Aihe

Therianit hoi!

Wulffichan

Toivoisin tähän keskusteluun pelkkiä therianeita, tai niitä, keillä ei ole mitään tätä asiaa vastaan. En kaipaa valittamista siitä, mitä minä tai muut ovat, kiitos!

Eli, tässä kysymys kaikille therianeille:
Kun itse tilasin juuri hännän.. Silloin kun se saapuu, pidän sitä tietenkin, koska on kesäloma, mutta haluaisin pitää sitä myös koulussa... Pelkään vain muiden kommentteja asiasta. Mitä mieltä te olette? Pidättekö te häntää koulussa/töissä? Kertokaa toki mulle 8)

Ja sit vähän musta:
Oon siis susi therian. Mun nimi on Lumi, mut yleensä sosiaalisesta mediasta mut tunnistaa myös hyvin Wulffina. Oon maailman ihanimman lauman, Cataractan alpha.
Lisää infoa saa mun ig sivulta: @/therian_lumi

Kiitos vielä kaikille, ketkä vastaa :3

21

1981

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Luultavasti hännästä tulee huomauttelua, mutta toisaalta olisi aika tylsää mennä sen mukaan, mitä muut haluavat

   • Wulffichan

    Niin, tottahan se on


  • Eli siis olet turri ja haluat levittää turriuden ilosanomaa myös koulumaailmaan?

   • Wulffichan

    En ole turri, olen therian. Ne on kaksi eri asiaa, josset tiedä mitä toinen termeistä tarkoittaa, suosittelen katsomaan netistä :)


   • Wulffichan kirjoitti:

    En ole turri, olen therian. Ne on kaksi eri asiaa, josset tiedä mitä toinen termeistä tarkoittaa, suosittelen katsomaan netistä :)

    Turri eli furry (engl. karvainen tai pörröinen) on nimitys visuaaliselle ja kirjalliselle ylägenrelle ja siihen liittyvälle fanijoukolle ja alakulttuurille. Laji käsittelee antropomorfisia hahmoja, eli eläimiä, joille on annettu inhimillisiä piirteitä lähtien älykkyydestä ja kielenkäytöstä aina ihmismäiseen ulkomuotoon asti. Termiä käytetään usein myös kuvaamaan ihmistä, jolle on annettu eläimellisiä piirteitä (kuten korvat tai häntä)

    MUTTA

    Turriporno on aivan eri asia, enkä rupea googlaamaan sitä.


   • Wulffichan

    Turri ja therian ovat eri asia. Therianilla meinataan ihmistä, joka kokee olevansa eläin ja syntynyt väärään kehoon. Vähän samalla tyylillä, miten transsukupuoliset kokee olevansa toista sukupuolta, therianit taas kokevat olevansa toista lajia.


   • Wulffichan kirjoitti:

    Turri ja therian ovat eri asia. Therianilla meinataan ihmistä, joka kokee olevansa eläin ja syntynyt väärään kehoon. Vähän samalla tyylillä, miten transsukupuoliset kokee olevansa toista sukupuolta, therianit taas kokevat olevansa toista lajia.

    Mutta therianit, eläiminä, kokevat luonnollisesti vetoa toisiin eläimiin. Jos eivät, he ole therianeita. Näin?


   • ihminen___

    mä en ite oo therian mutta mun mielestä on hienoa että vielä nykyäänkin ihmiset uskaltaa olla oma itsensä ja tosta häntä jutusta nii laita se vaikka kerran kouluun ja kato mitä ihmiset meinaa:))


  • uheläimiä
  • Canditia.wolftherian

   Ite oon käyttäny häntää koulussa. Ihmuset kyllä ulvoo joskus sen nähdessään, muttamutta ei kauheesti muuta kommenttia. Selän takana kyllä monesti ihmetellään (monesti olen sitä kuullut kun joku kuiskaa kaverilleen selkäni takana: "kato kato! Sillä on häntä!" Tai "Mitä vittua! Miks sillä on häntä" jotain tollasii :3) sitten kun vaan kattoo murhaavasti niitä, kekä luulee, etteicät tulleet kuulluiksi, mutta oikeasti ovat kailottaneet asiansa koko tilan kuullen, niin kyllä se siitä rauhoittuu :3 alkuun tulee aiina sitä ihmetystä ja pelkoa. Sitten jos vaan jaksaa pitää kiinni siitä, mitä itse on, tulee varmasti lopulta hännästä aivan normaali ja aekipäiväinen asia. Ja onhan niitä älypäitä, jotka jaksaa niitä nalkuttaa, mutta niitäkin voi hämmentää olemalla iloinen ja menemällä puhumaan niille kivoja juttuja niin, ettei kukaa voi sinua syyttää huonosta käytöksestä. Pääasia on, ettei oikeasti pahoita mieltään.

   • diagnoosisi

    Olet mielisairas henkilö.


  • Vitubki

   Tecolette katsoneet liikaa soturikissaa pyytäkää vanhempianne hankkimaan teille aika terapeutilta

  • RuutT

   Therianit on kyl puhdasta pelleilyä...

  • ShadowTheWolf

   Hei! Olen itsekkin susi therian... Tilaisin kohta itsekkin hännän mutta äiti ja isä ei anna!! Haluaisin pitää häntää koulussa myös.. olen itsekkin alpha... Susinimeni on Shadow ( englanniksi varjo) laumani on vähän huono kun yksi heistä on sellainen että kissat on parempia kuin kaikki muut ja haastaa riitaa... Yksi heistä ei edes syö "mielikuvitus" saalista... ja toinen on laiska... mutta omat luokkalaiset ei kuitenkaan halua olla missään "mielikuvitus" susileikeissä...Aion laittaa loman jälkeen kouluun kaulapannan, jonka voi piilottaa hupparin alle. Mistä tilasit hännän?? Oman tilaan Amerikasta, jos Suomesta ei löydy... Vastaa pian, jos voit!!! 🐺💗💗😊

   • mmmwhat

    minkä ikäinen olet, oi alpha susi therian Shadow?


   • ArderenPalvoja

    Mulla on paras kauma! :D En ole ikinä ollut yhtä hyvässä. Ja mä tilasin hännän Wishistä.


   • ShadoeTheWolf
    mmmwhat kirjoitti:

    minkä ikäinen olet, oi alpha susi therian Shadow?

    13-vuotias, Keski-Suomessa Pihtiputaalla asun....

    Anteeksi hyvin hyvin myöhäinen vastaukseni..😊


  • ArderenPalvoja

   Oho lauma, siis. :D

  • Muijatjajätkät69

   Hyi eiks se oo aika outoa runkata joissain susipuvuissa metsän keskellä toistenne peräsuolia nuuhkien? Mun mielestä aika ällöä ainakin.

  • Vesitahti

   Musta on hienoa et ihmiset uskaltaa just esim ottaa hännän kouluun/töihin, itsekkin olen susi therian mutta mihinkaa laumaan en vielä kuulu, mun mielestä sä voit ottaa hännän kouluun jos sä itte haluat, se on sun päätös, itse häntää en ole mukaan ottanut vielä ja en tiedä otanko ollenkaan, mutta metsässä liikuskelu sen kanssa on tuttua, eli siis ihan miten itse haluat, tietty se huomataan ja kiinnitetään huomioo, mut esim mun koulussa ei kiusattais sen takia, joten uskon et on nykyään maailman kilttejä ihmisiä jotka ei kiusaa hännän tai minkään muunkaan mikä kokee olevansa niin sen takia

  • licldsfnsdfs

   No tota mä käytän sellaiszta peppureikään laitettavaa häntää aika useinkin

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   244
   18534
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   360
   6817
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   2004