Poikaystäväni vaarallinen!?

Uhrityttönen

Elikkäs on 17 vuotias nuori tyttönen ja tapasin tämän poikaystäväni 17v myös eräässä kaupassa. No aloimme sitten jutella ja meillä tuntui synkkaavan heti. Kävimme treffeillä jolloin huomasin jo ensimmäisen hieman huolestuttavan seikan hänessä. Eräs meitä vuoden vanhempi poika lähestyi minua kun tämä poikaystäväni oli käymässä vessassa ja kun hän tuli sieltä ja näki tämän tuntemattoman jätkän koskevan olkapäätäni ja hän tuli hurjana eteemme ja alkoi huutaa tälle jätkälle että mitä helvettiä hän lääppii minun kultaani ja alkoi sitten käydä yhä vihaisemmaksi kun tämä tuntematon poika sanoi minua niin kauniiksi. No lopulta kävi niin että tää mun poikaystävä otti tota tuntematonta poikaa takin kauluksesta ja iski nyrkillä kasvoihin. No rauhoittelin sittten tätä poikkistani ja lähdimme pois, pistin tuon vielä siihen piikkiin että hän vain haluaa suojella minua, mutta nyt toissapäivänä ruo poikaystäväni ärsyyntyi minulle siitä, että olin myöhästynyt treffeiltä vain siksi, että jouduin tulemaan pIkalle kävellen kun polkupyöräni oli rikki ( matkaa oli noin 2,5 km) aloimme hieman tapella ja hän kiihtyi taas ja tuli sitten lyöneeksi kämenellä minua kasvoihin( poskee, jossa vieläkin mustelma) hän kyllä vaikutti hieman pelästyneeltä teon. Jälkeen ja olimme hetken hiljaa ja ehkä noin 5 min päästä hän otti minua kädestä ja sanoi, rakas. Olet ksikkeni en halua menettää sinua. En sanonut tuohon mitään muuta kuin että minun pitää mennä ja hän yritti tänään soittaa minulle mutta en pystynyt vastaamaan, hä on jättänyt jopa yhden viestin vastaajaan jossa hän sanoi että haluaisi nähdä ja että juteltaisiin ihan rauhassa ja että rakastaa minua. Olen vain itkenyt nämä kaksi päivää ja menin vielä sanomaan yhdelle hyvälle ystävälleni, että mustelma tuli siitä että löin pääni kirjahyllyn kulmaan. Koska minä rakastan poikaystävääni, ja meillä tähän saakka mennyt muuten ihan todella hyvin ja olen ollut muuten ihan onnellinen hänen kanssaan mutta nyt en tiedä mitä teen.... Rakastan häntä.
Olemme olleet yhdessä noin puolivuotta . Vihastuessaan hän on välillä todella pelottavan oloinen ja hän tuntuu joskus menettävän itsehillintänsä. En haluaisi erota, sillä olen niin rakastunut.... Huolestuttavaa on toki myös se että eräs toinen hyvä ystäväni tietää tämän minun poikaystäväni ja kertoi että tämä on joskus ollut vähän aikaa mielisairalassa ( kuulin tuon siis vasta viimeviikolla)
Ajattelin toki että hän oli saanut siellä apua ja hän olisi muuttunut.
Onko muita kenellä sama tilanne?
Lisään vielä että en sillee pelkää poikaystävääni vaan minulla on yleensä varsin turvallinen olo hänen seurassaa. No sitä tunnetta on kylläkin vaikea kuvailla.

37

1117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uhrityttönen

      Lisäisin vielä että tuossakohtaa kun hän löi sitä tuntematonta jätkää. Sa oin kyllä hänelle ettei hän olisi saanut käydä käsiksi. Hän sanoi että hän löi koska se poika yritti iskeä minua.
      En sitten tiennyt mitä tuohpn olisin voinut sanoa jpten en sanonut mitää.

      • poika19v

        Ihan ymmärrettävää mustasukkaisuutta. Mutta se että sinua lyödään ei ole.


    • Onnellinenleinikki

      En ole ollut sinun tilannteessasi sillä minä olen onnellisesssa parisuhteessa. Ihanan poikaystävän kanssa ja saamme muuten lapsen elokuun lopulla. Ikää meillä kummallakin on 16 vuotta.
      Mutta voimia sulle ihan hirveästi itse en tiedä, että voisinko edes olla tuollaisen tyypin kanssa. Mutta tarvitset nyt voimia enemmän kuin luuletkaan, mitä sitten ikinä teetkään.
      Jaksamisia kovasti.

      • Heicomeonmate

        Anteeks mut lapsi 16 vuotian? Mitä vittua? Eiks oo vähä liia aikast ku on opiskelutki oletettavasti kesken?


    • Ierika

      Hommaudu eroon kun vielä voit. Älä pilaa elämääsi tuollaiseen. Älä kuvittele että rakkaus kaiken voittaa. Kun hän jo nyt on tuollainen niin ajatteleppa hänet lastesi isänä kun tulee niitä vaikeitakin hetkiä.
      Apua hän tarvitsee mutta se ei ole sinun velvollisuus.

    • yuggis_

      Mistä teinidraamapaskasarjasta nyysit tämän?

    • Eimuutu

      Omapas on valinta, mutta jos pyydät neuvoja niin neuvoisin eroa. Tuskin se kaveri siitä muuttuu.

    • Uhrityttönen

      Tämä on vuoden 1991 Suosikki lehdestä.

    • SE,JOKA LYÖ KERRAN , LYÖ TOISTEKKIN !!!!
      Olen myös lukenut " jutun aikaisemminkin,jostain palstalta / lehdestä
      Plagiointikin on rikos ....mietippä sitä UHRITYTTÖNEN !!!

    • Uhrityttönen

      Kiitos vastaukzista ja sinä toinen uhrityttönen... miksi käytät samaa nimeä?
      Saatiin poikaystävän kanssa puhuttua tästä ja otin puheeksi myös tiedon mielisairaalassa olosta ja hän kertoi että han oli ziellä juurikin pahan mielialahäiriön vuoksi. Puhuin myös siitä että hänen pitää hakea uudelleen apua, psykiatrilta tai joltain sellaiselta. Emme kuitenkaan eronneet.

      • jonijonne

        Paljon onnea vaan. Tulet saamaan turpaan loppuelämäsi. Mies on luultavasti psykopaatti.


    • Uhrityttönen

      Minun on siis vaikea kuvitellakkaan eroa rakastamastani miehestä ja kyllä tiedän että tämä kuulostaa typerältä mutta tunteeni on niin vahva.....
      Tunteeni taitaa olla voittamassa järjen....
      Olen juurikin sellaista tyyppiä, että tekisin miltein mitä tahansa että saisin elää rakastettuni kanssa( en tosin ihan mitä tahansa pähkähullua kuitenkaa)
      Tiedättehän, rakkaus on vaan niin voimakas tunne ja JOS hän hakee hoitoon, on erittäin todennäköistä että saan itsekkin lisätietoa tästä poikkikseni mielialahäiriön laadusta...( siis miten paha, ja onko hoidettavissa)

    • Auttaja4

      Jos tunnet pojan vanhemmat suosittelisin kysymään heiltä pojan taustoista kasvotusten niin näet jos he valehtelevat. Suosittelisin myös mennä tapaamaan poikaa ja jutella rauhassa hänen taustoistaan, ei kannata jättää asiaa lojumaan.

    • auttava_käsi

      Suosittelen oman turvallisuutesi vuoksi jäättämään hänet, vaikka se pahalta tuntuisikin.
      Poikaystäväsi on osoittanut väkivaltaisia piirteitä, jotka vain lisääntyvät suhteen jatkuessa pitemmälle. Et halua jäädä tilanteeseen, jossa olet ollut vuosia väkivaltaisessa suhteessa, jolloin ulospääsy vaikuttaa entistäkin vaikeammalta.
      Eikä sinun tulisi vaijeta suhteen väkivallasta, vaikka se saattaakin joskus tuntua helpommalta vaihtoehdolta tai haluat välttää häpeän tunnetta. Suhteesi ei vaikuta kovinkaan tasapainoiselta.

    • Ootpihtari

      Anna hänel enemmän

    • Uhrityttönen

      Puhuin juri eilen hänen kanssaan kun sovimme että hän tulee käymään luonani ja juttelimme hänen taustoistaa, se vaikuttaa olevan hänelle arka aihe sillä hän ei siitä mielellään hirveästi puhu, hänellä on hieman viilentyneet välit äitiinsä ja hänen isänsä (poikkiseni isä) on kuollut jo poikkikseni ollessa 12vuotias, se oli hänelle aika kova isku, sillä hänellä oli aina lämpimämmät välit isäänsä, kuin äitiinsä. Poikkiksen äiti ei asu kansamme samalla paikkakunnalla ja poikkikseni asuu siis yksin pienessä yksiössä samalla paikkakunnalla minun kanssani.
      Poikkiksen äitiä en hyvin tunne, mutta olen tavannut hänet pari kertaa, ajattelin kyllä, että sopisin tapaamisen hänen äitinsä kanssa ja juttelisimme joko kaksistaan tai niin että poikkikseni on mukana.

    • Uhrityttönen

      Ja lyllä annan hänelle tarpeeksi( ilman painostusta ja vain silloin kun molemmat haluaa)

    • SlowandSteady

      Luin puoleen väliin enkä kommentteja

      En usko, että perusluonne muuttuu tuosta miksikään. Agressiivinen/mustasukkainen tapaus. Kannattaa kuitenkin puhua asiat selväksi. Siis esim ilmaiset tukevasi häntä tai sanot ihan suoraan, että tollanen käyttäytyminen ei ole ok.

      Odottele nyt ihan rauhassa ja katso, millainen tilanne on alkuhuuman jälkeen.

    • Uhrityttönen

      Tää tilanne ei oo nyt paras mahdollinen, mutta aijon silti tukea poikaystävääni hänen äitinsä kanssa, keskustelimme siitä mielialahäiriöstä ja kävi ilmi että se on erittäin vaikeasti hoidettava ja voi muutua ikääntyessä suuntaan tai toiseen kävimme psykiatrinin juttusilla ja poikkis sai lievät raivarit kun kuuli psykologin sanovan mulle ja poikkiksen äidille että hän suosittelisi ainakin mielisairaalassa hoito jaksoa.... kotimatkalla poikkis istui munv ieressä takapenkillä ja sano että oo kiltti ja anna mun koettaa vielä hillitä itteni.. en haluu mennä mielisairaalaan taas ... haluun olla sun kaa. (Näytti siltä kuin olis melki alkanut itkeä...) En sanonut mitään, kyllä mullekin tuli aika haikee olo kun oli tehtävä niin iso päätös poikkiksen äidin kaa ja kun tiedettiin että poikkis oli kerran sanonut että haluaa apua ja psykiatri oli sitä mieltä että pelkkä psykiatrilla käynti ei auta paranemisen alkuun, toki on tärkeää että hän saa vapaasti kertoa hänen mieltään painavia asioita, muuta poikkiksen äitikin on sitä mieltä että jos aatellaan kerran poikkikseni parasta, niin parasta olisi. vIedä hänet hoitoon, josta voisi hänelle apua olla, ja hän myös kertoi että jos poikkiseni menisi sinne niin siellä osattaisiinkatsoa sen hoitojakson jälkeen zitä että kannattaako hoitoa jatkaa vai riittääkö sen jälkeen säännölinen psykoterapeutilla käynti...
      Itteeni tää uutinen järkytti ihan sairaasti... tuosta psykiatri käynnistä on nyt 3 päivää....
      Mut se jäi vielä vähän hämäränpeittoon ainaki mulle että tarviiko sinne mielisairaalaan jonkun lääkärin lähetteen vai riitääkö psykiatin keotus ja joku lappu? Ite en meinaan paljookaan noista menetelmistä tiiä. Hirvittää van jos poikkis joutuu sinne mut toisaalta pitäs kai aatella että ze voi olla sen omaks parhaaks.... *surullinen huokaus*

    • Uhrityttönen

      Tiedän kyllä että jos poikiksen äiti päättää viedä poikiseni sinne hoitoon mielisairaalaan, koska poikkis on vielä alaikäinen niinkuin minäkin (17.v) eikös se ole vielä huoltajan vastuulla... Hirvittääää. (Huokaus)

    • Uhrityttönen

      Mun poikaystävä on nyt määrätty ,pakkohoitoon.... en tiiä mitä aatella, ihan hirveetä. Oon vaa taas itkenyt tän ja eilisen päivän yksin kotona ja miettinyt et miks näin kävi... Lupasimme kuitenkin toisillemme, että kävi miten kävi yritämme pysyä yhdessä vaikka olisi vaikeaa, ja niin me olemme nyt tehneetkin...... mut mä en vaa vieläkään voi käsittää et miks.. miten ja miks näin kävi...

    • Neuvojaneiti

      Oih... voimahaleja sulle, koeta jaksaa. Voin hyvin kuvitella että ei ole tuo helppoa, mutta kaikesta kyllä selviää aikanaan, tsemppiä.

    • Toista ihmistä ei saa satuttaa missään tilanteessa. Ja pahoinpitelyä ei tarvitse sietää parisuhteessa eikä missään tilanteessa. Mustasukkaisuus parisuhteessa ei ole hyväksi jos saa miettiä ketä ihmisiä voi jututtaa ettei toinen suutu siitä.
      Olisi hyvä jos poikaystävän kanssa voisitte jutella tästä aiheesta avoimesti ja voisit kertoa ettet hyväksy väkivaltaa missään tilanteessa.
      Olisi myös hyvä jos poikaystävä voisi käydä juttelemassa käyttäytymisestään ja hakea apua vihanhallintaan.
      Muista että rakkaudella ei voi parantaa toista ihmistä, muutoksen on lähdettävä itsestään.


      Ylä-Savon saapas

      • Thuigf

        Nettisaapas ei lukenut aloittajan kirjoituksia. Tyypillistä kirkkoa. Neuvotaan vaikkei tiedetä asiaa.


    • wegrhgtrhdf

      Puolet luin. Nähnyt saman, kuullut saman kertaa 100 tai 1000. Aina sama, tyttö tykköö, mies- siis poika- hakkaa. Tyttö tykkää lisää. Loppuu kun poika tappaa tytön, poika tapetaan, poika joutuu vankilaan ja kuolee siellä. Tytöllä ei ole mitään painoarvoa tässä vaikka kuvittelee itse niin, eikä lapsilla(jokaisen Äidin pitäisi jo olla 500km päässä).

      Eli hakataan. On niin ihana.Hakataan.On niin ihana. Kuollaan ja jos lapsia niin lapset mukana.


      Joskus 50v myöhemmin joku ihmistieteiden tohtori kysyy miksi uhri välttämättä halusi kävellä piipun etten kun olisi ollut elämä ja onnellellisuus tarjolla, hattaroita, jädeä, kesämökki-iltoja ja vain laiffii....................................................

    • Uhrityttönen

      Kiitos neuvojaneiti, joo kyllä on vaikeeta mutta yritän selviytyä tästä ja silloin tällöin pääsee kai poikkista katsomaankin sinne "pöpilään" eli mielisairalaan.

    • Uhrityttönen

      Poikkiksen äiti sit soitteli.... Poikkis saanut jonkun sekokohtauksen siellä miekussa(mielisairaalassa) ja huutanut ja raivonnut jollekkin hoitajalle... en oo ihan varma miks mut kuulemma tulistu jostai pienestä asiasta..... miks tän pitää olla nöin vaikeeta... miks kaikki ei vois vaa olla helppoo... oli kuulemma myös vaatinu päästä näkeen mua mut ne ei voi sitä pakkohoidosta päästää mun luo( saan kyllä käydä siellä vierailuilla niin et hoitajia on vieressä)

    • Neuvojakertoja

      Miksi kestät tuollaista uhrityttönen? Miksi teet elämästäsi niin monimutkaista? Mutta tsemppiä nyt kumminkin.

    • Uhrityttönen

      Koska RAKASTAN häntä! Vaikka joskkus olisikin vaikeampaa, en luovuta, vaan teen kaiken voitavani poikaystäväni ja itseni hyväksi. Onko täällä muuten muita, jotka kokeneet jotain tälläistä?

    • nauran

      kivat tv sarja draamat tuli luettua

      • Kiva kopio yuggiksen vitsistä tuli luettua.


    • Rouva46

      Älkää pilkatko uhrityttöstä. Tämä tilanne voi olla erittäinhankalaja vaikea hänelle.. hän ei kaipaa tai ansaitse pilkkaa juuri nyt.

    • therealsaapasuarenolife

      sää et oo aito saapas vitun no life tuu cs 1v1 vitun surkee kopio saatana tuu niin awp laukee sun päähän ja se on siinä vittu tuu cs senkin no life runkkari ja jeesus oli taikuri.

    • Huolestunutrouva

      Hirveästi voimia! Koetahan keskittyä myös omaan jaksamiseesi, onhan sinulla joku läheinen esim: vanhemmat tukenasi? Siitä voisi olla apua, siis jaksaisit paremmin. Tiedän että ei tuo voi kovin helppoa olla, mutta ymmärrän kyllä tunteesi. * hug*
      Miten teillä muuten nykyään menee?

    • Uhrityttönen

      Samaa rataa yhä, tää on niin raskasta... Kova ikävä poikkista!

    • kukaolikaan

      öö jäi epäselväksi onko poikaystäväsi irakilainen vai iraniainen vai mitä kansalaisuutta

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe