Suomen laki antaa luvan arvostella

Näin.sanoo.laki

Miksi Suomen päättäjät eivät sano totuutta kansalle? Eivätkö he tiedä, että muslimiuskonnosta saa sanoa aivan saman arvostelun kuin kaikista muistakin uskonnoista. Sananvapauslaki myöntää suomalaisille tämän oikeuden.
Saamme sanoa suorin sanoin esimerkiksi, että emme hyväksy luterilaista uskontoa. Ja sama oikeutemme on sanoa mielipiteemme muistakin uskonnoista, esimerkiksi muhamettilaisuudesta.
Islamin uskonnolle ei saa antaa Suomessa etuasemaa muihin uskontoihin nähden.

23

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ennen.muslimi

      Sanoa sinä kaikki muslimi väärä?

      • AKbertsi

        Öö, ei. Muslimiuskonnossa ei puljata niinkään paljoa Rahojen kanssa, että siinä edes tietäisivät mitä vääryys tarkoitta?!? Tai no, onhan siinäkin paljon taloudellista eriarvoisuutta, kai, on liian rikkaita öljysheikkejä ja liian rikkaita imaameja, ja normaali kansa on aineellisesti paljon köyhempää. Suomessa ei ole enää elintasossa suurtakaan eroa mammonarikkaan ja köyhän välillä, kuitenkaan. Aina voi mennä sossulle, jos rahat loppuu, tai anoa Kelan tukia enemmän... Vaikka Suomessa, jopa Tampereella on kadulla kerjäläisiä, jotka eivät osaa itse täyttää niitä byrokraattisia kaavekkeita...


    • Poliisilta.kysyn

      Kertooko yksikään uutinen Egyptin terroriteosta oikeilla sanoilla, että MUSLIMIT MURHASIVAT? Saako Suomessa sanoa näin?

      • LakiV

        Suomalaisen ongelma on silti sama: "Emme löytäneet Elämän Puuta kai vielä, tästä kaupungistamme", vaan jäimme omavanhurskaasti ja tekopyhästi ylentämään vain omaa uskoamme...


    • On.se.nyt.merkillistä

      Ovatko elämää kunnioittavat kristityt tärkeitä ihmisiä muslimeille? Näkyikö siitä merkkejä Egyptin terroriteossa?

      • Pakkstori

        On muistettava, että muslimiuskonto on oikeesti nuorin, maailman valtauskonnoista. Sehän syntyi 600-luvulla, Zarahustralaisuuden, kristinuskon ja juutalaisuuden jätöksistä... Kristyillä oli itsellään VUOSISATOJA terroria, ja sitä samoin kuin nykyään muslimiuskonnossa harjoittivat sen uskonnolliset johtajat. Olette kai edes kuulleet käsitteen "inkviisiitio"? Toki Terrori muslimitukonnossa on ehkä pahempi, koska nykyään on paljon pahemmat aseet käytössä. Mutta kristityilläkö muka vähemmän sotainen luonne? Höh, muistakaapa, että toinen ja eka maailmansota oli nimenomaan kristittyjen välinen sota.... Japania ja Kiinaa lukuunottamatta.
        Nytkö sitä sitten vittuillaan kaikille sotatoimille? Siitähän syystä seuraava sotakin kai alkaa, että jäi tälläkertaa velat maksamatta kaikillakin maailman valtioilla?


      • muhasenmatti

        Älä sekoita puuroja ja vellejä. Pitää muistaa, että kristinuskoa on käytetty hyväksi vallan pönkittämisessä. Tappaminen on kielletty. Islam sensijaan kehoittaa listimään vääräuskoiset.
        On harhaanjohtavaa paasata siitä, kummat ovat sotaisampia kristityt vai muslimit.
        Esimerkiksi paavit käyttivät kristinuskoa törkyisästi väärin. He toimivat uskonnon vastaisesti vallanhimoissaan. Muslimit saavat uskontonsa hyväksi listiä homot, väärauskoiset ja kaikki mitä koraanissa käsketään.
        Muslimit valloittivat puoli maailmaa 600-1600 lukujen välillä . Kokonaisia kyliä, kaupunkeja ja kansoja murhattiin ja hävitettiin. Ylivalta päättyi wienin piirityksessä, jolloin Puola löi Osmaien armeijan 11-12.9.1683. Paljonkohan ihmisiä muslimit silpoivat tuona tuhannen vuoden aikana, jos kerran heidän kunnioitettu profeettansa palasteli omin käsin ainakin 600 ihmistä.


    • Akbatsi

      Danielin kirja Raamatussa sanoo, että Persialle(Iran) tulee neljäs rikaskin kuningas, joka asuu pohjoisessa maassa. Vuohikansoja ei Lammaskansat pidä kovin suurina kuolemina... Mutta urheillaan nyt edes Kreikkalaiseeen tyyliin Rauhan aika, mutta ei Islam-uskonnossa ole RAUHAN AIKAA, on vain RAUHAN HUONE! Huone = AIKA? Tokkopa, vaikka silläkin voittaisi maailman jos sen uskoisi?!

    • Pois.meistä.se

      Kauheita ovat kaikki uskonnot.

    • Pahaa.sutta.pelkään

      on ne kauheita, ainakin Suomen luterilainen kirkko.

      • Akbartsi

        Eipä taida olla, kauheita kaikki. Toki esim. helluntalaisten satunnaisesti suuri syytöskulttuuri on paha, mutta luterilaisen kirkon armo siinä, ettei tarvitse edes uskontoa kenenkään miettiä tai käydä kirkossa on kyllä sellainen "armo", joka tuskin tulee Jeesukselta... Jos edes Jeesus ei sitä armahda, niin kuka sitten? Hänen Isänsäkö? No, joo... Lestadiolaisten oppi on vain hiukan liian hassu, ja Jehovalaiset teki Raamatusta itselleen liian tärkeän myös, niin tärkeän, että tekivät kummallisia käännöksiä ja väännöksiä siitäkin... Raamattuhan on vain nano-osa kaikista Jumalan Sanasta kirjoissa ja kaikesta ilmoittamastaan tahdosta ja opetuksesta... Älä mene matikanopiskelun välineenksi tuputtamaan kenellekään Raamattua, äläkä teologian opiskelijalle matikankirjaa...


    • Akbartsi

      Öö, enpä itse ole varma mitä Suomen Laki sanoo, tästä asiasta. Koska Suomen Laki kai vaatii KUNNIOITTAMAAN kaikkia intiimejä ja uskonnollisiakin käsityksiä. Emme me tiedä muslimiuskonnon henkisestä elämästä paljoakaan, ilmeisesti pilkka on Muslimiuskonnossa pahempikin synti kuin suomettuneessa Suomi-Leijonapedon kristinuskossamme... Sananvapaus on silti tosiasia, vaikka mikä tahansa media saa silti järjestää sensuuria tms. omassa puljussaankin, niin paljon kuin haluaa... Ei meidän kannata edes arvostella muslimuskontoa, jos emme haluakaan ymmärtää siitä mitään, tai edes parantaa omaa uskoamme sen avulla... Ei sotilaalle tai vihaiselle miehelle muslimiuskonto ole kovin vieras uskonto...

      • kunnioitansinuapaljon

        En kunnioita naisten vaginan silpomista partakoneenterällä ilman puudutusta tai edes puudutettuna. V. 2017 ei intiimejä uskonteluja enää tarvitse hyväksyä. Sairas on sairas. Uskonnoissa on eroja. Kunnioitan buddhismia. Kunnioitan teosofiaa. Rakastan kristinuskoa. Vihaan koko sydämestäni islamin touhuilua. Minulla on oikeus vihaan: en tapa ketään tai aja rekalla päin tai lapsilaumaa. Arvoni ovat kunnossa. Viha on tervettä tässä asiassa. Ihmisiä ei saa vahingoittaa tai kehotta vahingon tekoon. Kunnioitus ansaitaan.


    • Ih.Mi.Nen

      Muslimiuskonto on ihmiselle sopimaton juttu.

    • Asdfghvv

      Se ei ole "muhamettilaisuus" vaan islam. Ei kristinuskoakaan sanota jeesuslaisuudeksi :P

    • Olen.oppinut

      Muhamettilaisuus on yleisesti käytetty nimi islamista eli muslimiuskonnosta.

    • h.anuri

      Antaa, ei ole väärin kertoa mielipidettä. Väärin on kirjoittaa vihapuhetta, väärin on kehottaminen lainvastaisiin toimiin. Siksi suomessa koraani olisi ehdottomasti kiellettävä, sekun rikkoo molempia sääntöjä.

    • kivajaihanarauha

      Mslmin uskonnon perustajalla oli 5-vuotias lapsivaimo, joka oli vielä sukulainenkin. Ns. Pyhän Kirjan mukaan vauvaa saa käyttää tarpeessa esim. erämaassa solttu seksiin, jos mies ei tunge elintä sisään, vaan esim. hinkkaa reittään. Siis toi törky on jokin muka uskonto v. 2017. Oksennus. Yäk.

    • Enstonen

      Vanha aloitusteksti on nyt mitä ajankohtaisin.

    • Enstonen

      Laki antaa oikeuden arvostella myös koraania ja raamattua. Voin sanoa, että ne ovat satukirjoja tai voin uskoa niihin tai toiseen niistä. Saan arvostella kaikkia uskonnon perustajia, muun muassa Lutheria ja Muhammedia. Saan sanoa heidät valhettelijoiksi, Saan lain mukaan arvostella jumalia, allahia ja jahvea mieleni mukaan.

    • Totta.on.oikein

      No tuo kommentti oli hyvä. Ymmärrän virkamiehenä sen olevan totta. Saan kertoa mielipteenäni, että arvostan Raamattua ja halveksin koraania. Muslimi saa sanoa asian toisin päin, eikä minulle tule siitä ongelmaa, koska Raamattuni ei vahingoitu pilkkaamisesta.

    • Vastaa.lain.tuntija

      Totta on oikein, virkamies.
      Onko Suomen laki puolellani, ja suojelee minua muslimeilta, jos järjestän mielenosoituksen Helsingissä, jossa poltan koraanin julkisesti?

    • Laki.suojelee

      Eiköhän se ole lain edessä sama asia, jos poltat Raamatun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      276
      2974
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1538
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1270
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1077
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe