Rehellisiä kommentteja.

jasitteneivalehdella

Vieläkö teidän yli 150.000 ajetut Dacianne pelittää hyvin? Mallilla ei ole väliä.
Vai löytyykö yli 150 tonnia ajettuja? Tuo kilometrimäärähän alkaa olla sellainen jossa alkaa
näkymään onko auto vielä käyttökelpoinen.
Tämä ei ole keljuilua vaan ihan rehti kysymys, koska olen aikeissa ostaa Dacian ja koska en aio laittaa
autoon 30 tonnia. Enkä haluaisi laittaa edes 25 tonnia.

33

2156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DätsiaAsiantuntija

      Syöpää koko automerkki. Renaultin tehtaalla massatuotetaan osia, jonkin verran näistä osista menee hieman toleranssin ohi. Merkataan B-laadun osiksi ja lähetetään romaniaan. Siellä niistä sitten nälkäpalkalla sorvataan datsioita suomalaisille. Kaksi maata, jossa nämä tekeleet käyvät kaupaksi: Romania ja Suomi.

      Rehellisyyden nimissä ominaisuuksia:
      Nitinää, natinaa ja paljon pikkuvikoja. Raidetangon päitä saa vaihdella todella tiuhaan.
      Kolkko sisustus ja helkatillinen rengasmelu. Sähköinen tehostin sirisee kuin loppunsa edellä jo uutena. Kytkin tuntuma ihan ihmeellinen ja vaihteet satunnaisesti rusahtalevat vaikka normaalisti kytkimen kanssa vaihtelee. Pitää odottaa pari sekuntia kytkin lattiassa, että voi turvallisesti kytkeä seuraavan vaihteen tai siis jos ei rasahduksia/rusahduksia halua vaihteistosta kuulla.

    • Justus4852

      Sinä Dacia asiantuntija näyt olevan kuin 60 luvun helppoheikki. et näköjaään ole mistään perillä. Missä Daciassa sirisee sähköinen ohjaustehostin ??? Se sirisee kuule jossain muualla . Renaulteissa niitä kyllä on ja kestää paremmin kuin VW.ssä ja Skodassa. Dacian mekaniikka on turvallista muutaman vuoden takaista tekniikkaa joka toimii . On kyllä synti että se kuutamolla ohjelma loppui, siellä nuo pellet saivat valehdella aivan vapaasti. Asiantuntemusta sinulla ei ole kyllä yhtään mistään, vain leukojen lonksuttelua !!!!

      • DätsiaAsiantuntija

        Mm. Sandero Stepwayssa on sähköinen ohjaustehostin ja sirisee kyllä. Käy vaikka koeajamassa, jos et omista.


      • tonnin.ritsa
        DätsiaAsiantuntija kirjoitti:

        Mm. Sandero Stepwayssa on sähköinen ohjaustehostin ja sirisee kyllä. Käy vaikka koeajamassa, jos et omista.

        ei tunnu sirisevän. eikä edes kojelauta nitise. alustakaan ei kolise.
        jopa tuntuu hyvältä ajaa... mikähän siinä on vikana??????
        takuu 3 v. ja silloin onkin jo taas uusi ajokki. pakkohan näille köyhille asiantuntijoille on tehdä käytettyjä kun ei rahat riitä edes uuteen daciaan. vanhalla tonnin tojotalla pästellään ja korjaillaan 3000€ vuodessa. sitten ollaan kateellisia kun jotkut ostelee uusia.


      • DätsiaAsiantuntija

        Vähän sama juttu varmaan kun ladoissa, että on paljon laatuvaihtelua. Olet saanut ehkä hyvän yksilön. Onnittelut siitä!


      • hjhjhgjjgh
        DätsiaAsiantuntija kirjoitti:

        Mm. Sandero Stepwayssa on sähköinen ohjaustehostin ja sirisee kyllä. Käy vaikka koeajamassa, jos et omista.

        Fordin mainoksessa takavuosina tuotiin ilmi moottorin vaihdosta 100000 kilometrin jälkeen.


    • Justus4852

      Oma Daciani Logan MCV bensiini 1,6 ylitti nyt viime päivinä 307000km. Oma pulssini on vieläkin kunnossa ja auto myös. Muitten pulssi näkyy pomppoilevan mutta hehän ajavatkin vanhoilla velkavehkeillä ,korjauttelevat ja kiroilevat kun toisilla pelittää käytetyn hintaiset uudet Daciat !!!

    • Eieijaei

      Alle vuoden vanhana takalokasuoja puhki - tässä yksi esimerkki laadusta. Luokaton koko härveli, onneksi pääsin eroon.

      • joopasenjoopajoo

        Älä jauha paskaa! Vaikka olisi puhdas pelti se ei kerkiä ruostua läpi vuodessa.
        98 mersussakin meni puhkiruostumiseen useampi vuosi ja se romu lahosi käsiin.


    • jäiköArvoitukseksi

      Otan osaa aloittajan harmistukselle. Asiallisia viestejä ei näköjään tullut yhtään.

      Ilmeisesti on niin että kukaan ei ole päässyt 150tkm pyykin ohi ja voisi kertoa kokemuksistaan noiden kilometrien varrelta.

      En sitten tiedä johtuuko siitä ettei näitä osteta kaupparatsun tarpeisiin vai hajoavatko ennen tuota kilometrimäärää niin pahasti ettei kannata korjata vaan ostaa uutta kehiin.

    • Hyväpeli

      Omani hankin jo lähes 100 th ajettuna, nyt meni juuri rikki 200 th, isoja vikoja ei ole ollut. Enimmilläänkin remontteihin mennyt luokkaa 400 Euroa per vuosi. Ja matka jatkuu!

    • jaeisittenvalehdella

      Harmistuttaa todella. En tiedä mitä uskoa, ehkä tuo viimeinen on asiallinen, tai sitten kukaan ei ole päässyt yli 150 tuhatta, mitä en oikein usko, kun auto on koottu Renaultin osista. Tuota DätsiaAsiantuntijaa ei voi kukaan uskoa, miten hänen autonsa voi olla noin huono? Ja löytää autosta noin paljon vikoja? Jos on oma auto, oisin aikoja seitten hävittänyt tuollaisen? Eli jos omistaa miksi edelleen omistaa? Ja miksi yleensä on sellaisen ostanut?

      Taitaa olla viisainta katsella josko samalle kaupan parkkipaikalle tulee joku jolla on Dacia.
      Ja kertovatko hekään totuudenmukaisesti? Kuka nyt omaansa haukkuisi, tietty todella rehelliset
      jos on kyllästynyt totaalisesti auton huonouteen ja raja on ylittynyt.
      Tämä näyttää olevan hankalaa saada reilua tietoa, sivumennen on yksi paikka missä jutellaan Dacioista uskoakseni rehellisesti, se on tuo Renault/Dacia-keskustelu foorumi RTL-forum vai mikä se oli.

    • eisittenvalehdella
    • justus4852

      Eieijaei : Tuo reikä oli varmaankin kukkarossasi !!!

    • Justus4852

      On tuo synti tosiaankin että nämä selvänäkijät,,,suunsoittajat,,kaikkitietäjät eivät saa enää vapaasti valehdella ei edes tällä palstalla kun se kuutamolla ohjelma loppui. nyt sitten täytyy kokeilla taitojaan soittaa suutaan autopalstoilla ja näytellä vieläpä RAHAMIESTÄ.

    • renaultdacia

      Tuo RTF palsta on hyvä Dacia keskustelupalsta, suosittelen.
      Täällä puhutaan puutaheinää, puolin toisin.

    • bavariamutterwärkkes

      Täällähän on uuden dacian omistajan mukava tingata näitten "tietäjien" kanssa joilla itellä on kulkineena 20 vuotta vanha ritsa. Nokka pystyssä ajellaan vm 1996 518 bmwllä jota seuraa öljyvana ja jumalaton savupilvi. Se se on kunnon auto!!!

    • Eikestäromanialainen

      Koko maailmasta ei löydy Daciaa jolla olisi ajettu 150000 km.Jos joku kehtaa muuta väittää niin hänellä on näkökyky on puutteellinen ja oikea mittarilukema on 15000 km eli pilkkuvirhe!

    • Kokeva2

      Itsellä on Dacia Logan mcv jolla ajettu nyt 80tkm. Ei mitään ongelmia. Huollot tehty ajallaan ja ajona normaali arkisto.
      Jos vaihdan jossain vaiheessa autoa, niin pysyn kyllä Daciassa.

      • MeganellaMennään

        En omista Daciaa, mutta kylläkin Renaultin. Renun laatu on tänään hyvää tasoa, jopa raidetangon päät alkavat kestää! Ja koneissa ja vaihteistoissa Renu on ollut kestävä ja huoleton peli iät ja ajat. Joten en usko, että näiltä osin Dacia voi olla yhtään heikompi. Tietysti mm. sisustan materiaalit ovat halvempia ja onhan jossakin säästetty, mutta tekniikkaan luotan täysin.


    • Voittaja12589

      Keväällä olin Inglesissä ja siellä satuin Dacia Logan taksin kyytiin ja katoin, paljonko sitä mittarissa oikein on. 587000km ja rapiat. Hyvin pelitti, eikä alusta kolissut, niin kuin Corolla taksissa.

    • Tuutuvainen

      Duster D 4x4 ajettu 260 000km v.2012 Ajettu paljon pitkää matkaa. Alusta uutena massattu. Eka katsastus ok. Nyt äänimerkin kytkimen korjaus. Takuuseen vaihdettiin vetoakselin stefa ja toinen huollossa myöhemmin, Nyt toinen katsastus mut mitään alustan /jarrujen osia ei ole vielä vaihdettu? Etujarrut alkaa olla lopussa??? näillä km??
      Hintasa väärti on ollu.

    • noniiiiiin

      Yritätkö sanoa, että jarrulevyt kestää 260.000 km? No ne on taatusti lopussa.
      Jopa katsastuksessa asiasta huomautetaan jos ne on huonot tai loppu, joskus ei huomautuskaan riitä jos on ihan paperilla.
      Dacialla varmaan kyllä ajelee samoin millä tahansa autolla mutta noin hyviä jarrylevyjä ei ole missään autossa.

    • jotskua

      On muuten jarrulevyt alkuperäset volvossa 250tht ajettu takana ja edessä. Takana ovat ali paksut edessä oli vielä 0.4 kulutuspintaa jäljellä. Jarru remontti edessä.

    • Justus4852

      NONIIIIN ,ei se ole mahdottomuus 260000km samoilla levyillä,,tiedän sen kokemuksesta kunhan auto ei ole FORD tai VW.

      • getzmies

        Hyundai Getzillä ajoin 300 000 km ja sinä aikana vaihdettiin jarrupalat kerran. Ei ollut puhettakaan jarrulevyjen vaihdosta. Aika outoa jos niitä pitäisi ruveta vaihtamaan.


    • Juuuh--

      Duster D 4x4 ajettu 105000km. v2014. Ei mitään vikoja / korjauksia.

    • jgfdjhgghdfd

      Omalla seitsenvuotiaalla Sanderollani on nyt mittarissa 145000km. Ei siis aivan tuota pyydettyä määrää. Auto on loistavassa kunnossa, ei kolinoita, eikä mitään muitakaan ongelmia. Takuuaikana vaihdettiin lämmityslaitteen moottori, koska se ei parina kertana lähtenyt puhaltamaan. Muuten on normaalit huollot riittäneet. Luultavasti seuraavakin auto on samanmerkkinen.

    • ErikII

      Rapiat 250tkm oli Dusterin mittarissa kun mitta tuli täyteen ja vaihtui aitoon Renuun. Oli ensimmäisiä Suomessa myytyjä ja ylipäätään ilmeisesti ensimmäisiä valmistuneita vikojen määrästä päätellen... Kolmasti jätti tiellekin ja pari kertaa ei lähtenyt edes pihasta. Kesällä pelasi ohjelmistohäiriöitä/liitinvikoja lukuun ottamatta mutta talven pakkaset myrkkyä kaikinpuolin (oli viimasuojat ynnä tiiviste konehuoneessa).

      Uudemmista olen kuullut että kelpo pelejä... Oma oli lähes täys paska, 150km ja ensimmäinen takuukorjaus, sääli sillä ihan kiva kapine toimiessaan.

      Harkinnassa on seuraavaksi, Renun jälkeen, kokeilla vielä Daciaa...

      • DätsiaAsiantuntija

        Vihdoista ja viimein rehellisiä kokemuksia Dacian omistajalta, ettei tarvi täällä yksin jauhaa. Kiitos!


    • Justus4852

      En viitsi sekaantua noihin ylläoleviin kannanottoihin mutta 320000km on täysi eikä ole lokasuojat puhki ja mekaniikat pelaa Kytkimen vaihto kyllä alkaa olla lähellä, ottaa korkealta mutta ei luista vielä. Ei ole valittamista !!!!

    • koirathaukkuu

      Tuntuu että se vaivaa monia kun joku on ostanut Dacian ja vieläpä kehuu autoansa.
      Mitä se kellekkään kuuluu jos ostan Dacian, jonka teenkin melko varmasti viimeistään ensi kesänä.
      Autossa on 3v takuu, 3 v ajoturva, Renun tekniikalla, miksi maksaisin esim. 10 tuhatta enempi jostain Wolkkarista jossa on vain 2 vuoden takuu (ymmärrettävistä syistä)?

    • Justus4852

      No tulihan se taas pikku möläytys,, missähän siinä se hauska kohta löytyykään , !!??

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5510
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3527
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1652
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1624
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      77
      1087
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1078
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe