Kaupungin asunnot happotiellä?

artista

Meillä olisi edessä muutto Lappeenrantaan opiskelujen perässä. Saimme juuri Lprn:n aspalta kaupungin asuntotarjouksen, Happotie 9. Auttakaa arvoisat lappeenrantalaiset! Emme tunne paikkakuntaa yhtään emmekä tiedä, millainen alue on kyseessä!! Ovatko nämä kaupungin asunnot levottomia? Millaiset ovat julkiset yhteydeyt keskustaan ja esim. Marssitielle Steinerkouluun päin?

Jos joku Happotie 9 - 11 asunnoissa asuva lukee viestin, kertoisitko asuntojen kunnosta? Aspan mukaan talot olisivat menossa peruskorjaukseen (aikataulua en tiedä). Sillä perusteellahan asunnot voivat olla pahassakin kunnossa emmekä perheellisinä jaksaisi olla hetikohta muuttamassa taas uuteen paikkaan. Entä asusteleeko taloissa rauhallista porukkaa?

Aikamoisen kiireellinen aikataulu tuntuu Aspalla olevan; tarjous tuli tänään ja on voimassa 9.6. saakka. Meidän pitäisi nyt järjestää itsemme pikapikaa toiselta puolelta Suomea asuntoa katsomaan, huhhuh! Siksi olisi mahtavaa jos joku asiaa tunteva vastaisi pikaisesti!! Rehellisimmän arvionhan saa aina ihmiseltä joka tuntee alueen omakohtaisesti!

Ilahtuisin kovasti (asiallisista) vastauksista!

11

4949

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Happoa

      Asun happotiellä mutten kyseisissä taloissa. Olen kuullut että levottomia ovat, pyöriä varastetaan paljon myös muista taloista. Bussiyhteydet hyvät mutta skinnarilaan päin yhdellä bussilla pääsee vain aamusta ja iltapäivästä muutaman tunnin ajan.
      Mutta koska meidän talossa asuu vain perheitä ja vanhoja ihmisiä olen erittäin tyytyväinen alueeseen. Ranta lähellä ja mahdollisuus käydä muutenkin ulkona kivassa ympäristössä.

      • Happotielläasunut

        Minun vanhemmat taitaa asua just happotie 9 (aspakotin talo). Talossa on paljon lapsiperheitä, ja on ollut ihan tavallinen perus talo. Nyt pari kk sitten sinne muutti joku ja heti pyörät rupesi häviämään varastosta. Onneksi on kotivakuutus joka kattaa tämän. Bussit keskustaan kulkee 30 min välein arkisin ja matkaa 5-10 min. Hyvällä tuurilla voi keretä tien toiselle puolelle ja vaihtaa bussia johonkin muuhun.

        Muuten tyysterniemi on ihan kiva paikka. Lähellä on ranta, hyviä reittejä vaikka lenkkeilyyn. Oliskohan n. 1km päässä s-market ja toiseen suuntaan k-market(entinen valintatalo).


    • Ha-p

      Tuosta talosta pysyisin kyllä kaukana, varsinkin lapsiperheenä. Kannattaa ennemmin hakea asuntoa jostain jo peruskorjatusta kohteesta, jota siis tämä happotie ei ole vaan kaipaisi ennemmin dynamiittia kuin peruskorjausta.

      Loasilla on perheasuntoja, ja nuorisosäätiöllä myös ihan hyviä kämppiä.

    • Happot

      Näitä talojahan ei siis koskaan tulla peruskorjaamaan. Odotetaan että ihmiset muuttaa pois ja talot menee korjauskelvottomiksi. Purkavat ja sitten tekevät uudet, olivat näin tarjoilleet jokunen vuosi nykyisille asukkaille. Itse asunut näissä taloissa, rauhallisia on mutta peruskunto surkea. Jos arvostaa halpaa vuokraa eikä niinkään välitä asumismukavuudesta niin hyvä. Itse suosittelen muita taloja kuin nuo Happotie 9,11 tai 13.

    • 765ö

      Asun tällä hetkellä Happotiellä kaupungin asunnossa. Alueena tämä on hyvä, mutta ikävä kyllä kaupungin kämpät on surkeassa kunnossa. Talo on peruskorjattu joskus 90-luvulla. Hometta löytyy. Erään korjauksen yhteydessä lattian muovimaton alta paljastui mustaa hometta. Kylpyhuone, alakerran saunaosasto ja käytävät haisevat homeelle. Jos on herkistynyt homeelle ja oireilee helposti, ei tänne kannata muuttaa.

    • cvbx

      Asuin happotie 11 talossa muutaman vuoden. Remontin tarpeessa yleisistä tiloista asuntoihin. Olihan siellä välillä jotain pientä häiriötä, mutta ei mitään kummempaa. Pyöriä sieltä kyllä pöllittiin, pyörävaraston ovi laitettiin ainakin kolmesti kuntoon kun se oltiin ronkittu rikki. Eiköhän missä vaan alueella voi joskus olla jotain häiriötä..
      Minusta siellä oli ihan hyvä asua.. isompi kauppa lähellä, ranta lähellä, bussit kulki melkeen vierestä. Ainoat viat mitä oli, oli itse talo kaikkineen homeineen. :D

    • eiikinä

      Juu. Jos tykkää itä-saksalaisesta arkkitehtuurista niin tuo on kiva alue.

    • filmastrand

      Nimestä päätellen siellä on jotain hapanta.

      • Anonyymi

        Niin se taitaa olla


    • Asu113

      Muuttakaa Kourulaan tai Huhtiniemeen. Ovat lähellä Steinerkoulua. Sammonlahdestakin on hyvä bussiyhteys aivan vierestä. Happotie ei ole hyvien bussiyhteyksien varressa.

    • GoneIn60Hours

      Jos methamhetamiinista, steroideista, ekstaasista tai LSD:stä TYKKÄÄ niin oikein sopiva paikka.
      Niitä paikallinen laki ja oikeus syöttää ja juottaa ihan salaa lähes kaikille. Oikein mukavat ravintolat.
      Kaikki on kaupungissa ihan sekaisin HOMONA-NA-NAA.
      Viihtyisä atmosfääri risukko iltaisella, meno kuin MANDY-elokuvassa. Muuten vihdoikin oikea elokuva, just mitä mielessä olikin, asuttuani lpr:ssä jonkin aikaa -onneksi ei enää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2891
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2051
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe