tarvitseeko muumio kaapua

kaunisjaruma

90- vuotias muumio ei voi olla houkutteleva.

8

145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yoyhiylihjjk

      kaikki liikkuva ja hengittävä kelpaa

      • Kälättäjä

        No jaa...tarvitseeko edes liikkua ja hengittää.;)


    • Kyse ei ole siitä, onko houkutteleva/viehättävä vai ei; pukeudutaanhan yhtä peittävästi myös sokeiden miesten edessä (ja sitäpaitsi kauneus on katsojan silmässä). Peittävä ja ns. vaatimaton, "koreilua" välttävä pukeutuminen on merkki uskosta yhteen Jumalaan ja antautumisesta Jumalan tahtoon ja samalla pidättäytymistä ihmisten tahdon perässä juoksemisesta; ihmiset asettavat milloin mitäkin normeja erityisesti naisille ja heidän ulkonäölleen, mutta muslimi(naise)n ei tarvitse pyrkiä niihin, vaan hän pyrkii miellyttämään Jumalaa elämänsä eri osa-alueilla.

      • Onko Sinulla esittää vahvojakin todisteita siitä, että tuo ajatus EI tule arabikulttuurista, jonka piirissä Islam syntyi?


      • obh123

        Eikö olekkin totta että naisen oma valinta voi perustua myös siihen että tämä ei halua vieraiden himoitsevan häntä tai häpeää rumuuttaan. Uskonopillisesti varmasti halutaan miellyttää Jumalaa, jos ollaan kovin uskonnollisia.

        Entä yhteisön perustelu PAKOTTAA nainen pitämään burgaa/huivia? Sehän on selvää että yhteisöpaine saa aikaan jopa kunniamurhia saati sitten mustelmia joissain tapauksissa.

        Varmaankin kyse on kulttuurieroista. Toisissa kulttuureissa kuten islamissa yhteisö todellakin VOI pakottaa yksilöä kunnioittamaan jumalaansa eri tavoin, kuten pitämällä huntua, vaikka nainen ei olisi erityisen uskonnollinen.

        Itselläni ei ole mitään sitä vastaan että jumalan käskystä pidetään symbooleja, oli se sitten risti tai huntu. Olen ainoastaan sitä vastaan että yhteisö pakottaa pitämään symboolia.

        Voisin kertoa esimerkin omasta lapsuudestani. Vanhempamme ostivat meille lapsille hopearistit kaulaan laitettaviksi. Niitä ei pakotettu pitämään vaan niitä sai pitää jos halusi. Itse en juurikaan ole pitänyt hopearistiäni kaulassa. Olen silti tullut lapsena uskoon, joka sekin tapahtui omasta tahdosta evankeliumin kuulemisen kautta.


      • Islamia ymmärtävät muslimit on täysin pakottamista vastaan, mutta täältä Suomesta käsin meidän Suomen muslimien on vaikea lähteä sille mitään tekemään, jos jossain näin tapahtuu.


    • 5799

      Minulle ei mitenkään tule mieleen Jumala, kun näen musliminaisia kaduilla. Tulee vaan mieleen vieraan maan tapa pukeutua. Ja huiveista tulee mieleen vieraan maan miesten omistushalu naisten suhteen. Jumala ei tule mieleen ollenkaan.

    • Kälättäjä

      Kai tuo verhoutuminen on aavikon hiekan aikaansaama ilmiö joka on otettu osaksi uskontoa koska se on tapa jota kaikki noudattavat.Hiekka menee joka paikkaan,koneistoonkin vaikka on vaatteet päällä,hiuksiin,korviin,nenään,silmiin...ei tarvitse miettiä miksi naiset vaeltelevat edelleen kaavuissa,uskonnolla siinä ei ole mitään tekemistä eivätkä rohkene sitä ottaa täällä pois kun herrat mustasukkaiset kyttäävät jokaista liikettä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe