työeläkeyhtiöt varastavat

paha.elo

Nyt on vihdoin saatu syy sille, miksi emme me sairaat työkyvyttömät pääse eläkkeelle.
Työeläkeyhtiöt käyttävät rahojamme omien kavereidensa tyky-toimintaan. Miljoonia on siirtynyt hyvinvoivien ja terveiden rikkaiden eläkeyhtiöiden kavereiden taskuihin meidän eläkerahoistamme. Lue Hesarista mikä on kuvion nimi.

Nyt ymmärrän, miksi nyt pitkäaikaissairaana ja vammaisena yli 60-vuotiaana olen ollut työeläkeyhtiö Elon sylkykuppi viimeiset neljä vuotta ja toistuvasti olen jäänyt ilman työkyvyttömyyden tunnustamista. Ei heille riitä, että työuraa on takana yli 35 vuotta. Ei riitä, että on toiminut vastuullisena oman ammattinsa huippuosaajana yhteiskunnan hyväksi. Ei, koska olen ollut vain yksinyrittäjänä ja oman työni sankari. Selkärankaisena, luotettavana ja täsmällisenä. Pikkupipertäjänä. Aina laskuni maksaneena.

Yksinyrittäjät, köyhät, työpajatoimijat, kulttuuriammattilaiset ja muut osaajat eivät kuulu sikariportaan nousujohteiseen pyrkyrimaailmaan, joten tendenssi on "manit pois" ja sitten nauraen ylikävellään!
Häpeä Elo ja muut työeläkeyhtiöt.

4

254

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ssssssssssssssssss2

   Jos edellinen anomus on ollut alle 60 v niin nyt kannattaa anoa uudestaa sillä 60 v on rajapyykki jolloin työkyvyttömyyseläke mahdollisuudet lain tasolla helpottuu.
   Alle 60 v pitää olla työkyvytön omaan tai vastaavaan työhön > TKeläke
   60 v tai pitää olla työkyvytön omaan työhön > TKeläke

   Tämä siis laintasolla. Käytäntö on sitten yksilötasolla vaihteleva. Joka tapauksesssa mahdollisuudet nousee 60 v rajapyykin jälkeen.

  • humaloidi

   Työkyvyttömyyseläkkeelle pääsemisessä vaikuttaa ratkaisevasti hekilön yhteikunnallinen asema: Muistatteko aikoinaan sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikön Heikki S. von Hertzen (kansliapäällikkönä 1990–1994), joka kamppaili jatkuvasti vaikean alkoholiongelman kanssa? Televisiossakin naama turvoksissa esitteli viinanhuuruisia ideoitaan hyvin usein.

   Kerran hän oli niin humalassa, että meni väärään omakotitaloon ja sammui sohvalle. Pihalta kotiin tullut talonväki pelästyi pahanpäiväisesti. Tämä oli jo liikaa työnantajalle ja esimiehelle.

   Tästä tapauksesta hänet jollakin helvetin venkuloinnilla saatiin ennenaikaiselle eläkkeelle! Hän on syntynyt 1942 ja tuo tapaus sattui noin 1994, niin hän on ollut silloin noin 52-vuotias!

   Siis menemällä humalassa väärään taloon nukkumaan, pääsee jollakin ihmeen tavoin ennenaikaiselle eläkkeelle.

   Tavallisen ihmisen kohdalla alkoholismi ei riitä millään tavoin perusteeksi esimerkiksi työkyvyttömyyseläkkeeseen.

   Jos minä menisin sammumaan väärään taloon, niin heräisin putkasta ja luultavasti tulisi syyte vielä kotirauhan rikkomisesta. Eläkkeestä ei todellakaan puhuttaisi!!

  • nykytilanneihmetyttää

   Kyllä se vaikeaa on työkyvyttömyys eläkkeelle tätänykyä päästä oli vaivat millaisia tahansa.

   kuvittele ny miten terkkarin kautta kun lähtee aisiaa hoitamaan asian saa ylipäätänsä etenemään .15 min ajalla selität asiaasi ,ehkä tuopa ajan saat . Lääkäreissä olet voinut juosta vuosikausia ja vaivoja ehkä moninaisia. Sanoisin ,että mahdollisuudet saada kunnollista kattavaa kartoitusta tilanteeseen on olemattomat.

   Josko tilanne on kartoitettu jossain ja vaikka b2 lausunnon saisi. Tulee vakkuuutus yhtiö kuvioihin eläkehakemuksen yhteydessä. Tietäen vakuutusyhtiöiden päätökset korvausasioden linjauksissa yleisesti en asettaisi suuria toiveita, varsinkin kun asiat käsitellään vain papereiden perusteella ja sanoisin että tällaista tapaa en pidä kohtuullisena ja mielestäni se ei ole edes puolueeton tapa käsitellä asioita ,sillä asioita käsittelevät vakuutus yhtiö öiden lääkärit. Vakuutus yhtiöt sijoittvat eläkevaroja ,jotka on tuoton lähde . Näin eläkevaroista on tullut rahasampo ja eläkkeensaajat ja heidän asiansa jääneet sivuseikaksi .Työntekijöiden elkevarat on näin ikäänkuin pakkolunastettu parempaan käyttöön . Elkevaroja on riittävästi ,jotta huolehtia varmasti voitaisiin ihmisten hyvinvoinnista ja käyttää varoja siten kuin alunperin on niitä tarkoitettu käytettävän.

   Tilanne on senkaltainen että lainsäädännön kautta olisi tuohon tullut jo lainsäätäjien puuttua vaan näin ei ole tapahtunut.Päätösvalta olisi eläkeoikeuden suhteen tullut irroitta vakuutusyhtiöistä ja ottaa pois tuo oikeus niiden etua valvovilta lääkäreiltä. Miksi asiaan ei ole poliittisten päättäjien taholta puututtu on kysymysmerkki? Onko nykyisistä poliittisista päättäjistä tullut marionetteja ,jotka kansan edun ajon sijaan ovat keskittyneet lähinnä oman poliittisen aseman turvaamiseen ja olemassa oloon?

   Valittaa kyllä voi esim lautakuntiin mutta on hyvin epätodennäköistä että päätökset tuolla muuttuvat .Aivan kuin koko koneisto olisi luotu eläkkeelle pääsyn torppamiseen,silloinkin kun siihen olisi käytännön edellytykset eikä ihminen enää työllisty .

   http://www.tela.fi/tyokyvyttomyyselakkeet_ja_vakuutuslaakarit

   http://ala-sairastu-vakavasti.blogspot.fi/2014/06/vakuutusoikeus-ja-muutoksenhakulautakun.html

   Aina voi tietty lähteä hakemaan oikeutta vakuutusoikeudesta ,mutta tie on raskas .Moniko tervekään tuollaista rumbaa jaksaa lähteä vetämään ,eikä oikeudenkäynnit ole tiettävästi taloudellisestikaan kovin halpa juttu. Siitä sitten voi ryhtyä miettimään tuolta pohjalta realitetteja ja mahdollisuuksia saada oikeudenmukaista kohtelua asian suhteen.

  • Eikaikkihylkyjä

   No eipä nyt kaikkia hakemuksia systemaattisesti hylkää, lulisin että surin osa päätöksistä on kuitenkin myönteisiä.. Sellaisen henkilön tilanne on kyllä surullinen, jos on todella työkyvytön, mutta hakemus hylätään. Silloin ei auta kun tuo valitustielle lähteminen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   478
   2501
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   139
   1404
  3. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   319
   1362
  4. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1123
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   137
   1071
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   45
   983
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   47
   886
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   868
  Aihe