Kävipä eilen jotenkin näin, avasin läppärin, kirjauduin XP:hen sisään ja surffailin netissä jokin aikaa, suljin XP:tä, tuli ilmoitus, että joku toinenkin käyttää konetta, suljetaanko silti?
Ei kai toi vaan tarkoita sitä mitä siinä sanotaan, vai onko se jokin XP:n joutava herja? Palomuuri on ZA ja virusohjelma on Avast.
Ei kai toi vaan tarkoita sitä mitä siinä sanotaan, vai onko se jokin XP:n joutava herja? Palomuuri on ZA ja virusohjelma on Avast.
Vastaukset 1
Vanhimmat
tehtävähallinnan käyttäjät ikkunasta,jos tuo herja tulee,oletko ainoa käyttäjä.