HondaKurkoLentokapteeni

MalmiPilot

Mun mielestä toi HondaKurko on upee tyyppi. Iso KTM, Alfa, liikennelentäjä, kaunis vaimo, Laru, ja kaikki perseaukiset kadehtii sitä. Saahan se fyffee, mut tekee se duuniakin sen eteen. Toisin kuin te työttömät nettivinkujat. Miksi hän ei pelaa golfia?
Moniko teistä vinkuleluista pystyisi johtamaan lentoliikennettä turvallisesti ja varmasti, tai ohjustamaan 100 tonnin painoista konetta (115 natkustajaa) satavarmasti Euroopassa tai muuallakin?
Siitä osaamisesta se raha tulee, ei fattan luukulta.

Jatkakaa ruikuttamistanne, luuserit.

36

362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HarleyTyttö

      Näin jatkuu Kurkon oireilu, joka toki tiedettiin, vain ei arvattu miten.

      Hyvää jatkoa luxuselämääsi, johon kuuluu nautinnon hankinta tavallasi.

      Täytyyhän sinun pysyä otsikoissa tavalla toisella.

    • HarleyLadyBoy

      Tein elämäni valinnan, ja lähdin jaagaamaan KTM-kuningasta Lauttasaaresta nettispekseillä. Olen siis poikatyttöhermafrodiitti, HondaHarley whatever, jokaiselle jotakin. Olen vitun savolainen.
      Se on kuin Afrikan Tähti, vanha lautapeli. Olisin halunnut naimisiin sen upean vaimon kanssa, mutta kun pikkupilillä ei tosinaista saa. Käsihommiin siis, kuten ennenkin. Vemputivemputi vaan sullekin.

    • ThaimaassaHarrikalla

      Tytär vinkkas lukemaan Kurkon itsensä fanituksen.

      On täysin yhdentekevää millä pärrällä Kurko päristelee tai päristeleekö millään.

      Kyse Kurkon palstalla roikkumiseen on se, että Jätkä on niin kertakaikkisen itseään täynnä elämän päätehtävän ollessa oman takapuolen nuolenta, jota nautintoaan hän harjoittaa tällä moottoripyöräpalstalla.

      Kurko on jo aiemmin tehnyt kaikki ennätykset nettiprovoilussaan ja jopa ilmoitti, että ei enää lue palstaa, eikä kirjoita palstalle.
      Tuota ennen Kurko on jo aiemmin kirjoittanut olleensa palstalla tyhjänpilluilemassa ja paskanlänkyttämässä syystä, että se on ollut hänen mielestään hauskaa.

      En osannut tätä odottaa, mutta selvisipä tuokin että kun on kyse noin kertakaikkisen häiriintyneestä henkilöstä, itsensä fanituskin on mahdollista.

      SIIS KUN KURKO EI ENÄÄ MUUTA KEKSINYT SAADAKSEEN HUOMIOTA ITSELLEEN, HÄN PÄÄTYI FANITTAMAAN ITSE ITSEÄNSÄ
      U P E E N A T Y Y P P I N Ä.

      Hyvää kesää Upeelle Tyypille toiveella, että kukaan tervepäisistä motoristeista ei törmää tähän upeeseen tyyppiin.

    • MunMielestä

      Mun mielestä toi HondaKurko............

      ....................... jatkaa itse ruikuttamistaan.

      Ei mulla muuta.

    • HarrikallaThaimaassa

      Kurkon tapauksessa sanan varsinaisessa merkityksessä hän on mielisairas esiintyen jo tässäkin itse aloittamassaan itsensä fanitusketjussa nimimerkeillään MalmiPilot ja HarleyLadyBoy.

      Kun kerran on kyseessä täysin ilman toivoa tervepäisyydestä olevasta henkilöstä maximi mielenterveysongelmineen, hän on rakentanut itselleen haaveluxuselämän saaden nautintoa sen julkaisemisesta moottoripyöräpalstalla ja mausteeksi vielä fanittaa itse itseänsä.

      Hän kokee turvallisesti ja varmasti ohjustavansa satavarmasti lentoliikennettä samalla aivopierren moottoripyöräpalstalle juttujaan HarleyLadyBoyna, jonka asiasisällön jokainen voi päätellä joko piripään tai tervejärkisen kirjoitteluksi.

      Olisi mielenkiintoista nähdä "Larun" Kurkon leikkihuone.
      Onko sen seinät täynnä Harrikkajulisteita.
      Onko lattia täynnä liikennemattoja, joissa tottakai lentokenttä ja matto täynnä erilaisia lentsikoita.
      Onko sielä myös erivärisiä Alffoja parkkipaikalla.
      Lähtöaulassa tietysti kaikki Muumit ja paljon kauniita laaturotunaisia.

      Suomessa nyt kuitenkin on kesäkelit ja ne joilla on joko uusi tai vanha moottoripyörä, niin he ajavat niillä, joten kaamostakaan ei voi enään syyttää, mutta Kurko ajelujuttujensa sijaan fanittaa itse itseänsä ja hehkuttaa että saa pyöränsä ensi viikolla, joita viikkoja nyt on kertynyt varsin paljon.

      Minä lähden nyt vuoristoon PaskaHarrikallani ja koska Kurko ihmettelee uudessa avauksessaan miksi joku ostaa PaskaHarrikan, niin hänelläkin on päiväohjelmaa sen ihmettelynsä puitteissa, joten me molemmat vietämme päivämme moottoripyöräaiheisena kuten tahdomme.

      Mollo paistaa täälä ja sielä, joten baanalle kaikki tervepäiset.

    • HondaKurkonAkseli

      Uusi SA on nyt korkattu, loistava peli. Tosin kompuutteriin laitetut sisäänajorajoitukset ovat paikallaan, ja hyvä niin. 2400km, sitten nekin laukeavat pois.
      Larussa 13, merivesi viilentää, hyvä näin. Enkä tuhlaa aikaani netissä enää teihin kehareihin, vastedes keskustelen netissä ja livenä vain moottoripyörän omistajien kanssa. Rollaattori Jakiksessa ei ole Harley tms.

      • Jutustelija1

        Onnittelut Kurkolle ja SA:lle että saitte ajot käyntiin. Itse hoidan aina nuo sisään ajot viimeisenpäälle ja jälki on sen mukaista. Hyvin sisään ajettu laite ei liikoja huoltoja saatikka korjauksia kaipaa.

        13 on ihan mukava ajokeli jo, ei tule kilokyykyllä päästellessä liian kylmä turhan herkästi. Sanoisin että kun mennään alle kymmenen plus asteen niin ajot toki jatkuu mutta hiukan tulee kylmä jos ihan normi kuteet on päällä eikä mitään lämpöpukua joka päällä taas kohteisiin jalkautuminen olisi hikistä touhua ja tykkään itse jalkautua kaikkiin hienoihin historiallisiin tai muihin kohteisiin.


    • HarrikallaThaimaassa

      Nyt mailma on pelastettu.

      Kurko keskustelee vain moottoripyörän omistajien kanssa, eikä tuhkaa aikaansa enää kehareihin.

      Onko kehari sellainen joka kehuu itse itseään, jäänee arvoitukseksi koska keskusteluyhteys nyt poikki.

      Livenäkin hän vastedes keskustelee VAIN moottoripyörän omistajien kanssa, joten keskustelut jäänee varsin vähäisiksi, mutta hyvä näin.

      Toivottavasti tämä jää nyt tähän ja Kurko jatkaa ilman itse itsensä fanitusta, kun on korkannut uuden Super Seikkailunsakin.

      • HondaKurkonAkseli

        Teille killisilmien rakastajille, jotka vahditte netistä thaikkupornoa Jakiksessa lapanen laulaen, suosittelen luontoretkeä ilman hoitajaanne (jos pääsette) Stadin keskustaan. Siellä on upeita suomalaisia naisia, Harrikoita, ravintoloita, elämää. Tosin työttömälle Taimaasessa (lue Jakiksessa mentaalihoitolassa) talvehtineelle asfalttimiehelle tai bussikuskille kovin hintavia, koska ei teidän pennosilla osallistuta muuhun kuin käsitöihin lajitovereidenne kanssa hoitolassanne.

        Täräytänpä tästä Alfalla EFHK:lle duuniin iltavuoroon, huomenna taas SAn kanssa lähikulmille. Sisäänajohuollon jälkeen sitten pidemmälle maailmaan kauniin vaimoni kanssa.

        Enkä tänne muuten edes kirjoittelisi, mutta kun te luuserit saatte näppylöitä näistä horinoistani. Vahingonilo voittaa kateuden ja kiimankin. KTM toimii upeasti, uusi kun on. Edellinenkin oli loistokunnossa, siitä joku saa hienon pyörän Seinäjoelta.


      • HarleyTyttö

        Höpöhöpö Seinäjoki.

        Mielisairas saa tyydytystä eläessään käsityksessä, että joku olisi hänelle kateellinen ja niin hän kokee vahingonilon tunnetta siten voimakkaasti, että kertoo sen voittavan kiimankin.

        Näin tämä Kurkon luxuselämän päiväkirjajulkaisu jatkuu taas moottoripyöräpalstalle, eikä lopu niin kauan kuin se voittaa hänen kiimantunteen.

        Tuossa yllä kertoi keskustelevansa vain moottoripyörän omistavien kanssa, mitä lienee tarkoittaneen?


    • HondaKurkonAkseli

      Ollaan sovittu jälleenmyyjän kanssa, että se ei kerro sillä olevan mun pyörää, koska sehän on kannattavaa liiketoimintaa näin kun kaikki pyörät viedään käsistä hinnalla millä hyvänsä.

      • Jutustelija1

        Juuri vilaisin netistä että tarjontaa noista sinun käytetyistä on siellä kyllä. Hieno homma että löytyy kuninkaiden menopeli sekä uutta että käytettyä etsivälle.

        Onnea matkaan kaikille ajoitte sitten kilokyykyllä, SA:lla tai HD:llä.


      • KuninkaanKlooni

        Kuninkaiden menopeli ?


      • HondaKurkonAkseli

        Jutustelija, tuo klo 09.33 kirjoittanut on klooni.
        Sinä sen tiedät, kuten minäkin, että uuteen vaihdossa tullut auto tai pyörä ei välttämättä jää siihen liikkeeseen, missä kauppa on tehty. Usein niitä toimitetaan samaan kompukseen kuuluville kauppiaille potentiaalisille markkina-alueille ympäri Suomea. Näinollen en tiedä, missä ex-SAni on nyt myynnissä, mutta löydän sen kyllä Nettimotosta tms. Toivottavasti saa lämpimän autotallin, hyvän kodin, ja täysijärkisen omistajan.

        Täällä on kymmeniä nimimerkilläni leperreltyjä juttuja, joista itse olen kirjoittanut vain muutaman.


      • HondaKurkonAkseli

        Hei Kurkkis.
        Ihan suoraan sanottuna me vitutvälitetään missä sun äxsä on tai onko sellaista olemassakaan.
        Höpsistä muuta, onko kloonis kirjoittanut sun lentopäiväkirjaskin ja sen että oot MAHTAVA TYYPPI.


      • HondaKurkonHenkseli

        Klooni, imetkö? Nieletkö? Kakkoseen?


    • HarleyTyttö

      Ihanko tosiaan toi kusipää luulee että joku olisi kiinnostunut missä sen vanha mopo on, jos nyt ylipäätään vanhaa mopoo on.

      Huhhuh........ Pohjammaa tekee kaupat mutta siirtää vaihdokin potentiaalisille markkina-alueille.

      Missä vitussa on potentiaaliset markkina-alueet ???????

      Voi hyvänen aika, toi jäpikkä on ihan hullu.

      "Itse olen kirjoittanut vain muutaman" jepjep ja joo.

      • HondaKurkonAkseli

        KTM jälleenmyyjillä on niin potentiaaliset markkina-alueet, että ei tarvitse laittaa ex-pyörääni, että ei tarvitse laittaa nettiin.

        Sitäpaitsi minulla on niin paljon faneja, että vanha pyöräni on kalliimpi kuin nykyisen hankintahinta, koska äxsäni on luokiteltu Elviksen Caddyn tavoin yhdeksi mailman tavotelluimmaksi hankinnaksi, sen johdosta että se on ollut minun.


      • HondaKurkonAkseli

        Olen hullu tai en, mutta palkka on hyvä. Klo 19.58 on kloonipellen räpellys.

        Olen kuitenkin pitkä ja komea, kaunis vaimo, ajokausi avattu uudella SAlla Larussa, ABC-ajokortti vielä omassa taskussa, kesä tulossa. Kiillottakaa rollaattorinne Jakiksessa. Pussikaljaa S-marketista ja lääkkeet hoitajilta, kyllä niillä saa kuuppansa sekaisin; kuten näistä horinoistanne käy ilmi.


      • HondaKurkonAkseli

        Siis pieni korjaukseni kun olin nopea epähuomiossa.

        Olen hullu pitkä kääpiö, sekä komeuteni Lapualta etiäppäin kotoisin olevan rantaruottalaisen buldoggipärstäisen laaturotunaiseni silmissä.


      • HondaKurkonAkseli

        HarleyLadyBoyn lääkitys on taas pielessä. Menepäs nyt hoitolaasi vahtimaan niitä euroviisuedustajapoikuleitamme.

        Koska vaihdat nimimerkkisi totuudenmukaisempaan HondaMonkeyForever tai jotain?


      • PippelisPuppelis

        Hupaisasti tuo Akseli heittää nimimerkkivaihdoksesta.

        Taitavasti käyttää englanninkielen osaamistaan, mutta onhan se hänen työkielensä.

        Akseli Rakas, kerro hieman mitä sinun luxuselämääsi tänään kuuluu, koska tuhatpäinen fanijoukkosi ( Itse itsesi fanistusta ei lasketa ) tahtoo tietää missä mennään.


      • PippelisPuppelis
        PippelisPuppelis kirjoitti:

        Hupaisasti tuo Akseli heittää nimimerkkivaihdoksesta.

        Taitavasti käyttää englanninkielen osaamistaan, mutta onhan se hänen työkielensä.

        Akseli Rakas, kerro hieman mitä sinun luxuselämääsi tänään kuuluu, koska tuhatpäinen fanijoukkosi ( Itse itsesi fanistusta ei lasketa ) tahtoo tietää missä mennään.

        Hupsista......Unohtui........

        HondaKurkonAkselissa ja HondaMonkeyForeverissä näen yhtäläisyyttä.

        HONDA.........onkohan Honda Kurkon sydäntä lähellä?

        Kerro Rakas Kurko meille.


      • HondaKurkonAkseli
        PippelisPuppelis kirjoitti:

        Hupsista......Unohtui........

        HondaKurkonAkselissa ja HondaMonkeyForeverissä näen yhtäläisyyttä.

        HONDA.........onkohan Honda Kurkon sydäntä lähellä?

        Kerro Rakas Kurko meille.

        KurkoSuperSeikkailuForever ?
        KurkonLuxuselämä?
        LaaturotunaisenKääpiö?
        Möhköllä270?
        LentäväMotoristi?
        Tai jotain?
        Ehdottakaa fanit jotain nasevaa.


      • AkselinÄiti

        Oisko PyörätönMasokisti ?
        NarsistinPerse ?


      • SotkamonSika

        JakiksenKääpiö.
        AlfaUros.

        Tää on paras:

        KaffeStuuganKingi tai ApinaKiikkuKurko, jopa HarleySensei.


      • HondaKurkonAkseli

        Sopisko että oon vaan HarleyPoikaTyttö niinku tähänki asti, ku se tuntuu niin luontevalta.


      • HondaKurkonAkseli

        Edellinen on klooni. Mutta HarleyLadyBoy soitti (118 ja nimellä) mulle just Laruun. Kysyi, mitä tehdä mopomiitin jälkeen, kun Honda Monkey kyrvähti hoitolan pihaan.
        En tiedä. Neuvokaa viisaammat.


      • HarleyTyttö

        Mukavia kilometrejä Intruuderilla Kurko.


    • HarleyTyttö

      Just laittelin Honda Mongkiin ketjui tos hoitolam pihalla, kun joku tööttäs mua kakkoseen kuivana. Enste luulin et se on HondaKurko mut sillä onki upee vaimo. Se tööttääjä oliki KivaKeuliiKunOsaa, tottunu pikkupoikiin siel Turuus. Voimia omaisille.

      • HarleyTyttö

        Kiitos kloonauksesta, mutta Kurkon teksti ei sovellu, siis ei jatkoon, mutta jään odottamaan koska tulee KTM tarinaa, kun Kurko nyt haaveomistanu sen pari viikkoa silti ollen kiinnostuneempi palstalla kakkosistaan.


    • MotoristinVaimo

      Lentokapteenilla on norsukyrpä.

    • Jutustelija1

      Nyt kun Kurko tulee jo pian Suomeen käymään, niin ajattelin nostaa esille tälläisen ketjun jossa Kurko itse ja muut juttelevat hänestä kattavasti. Tietävät sitten kaikki että kun näkevät Kurkon ja tulevat palstalle etsimään hänestä tietoa että missä mennään. Toki näihin vanhoihin voisi päivittää että hän nykyään on Australiassa lentohommissa ja urakehitys näyttää suotuisalta...

      • InkkarillaChiangMai

        Voi muumimamma millä tasolla moottoripyöräpalstan kirjoitukset lilluu.


      • Jutustelija1
        InkkarillaChiangMai kirjoitti:

        Voi muumimamma millä tasolla moottoripyöräpalstan kirjoitukset lilluu.

        No, mutta nyt on Suomessakin ajokelit kohdillaan ollut jo keväästä...

        Hyviä ajoja vain sinne, onko reissu edistynyt? Olit vain silloin pidemmälle suunnannut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2052
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      56
      1765
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1644
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1567
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1545
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1465
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1301
    9. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      74
      1204
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1193
    Aihe