Turtuneisuus näkyy chatissakin

Kylmät.reaktiot

http://blogit.savonsanomat.fi/mita-sita-tyhjaa/voiko-joukkomurhiin-turtua/
Chatissa huomaa myös tämän turtuneisuuden. Mitä enemmän tapahtuu jotain tälläistä,
sitä vähemmän se saa minkäänlaista huomiota. Ei näihin reagoimisella kyllä näitä kauheuksia estetä. Mutta tuntuu jotenkin järkyttävältä tälläinen turtuminen ja "tottuminen"
kauheuksiin. Kaikki se passiivinen suhtautuminen, niin kauan kunnes osuu omalle kohdalle,
tai ns.liian lähelle.

4

156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Chattiroikkuja

      Ehkä kaikkea vaan tapahtuu liikaa nykyään...

      Mutta on tässä toinenkin puoli. Sen tunnistaakseen täytyy kylläkin pystyä tunnustamaan viettävänsä chatissa ainakin joskus 24/7.

      Nämä kaikki maailman kauheudet terroriteoista Dannyn lähes alaikäiseen gimmafrendiin käydään aivan varmasti läpi tuoreeltaan ja niiden uutisointihetkestä lähtien. Ja sitten ne käydään läpi tunnin parin päästä uudestaan kun porukkaa vaihtuu ja uusia tyyppejä tulee chat-huoneeseen. Ja sitten ne käydään uudestaan taas läpi tunnin parin päästä... Ja ne käydään uudestaan läpi jälleen tunnin parin päästä. Ehkä sitten iltasella kun sinä tai joku muu kohtuudenrajoissa chatissa roikkuva tulee paikalle ja tahtoisi käydä itseään järkyttänyttä tapahtumaa läpi, on kyseessä silloin vain jo vanha ja loppuunkaluttu uutinen.

    • Kylmät.reaktiot

      Pieni korjaus sinulle nimim:"Chattiroikkuja"
      Itse en halua mielelläni ollenkaan keskustella uutisaiheista chatissa. En järkyttävistä, enkä muistakaan. Juuri tuonkaan takia, kun niistä keskustelee kaikki eriaikaan ja moneen kertaan.
      Sen olen kyllä pistänyt merkille, ettei näihin shokkiuutisiin siellä edes kummemmin enää reagoida. Siellä on omanlaisensa aiheet, jotka kiinnostaa ja joihin aina reagoidaan.
      Sama juttu keskustelijoiden suhteen. On selvästi valittu, ne kiinnostavat chatpersoonat joiden kommentit luetaan tarkkaan ja sitten, ne vähemmän kiinnostavat. Joiden kommetteja ei koskaan lueta, vaan yleensä ruksitaan näkymättömiin heti jo chattiin tullessa.

    • Chatti.roikkuja

      Tiedän itse olevani kiinnostava sättipersoona mutta en minä puheenaiheita määrää tai keskustelua ohjaa. Minun kanssani nyt vain jutellaan paljon, ehkä kun kykenen useasta aiheesta osaavasti keskustelemaan.

      En tiedä missä huoneissa sättäävät ne, jotka eivät kohtaa vilkasta keskustelua poliittisesti, taloudellisesti ja inhimillisesti kiinnostavista tuoreista tapahtumista ja niiden uutisoinneista mutta kyllä minun sättihuoneessani keskustelu käy em. tyyppisistä aiheista vilkkaana ja innostuneesti komnentoiden.

      Liekö teillä sättiväsymystä, jopa -masennusta ja kaikki sätissä tuntuu ja näyttää siksi tarkoituksettomalta harmaalta ei-miltään?

    • Kylläjämptionnäin

      Olen turtunut näihin sättipersooniin ja heidän iänikuisiin jorinoihinsa. Jaksavat aina höpöttää itsestään ja kavereittensa jutuista. Yhdessä nauretaan satunnaisille sättäreille ja muille urpoille. On niin kivaa, että! Ja sitten osoitetaan olevansa muita viksumpia ja tasokkaampia. On se vaan hienoa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2099
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      204
      1791
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1699
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      273
      1045
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe