Hartolassa yli 20-vuotiaat afgaanimiehet....!

Spektinen234

Koulusta tuli Wilman kautta viesti rehtorilta, että afgaanipojat laitetaan ensi syksystä lähtien kasiluokalle kantasuomalaisten kanssa samaan ryhmään. Badoossa kyseiset pojat, tai ainakin osa heistä (5 kpl) etsivät seuraa suomalaisnaisista ja ilmoittavat iäkseen 20 ja 22 vuotta.

Millainen turvallisuusriski tämä on laittaa aikuiset miehet 13-14-vuotiaiden työttljen ja poikien kanssa samaan luokkaan? Onkohan tämä asia ajateltu loppuun asti?

Suurin osa kantaväestön lapsista EI halua samaan luokkaan heidän kanssaan. Tähän asti kaikki sujunut koulussa hyvin kun aikauiset afgaanimiehet ovat omana ryhmänään. Miksi tätä systeemiä pitää muuttaa?

Vain kolme tai neljä afgaanipoikaa Hartolassa on alle 18-vuotiaita mikäli on uskominen heidän omiin ilmoituksiinsa facebookissa ja treffisivuistoilla.

52

1076

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enolenähnytyhtään

      Missä Hartolassa on afgaanipoikia? En ole koskaan kuullutkaan! Meidän lapset ei tosin käy Hartolassa koulua, että ei senkään puoleen voi olla tietoa.

    • todutar

      Ihania poikia käytöstavat toista luokkaa kuin paikallisilla junteilla.

      • dsfef

        Pelaavat fudista koulun kentällä.


    • PakolaisetIhania

      Haistappa rasisti kuule pitkä PASKA ja vedä vaikka ranteet auki natsihihamerkilläsi jos noin ulkomaalaiset ihmiset ahdistaa!

      • TaunoTappinen

        Ei ulkomaalaiset ihmiset varmaankaan kovin monia ahdista,mutta ulkomaalaiset elintasopakolaiset,rikolliset ja muut pummit ja loiset kyllä ahdistaa monia. Jos et syitä ahdistukseen satu tietämään,niin seuraappa muitakin tietolähteitä kuin Hesaria tai Yleä.


      • NatsitÄänessä
        TaunoTappinen kirjoitti:

        Ei ulkomaalaiset ihmiset varmaankaan kovin monia ahdista,mutta ulkomaalaiset elintasopakolaiset,rikolliset ja muut pummit ja loiset kyllä ahdistaa monia. Jos et syitä ahdistukseen satu tietämään,niin seuraappa muitakin tietolähteitä kuin Hesaria tai Yleä.

        Ai niinku MV-lehteä? HAHAHAHAHA!!!


      • TaunoTappinen
        NatsitÄänessä kirjoitti:

        Ai niinku MV-lehteä? HAHAHAHAHA!!!

        Jos nyt vaikka vilkaisisit Optulan( Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos) tilastoja niin sieltäkin löytyy tilastotietoa etnisestä rikollisuudesta yms. Mukana tilastoissa vertailun vuoksi myös kantasuomalaisten touhut,ei ihme että yhä lisääntyvästi ihmisiä ahdistaa tietyistä ilmansuunnista tulevat kulttuurin rikastajat!


    • huostaaotto

      ei muuta kun pois paikkakunnalta parta lapset.

    • sdgsg

      Miksi on tarve valehdella minkä ikäinen on? Olisi ollut reilumpaa sanoa suoraan, että ovat todellisuudessa 18-22-vuotiaita kuin valehdella, että ovat 12-15-vuotiaita (kuten reissuvihko Vilmassa vuoden 2015 lopussa kerrottiin).

      Mitäs jos islamia tunnustavat eivät hyväksy samalla luokalla tyttöjä niin kummatko joutuvat pois koulusta: islam-uskoiset vai kantasuomalaiset tytöt. Islaminuskoiset miehet eivät ainakaan kotimaassaan suostu opiskelemaan samassa tilassa naisten kanssa, mikä tietysti on hyväkin asia, jos tuo seikka herättäisi kouluväen miettimään mitä ovat suunnittelemassa.

    • heikkisenveisti

      tulette huomaamaan että heti kun aletaan muslimin elämä rajoittamaan alkaa tulla ongelmia, eli syksystä lähtiein tyttöjen on oltava varovaisia,ettei tummat sormet tunkeudu välitunnilla välilihan tienoolta kakkospesälle, kotia voi informoida rohkeasti jos ne alkaa lyömään ja tönimään tyttöjä.
      mitä veikkaatte, ennenkuin yläaste on niiltä ohi, joku on maksanut heille jidshaa jo.
      samoin poikien pitää olla ryhmissä eikä päästää nuoria poikia niiden kanssa mihinkään, bacha barzi perinne elää vahvana afgaanikulttuurissa ja ryppyreikää aletaan kairaamaan jumppatunnin lopuksi pallovarastossa,pitäkää kristityt varanne

    • tumputtakaa

      Ihan on homma kuosissa. Tytötkin tykkää enemmän komeista maahanmuuttajista kuin lippis jonneista.

      Vetäkää maahanmuuttokriitikot käteen.

      • irmeliö

        On vain hyvä asia kritisoida kyseistä ilmiötä, ketkä maksaa ne kustannukset, ei ne koulutytöt vaan veronmaksajat, ei kaikkia ihmisiä kiinnosta elättää sosiaalitukien perässä maahan tulleita


    • uytju754hy87

      Tuo on 13-14 vuotiaille tytöille monessa suhteessa vaikea kausi , aikuisia ei vielä olla ja pitäisi kuitenkin osata olla jotakin . 20 -vuotiaat afgaanit tulevat eri kulttuurista ja eivät halua/ymmärrä pitää heitä vielä kypsymättöminä. Lopputuloksen tiedämme.

    • heikkisenveisti

      luulen että syksyn aikana joku tytöistä lukitaan vessaan käytävällä, toiset on oven tukkona ja sitten jonkun hartolalaisen tyttö saa kokea etusormen ennätystä sekä emättimeen että anukseen, ja jos kyseessä on sattumalta ruokavälkkä niin voi olla matuilla aikaa sijoitella sisäfilettä perskannikkaan, älkää tulko valittamaan sitten tänne kun immenkalvo puhkeaa ennen aikojaan
      olen varoittanut.

    • Oikeaa_tietoa

      Kantasuomalaisten täytyy kertoa joka paikassa oikea ikänsä. Saman pitäisi koskea myös muualta tänne ts. kaukaa muuttaneiden.

      Herää kysymys, miksi näistä asioista valehdellaan?

    • heikkisenveisti

      https://yle.fi/uutiset/3-9792084
      koska heräämme siihen että yläasteella tapahtuu jotakin, on niin että voimme sitten vaatia rehtorin eroa välittömästi jos hän ei ole tilanteen tasalla, ikätestit päälle ja sitten aikamiehet muualle.
      esimerkkejä on nyt omasta takaa suomessa ihan riittävästi

    • alkaariittämään

      Liekö mitään Afgaaneja, ehkä Marokkolaisia, puukottajia ainakin, olivat sitten mistä paskamaasta tahansa. Ainoa mihin tuo roskasakki pitää laittaa, on ulos maastamme. Ja koulun rehtorille tulee käymään huonosti jos jatkaa tuota peliä. Tulee olemaan nimittäin asiaa.....................

      • Ygyhgyguh

        Ihmisiä ne on ihan samalla tavalla, kun me suomalaisetkin. Sen perusteella, mistä maasta tulee ei pitäisi tuomita yhtään ketään. Ihmisiä on monenlaisia, kaikista maista löytyy sekä huonoja, että hyviä ihmisiä.!


      • antisk
        Ygyhgyguh kirjoitti:

        Ihmisiä ne on ihan samalla tavalla, kun me suomalaisetkin. Sen perusteella, mistä maasta tulee ei pitäisi tuomita yhtään ketään. Ihmisiä on monenlaisia, kaikista maista löytyy sekä huonoja, että hyviä ihmisiä.!

        Ovat tottakai ihmisiä mutta ketkä ne elättää, veronmaksajat


    • vaillajärkeä
      • afasfasf

        Turha siitä asiasta on rehtoria syyttää. Eihän hän ole ollut päättämässä maahanmuuttajien sijoittamisesta. Ihan muut henkilöt kunnassa ovat tehneet päätökset. Katsokaa Hartolan kunnan esityslistat ja pöytäkirjat syksystä 2015 alkaen.


    • fttrrr

      kukas siellä viime kädessä vastuun ottaa asiasta kuin rehtori, vaikka olisi vuorottelluvapaalla niin syyte tulee. siitä on oikeuden päätös jo olemassa.

    • leirikoulua

      mites kun ne pääsee leirikouluun mukaan jonnekkin yöksi ja mukana on vaaleita tyttösiä joilla hieman jo karvoitustakin, sinne voi eksyä leirikoulu yönä muutakin kuin omat sormet, kuinka suu sitten pannaan, no ympyräksi tietenkin ja homma jatkuu suullisen tiedon kertamisella

    • puukotheiluu

      Miksi täällä on afgaaneja? Melko hullua mielestäni.

    • urheilija123

      niin perimähän heillä on se että koira on parempi kaveri kuin tyttö, vai oletteko n'hneet alaikäisiä turvapaikan hakijoita jotka on tyttöjä heh ettekä koskaan näekkään, ne on vielä kotimaataan rakentamassa toisin kuin nämä' parrakkaat lapsoset, oletteko panneet merkille kuinka he urheilukisoissa voittavat valkoihoisen "samanikäisen" esim 400 metrin juoksussa ne voitttaa parranmitalla aina mistähän se johtuu, ai niin aikuinen juoksee aina nopeammin kuin lapsi

      • yreyey

        No joo. Kyseiset pojat ovat täysi-ikäisiä, mutta ilmoittavat ikänsä kouluun 13 v ja treffipalstoilla 20 v. Jotenkin pelottavaa se että tiedot annetaan väärin. Miksei olisi vaan reilusti kerrottu että ovat 24-vuotiaita? Nyt ei koululta anneta mitään tietoja heistä ja oppilaillekin on sanottu ettei saa puhua asioita eteenpäin.

        Mutta tohon urheilusuoritukseen sanoisin että en ihmettele että voittavat kantaväestön pojat juoksussa, koska heillä on parempi fyysinen kunto ja ovat urheilleet, pelanneet jalkapalloa ym. pikkupojasta alkaen entisessä kotimaassaan toisin kuin kantaväestön nuoret miehet, jotka ovat kasvaneet kännykkä hyppysissä. Videopelejä pelatessa kun ei kunto kasva. Noin yleistäen-


    • barzibacka

      väärin siellä maassa aletaan tehdä töitä 6 vanhasta alkaen eikä siellä ole aikaa pelailla palloa, karvakäsistä pari ei edes tiennyt mikä se pyöreä ilmalla täytetty vehje oli....siellä ollaan paimenessa kakarasta asi ja jos haluaa parempaa duunia niin kenkätehdas odottaa 11 vanhana ihan normaalisti ja samalla astutaan aikuisuuden riittiin kun vanhat miehet vähän venyttelee ryppyreikää iltaisin telttamajoituksessa. bacha barzi perinne elää vahvana siellä ja melkein kaikki pojat on jo persraiskattu ennekuin tänne tulivat kysykää vaikka niiltä

      • EiLiikaaMitään

        Jotenkin ilmaisutapasi ällöttää. Haluan vain sanoa sen mitä et ehkä tiennyt: Suomeen tulevat "alaikäiset" eivät ole suinkaan paikallisten köyhien perheiden poikia vaan niiden perheiden, joilla on ollut vara lähettää poikansa turvaan ja hakemaan parempaa koulutusta kuin mitä olisi kotipuolessa tarjon. Luulen, että monille pojille/miehille on ollut yllätyksellistä suomalaisessa kulttuurissa se, että Suomi on tasa-arvoinen maa, jossa myös tytöt käyvät koulua. Tämän asian toivottavasti ovat kertoneet vanhemmilleen, ja toivoisinkin, että kolmannesta maailmasta vanhemmat lähettäisivät tyttöjä saamaan koulutusta ja valmistumaan ammatteihin. Suomessa tarvitaan työvoimaa (ja sitä kautta syntyy välillisesti myös työpaikkoja) eikä suinkaan kotimaahansa palaavia sotilaita, jotka ovat saaneet ilmaisen koulutuksen Suomessa. Suomalainen yhteiskunta suhtautuisi varmasti myönteisemmin maahanmuuttajanaisiin.


    • roskapostiakin

      Pojat ? Miksi tuo ikä edellyttää kantaväestöltä aikuisuutta omaa elämää ja toimeentuloa ? Lasten joukossa puuhastelevat partalapset herättävät moraalisen kysymyksen? Rehtori ei tunnista mahdollista tapahtumaa .

    • heinolanheidi

      jotenkin naivia ja lapsellista ei liikaamitään nimimerkiltä, eivät he koskaan tule eivätkä edes halua integroitua vallitsevaan kulttuuriin, imaamin ohjeiden mukaan sellainen muslimi joka ei rukoile eikä ole kunnon muslimi pitää tappaa. näin he ohjeistavat.
      jos kristityt olisivat yhtä voimakkaina ei heitä tulisi tänne eikä heillä olisi parempia etuja kuin valtaväestöllä. katsokaa ympärillenne ja verratkaa heidä vaatetusta /paikallinen, ruoka heillä/paikallisen ruoka, vuokra asunnot heillä/ paikallisen asunnot. se myös ihmetyttää että näitä tyttöjä pyörii heidän ympärillä, he eivät voi avioitua huoran kanssa ( yleisnimitys naiselle täällä joka ei peitä kasvojaan,kaulaa eikä nilkkoja) vaan panevat aikansa ja kun pitää mennä naimisiin ottavat omaa lähisukuaan.
      Se on absurdi ajatuksenakin että sieltä tulisi hätää kärsiviä naisia ja tyttölapsia, kyllä ne heitetään välimereen muiden kristittyjen kera tulomatkalla.
      Matu tytöt eivät saa seurustella kristittyjen kanssa, kunniamurhilla ja niillä uhkaamisella pidetään tytöt ojennuksessa. samaa ne tietty hokee paikallisille blondeille jos ne haluaa eroon tollasesta niin vaikea on päästä. tyttöjä on kuristettu ja poltettu täälläkin.
      eikä se ole tullut yllätyksenä heille että naiset ovat tasa arvoisia täällä, sitä ne ovat nähneet jo saksassa tai ranskassa, mistä nyt tulivatkaan tänne.
      auttaminen pitääisi tapahtua lähtömaassa ei täällä.
      afganistan on laaja maa ja pakkopalautuksessa voi valita mihin siellä menee, ei ole pakko työntää päätään mehiläispesään vaan voi mennä muualle.

      tulette yllättymään vielä siellä hartolassakin.

    • oliko-vihapuhetta

      Ei aikuisilla miehillä pitäisi olla mitään asiaa peruskouluun.
      Tämä on kuitenkin yleinen käytäntö koko Suomessa että ikänsä valehdelleet päästetään yläkouluihin tuosta vain.

      https://ibb.co/hJx1tk
      Tämmöistä Lahdessa, 23-vuotias Ahmad "opiskelee" peruskoulussa.

    • kukaneivälitä

      eikös nergi sanonut kaikkien tulijoiden taustat tiedetään. aikuiset miehet laitetaan kuoluluokkiin. viran omaiset sanoo ei me tiedetä minkä ikäisiä he ovat. miksi suomen lasten turvallisuus on vaarassa peruskoulussa. vastaako sipilä. lapset pelkäävät mennä kouluun. lapset joita pitäs pitää turvassa asetetaan alttiiksi vaaralle.

    • lapsetvaarassa

      mitä nää tekee peruskoulussa. eikö tulijat ollutkaan insinöörejä. aivokirurgeja lääkäreitä. taitaa vaan olla luku, kirjoitus, kielitaidottomia kilipaimenia. suomalaisilla pitää olla rikosotteet enenkuin saa olla lasten parissa. eikö laki koske laittomasti maahan tunkeneita.

    • rehtorillepotkut
    • heheheheeheeee123

      juu ja sitten kun ollaan oltu lammapaiamenena kotimaassa tietyin työpaikkaeduin ( ilmaista ryppyreikää päkäpässiltä joka ilta kun on pimeää) ja tänne sitten tullaan kesätöihin maatilalle, niin arvata saattaa miten silmä palaa sontakourussa

    • ytrewq321

      Käykö ryhmäkodissa työntekijän henkeä puukolla uhannut nuori mies yhä Hartolan yhtenäiskoulua?

      Herätkää ennen kuin on liian myöhäistä!

      Hartolan ryhmäkoti ry on sulkenut facebook-sivunsa. Kenen painostuksesta...?

    • kerrokerro

      niin olisiko tässä uutisen juurta itähämeen toimittelijaksi itseään nimitteleville juu juu miehille jotka eivät osaa omaehtoisesti tehdä tutkivaa journalismia välittämättä siitä tekeekö totuus kipeää vai ei

    • bahkaa
    • ei oo tolkkua touhussa, mikäli toteutuu, ei sitten pätkääkään. valitettavasti lopputuleman saattaa jo arvata, kuinka siinä tulee käymään.

      13-14 vuotias, tyttö tai poika on niin vielä lapsi ja varsinkin aikuisen vietävissä ettei osaa tai uskalla vielä tai tiedä pitää puoliaan, mikäli sellainen tilanne kohdalle sattuu. siinä ei sitten jälkikäteen rehtorinkaan seli seli selitykset auta enää asioihin, tai jos jossittelut.

      omiin ryhmiinsä vaan.

    • eimikäänrasisti

      Ne henkilöt jotka näitä mamuja hyysäävät ottakaa omiin koteihinne asumaan ja elättäkää ne älkääkä olko työntämässä niitä yhteiskunnan verorahoilla elätettäviksi koska ne verorahat ovat tarkoitettu oman maan kansalaisille meillä on täällä omiakin elätettäviä ihan tarpeeksi olkaa niistä huolissanne älkää näistä elintaso pakolaisista ovat vaan tienaamassa !!!

      • SuomiEnsin6777

        Näin on käynytkin. Joskus vuosi sitten Lähilehdessä oli kovasti juttua ja kyselyitä että afgaanipojille etsitään kummiperheitä, jotka ottaisivat vastuulleen ja ilman taloudellista korvausta perheenjäsenikseen näitä mainittuja. Useita perheitä niin Sysmäsdä kuin Hartolassakin ryhtyivät kummiperheiksi. Afgaanipojat ovat Suomessa olinaikanaan tottuneet varsin leveään elämään, joten ihan köyhät perheet eivät kummiperheiksi voi ryhtyä. Ajatus sinänsä on kaunis mutta miten mahtaa käydä ensimmäisen konfliktin jälkern. Perhekodissahan työntekijät joutuivat monesti hengenvaarallisiin tilanteisiin. Eivät saaneet julkisesti niistä puhua...


    • efryttutuut

      mikä on poikien status nyt? olin näkevinäni eilen erään afganin jonkun vanhemman naisen ehkä juuri samaisesta maasta,olisko ihan sukulainen

    • Anonyymi

      mikä meni tohon videoon
      aika uusilla autoilla pojat kurvailee s kauppaan hartolassa ja jukertaa omaa kieltään

    • Anonyymi

      nyt näkyy seuraavan joku eläkeläismatu nuorta poikaa kaupassa me elätämme varmaan senkin rikkaan huolettoman olon täällä

    • Anonyymi

      Just Joo... Ensin kannattaa tutustua ihmisiin ja vasta sen jälkeen tehdä päätöksiä, ketkä he oikeasti ovat ja ovatko ne todella vaarallisia ....
      Suomessa on niin paljon kapeakatseisia ihmisiä että joskus jopa naurattaa..... Naapurit häiritsevät tavalla tai toisella, aina valitetaan huonosta säästä, ilkeästä kaverista jne....

    • Anonyymi

      Käyppä Oulun sivustolla, niin päivittyy musta-aukko sivistyksessäsi, tai sitten ei, mutta voi olla toivoa, että niin käy.

      • Anonyymi

        Ei tarvi mennä edes sinne saakka. Jopa täälläkin tapahtui ikäviä asioita mutta niistä tietysti kantaväestöön kuuluvia pakotettiin vaikenemaan... esim. se kun joku löi puukon vahingossa pöytään kahvaa myöten kun kohteena piti olla ihminen.


    • Anonyymi

      lukekaapa uusin lähilehti jossa haastatellaan näitä alaikäisinä tulleita turvapaikan hakijoita, itse kertovat ja tunnustavat että perhe päätti että hän lähtee opiskelemaan ulkomaille, ei sanaakaan turvapaikan tarpeesta, sama toinen kaveri, tullaan vaan meidän verorahoja tuhlaamaan ja loisimaan tänne.
      rehtori kertoo että piti järjestää aikuisten opiskelu nopealla aikataululla kun he silloin tulivat..he hehe heh joku puhuu asioista oikeilla nimillä.
      nyt onneksi tuo hullutus loppuu kun jätkät hiihtelee etelään päin.
      meitä on petetty , koko hartolan päättäjiä on nussittu silmään. eivät siis ole olleet turvapaikan tarpeessa vaan tunnustavat itsekin että tultiin kun perhe pakotti lähtemään opiskelemaan. kuka kantaa vastuun tästä kalliista kokeilusta?

      • Anonyymi

        Niin taisi päästä käymään, mutta kaiketi kunta nettosi jotain tästä kokeilusta, vaikka valtio hävisikin.

        Ihmettelen minäkin miksi elintasopakolaisia sanotaan turvapaikanhakijoiksi.

        Jos jotakin positiivista pitäisi hakea niin ovathan nuo pojat kuitenkin kunnollisia, fiksuja ja haluavat opiskella ja tehdä töitä. Eivät ole olleet heistä kukaan kylillä rellastamassa ja rikkomassa paikkoja.


    • Anonyymi

      unohditko mainita puukkohippa jutun mitä ei käräjillä vissiin käsitelty työturvallisuusrikoksena ohjaajaa kohtaan

      • Anonyymi

        Katsopa ryhmäkodin instagram-kuvia ja juttuja. Työntekijät nimenomaan kehuvat kiitollisina miten antoisa ja "maailman ihanin työpaikka" perheryhmäkoti on ollut.


    • Anonyymi

      sen lauluja laulat kenen leipää syöt totuus tulee esiin täällä missä sinua ei voida helpolla tunnistaa kuten er'ästä ryhmäkodin myyrää täällä joka kertoo miten hommat todellisuudessa menee

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5957
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3764
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2053
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1249
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      919
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe