Sims 4 tulevaisuus/Sims 5?

Elusa

Moikka! Tehdäänko tästä keskustelusta aktiivinen ja järkevä? Sen päätätte te! Eli tosiaankin täällä voitaisiin pohdiskella Sims 4 tulevaisuutta, mahdollisia tulevia lisäosia yms. Myös Sims 5 on aihe josta on ainakin tuben kommenteissa ollut arvailuja ja perättömiä veikkauksia. Mp jos The Sims 5 tulisi? Millainen se olisi?

23

610

  Vastaukset

  • Moi Elusa! Kiitokset hienosta aloituksesta ja ideasta.
   Aktiivisuus ja järkevyys kuulostavat mainioilta asioilta, mutten tiedä niiden realistisuudesta. Päätösten teko kun on kokemukseni mukaan helppoa, mutta niiden pitäminen vaikeampaa. :) Lupaan kuitenkin yrittää omien rajoitusteni puitteissa.

   Mielipiteitä:
   Sims 4 tilanne sellaisena kuin sen näen: Tätä kirjoitettaessa TS4 on täysin pelattavissa. Sisältöä ja syvyyttä puuttuu, mutta toisaalta muutamia asioita on toteutettu paremmin kuin edeltäjissä. Jatko riippuu käsittääkseni lähinnä EA:n ja pelitiimin panostuksesta merkittävästi enemmän kuin pelaajien tyytyväisyydestä, vaikka silläkin on merkitystä. Jatko on "varma" seuraavat n.10 vuotta, mutten ryhdy paljoa arvailemaan seuraavien lisäreiden sisältöä. Lemmikit lienee tulossa melkoisella varmuudella, muista on "jokaisella" mielipiteitä, mutta kenelläkään ei tietoa. Kamapakit toimivat, mutteivät juuri loista millään osa-alueella. Tullessaan TS4 oli sellainen pettymys (etenkin edellisten versioiden ystäville), että jatko on pakostakin alkua parempi.

   Jos/kun (itse sanoisin kun) TS5 tulee, se taitaa olla uusi pettymys vanhoille pelaajille, mutta riemu uusille. Tuleeko se vielä PC:lle vai muille 'kodinkoneille' kuten puhelimille, tableteille tai vaikka virtuaalilaseille, sitä en tietenkään tiedä, mutta arvelen että 'puhelimille' tulee. Soma, nopea ja rajoittunut android/Jawa/C+(++) -tyyppinen versio edellisistä.
   TS5 ominaisuusveikkaus:
   - kummallinen käyttöliittymä, Origin-sidonnaisuus jatkuu, vanha konsepti (Nelosen klooni?) uudistettuna ja paikkailtuna uudelle pelikonetyypille, jos sellainen ehtii löydä itsensä läpi ajoissa.
   - taso hieman aiempia huonompi, sisältö entistäkin 'sekopäisempää' kohellusta, mutta ah niin hauskaa ja tietenkin söpöä.

  • Jos joku ei tiennyt niin sims5 tulee viimeistään 2019.

   • "Jos joku ei tiennyt niin sims5 tulee viimeistään 2019."
    Valokuva tai ei uskota.


   • en tien nyt. hyvä tietää koska oon etiny tota tietoo koko päivän👍


   • ei oo näkynyt. nyt on 2019


   • lolxdd kirjoitti:

    ei oo näkynyt. nyt on 2019

    Tänä vuonna pitäisi tulla mutta vasta syksyllä. Näillä näkymin pitäisi ilmestyä marraskuussa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tänä vuonna pitäisi tulla mutta vasta syksyllä. Näillä näkymin pitäisi ilmestyä marraskuussa.

    Että PITÄISI tulla lienee monen pelaajan käsitys, mutta ei pelisarjaa julkaisevan Electronic Artsin käsitys. Sen edustajat ovat toistuvasti kertoneet, että yritys jatkaa The Sims 4:n materiaalin tuottamista vuoteen 2021 asti.

    Jos kuitenkin olen saanut asiasta väärää tietoa tai ymmärtänyt väärin, pyydän ystävällisesti korjaamaan ja linkittämään virallisen ilmoituksen tai muun tiedonannon siitä että Sims 5 ilmestyisikin vaikkapa esimerkiksi vuoden 2019 marraskuussa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tänä vuonna pitäisi tulla mutta vasta syksyllä. Näillä näkymin pitäisi ilmestyä marraskuussa.

    Empä usko että tulee..Lisäosia tehdään jatkuvasti ja nyt on tulossa se taikaa juttukin että taitaa jäädä haaveeksi sims 5,ainakin vielä.
    Jos viitonen tulee toivon että se on tätä päivää,grafiikassa ja muussa. Nyt on saatu nauttia tarpeeksi monta vuotta lapsekkaasta cartoon simeistä,aika palata simin oikeille juurille,enemmän aikuisempaan makuun huumorilla höystettynä.


   • OutoSim kirjoitti:

    "Jos joku ei tiennyt niin sims5 tulee viimeistään 2019."
    Valokuva tai ei uskota.

    Jep...


  • Kyllä tulee sims 5. Ja sen perään 6, 7, 8, 9... jne.
   Niin kauan niitä tulee satojen eurojen lisäosineen kun niitä bugisia tekeleitä joku ostaa. Suurin huijaus pelialalla ikinä.

  • Sims 5 traileri on kai tullu

   • "Sims 5 traileri on kai tullu"
    Valokuva tai ei uskota.


  • Ilmeisesti TS5 on tulossa vasta 2020 alussa tai 2019 lopussa mutta voin olla väärässäkin

   • "Ilmeisesti TS5 on tulossa vasta 2020 alussa tai 2019 lopussa mutta voin olla väärässäkin"

    Toimiva linkki viralliseen ilmoitukseen tai ei uskota. (V. 2021 on tätä kirjoitettaessa edelleen mahdollista.)


   • Vitut tullu


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vitut tullu

    Eipä tullut ei. On sellainen fiilis että aikovat julkaista vielä monen monta (turhaa) packkia ennen sitä. Toivotonta räpellystä kyllä kaikki viimeiset lisäosat etc. Ostaisin heti jos olisi sitä sisältöä mutta kaikki niin keskeneräisiä tyhjiä,kierrätettyjä animaatioita,kuin juosten kustu tehty,karmivalla hinnalla. Odotan jo oikeasti sitä vitosta..Mutta voin odottaa jos siihen oikeasti käytetään aikaa ja tehdään se hyvä peli.


  • Vähän toi 3 kenttä kyllä tökkii, vasteaika ei täsmää monitorin rca han

  • Jos joku näkee tän...:

   Nyt on jo vuosi 2020,että kyllä se sims 5 tulee eka jotenkin feikattuna Kiinaan tai jonnekkin, ja oikeesti aitona vuonna 305001716829. Tai 2031 tai jotain. Voitte ystävällisesti korjata, jos olen asiasta väärässä. En halua luokata ketään.😁

   • Ja siis korjata jos on tulossa OIKEESTI sims 5, ei mielipiteen mukaan vaan faktoja!! 😊


  • Jaa-a, kumpikohan tulee ekana, sims 5 vai Paralives?

   • Ja jos ne todellakin aikovat tehdä sims 5:sesta online pelin jää minulta ostamatta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja jos ne todellakin aikovat tehdä sims 5:sesta online pelin jää minulta ostamatta.

    Jäisi ostamatta minultakin online-versio, kuten tuhansilta muiltakin. Electronic Arts ei kuitenkaan tuosta huolestu. Eipä se muutamien tuhansien tai satojen tuhansien pelaajien mielipiteistä ole ennenkään piitannut. Miljardiluokan yritykselle riittää, että sadat miljoonat kuitenkin ostavat intoa piukassa ihan mitä tahansa puppua heille vain tuputetaan Sims-pelin nimissä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuden henkilötunnuksen koodi

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee ol
   Maailman menoa
   140
   2860
  2. Muut maat tiukentaa korona toimia, suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin O
   Maailman menoa
   223
   2347