Toyota avensis -98. Pientä osaa etsin.

Belana

Jäähdyttimenletkun moottorin puoleinen kiinnike on sisältä murtunut ja vuotaa nestettä. Purkaamoilta ei löydy kun osa menee yleensä koneen mukana. Löytyisikö sattumalta jostain?

5

171

  Vastaukset

  • Trolli. Ei Toyota voi mennä rikki. Mummolla on 40 vuotta vanha corolla johon ei ole vaihdettu yhtään osaa. Ajettu 700tkm ja öljytkin on alkuperäiset. Myös polttimot ja pyyhkimiensulat kestää Toyotassa ainakin 100 vuotta. Toyotan omat renkaatkin ovat kestävyydeltään ylivoimaiset, ne ei kulu ollenkaan.

  • Tuo muovinen letkuliitin löytyy Toyota liikkeen hyllystä ja hintaa sillä on sikamaiset 12€.

   • Jep, kulutustavaraahan noi pumput ja liittimet on, kannattaa ottaa ja uusia aina kaikki kerrallaan. Letku myös.


  • Tilastot kertovat missä päin maata asuvat fiksuimmat ja rikkaimmat ihmiset. Autokanta kertoo totuuden. Vie ehdottomasti ja pikaisesti se ruostepesäsi paalaukseen ja osta itsellesi AUTO.

   Näin auto-Suomi on nyt jakautunut – Yle: Uusmaalaisten uudet Skodat, maakuntien lähes romuikäiset Toyotat.
   Toyota Avensis vuosimallia 1998 on yleisin auto maakunnassa, kun esimerkiksi Uudellamaalla ykkösenä on uudenkarhea Skoda Octavia, kertoo Yleisradio.
   Ylen mukaan Pohjois-Karjalan teiden ”kaikkein kirkkaimpana tähtenä, RUOSTEISIMPANA, on maakunnan yleisin henkilöauto, Avensis vuosimallia 1998”.

   Etelä-Suomessa autokantaa leimaavat puolestaan työsuhdeautojen paljous ja ihmisten korkeampi tulotaso. Trafin loppuvuoden tilastoissa Uudenmaan yleisin auto on nyt Skoda Octavia vuosimallia 2015.

  • Voin 3D-tulostaa jos saat jotain mittoja annettua

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   68
   4135
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   72
   2445