Sotapuolue jahtaa Trumpia - Suomi-media mukana

AntiWar

Donald Trump on hirveä presidentti, äärioikeistolainen öykkäri, joka ajaa alas Yhdysvaltain koululaitosta ja sosiaaliturvaa sekä hankkii entistäkin suurempia veronalennuksia rikkaille. Mutta Trumpia jahtaava sotapuolue (valtamedia, tiedustelujärjestöt ja clintonilaiset ”liberaalit”) ovat vielä hirveämpiä, koska he haluavat aloittaa kolmannen maailmansodan, joka hyvin todennäköisesti johtaisi ydinaseiden käyttöön.

Sotapuolue pyrkii pääsemään eroon Trumpista, koska hän ei ole tarpeeksi luotettava. Mitään keinoa ei ole jätetty käyttämättä tässä kampanjassa. Viimeisin ”skandaali´”, johon Trumpin väitetään syyllistyneen, oli salaisten tietojen antaminen Venäjän ulkoministerille. Tiedot terroristien mahdollisesta pommi-iskusta läppäreiden avulla ovat kuitenkin olleet yleisesti esillä Yhdysvaltain mediassa ja niistä keskustelu on luonteeltaan täysin normaalia valtioiden välistä kanssakäymistä:

http://www.counterpunch.org/2017/05/18/fast-and-furious-now-theyre-really-gunning-for-trump/

Suomalainen media on taas osoittanut korkean tasonsa menemällä täysin kritiikittä mukaan tähän uusimpaankin Trumpin erottamiseen tähtäävään propagandakampanjaan. YLE:n toimittajat kertovat ääni väristen, kuinka kaikki amerikkalaisille tiedustelutietoja antavat ovat nyt hengenvaarassa Trumpin ”paljastusten” vuoksi ja UPI:n ”asiantuntijat” julistavat kuinka tämä rikollinen menettely vaatii aivan kohta Trumpin viraltapanoa.

Minnehän tutkiva ote on kadonnut tutkivilla journalisteilla ja tiede UPI:n tiedemiehiltä? Ovatko mahdollisuudet lietsoa ryssänvihaa ja puolustaa USA:n sotapolitiikkaa sen verran arvokkaita asioita, että se menevät tällaisten pikkuasioiden edelle?

8

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totta_kyllä

      Suomessa vatvotaan Yhdysvaltain politiikkaa kohtuuttoman paljon. Trumpin tekemisiä pidetään esillä lähes päivittäin, oma presidenttimme saa olla viikkoja piilossa.

      Olisipa Trump-uutisointiin käytetty energia kohdistettu johonkin oman maamme ongelmaan. Esimerkiksi juuri hyväksytty hallintarekisterilaki ei tunnu kiinnostavan tutkivia journalisteja. Samoin hyväksyttiin mediassa ilman periaatteellista pohdiskelua eilen voimaantullut säädös, jonka perusteella kapiaisia voidaan määrätä sotimaan ulkomaille. Pohdittiin vain lain vaikutuksia yksittäiseen sotilaaseen.

    • öfppfof

      Meilläkin saisi olla samanlainen presidentti.Qbqman jälkien siivoaminen Trumpin suurin haaste,niin kuin oli Busch nuoremmalla,kun siivosi Clintonin jälkiä.Israelin vihaajat yrittävät kaikin keinoin kaataa Trumpin.Niin kauan kun Trump ei petä Israelia,hän on voittamaton.Siunatkoon Jumala Israelia ja niitä ihmisia ja maita jotka ovat hyviä Israelille.

    • qasqus

      On todella surullista amerikkalaisten ja muun maailman puolesta, että USA:n johtoon on sattunut "rumppilasta oleva ääliö". Toivottavasti hän edes osaisi pitää ne aivopierunsa sisällään.

    • Bror-Erik1974odin

      Sinällään abstraktin hassua tuo suomalaisen valemedia-aktiivisen köyhälistön kuuma rakkaussuhde usalaiseen raharöhnöttäjä Trumpiin jota het mustasukkaisesti ovat valmiita
      kantamaan populistisessa kultatuolissaan Suomenkin markkinoille mutta kas,noin ylileveä
      ja -touhukas tahvo ei sovi suomalaiseen makuun joten; Good bye Donald Duck!

    • Ihmetelläänyhdessä

      Ihme vihakirjoitusta oli taas HS:ssä (Kauhanen); nimittelee toisia öykkäriksi ja arvaamattomaksi häiriköksi. Tällaisia taitavat olla nykyään monet HS:n toimittajat itse. Opettelisivat hieman käytöstapoja.

    • jatkoa_seuraaa

      Helsingin Sanomien jenkkien kirjeenvaihtajapariskunta, Saarikosket saavat useamman kerran viikossa tilaa Trumpia nimitteleville kirjoituksilleen. Tämänpäiväisen sepustuksen otsikossa Trumpia nimitellään "juopoksi turistiksi", tosin lainausmerkeissä. Kuvan kera kyseessä on koko sivun juttu.

      Pariskunta ei ole vieläkään toipunut Trumpin vaalivoitosta, pikemminkin nimittely ja asiaton vatkaus lisääntyvät. Onko tämä erehtymättömäksi itsensä julistaneen valtamedian vastuullista toimintaa?

    • jatkoa_seuraaa

      Korjausta. HS:n lainausmerkkien sisään laitettu nimitys Trumpista on "kuin känninen turisti".

    • niin.nyt

      Suomessa on venäläisiä perinteisesti inhottu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1488
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      664
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe