Kokemuksia Oukitel puhelimista .

kännykkämies

Itse olen tilannut Oukitel c3 puhelimen ja haluisin tietää että mitä kokemuksii oukitel puhelimista yleensä . Täällä voi myös kysyä neuvoa joltain kaverilta jos on täällä keskustelussa . Ja multa on turha kysyä koska itse en tiiä tosta puhelimen toiminnasta mitään . Enkä yleensä koko Oukitel mallistosta . Toivoisin että jotain kokemuksia voisi tulla .

34

18031

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • unohtakaa

      Plussat

      Suuri HD-näyttö
      Poikkeuksellinen rakentaa laatu ja muotokieltä
      Kyky käyttää kaksi SIM-kortteja
      Melko voimakas piirisarja low-end laite
      Uusin Android-versio aluksella
      Haittoja

      Ei 4G LTE
      Vain 1 Gt muistia
      Käsityksemme

      Tämä laite on suunnattu lähinnä nuorempi yleisö. Se on mielenkiintoisesti etsii, on useita houkuttelevia värivaihtoehtoja, ja se on erittäin edullinen. Käytimme sitä päivittäin kuljettaja useita päiviä eikä koskaan tuntenut tarvetta vaihtaa, tehokkaampi laite. Oukitel C3 ei ole ilman on puutteita, mutta uskomme, että sen hyveet ovat paljon suuremmat ja että se tarjoaa paljon hienoja juttuja on kohtuullinen hinta.
      Android 5 ei jatkooon

      • Anonyymi

        Tää oukitel on ihan vitun hyvä!!! Mitä si jos ei pysty lataa!!?? Vitu iso näyttö plussaa!!!!!


    • Kännykkämies

      Juu se voi olla vähän nuoriso käyttöön . Mutta se käy luultavasti mulle mainiosti . Ajatellen että mun entisessä puhelimessa oli 2 ydin suoritin ja siinä on 4 ydin . Ja omien lukemisten mukaan siinä on 8 gp muistia . Mun entisessä puhelimessa oli vain 4 gp muistia . Ja mun entisen puhelimen merkki on Samsung galaxy j1 .

    • Tietokonemies

      Ja ei toi 1 gt ram paljon haittaa kun luin siitä jo aika kauan sitten ja kännyhän on jo tilattu . Olen sentakia perustanut tämän keskustelun koska haluan tietää että mitä sovelluksia tähän kyseiseen puhelimeen kannattaa asentaa koska mä oon kuullut että ne voi mennä jumiin jos laittaa liian isoja sovelluksia .

    • Puhelintoimiinyt

      Ystäväni puhelimen piirilevystä oli katkennut minimaallisen pieni lukite nasta joka piti jotain johtoa kiinni.Siis ollut murtunut jo kasaus linjalla mutta toimi siellä testeissä ja kenkkuili kunnes tilttasi,uutta piirilevyä ei saa joten joutui "ostamaan"itse uuden puhelimen kun takuu epäili asiakkaan avanneen puhelimen ja irroittaneen piirilevyn ja nasta muka katkennut siinä toimenpiteessä. Mitään jälkiä ei löytynyt ei naarmun naarmua,ei ylipäänsä syytä miksi metallimies olisi avannut tuliterän puhelimensa vaikka se pätki?Ei avannut vaan laittoi kaikkien sääntöjen mukaan huoltoon,ja miksi olisi avannut kun tiesi vielä siinä vaiheessa muka saavansa huollon tai puhelimen.Kun ei pystynyt todistamaan syyttömyyttään,tosin ei huoltokaan pystynyt todistamaan laitteen itsekorjaus yritystä,joutui hän ostamaan uuden puhelimen kiireen vuoksi(yksityis yrittäjä ja puheluja tulossa ympäri maailmaa). Sota jatkuu nyt vakuutus yhtiön ja myyjäliikkeen toimesta,kun taisi saada jo kertaalleen rempatun puhelimen eikä sarjanumeron takia uutena myytyä voi kerta kaikkiaan myyjä tunnustaa,tuota sarja numeroa nyt etsitään uusien joukostaa hunolla menestyksellä,eihän se löydy kun ei uusi enää ollut. Puhelin on hyvä mutta myyjä kiero,eli osta vaan mutta älä kivijalka kaupasta jonka tuttu väsää puhelimia kuntoon ilman pääkonttorin siunausta vai onko se nyt maahantuojan lupa.Niin pitkällä ollaan kun virkavalta löysi tuon tee itse Oukitel c3 korjaajan,ns.harmaata taloutta. Minulle taas Nokian virallinen hulto ei palauttanut muistikorttia vaan pyysi 30e vaivoistaan,kerroin puhelimessa minne voivat sen tunkea. Että seon tuurista kiinni kelle kasvaa munat ja kelle ei.

    • kouluttaja-

      juuri näin. Tilataan ensin ja sitten aletaan kyselemään mielipiteitä. Toivottavasti kaikki eivät hauku hankintaasi. Ensi kerralla kysele ensi ja tilaa vasta sitten.

    • Kännykkämies

      Oho toi kohta kun mä sanoin siitä ram määrästä niin mä laitoin vahingossa semmosen nimimerkin kuin Tietokonemies eikä Kännykkämies .

    • Kännykkämies-

      Toi oukitel meni päivän käytön jälkeen takuuhuoltoon !!!!!

    • luojasentään

      noita kiinan ihmeitä ei päivitetä eikä tueta koskaan,kerran soitin huawein asiakaspslveluun , mitään eivät tienneet ei mitään, hyvällä onnella toimivat,tietoturvasta tietoakaan

    • Kännykkämies

      Sain viime viikkona tietää että tota Oukitel c3 puhelinta ei saada kuntoon . Mutta se on vaan hyvä koska nyt mä saan sen vanhan romun tilalle uuden saman mallin mutta en enää sitä maanantaikappaletta .

    • Tilasin pojalleni 8v. tämän puhelimen. Jo toisella kerralla, kun puhelinta yritettiin ladata, ei onnistunut. Eikun puhelimen lähetys huoltoon (lippuja ja lappuja pitää täytellä). Tarpeeton lähetys huoltoon maksaa 40 euroa. Meni pari viikkoa. Tuli ilmoitus, että lähetys on saapunut postiin , mutta olikin väärällä nimellä. Sitä sitten postin kanssa selviteltiin ja yriteltiin soittaa e-ville.comiin, eipä vastanneet. Lopulta saatiin paketti lunastettua. Avattiin pojan kanssa paketti. Luki, että puhelinta ei korjata, koska ei kuulu takuun piikkiin. Puhelimen latausportti mekaanisesti vaurioitunut, klipsejä irti.. Itkuhan siinä pojalle tuli.

    • Jepatijee

      Oukitel U11 Plus ostettuna suomalaisesta verkkoliikkeestä, joka tuo luurinsa Kiinasta. Aivan sysi paska puhelin joka sammuilee ilman mitään syytä. Lisäksi puhelin oli valmiiksi rootattu tullessaan eikä sitä saa palautettua millään ohjelmalla normaaliksi..tiedäpä mitä vakoilua Kiinan pojat harrastavat.

    • Jamess

      Tuli ostettua kuukausi sitten oukitel k8000.Ensivaukutelma oli aika karu kun luulin ennalta vaihtavani 3 vuotta vanhan galaxy kuutosen uudempaan parempaan kapulaan.Sanoisin että galaxy 3 oli jopa parempi kun tämä oukitel.Oukitelissä on epätarkka näyttö,Välilyönti ei aina ota kun kirjottelee,vaikka laitat median volumen pienimmälle mahdolliselle niin herätät koko talon,Sivunapit josta säädät volumea takkuilee ja tekee mitä sattuu..useinmiten kuvankaappauksia.Monet nettisivut takkuilee oukitelillä koska sivut eivät tottele laitetta niinkuin samsungia.Eipä ole minkäänlaisia päivityksiäkään näkynyt.Puhelin olis ihan ok jos hinta olis ollut esim 99e mutta lähes 300e hinta on tästä paskasta aivan liikaa.Palautusehdotkin on sellaset että uuden käyttämättömän tuotteen saat palauttaa mutta kun olet kerran puhelimen testaillut ja todennut että se on paska niin kaikki on jo myöhäistä.Plussaa oli akun kesto ensimmäisten viiden latauksen aikana.Nyt kestää 1.5 päivää,alussa kesti 3 päivää.

    • Anonyymi

      ostin oukitel wp 6 ; sen aivan paska. vaimon 70 euron huawein varassa ollaan mettässä joa pitää kenttiä löytää. varokaa tätä jos menette katuvalojen alta pois, sama operaattori

    • Anonyymi

      Oukitel WP5 on ollut käytössä 1½ vuotta. Olen erittäin tyytyväinen, koska ostin tämän suuren akun vuoksi.
      Tarvitsee ladata vain 5-6 päivän välien.
      Virta riittää hyvin kokopäivän, jos on liikenteessä maastot-kartat kanssa ja seuraavankin.
      Kamera on kehno tarkentamaan "mikrokuvassa", eli hyvin lähikuvassa. Kamera myöskin epäonnistuu tarkennuksessa toisinaan tavallistenkin kuvain kanssa. Kamera ei ole kuin välttävä eli kehnoo jälkeä hämärässä. Yö-kuvaus tällä yksittäisellä kappaleella ei onnistu lainkaan.
      Kamera Appsi "negatiivista valokuvaksi" kokeilin kolmea erilaista, on ainuat appsit jotka eivät toimineet. Kamera ei osaa tarkentaa negatiiviin, ja resoluutio ei riitä.
      googlePlay-kaupan appsit mitä olen tarvinnut on toimineet.
      Luurissa on mukana "työkaluja", vatupassi, desibelimittari, suurennuslais etc..

      Kuuluvuus on aina ollut Erinomainen. Paitsi niissä osin kuntaamme, joissa ei ole kenttää. -uskokaa vain - tällaisiakin alueita on laajalti jo Oulun naapurikunnissa.

      vaihdan vain jos huippu-tech Älypuhelin saa tehtyä mallin, jossa on väh viikon kestävä akku.
      Oukitel raskas olemus ison akun kanssa on Plussaa. Kun tuntee puhelimen olevan rintataskussa, niin tämä ei ole kertaakaan pudonnut, haalareita vaihtaessa.

      • Anonyymi

        Vaan eipä tule päivityksiä eli kertakäyttöinen kapistus.. akunkestolla ei ole nykyään merkitystä pikalatauksen vuoksi..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaan eipä tule päivityksiä eli kertakäyttöinen kapistus.. akunkestolla ei ole nykyään merkitystä pikalatauksen vuoksi..

        akunkestolla ei ole paljon merkitystä langattomalla latauksella, langallisella jokainen kerta liikaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        akunkestolla ei ole paljon merkitystä langattomalla latauksella, langallisella jokainen kerta liikaa.

        Langaton se vasta turhuus onkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Langaton se vasta turhuus onkin.

        Lataus sykli se on sekä langaton ja langallinen.
        Akulla on tietty määrä lataus syklejä, jonka jälkeen varauskyky alkaa romahtamaan/akku kuolee.

        Siksi mitä isompi akku, sitä harvemmin sitä pitää ladata, ja sitä kauemmin se kestää.
        Silkkaa faktaa. Toiset tykkää ladata puhelinta joka ilta, toiset taas kerran kuussa (oukitel wp19).

        Android 12, ja päivityksiä tulee sekä android käyttöjärjestelmään että tietoturvapäivityksiä, jälkimmäiset pienellä viiveellä tosin, mallista riippuen.

        Luuri tilattu suoraan kiinasta, global versio. Hinta 260e tullimaksuineen, vs verkkokaupan/kärkkäisen jne 500e hinta.
        Mielummin suoraan kiinasta kun "suomalaisia paskapuljuja tukien".
        Toki pientä arpapeliä että tuleeko minkälainen laite, mutta nykypäivänä erittäin helppoa saada rahat takaisin jos laite ei vastaa kuvausta.

        Kukin tekee mitä parhaaksi näkee. Itse lataan akun kerran kuussa, vaikka käytän päivittäin kaikkia ominaisuuksia navigointi mukaanlukien.
        Entinen työkaveri manaa kun uusi motorola pitää ladata joka ilta, ja kun työt alkaa 7, on akku loppu jo ennen lounasta 11 aikaan, loppupäivän pitää olla johdon päässä että saa työpuhelut hoidettua.

        Ensimmäisellä kerralla kesti akku 28pv vaikka oli uusi puhelin ja päivittäin ahkeraa näpyttelyä, toisella kerralla 2pv vähemmän mutta oli enemmän virransyöntiä, esim hotspot päällä jne.
        Ainoa miinus on akun/puhelimen jäätävä koko, pitää olla vyö tiukalla jos taskussa pitää, kun painaa sen 670 grammaa.
        Ei mitään huonoa sanottavaa toistaiseksi puolen vuoden jälkeen.
        Valmiusaika 93 PÄIVÄÄ! ;)

        Siinä on muilla valmistajilla tekemistä että pääsevät samaan, esim uusimmassa mädässä madonsyömässä omenapuhelimessa on saman kokoinen näyttö, mutta vain alle päivän kestävä akku.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaan eipä tule päivityksiä eli kertakäyttöinen kapistus.. akunkestolla ei ole nykyään merkitystä pikalatauksen vuoksi..

        Männyn kyljestäkö metässä lataat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaan eipä tule päivityksiä eli kertakäyttöinen kapistus.. akunkestolla ei ole nykyään merkitystä pikalatauksen vuoksi..

        Männyn kyljestäkö metässä lataat?


    • Anonyymi

      oukitel 15wp kesti puolivuotta ja sano sopimuksen irti ja e-villen huollosta ei vastata minkään näköisiin viesteihin tai soittoihin paska puhelin ja vielä paskempi tuo e-villen toiminta

      • Anonyymi

        e-wille myyty verkkokauppa.com:lle joka vasta *aska kauppa onkin


    • Anonyymi

      Oukitel on tällainen perinteinen "no name" roskavalmistaja joka kyllä kertoo laitteiden tiedot ja lupailee hyviä ominaisuuksia mutta ei ohjelmiston päivitystuen kestoa kuten kaikki muut valtamerkit.

    • Anonyymi

      Itse käytän wp 18 puhelin on hyvä ja laadukas merkki.

      • Anonyymi

        Ohjelmistopuoli todella surkea. Päivityksiä ei tule eikä valmistaja edes lupaa että niitä tulisi! Täysin käsittämätöntä toimintaa näin vuonna 2023 jossa päivitykset on tärkeitä tietoturvan suhteen..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ohjelmistopuoli todella surkea. Päivityksiä ei tule eikä valmistaja edes lupaa että niitä tulisi! Täysin käsittämätöntä toimintaa näin vuonna 2023 jossa päivitykset on tärkeitä tietoturvan suhteen..

        Kaikki muut valmistajat kertovat julkisesti miten pitkään ja nopeasti päivityksiä tulee. Esimerkiksi Samsung, Nokia, Sony, Huawei, One Plus, Motorola


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ohjelmistopuoli todella surkea. Päivityksiä ei tule eikä valmistaja edes lupaa että niitä tulisi! Täysin käsittämätöntä toimintaa näin vuonna 2023 jossa päivitykset on tärkeitä tietoturvan suhteen..

        Riippuu paljolti laitteesta.

        Itsellä suoraan kiinasta tilattu Oukitel WP19, android 12, kun luurin käynnisti ensimmäistä kertaa tuli heti useampi päivitys, jonka jälkeen tullut muutama lisää, sekä tietoturvapäivityksiä.

        Maksoi puolet suomen hinnoista tulleineen, alkuperäisessä pakkauksessa global versio, toimii moitteettomasti ja päivitykset tulee, tietoturvapäivitykset saattavat joskus laahata hetken perässä kunnes kirivät kiinni:
        Itsellä on tietoturvapäivityksen versio tammikuun 5pv 2023, kun vaimon motorolassa taisi olla heinäkuun päiväys, eli eiköhän sieltä kohtapuoliin tule tuo heinäkuun tietoturvapäivitys myös oukitel android 12 puhelimille.

        että näin, kyllä vain tulee ja hyvin tuleekin.
        Ostan jatkossakin kiinapuhelimen, kun ei 1000e maksavat "merkkipuhelimet" jaksa sillä puolen päivän akunkestolla hirveästi kiinnostaa. Kukin tavallaan.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki muut valmistajat kertovat julkisesti miten pitkään ja nopeasti päivityksiä tulee. Esimerkiksi Samsung, Nokia, Sony, Huawei, One Plus, Motorola

        Mutta päivityksethän riippuvat paljolti android versiosta.

        Useimmat kitisijät eivät edes ymmärrä että heidän laitteensa on esim android 8, jolloin tietoturvapäivityksiä ei vain tule, yksinkertaisesti, kun tuki on lopetettu kyseisille android versioille.
        Jatkossa senkuin pienenee, jatkossa (2023) vain android 10 ja siitä ylöspäin saavat tietoturvapäivityksiä, ensi vuonna jää varmaankin android 10 ja 11 pois ja päivityksiä tulee vain ja ainoastaan uusille android 12 ja 13 versioille jne.

        Tuosta voi lukea mustaa valkoisella:
        https://techgameworld.com/since-2023-one-third-of-android-smartphones-without-security-updates/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta päivityksethän riippuvat paljolti android versiosta.

        Useimmat kitisijät eivät edes ymmärrä että heidän laitteensa on esim android 8, jolloin tietoturvapäivityksiä ei vain tule, yksinkertaisesti, kun tuki on lopetettu kyseisille android versioille.
        Jatkossa senkuin pienenee, jatkossa (2023) vain android 10 ja siitä ylöspäin saavat tietoturvapäivityksiä, ensi vuonna jää varmaankin android 10 ja 11 pois ja päivityksiä tulee vain ja ainoastaan uusille android 12 ja 13 versioille jne.

        Tuosta voi lukea mustaa valkoisella:
        https://techgameworld.com/since-2023-one-third-of-android-smartphones-without-security-updates/

        Ei vaan laitteen valmistajasta joka päättää päivitysten julkaisusta. Oukitel ei kerro julkisesti päivitystukeaan joten se ei myöskään lupaa niiden tulemista..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Riippuu paljolti laitteesta.

        Itsellä suoraan kiinasta tilattu Oukitel WP19, android 12, kun luurin käynnisti ensimmäistä kertaa tuli heti useampi päivitys, jonka jälkeen tullut muutama lisää, sekä tietoturvapäivityksiä.

        Maksoi puolet suomen hinnoista tulleineen, alkuperäisessä pakkauksessa global versio, toimii moitteettomasti ja päivitykset tulee, tietoturvapäivitykset saattavat joskus laahata hetken perässä kunnes kirivät kiinni:
        Itsellä on tietoturvapäivityksen versio tammikuun 5pv 2023, kun vaimon motorolassa taisi olla heinäkuun päiväys, eli eiköhän sieltä kohtapuoliin tule tuo heinäkuun tietoturvapäivitys myös oukitel android 12 puhelimille.

        että näin, kyllä vain tulee ja hyvin tuleekin.
        Ostan jatkossakin kiinapuhelimen, kun ei 1000e maksavat "merkkipuhelimet" jaksa sillä puolen päivän akunkestolla hirveästi kiinnostaa. Kukin tavallaan.

        Oukitel ei kerro päivitystuesta sanaakaan joten se ei myöskään niitä lupaa. Eli ei kannata hankkia moisia puhelimia joiden tietoturva on arvauduiden varassa!


    • Anonyymi

      Ikinä kuullutkaan tollasesta. Kuulostaa ainakin joltain vinkuintialaiselta tai vinkukiinalaiselta.

    • Anonyymi

      Aivan paska puhelin. Ruutu meni rikki ensinsimäisenä alta metrinä. Kamera ei toimi. Ja muut toiminnot tosi hitaita !!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5957
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3764
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2053
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1249
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      919
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe