diagnoosia hankkimassa

Parempaan

Hei olen 20v Poika jolla epäillään 2 suuntaista sekajaksoista mielialanhäiriötä. Sain psykologiltani labraan lähetteet Huume ja Alko seulaan (Alko seula todennäköiseti siitä, kun kerroin ongelmastani alkoholin kanssa) ja kilpirauhasen tutkimuksiin. Onko seulat siinä tilanteessa veri vai virtsa näyte? yrittäisin tässä varautua nyt siihen. Olen muutenkin miettinyt miten paljon yleensä mieltä tasaavat lääkkeet vaikuttaa? Olen hiukan peloissani niistä, koska en muista milloin olisin viimeksi tuntenut oloa neutraaliksi.

4

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pidapuoliasi

      1. Älä ota diagnoosia vastaan kuin vasta viime kädessä.
      2. Mieltä tasaavat lääkkeet tehoavat toisille, toisille ei. Lääkärikunta suosii helvetillisiä hoitoannoksia, vaikka pienempikin riittäisi, mistä seuraa paljon haittavaikutuksia. Erityisesti lihomisen kanssa kannattaa olla tarkka ja tiukka, koska puolessa -30kg lävähtää lisää painoa helposti. Jos olet nyt normaalipainoinen, niin painonnousua vähätellään ensimmäiset 20kg, kunnes sinua aletaan syyttämään siitä. Eli taistele itsellesi pienin mahdollinen toimiva lääkeannos ja pidä puoliasi, koska muuten muutut ylilääkityksi väsyneeksi apaattiseksi lihavaksi muumioksi.

    • ghgtgp

      Minkälaisia oireita sinulla on ja etenkin paljonko ne haittaavat elämääsi ?
      Onko haitta niin suuri, että kannattaa aloittaa lääkitys ? Mieti tarkkaan.
      Joskus voi kuitenkin paremmin ilman lääkkeitä kuin lääkityksellä, josta seuraa lähes aina ongelmiakin, vaikka se oireilua voi peittää.
      Parempi "puhdas" pää kuin lääkkeillä muokattu, periaatteessa.

      • Parempa

        Menee välillä jopa kuukausia ilman unta ja hirveellä innolla( alkoholin käyttö on hyvin runsasta silloin ja rahat menee kaikki siihen). Suunnittelen kaikkea ja mutten saa mitään valmiiksi. Mihinkään keskittyminen on yhtä helvettiä. Itsetunto tällöin on niin korkea ja herkästi tulee haastettua riitaa ilman syytä. Sitten taas välillä iskee kausi jolloin ajatukset on itsemurhan luokkaa vaikka elämässä asiat olisikin hyvin.


    • KenenOvenAvaat

      Miksi siirtyisit alkoholista vahingoittavampiin aineisiin? Miksi pilata oma terveys ja elämä noin nuorena? Kierrä kaikki psykiatrit kaukaa. Olet tödennäköisesti jo leimattu ("diagnosoitu"), joten se juna meni jo. Jos et vielä, älä mene enää psykiatrien tykö. Psykiatrinen leima vie lukuisia mahdollisuuksia elämässä. Se tekee sinusta toisen arvoisen kansalaisen. Ja älä osta ihmisten selityksiä muusta. Psykiatrinen leima seuraa automaationa ihmisstatuksen alenemana, mikä näkyy mm. mutta ei ainoastaan siinä mitä sinun annetaan tehdä elämässä ja miten paljon vähemmän vapaa saat olla.

      Miksi antaisit valtion katsoa mitä suonissasi virtaa? Mitä hyvää kuvittelet siitä seuraavan? Jos heitä kiinnostaisi aidosti auttaa sinua, ei tuollaisiin kontrollitoimenpiteisiin ohjattaisi. Osa pakotetaan niihin, mikä viimeistään kertoo tyhmemmällekin mistä on oikeasti kysymys.

      Kun sinulla on ongelmia elämän kanssa, elämänhallinnan, -suunnan ja mielekkyyden, hakeudu aina kolmannelle sektorille, jossa virallisia leimoja ei anneta ja stigmoja ei synny. Säästät itsesi paljolta. Siellä sinua ei voida pakottaa (elleivät soita psykiatreja paikalle), joten saat olla vapaa päättämään miten etenet elämässäsi ongelmiesi ratkaisemiseksi. Viralliset tahot eivät tuo muuta kuin hävitystä, huumeiden ja alistamisen keinoin. Suositan välttämää aina ja ikuisesti.

      Tsemppiä mihin ikinä päädytkin. Eihän se viina hyvää tee, jos paljon menee. Se usein kertoo siitä, että asianomaiselle oma elämä ei maista. Siihen kannattaa keskittyä; miten teet elämästäsi mielekkään. Psykiatreja ei tämä kiinnosta. He ainoastaan hijentävät sinut kemikaalein. Siitä on tie h********n alkanut monelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe