Mielensäpahoitajat

vaikeataon

Mistä näitä sikiää chattiin näitä mielensäpahoittajia , onko heidän elämänsä ainaista mielensäpahoittamista , loukkaantuvat jopa chat kirjoittelusta jossa jutustelu on vain tuntemattomana pysyttelevien chattareiden läpän heittoa , onko heille kehittynyt sellainen "chatelämä" joka korvaa oikean ja ainoan elämän ? Näille suosittelisin lämpimästi ulos ja lenkille jos vain suinkin pystyy tai vaihtoehtoisesti hakeutumaan ihmisten pariin , harrastuksia löytyy varmaan kaikkialta , mutta jos on sosiaalisesti rajoittunut käänny lääkärin puoleen sieltäkin löytyy apua .

13

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enkaipaaseuraa

      Kyllä ne sätissä suutaan aina auki pitävät voisivat olla joskus hiljaakin. Heiltä pääsee niitä sammakoita ja kaikki ihmiset ovat yksilöitä kuitenkin, voi sattua ns. arkaan asiaan jollekin. Ollaan virtuaalimaailmassa, mutta silti voi käyttää siistiä kieltä, olla arvostelematta ja mollaamatta ketään. Ihminen on ihminen aina sekä ikuisesti!!!!!!!

      Ne , jotka siellä arvostelevat, minä kuuluttaisin ennemäkin sitä, ettei heillä ole sitä elämää livessä jonka kanssa jakaa vaikeudet. Tullaan nokkimaan tuntemattomia sättiin.

      • sateesta

        Meitä ihmisiä on monenlaisia. Jos itsellä on hyvä itsetunto ja elämäänsä tyytyväinen , ei ole tarvetta nokkia ketään missään , olipa kyse chatista tai live-elämästä. Jossain vaiheessa elämää on vaikeaa jokaisella, silloin pitää tehdä asialle jotain , eikä haukkua väärää puuta.
        Tummillakin pilvillä on kultaiset reunat:)


      • hyihyi

        Silmiinpistävää on sinun heikkoutesi täällä , chatissa ja varmaan oikeassa elämässä , koita nyt ryhdistäytyä ja heitä se kultaisen käytöksen kirja jorpakkoon chatissa ainakin , heikot ja loukkaantuvat ihmiset ovat menneet chattiin , nämä chatjutuista loukkaantuneet eivät pärjää normielämässäkään , siis ovat niitä luusereita .


      • häkeltynyt

        Haloo kansalaiset nyt kannattaa mennä itseensä ja hyvin syvälle , tuo chat on anonyymi keskustelupaikka siellä ollaan TUNTEMATTOMANA joten tuskin kukaan täysijärkinen loukkaantuu , minä en laittaisi omaa kuvaani profiiliin enkä omaa nimeäni koittakaa joku kertoa se noille yksinkertaisille että esiintyisivät anonymina eivätkä jakaisi tietojaan .


      • elämäää
        hyihyi kirjoitti:

        Silmiinpistävää on sinun heikkoutesi täällä , chatissa ja varmaan oikeassa elämässä , koita nyt ryhdistäytyä ja heitä se kultaisen käytöksen kirja jorpakkoon chatissa ainakin , heikot ja loukkaantuvat ihmiset ovat menneet chattiin , nämä chatjutuista loukkaantuneet eivät pärjää normielämässäkään , siis ovat niitä luusereita .

        Et tiedä mistä puhut , en nimittele ihmisiä noin.:)


      • kokoaja

        Elikkä kukaan ei voi tietää kenenkään sairauksista , yksityisestä elämästä ja olosuhteista siispä kohtelemme kaikkia kuin he olisivät raudanlujia suomalaisia ihmisiä eivätkä mitään käpysäkkejä tai saippuakuplia , jos haluatte erityiskohtelua olisiko aika vaihtaa huonetta jossa on vain heikot ja häviäjät .


    • Joskusvähänpahoittava

      Aloittajaa kehaisisin erityisesti nyt! Oli niin virkistävää saada lukea tuoreita ajatuksia chatista ja keskustelevista ihmisistä sen iänikuisen "lopettakaa chat ja hankkikaa elämä" sijaan.
      Aloittaja tarjosi aitoja, koetellun makuisia ratkaisuja! Miksei kukaan ole ennemmin ymmärtänyt tarjota chat-ongelmaan mitään noin tehokkaan kuuloista hoitokeinoa: ulos ja lenkille tai vaihtoehtoisesti ihmisten pariin hakeutuminen!
      Minusta tuntuu nyt kovin vahvasti siltä että mielensäpahoittajien mielensäpahoittamisen päivät ovat tulleet päätökseensä. Etenkin kun oivaltavaa lisäapua annettiin reseptillä vielä harrastusten sekä lääkäriin hakeutumisen muodossa.
      Tuoreus, ennakkoluulottomuus, yllättävyys, silmiäavaava käytännöllisyys - mm. sellaisesta tunnistaa suuren ajattelijan tavan tarjota kokonaisvaltaisen ylivertaisia neuvojaan!
      Kiitä kaikkien chatin pohjamutiin juuttuneiden puolesta!!!!

    • Hienojahetkiä

      Ja vielä toinenkin kontroversiaali mutta rajojarikkovuudessaan ajattelun kovaa ydintä syleilevä oivallus:

      "sätissä suutaan aina auki pitävät voisivat olla joskus hiljaakin"

      Vaieta sätissä, olla vain yksinkertaisesti kirjoittamatta siellä! Hyvä Jumala miten näpsäkän rapsakka neuvo!

    • ei-mun-juttuni

      lopetin käymisen kun tajusin, etten pidä kenestäkään, en olisi tuollaisten ihmisten kanssa tekemisissä elävässäkään elämässä. en siis jäänyt haukkumaan ja arvostelemaan muita. ei vaan ollut mun paikka.

      • en-chatissa

        Jokaisella on vapaus valita seuransa , olipa missä hyvänsä:)


    • jottanäin

      Olet täysin oikeassa. Itse en todellakaan seuraa keskustelupalstoja paitsi äsken kysyin asiallisen kysymyksen tiedepalstalle. Juttu on niin että kun saa haukkua ihmisiä niin se tuottaa kirjoittajalle tyydytyksen eli höyrynpurkauksen aivoista. Näillä tyypeillä on asiat huonosti ja ennemmin heitä pitää sääliä. Mieleterveysongelmia ja päihteitä. Näiden vihakirjoittajien pitäisi mennä mielenterveyden asiantuntijalle. Kyseessä lienee masennusta ja syrjäytymistä ja työttömyyttä.
      Elämä jatkuu kaikesta huolimatta. Tsemppiä kuiteski kaikille. Hoidattakaa itsenne.

      • näinsemeneeunblocket

        Olethan täällä kommentoimassa joten se seuraaminen on todettu , ei pitäisi valehdella ja tehdä itsestä käyttäytymisen esikuvaa , juuri sinä joka aina käyttäydyt niin fiksusti älä hauku toisia sairaaksi tai muuksi yhteiskunnan hylkiöksi , taisi kolahtaa pahasti omaan nilkkaan tuo kommenttisi .


    • ItsekinIntrovertti

      "jos on sosiaalisesti rajoittunut käänny lääkärin puoleen sieltäkin löytyy apua ."

      Kirjoittajalla tuntuu olevan harhakäsitys, että introverttius oisi jonkun asteen sairaus, johon täytyy saada lääkitys lääkäriltä. Mutta hei, introvertit ihmiset on hyviä työntekijöitä ja mukavia kuuntelijoita. Heillä ei vain ole tarvetta patsastella väkijoukun keskipisteenä ja kerätä kaveripisteitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4783
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1536
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1102
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1091
    Aihe