieman sormella runkailee kireää tavaraasi samalla kun vaikeroit sängyllä. Sen jälkeen roolit vaihtuu ja otat munaa punaisten huuliesi väliin. Joskus leikittelet terskalla kivasti, mutta nyt luulen että annat oikein kurkkua, ahnaasti. Toivottavasti kuvittelet mun vehjettä, mutta toisaalta - vittuuks välii mitä sä funtsit. Makailen sängyllä sepalus auki, kyrpä pystyssä ja katselen samalla itseäni peilistä.

      Ajatukset katkeaa kun alan kuulla jotain puhelimeta. Kunnon voihketta. Pistät parastasi. Kuulen ulinas melkein seinän läpi. Kuvailet aktia parhaasi mukaan.. On niin ihanaa kun nussit mua takaapäin. Työnnä mahtavaa kyrpääs syvemälle.. uuhh.. Ota mua lanteista kiinni. Pane, pane. Uuhh. Mietin vähän että ooko kateellinen vai ei. Tää on vittu sama aina näiden kanssa kun naitan sut jollekin kundille. Jossain vaiheessa tulee vähän mustis olo, mutta ei auta kun vetää käteen ja kuunnella kun nussitte. Ihanaa kun nuolet mua noin.. ahaa kundi pitää taukoa ja maistelee lemmennesteitä suoraan pillustasi. Kiva.

      Oma mitta alkaa olla täynnä. Nappaan hotellin puhelimen ja soitan. Kuulen seinän läpi kuinka puhelin soi. Vastaat. Kerron että sulle on tulossa kohta vieras. Yritäs lutka keksiä joku selitys jolla saat sen äijän dumpattua. Mitä sitten selitätkin niin se toimii. Kuulen kuinka huoneesi ovi käy ja katson omasta ovisilmästä että kundi katoaa hissille. Käytän avainkorttia ja astun huoneeseesi. Löydyt sut sängyltä. Makaat siinä mahallasi, perse paljaana peiton alta. Levitän haaraasi ja työnnän sormeni suoraan pilluusi. Vitun märkä, spermaa? Kysyn. Et vastaa. Kiskaisen kyrpäni eteen, vedät perseesi pystyyn ja nussin. Nussin kuin viimeistä päivää omaa käytettyä lutkaani.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      124
      7500
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      72
      3553
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1303
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      75
      1067
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      89
      972
    6. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      47
      944
    7. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      122
      786
    8. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      685
    9. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      36
      678
    10. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      38
      653
    Aihe