ankkuripaikka

lilovits

loimaalla on sit näimmä ankkuripaikka suljettu. joutuiko konkurssiin vai miksi loppui

16

3525

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12987645

      Protesti listalla ollut jo useamman kerran, joten konkusrssiin tais mennä.

    • voiper

      Jep, sairaalloisen nuukat loimaalaiset tappoivat senkin. Kusevat omille kintuilleen käymällä syömässäkin jossain muualla.

      • Oivariini1112

        ei paskasta voi maksaa ja sisustus jäänyt 80 luvulle


    • 32200-_-

      Ruuan laatu putosi omistajavaihdoksessa, siinä se suurin syy. Mitään uudistumista ei tapahtunut vuosiin edes terassilla, savannisisustuksesta puhumattakaan. Uuden ruokamyrkytyksen pelosta ei tullut mentyä syömään parin kokeilukeran jälkeen enää ikinä. Ikävä on aikoja, jolloin Ankkurin yhteydessä vielä oli Seilori. Silloin paikassa oli viikonloppuisin dj tai elävää musaa ja sakkia jopa jonoksi asti.

      Ruokapuolikin oli aina täynnä viikonloppuna siihen asti, kun keittiö meni kiinni, eli vähintään puoli yhteen yöllä. Kunnianhimon puute ja keittiön muuttuneet aukioloajat tappoivat lafkan hohdon jo edellisen omistajan aikana ja siitä tuli enemmän lounaspaikka.

      Ehkä ihmiset ei ylipäätään enää käy ulkona. Seurustelu drinkkien äärellä on muuttunut kännyköiden selaamiseksi ja kuulumiset voi vaihtaa somessakin. Seilorin lopettamisen jälkeen ei paikkakunnalla ole ollut oikein mitään leppoisaan jutusteluun sopivaa kapakkaa tai kahvilaa, missä voisi viettää iltaa ne porukat, joista osa lähtee omalla autolla himaan ja osa jatkaa kupittelua pubeissa tai Sekellä. Seilorin DJ huudatti loppuaikoina poppejaan liian kovalla ja siellä käyvä porukka alkoi vähenemään, kun ei enää pystynyt puhumaan kaverin kanssa.

      Juominen oli joskus muodissa, mutta nykyään vain rassukat juo itsensä vahvaan humalaan. Kunpa vain olisi vielä paikkoja, joista saa klo 11 jälkeen kunnon ruokaa ja drinkkejä (eikä vain kaljaa) vähintään kahteen asti, niin kyllä sakki sellaisessa kävisi ja olisi jotain ohjelmaa niille kuskeillekin. Torilla ei ole edes enää torirallia, joten kukapa tyhjin vatsoin tai hesepullan voimin viitsisi siellä kiertää. Pissaliisojen kyydittäminen on jäänyt myös yleisistä harrastuksista - eihän niille ole enää edes pissapuskia puuttomalla torilla.

    • lilovits

      jos joku vielä vois laittaa vanhan loimirannan tanssipaikaks ja seurustelupaikaks. lupaan heti mennä tanssimaan jos se aukee. se oli ennen vanhaan niin kiva tanssipaikka. loimaalla ei ole tavalliselle ihmiselle ollenkaan tanssipaikkaa....

    • Ankkurifani

      Ruoan laadun putoaminen oli selvästi nähtävillä, eikä ruoka maistunut enää samalle mitä aiemmin ennen omistajavaihdosta. Materiaalit oli vaihdettu valmiisiin pussiaineisiin, ja maku seurasi mukana. Myös toisen tarjoilijan asenteessa huomasi kiristyneen ilmapiirin, kun viimeksi kävin. Harmi että näin kävi, sillä ravintolasta sai aiemmin erittäin maittavaa ruokaa. Kiinalaisilla voi olla rahaa, mutta kykyä johtaa ravintolaa maassamme, ei ole.

    • Turuntie

      Turuntien kiinalainen Loimaan paras ruoka

    • Tabermanni

      Ei kukaan sitten huomannut ottaa Sukulaan yhteyttä ajoissa. ...

    • Loimalsis

      kahta vuotta ei tappiota miks avata? Lähitapiola suunnittelee ja päätös tulee 15.5.2017 tulevaisuudessa vuosissa talo purkka ja uudentalon tulemaan että ankkuri ei pystyy myydä kenellekään eikä kuka kiinnosta osto yheden vuosi pyörimään.

      • antistaattinen-sankari

        Huolehdi sinä siitä pizzan tekemisestä, siinä loimaalaiset kebabyrittäjät onnistuivat Ankkuriakin paremmin. Ankkurissa 2 täytteen pizzan saattoi saada 14 eurolla, samaan hintaan paremman pizzan sai vaikka 40 eri täytteellä mistä tahansa muusta paikkakunnan ravintolasta, pl. seurahuone. Mutta nyt puhuttiinkin ravintoloista eikä teinien juottoloista jota sh parhaimmillaan edustaa.


      • Tom12356

        Ihan oikein , kannattaa vieda tyttöystävä / emmätä pizzeria tai hesee syömään kun 14 euro saada 2 ateria kebab / Hampuri.


    • Anonyymi

      Haisee rahanpesulta koko homma

    • Anonyymi

      Ah, kylläpä on ikävä vanhan kunnon Ankkuripaikan valkosipuliperunoita ja kunnon pihviä!

    • Anonyymi

      No eipä oo koko ankkuripaikkaakaan enää vaan paikalla uusi komee ja kallis kerrostalo

    • Anonyymi

      Ruaka oli aika huonoa jo taapermannin loppuaikoina ja siitä sitten vielä ales, lankosa käy nyt ihmisiä mut siäki oli viimeks ruaka vähän niin ja näin, palvelu toki ystävällistä ja muuten hyvä fiilis. Seurakopilla ei ole tullu käytyä aikoihin.

    • Anonyymi

      Rakennus purettiin,eikä pelkkä teranssi kannata.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2506
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      39
      1408
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1382
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1111
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe