Kuka mua voisi rakastaa

Aivansairas

Olen aivan mielisairas ja nolo ihminen.

11

873

  Vastaukset

  • Varmaan joku toinen, joka on mielisairas ja nolo. Niitä riittää aika paljon.

  • Noh mua ei koskaan rakastanut kukaan.
   En kirjoita pitkiä tekstejä tänne.
   Jeesus rakastaa kaikkia - sinuakin.
   Ei silti tarvitse liittyä mihinkään uskonyhteisöön, riittää kun tutkit Raamattua.
   Lohdutuksen saat luonnosta ja sen eläimistä - jos osaat olla riittävän hiljaa ja rauhallinen.

   • Näin miehenä en oikein välittäisi Jeesuksen rakkaudesta.


  • Itse voisit ainakin itseäsi rakastaa sellaisena kuin olet kaikkine puutteinesi.

   Minä uskon, että maailman on luonut Jumala. Jätetään Jeesus/Allah/Jahve syrjään. Jos joku on luonut näin monimutkaista niin luulisi hänen rakastavan jollain tavoin luotuaan. Ainakin biologisesti näin monimutkaisen elämän luomisessa on nähty vaivaa. Oli se luova Jumala-taho mitä tahansa niin yli kaikkien uskontojen sen tahon luulisi rakastavan maailmaa ja sen ihmisiä myös.

   Kristityn teologian mukaan Jumala rakasti niin paljon maailmaa, että antoi ainokaisen Poikansa kuolla kaikkien pelastumisen puolesta. Uuden Testamentin mukaan se Poika, Jeesus, antoi arvon myös sairaille ja hyljeksytyille. Jeesus opetti, että "rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi". Tämän perusteella Sinulla olisi velvollisuus ja oikeus rakastaa itseäsi ja lähimmäistä. Monet niistä lähimmäisistä rakastavat sinua ainakin jollakin tavoin!

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Rakkauden_kaksoiskäsky

  • Tuskin oot sen kummempi kuin me muutkaan eiköhän meissä kaikissa oo pieni hulluus ,eikä se haittaa mitään.Opettele arvostamaan itseäsi niin muutkin arvostavat, kaikille on toinen puolikas joka on juuri sopiva ,samoja ongelmia kokeneet ymmärtävät toisiaan paremmin eivätkä tuomitse.Sinun täytyy vain olla enemmän ihmisten keskuudessa niin löydät sen kaverin joka arvostaa sinua.

  • Tuolla asenteella jota ruokit alat itsekkin uskomaan mitä sanot. Kaikki eivät ole samalla muotilla valettuja ja monenlaisia persoonia on ja niitä tarvitaan siinä missä muitakin. Nyt nenä pystyyn ja nokka kohti vastatuulta.

  • Naulan kantaan. Vastaus: ei kukaan! Kuka tollaista kusipäätä jaksais, ainakaan kauaa.

  • Ei muakaan kukaan ole rakastanut. Ei kukaan. En edes itse pidä itsestäni. Silti sätkin kiltisti mukana ja yritän olla hyödyksi.

  • Joskus käy niin,että joku ihminen puhuttelee ja "koskettaa" sinua aivan erityisellä tavalla.Kuin sielunkumppani tms.Silloin tiedät,että siinä yhteydessä on jotain niin tärkeää.Jotain,jota ei unohda.

  • Sustakin tehty pilkkaa hyi sinua

   Toivottavasti kytätään

  • Voithan sinä yrittää tsempata jollain itse kasvu kursseilla. Jos oikeasti olet jotenkin mielisairas niin silloinhan voit pyytää esim terapiaistuntoja, ehkä voit saada ryhmäistuntoja mt-kuntoutus puolella ynnä vastaavaa.. miltei joka kaupungissa on happy House jossa voi puuhastaa erilaisia asioita ja siellä on muitakin vastaavia, kuntoutujia.. tavata muita.. Että mukaan vaan..

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   193
   6814
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   5216
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   3827
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3110