Aihe

tojo ave10

mittatäysi

Onko muilla samanlaisia kokemuksia ave 1.6 kytkimen moottorin alaväänön kansa, olen ajanut reilusti toistasataatuhatta km. Aina samanlaista hakemista liikkeele lähtö kuin kenguru pensalla, kytkin on kiinni auki mallia. ajokoemusta monella merkillä yli 40v.

8

171

  Vastaukset

  • No kyllähän sille saa antaa reippaasti ruutua. Tyytymätön skumppaa koneen.

  • Tuollaisia kaikki koneet oli ennen. Piti vinguttaa kierroksia ja luistattaa kykää jotta pääsi liikkeeseen. Myös hybridit nostaa kierrokset huomattavan korkealle kun moottori lähtee käymään.

   Nyt kun useimmat lähsiautotehtaat ovat siirtyneet väännökkäisiin pikkuturboihin, ajaminen on niin erilaista. Lähtevät eleettömästi ja vaivattomasti matalilla kierroksilla.

  • Huonovääntöinen, pieni kone ja painava kori. Ei ole kivaa ajella, mutta tojotistille tämä on arkipäivää. Turbot ovat paljon mutkattomampia ajettavia, jos se on käynnissä, niin aina on vääntöä.

  • Singerit kannattaa ottaa automaattina!

  • Uusia Toyota-malleja ja käsitteitä?:
   “Ave10“ - vähän niinkuin Mazda6! Missähän noita on myyty?
   "kytkimen moottorin alaväänön kansa" - tuo vaatii jo enemmän pohdiskelua, että aukeasi edes ylioppilastutkinnon suorittaneelle!
   "ajokoemusta monella merkillä yli 40v." - pitkä kokemus ajamisesta, mutta kirjallinen ilmaisu samaa tasoa kuin ala-asteen 3-luokkalaisella.

   • Ei se yli 40 v ajokokemus auta mitään eikä kerro yhtään mitään nykyautojen tuntemuksesta. Silmälääkärillä käynti saattaisi auttaa ainakin ajamisessa jo enemmän.


  • Tilastot kertovat missä päin maata asuvat fiksuimmat ja rikkaimmat ihmiset. Autokanta kertoo totuuden. Vie ehdottomasti ja pikaisesti se ruostepesäsi paalaukseen ja osta itsellesi AUTO.

   Näin auto-Suomi on nyt jakautunut – Yle: Uusmaalaisten uudet Skodat, maakuntien lähes romuikäiset Toyotat.
   Toyota Avensis vuosimallia 1998 on yleisin auto maakunnassa, kun esimerkiksi Uudellamaalla ykkösenä on uudenkarhea Skoda Octavia, kertoo Yleisradio.
   Ylen mukaan Pohjois-Karjalan teiden ”kaikkein kirkkaimpana tähtenä, RUOSTEISIMPANA, on maakunnan yleisin henkilöauto, Avensis vuosimallia 1998”.

   Etelä-Suomessa autokantaa leimaavat puolestaan työsuhdeautojen paljous ja ihmisten korkeampi tulotaso. Trafin loppuvuoden tilastoissa Uudenmaan yleisin auto on nyt Skoda Octavia vuosimallia 2015.

  • Ei ehtinyt ruostia kun kone hajosi. Takuukorjaus ja myyntiin.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   33
   3242