No nyt kyllä lähtee.

kaikenkokenut71

Mitä Lääkäri 2 ja erikoislääkäri tähän sitten sanoo. Sanokaahan jotain, mutta lukekaa huolella. ""Mediuutisissa 19.5.2017""

ASTMASTA: prof Tuula Putus

Tässä teille miettimistä tulevaan. IndoorAid (Tuula Putus ) kirjoittaa eilen 19.7.2017
fb seinällään näin:

Mediuutisissa 19.5.2017 korvalääkäri, Työterveyslaitokselta eläkkeelle jäänyt Risto Voutilainen kirjoittaa kosteusvaurioastmasta mielipidekirjoituksessaan. On hyvä, että nyt tulee julkisuuteen se, mikä on ollut tiedon taso ja asenne Työterveyslaitoksessa viimeisten 20 vuoden aikana. Monessa asiassa olen ollut eri mieltä korvalääkäri Voutilaisen kanssa, mutta kirjoituksen viimeisestä lauseesta olen samaa mieltä:

"Jonkin verran vanhentuneelta tuntuu myös otsikkoon yltänyt tieto, että vuodesta 2013 ammattiastmojen määrä on vuoteen 2014 kasvanut, kun nyt elämme vuotta 2017."


Voutilainen ei ole ilmeisesti aiemmin huomannut, että Työterveyslaitokselta ammattiastmatilastot tulevat aina julkisuuteen muutaman vuoden viiveellä. Vuoden 2014 tilasto on tuorein käytettävissä oleva tieto. Myös hän toteaa:

"Vuoden 2009 tarpeeton ja vahingolliseksi osoittautunut kosteusvaurioastmasopimus tulee mitä pikimmiten purkaa, koska sen perustana olleet käsitykset ja tiedot ovat jo auttamattomasti vanhentuneita." Tästäkin olen samaa mieltä. Kulisseissa tehdyt sopimukset ovat aikansa eläneet. Nyt pitää ottaa tuorein tutkimustieto käyttöön." Sanoo Tuula Putus.

Minäpä sanon: Joten jos lapsille aletaan ensimmäiseksi pukkaamaan astmaa kosteusvaurioisessa rakennuksessa sairastumiseen, niin ottakaapa yhteys Tuula Putus. Siellä tiedetään paljon homesairaudesta ja sisäilman myrkyllisyydestäkin. Eli toksisuudesta, siitä mikä meidät oikeasti sairastuttaa kosteusvaurioisessa ja homehtuneessa rakennuksessa missä on mikrobitoksiinivaurio.

17

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Väärällätielläolleet
    • täyttälaukkaa

      Taitavat jo fiksut lääkärit keskittyä hyödylliseen työhön sen sijaan, että jatkaisivat näillä roskasivuilla päivystämistä.

      • vanhentunutvahinko

        "Fiksuilla" loppuukin vääristelyt pikkuhiljaa.
        Mediuutiset 19.52017. NRO 20-21. Lainaus alkaa:
        "Vuoden 2009 tarpeeton ja vahingolliseksikin osoittautunut kosteusvaurioastmasopimus tulee mitä pikimmin purkaa, koska sen perustana oleet käsitykset ja tiedot ovat jo auttamattomasti vanhentunet." Lainaus loppu. Näin siis sanoo Risto Voutilainen Korvalääkäri, eläkkeellä 18 vuoden palveluksesta. Työterveyslaitoksen ammattitautipoliklinikalla.

        Yritä tuo nyt kuitenkin vielä ymmärtää ennenkuin lähtee laukkaan hommat käsistä.

        Jo on "fiksujen" aikakin alkaa hyödylliseen työhön ja heittää paskanjauhanta ja valehtelu vähemmälle "kosteusvaurioastmasta.


    • KORJAANheiton

      Korjaan.

      Siis . ""Vuoden 2009 tarpeeton ja vahingolliseksikin osoittautunut kosteusvaurioastmasopimus tulee mitä pikimmin purkaa, koska sen perustana oleet käsitykset ja tiedot ovat jo auttamattomasti vanhentuneita." Näin sanoi Risto Voutilainen Mediuutiset lehdessä 19.5.2017
      Joten ne "fiksut" voi alkaa kaikessa rauhassa suunnittelemaan uusia koiruuksiaan syyttömänä sisäilman myrkyllisyydelle terveytensä menettäneiden harmiksi.

    • täyttälaukkaa

      Fiksut lääkärit hoitavat potilaita. Eivät he suunnittele koiruuksia kenenkään harmiksi. Eivät he myöskään ammatikseen valehtele kenellekään.

      • ainoaoikealääkehehheh

      • fiksuatoimintaalääkärit
        ainoaoikealääkehehheh kirjoitti:

        "Täyttä laukkaa" totta tosiaan. Pakoon ensimmäisenä homesairaalasta ja homeisesta terveyskeskuksesta.
        Ei ole siedättäminen ollut heti ensimmäisenä mielessä ainakaan pelkureilla.

        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kun-home-valtaa-hoitolaitoksen-laakarit-lahtevat-johtajat-vahattelevat-ja-hoitajat-karsivat/6439864#.WSGM15PEKcw.twitter

        Ainoa oikea lääke on tosiaankin "heti pois niistä tiloista" missä yksikin oireilee vakavasti. Joten läppäseen ajoissa kuten lääkärit näyttää meille mallia. Ei kannata jäädä kuunteleen vähättelyjä ja vääristelyjä eikä valehtelujakaan. Kytkintä ja "täyttä laukka." Eikä kannata ottaa völöjyyn edes sitä homeelle haisevaa vanahaa salakkua kuten lääkäri 2 teki silloin joskus
        ennenvanhaan.

        ""– Tämän lisäksi Tehyn jäsenille lähetetyssä kyselyssä selvisi, että kosteusvaurioita, homeen hajua ja näkyviä homekasvustoja on vähintään joka viidennellä terveydenhuollon työpaikalla.""

        Vain "fiksut" häippäsee ajoissa " vai miten se meneekään lääkäri 2 ja erikoislääkäri? ??

        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/miljardien-eurojen-aikapommi-homehduttaa-suomen-hengilta-ongelmat-ovat-pysyneet-ja-hintalappu-kasvanut/6439876#.WR_WVi2zg_0.facebook


    • huuhahhahhaa

      Huuhaa-ihmiset jakavat disinformaatiota ja hankaloittavat oikeiden lääkäreiden työtä.
      Huuhaa-ihmiset kaipaavat julkisuutta ilman mitään vastuuta. He ovat yleensä melko tyhmiä, kouluttamattomia ja jollakin tavalla luonnehäiriöisiä. Oikeat lääkärit sitten käyttävät paljon aikaa ja energiaa virheellisten käsitysten oikomiseen. Sääliksi käy tohtoreita vaikka äyrikuninkaita ovatkin.

      • huhuuuvoiäyrikuningassua

        Lääkäritkin, ne fiksut ovat vihdoin alkaneet ymmärtämään, että ainoa oikea lääke on lähteä heti livohkaan homevaurioisesta- ja sisäilmaltaan myrkyllisestä rakennuksesta kun yksikin alkaa niissä sisätiloissa vakavasti oireilemaan.

        Olikohan "kosteusvaurioastma" sittenkin eläkkeellä olevan korvalääkärin tunnustama se suuri "puhallus." Sanokaahan se te aktiivisesti tällä palstallakin vierailevat huippuosaajat lääkäri 2 ja erikoislääkäri? Nämä nimimerkit "huuhahhahhaa" ja "täyttälaukkaa" taitavat olla niitä äyrikuninkaita jotka eivät ole riittävän taitavia pätemään homevaurioisilla terveydenhuollon työpaikoilla eivätkä uskalla tehdä nopeita oikeita ratkaisuja siinä pelossa, että jakkara lähtee alta jos sanoo ääneen kirosanan "HOME:"

        Oliko peräti lääketehtaiden ja vakuutusyhtiöiden junailema juttu tuo "kosteusvauriorakennusastma" vai mitä ihmettä.
        Huippulääkäri tämä Voutilainen. Olisi ollut hieno homma jos tämän olisi oivaltanut jo vaikka 17 vuotta aikaisemmin. Monta terveempää olisi tällä hetkellä joille väärä määritelmä on annettu, eli se "kosteusvauriorakennusastma" .

        Olen kuullut asiantuntijoilta ja jopa lukenutkin keskustelupalstoilta, että useilla on astma loppunut kuin seinään kun ovat päässeet "puhtaisiin" tiloihin ja ovat voineet luopua astmalääkkeistä kun ei ole tarvinnut pakkohengittää enään myrkyllistä sisäilmaa. Nehän tiedot kyllä tukee tuota Voutilaisen "oivallusta."

        Siis . ""Vuoden 2009 tarpeeton ja vahingolliseksikin osoittautunut kosteusvaurioastmasopimus tulee mitä pikimmin purkaa, koska sen perustana oleet käsitykset ja tiedot ovat jo auttamattomasti vanhentuneita." Näin sanoi Risto Voutilainen Mediuutiset lehdessä 19.5.2017

        Ei muuta kuin purkamaan nyt tuota vahingollistakin sontaa lääkäri 2 ja erikoislääkäri jos vain Voutilaisen kanssa askel passaa samaan "laukkaan." Vai mitä "hahhahhaahuu."


      • abbedissa

        Ei kyllä käy kateeksi naapurin tohtoria vaikka aina uudella mersulla vastaanotolleen kiiruhtaakin.


    • Homeherkkä

      Kun ostatte asuntoa, niin selvittäkää onko rakennuksessa käytetty kivihiilipikeä kosteuden torjuntaan.
      Ja mikäli omistatte kivihiilipiellä käsitellyn omakotitalon, niin velkavankeuteen joutumisen estämiseksi purkakaa se.

      Susia ovat viranomaisten laatimat rakennusmääräykset olleet jo vuosikymmeniä, kun asbestin lisäksi tuollaistakin ainetta on voitu rakennuksissa käyttää.
      Valitettavasti yksittäinen kansalainen joutuu loppukädessä kantamaan viranomaisten töppäilyistä vastuun koskien niin terveyttä kuin rahapussiakin.

      http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005225683.html

      • MCSonvakavaasia

    • raikasolokokoajan

      Kandee käydä suihkussa joka päivä ja tuuletella, jotta hajut pysyvät kurissa. Kyseessä on vanha ja halpa menetelmä.

      • puhtausonpuoliruokaa

        Juuri näin, kokovartalosuihku kerran päivässä ja bideetä tulisi käyttää tiheästi! Tarpeen mukaan saippuaa.


      • sirpakyllikki

        Bideen tärkeyttä ei voi liiaksi korostaa!


      • myrkyllistäsisäilmaa

        Sehän on itsestään selvyys ja pitää olla myös käypähoitolääkäreiden määräämää, että aina kun lähdet korjaamattomasta hometyöpaikasta, homekoulusta tai homepäiväkodista kotiin, niin ensimmäiseksi perusteellinen bideesuihkutus varsinkin hiukset (ei myrkyllisiä pesuaineita)... Heti kaikki vaatteet pesukoneeseen (Pyykinpesuaine hajuton ja allergialiiton testaama).
        Sama koskee myös kun lähdet homesairaalasta pois, pitemmän siellä oleskeluajan jälkeen.

        Siis homesairaalasta mistä fiksut lääkärit ovat häipyneet uusiin puhtaisiin tiloihin ja hoitajat ovat jääneet tumpioitten kanssa homesairaalaan ihmettelemään elämänsä surkeutta.

        Tuulettaminen ei paljoa auta vaan toksisuuden lähde on aina poistettava mekaanisesti ilman, että myrkyillä myrkkyjä myrkytettäisiin sumeilematta.


    • raikasolojahyvämieli

      Aivan ja vielä jos konjakilla kurlaa kurkkua ja huuhtelee hampaa hyvin , niin kyllä lähtee.


      http://jutut.menaiset.fi/elama-piilopirtissa#92988
      Mutta, tämän jutun jos huolella lukee ja pikkusen miettii, niin kannattaako vähätellä ongelmaa mikä homeista ja myrkyllisestä sisäilmastosta pahimmillaan voi tulla.
      "Kaikkki eivät sairastu, mutta jokainen voi." Sanoo professori ja erikoislääkäri Tuula Putus.

      Lääkäri joka Ville Valtosen kanssa on aivan eri tasolla ihmisiä auttamassa kuin pilipalilääkärit jotka tälläkin palstalla ovat käyneet notkumassa ja päätä aukomassa.
      Että näin on vaan ketaleet ne näppylät.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7060
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2741
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2313
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      87
      1996
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      14
      1717
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1515
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1298
    Aihe