Ainoa oikea lääke

Ei.siedätystä.kiitos

17

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tepposirkiäkemi

      Tämä aloittaja tarvitsisi kiiresti jonkun täyspäisen sparraajan. Jonkinlainen seula pitäisi aloituksillekin olla.

    • hoitohenkilö

      Luuleeko alottaja, etteivät ihmiset lue lehtiä? Hirvittävää skeidaa sitä julkaistaankin; ko. juttu on kyllä suojatyötasoista journalismia, ns. substanssista puhumattakaan. Kenen arvelet tästä hyötyvän ja millä tavalla?

    • Kemissä.haisee.raha
    • sähköteknikko

      Ville Vallaton folioon!

      • Villeon.paras.mieslääkär

        http://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000004875221.html
        Kemissä ei haista kaikkia tuoksuja edes kaupoissa kun selluloosan haju paikoin erikoisen voimakasta .
        Selluloosa homemikrobien herkkua.

        Ville on huippu. Siinä on tekemistä monella nuoremmalla läpsyttelijällä pysyä vielä hänen vauhdissa mukana. Kokemusta on Villellä vaikka kenelle jakaa.

        "Noin puolet homesairaista herkistyy jossain elämänsä vaiheessa myös tuoksuille, kertoo professori, sisätautien ja infektio­sairauksien erikoislääkäri Ville Valtonen. Harvinaisemmissa tapauksissa tuoksuyliherkkyys eli niin sanottu monikemikaaliyliherkkyys voi ilmetä myös ilman homealtistusta.
        http://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000004875221.html
        Fiksut lukee tollot kääntää sivua.


    • erikoislääkäri

      Entiset lääkärit popularisoivat omia sairaita assosiaatioitaan. Mitään näyttöä ei ole mistään "monikemikaaliyliherkkyyden"ja "sähköyliherkkyyden" olemassaolosta, mutta nämä tietyt tohtorit saavat propagandansa julkisuuteen, koska media myy kaikkea kaupaksi menevää. Virheellisten käsitysten oikominen ja hoito sitten jäävätkin työikäisille, julkisen puolen lääkäreille.

      • Homeherkkä

        "erikoislääkäri
        7.6.2017 20:57
        Entiset lääkärit popularisoivat omia sairaita assosiaatioitaan."

        Professori Ville Valtonen ei popularisoi yhtään mitään , vaan hän on yksi niistä maamma lääkäreistä, jotka ovat seisseet ammattitautilaissamme jo vuonna 1938 mainittujen allergisten homesairauksien tukijoukoissa ei vain infektiolääkärinä,vaan myös inflammaatiolääkärinä, homesairaiden tukijoukoissa ainakin jo 1990-lopoulta lähtien, jos ei aiemminkin,
        Kunnioitan häntä siksi, että eräs opettajatuttuni sai hänen ansiostaan TTL:n 1990-
        luvun lopulla tehdyn homealtistuksen seurauksena työkyvyttömyyseläkkeen vaikeahoitosen astman takia, kuin myös altistuksen seurauksena vaikean keuhkotulehduksen takia, jonka takia hän hakeutui professori Valtosen potilaaksi. Valitettavasti professori Valtonen ei pystynyt hänen keuhkotulehduksensa etenemistä estämään, koska se alkoi tuhota hänen keuhkojaan, johtaen hänen kuolemaansa 2000-luvun puolessavälissä.


      • kokemusta.on

        Miksi tupakoivat henkilöt eivät sairastu homevaurioisessa rakennuksessa. Tiedän tapauksia ja on omakohtaista kokemustakin. Johtuuko valkosoluista kun tupakoivalla on valkosoluja neljä kertaa enemmän kuin tupakoimattomalla.

        Onko asiaa tutkittu ja jos ei, niin miksi ei. erikoislääkäri mitä sanot tähän?
        Homeherkkä kyllä tietää tämänkin TTL:n altistuskokeiden kautta.


    • Homeherkkä

      HS:n (to 7.6.17) artikkelin mukaan ympäristöyliherkkyys lisättiin suomalaiseen tautiluokitukseen vuonna 2014. Se määritellään tautiluokituksessa jatkuvaksi tai toistuvaksi poikkeukselliseksi herkkyydeksi ympäristön tavanomaisille tekijöille.

      Mikäli ympäristön tavanomaisilla tekijöillä tarkoitetaan luontoa, niin herää kysymys mistä johtuu, että suomalaisista on muutamassa vuosikymmenessä tullut poikkeuksellisen herkkiä ympäristön tavanomaisille tekijöille kuten homeille, siitepölyille, koiran-/ kissan-/ hevosen-/ lehmänkarvoille, ruoka-aineille jne., jne.

      Kun Terveyden ja hyvinvoinninlaitos (THL) lisää ympäristöyliherkkyysoireilujen aiheuttajiksi kemikaalit, hajusteet ja sähkömagneettiset kentät, niin nehän eivät ole olleet ympäristön tavanomaisia tekijöitä ennen 1960-lukua. Eipä ollut allergioita eikä allergisoitumisen puhkaisemia sairauksiakaan.
      Tilastojen mukaan astmadiagnooseja oli vuonna 1960 vain 2000. Vuonna 1970 jo 7324, 1975 24758, 1998 177 503 jne., jne.. 2000-luvun alkupuolella oli jo yli puoli miljoonaa astmapiippuilijaa.
      (Huom. kaikki astmapiippuilijat eivät sairasta astmaa).
      Jostain syystä tilastoja ei löydy kroonisen nuhan lisääntymisestä sitten 1960-luvun.
      Nykyisinhän alkaa antihistamiinitkin olla vakiovarusteena suurimmalla osalla väestöä joko tilapäiskäyttönä tai jatkumona.

      Mikä yhteiskunnassamme muuttui 1960-luvulla?
      Alkoi ns. tekninen rakentaminen kera betonielementtien ja märkien lämpöeristeiden kemikaaleineen. Kemikaalien, naudan teurasjätteen ja kaseiinin käyttö betonitasoitteissa, sekä kemikaaleja täynnä olevat seinä-, katto- ja lattiapinnoitemateriaalit.

      Professori Ville Valtonen on täysin oikeassa todetessaan, että ympäristöyliherkkyys alkaa usein homesairautena, etenee monikemikaaliyliherkkyydeksi ja viimeisenä sähköyliherkkyyteen.

      Homesairauksia on useita, koskien ylä- ja alahengitysteiden limakalvoja, keuhkorakkuloita, ihoa, silmiä sekä jänteiden ja lihasten kiinnityskohtia nivelissä. Homesairauksien aiheuttaja on allergisoituminen yhdelle tai useammalle homelajille.
      Kun homeallergia yhden tai useamman kroonisen homesairauden lisäksi näyttää puhkaisevan myös ns. autoimmuunisairauksia, kuten reumaa, Sjögrenin syndroomaa, psoria, PPP:tä, kilpirauhastulehdusta, jne., niin jostain syystä professori Valtonen ei niitä huomioinut.

      Helsingin yliopiston kansanterveystieteen professori Juha Pekkasen mukaan ympäristöyliherkkyys onkin oirediagnoosi, ja siksi sen syihin ei keskusteluissa pitäisi painottua, vaan alkaa pohtimaan miten ympäristöyliherkkiä voidaan auttaa.
      No jospa kansanterveydestä vastuussa oleva professori Pekkanen keräisi tutkimusryhmän kokoon seuloen ns. ympäristöyliherkistä ne, joilla on IgG- vasta-aineita ns. kosteusvauriomikrobihomeille, -hiivoille, -sädesienille ja varastopunkeille ja joilla niitä ei ole. Ja kertoisi sen jälkeen kuinka monella prosentilla ns. ympäristöyliherkistä on ym. vasta-aineita.

      • erikoisjääkäri

        ""Tautimekanismit
        Mekanismeista tulisi huomioida mm: Herkistymismekanismeista NO/ONOO -reaktiokehä, infektiot (todennäköisesti aliarvioitu pidentyneen oireilun syynä), yksittäisten kemikaalien ja kemikaalien sekä mikrobiologisten altisteiden yhteisvaikutusten aiheuttamat spesifit oirekuvat ja sairastumiset, pitkäaikaisen matala-asteisen altistuksen vaikutus elimistön
        immuunijärjestelmän toiminnan muutoksiin, pitkittynyt matala-asteinen tulehdustila, oksidatiivinen stressi, veri-aivoesteen rooli, mitokondriotoiminnan häiriintyminen, solukalvon toiminnan häiriintyminen (ionikanavat), signaalireittien muuttuminen sekä eri elinten vauriot (kuten kilpirauhasen vauriot, lisämunuaisen vauriot, munuaisvauriot, suolisto-ongelmat)."

        ""Työntekijälle huomioitavaa
        - Olet itse oman tilanteesi paras asiantuntija ja seuraaja
        - Pidä oirepäiväkirjaa helpottaaksesi soveltuvien ratkaisujen löytymistä
        - Käy lävitse altistelista ja tarkista, että oireita aiheuttavat tekijät on minimoitu
        - Pyri joustavaan yhteistyöhön työnantajan ja työterveyshuollon kanssa, jotta saisitte luotua
        toimivan työjärjestelyn
        - Ole kärsivällinen.""

        Lisäänpä tuohon, että älä suostu mihinkään siedätyksiin pakkohengittämään myrkyllistä sisäsilmaa. Aina on vastassasi muutamia "erikoislääkäreitä" kellä vituttaa Valtosen ja Putuksen aikaansaannokset terveytensä menettäneiden eduksi. Myös niitä joilla ei ole muuta mielessä kuin oma etu, vakuutusyhtiöiden etu ja syyttömänä terveytensä menettäneiden vähätteleminen ja nujertamisyritykset.


        http://homepakolaiset.fi/vaikutamme/kaypahoitosuositukset_sisailmasairaille_homepakolaiset.pdf


      • oikealla.tiellä.Sipilä

        Hommat oikeilla raiteilla menossa kuitenkin "erikoislääkärin" vähättelyistä ja vastusteluista huolimatta jo monessa paikassa.

        https://yle.fi/uutiset/3-9562354
        http://www.ess.fi/uutiset/paijathame/art2376255

        Sipilä kertoo totuuksia: "...hurjan paljon ongelmia ja melkein miljoona ihmistä KÄRSII...".

        http://valtioneuvosto.fi/live?v=/vnk/ministries/paaministeri-sipilan-ja-ministeri-tiilikaisen-info-090617
        Siis kärsii hyvät veljet ja hyvät ystäväiset. Tähän saakka on vastuun pakoilijat ja oman edun tavoittelijat jauhaneet jargoniaan, että 600 000 - 800 000 altistuu päivittäin, eli enään "erikoislääkäri" ei jauhetakaaan samaa paskaa mitä on jauhettu jo tuosta "altistumisesta" ainakin yli viisi vuotta. Nyt puhutaankin oikeista asioista kun Sipilä sanoo, että "melkein miljoona ihmistä KÄRSII:" Uskovainen mies tietää mistä puhuu.

        Selvähän tämä mulle ainakinon, että liian monet "Kärsii." Kun puhutaan melkein miljoonasta.

        Huonosta sisäilmasta ja myrkyistä ym. mikä on vaivana ja ongelmana suuressa osassa maamme kosteusvauriorakennuksia.

        Altistuminen ja KÄRSIMINEN on kaksi aivan eri asiaa hyvät hyssykät.

        Tästähän on sitten hyvä jatkaa oikealla tiellä pirskatti vie. Niin ne silimät aukiaa pikkuhiljaa eduskunnassakin.


    • trollauksenlopettaja

      Trolliproffa voisi jo olla hiljaakin.

      • Suomi.nousuun

        Siis et älyä homekatastrofista vielä tarpeeksi vaikka oikeaa tietoa on jaossa vaikka kuinka. Alkaen Allun paahtisleipätestistä ja jatkuu eilisellä Sipilän lausunnolla joka murtaa kyllä nyt muurit.
        "Sipilä lausuu: "Meillä on hurjan paljon ongelmia melkein miljoona ihmistä kärsii kärsii sisä sisäilmaongelmista niitten tuota aiheuttamista terveysongelmista."" Naulan kantaan Sipilä kerrankin.

        Alkakaahan sählääjät lopulta oikeisiin töihin ja lopettakaa kärsimykset. Eihän tästä muuten tule yhtikäs mittään.
        Ja nyt Suomi nousuun.
        http://www.iltalehti.fi/politiikka/201706102200199150_pi.shtml


    • Hyvä-ohjelma-tosiaan
    • trolliproffahiljaa

      Onko kiva keskustella itsesi kanssa?

      • sinun.kanssahan.tässä

        Minähän en kyllä keskutele yksikseen. Sinua trollia yritän saada ymmärtämään vakavista asioista mahdollisimman paljon.

        Tässä vähän erikoislääkärit ja proffatkin pikkusen ihmeissään ja raapivat päätään aivan selvän asian kanssa ihan tyhyjää.

        http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201706112200196466_u0.shtml?fb_comment_id=553317261458845_553438448113393&comment_id=553322491458322&reply_comment_id=553438448113393#f2705078931a00c

        "Yhdistäviä taustatekijöitä? Homeasunnot/koulut, sikainfluenssarokotus? Tunnen aikuisia, joilla samoja oireita. Lisäksi unihalvauksia." Sanoo joku kyseisen jutun keslustelupalstalla.


    • Neuvoja1

      THL ei Tiedä Mikä kosteusvaurio-rakennuksessa sairastuttaa!!? Poistuminen kvht-altisteesta on vasta puolet hoitoa!

      Täällä tiedetään:
      ..............jatkuu. Lääkärin vast.otolla saat ylläolevilla arvoilla "vika on korvien välissä"-Diagnoosin:
      -Turhan antibioottikuurin ja turhat psyykelääkkeet, jotka ovat pahinta myrkkyä mitä voit tässä tilassa syödä!
      Tai saat jopa terveen paperit!
      Tunnetko itsesi terveeksi?

      Okei jatketaan pohdintaa:
      Käännyt Terveystieteen puoleen ja saat noilla arvoilla tosi sairaan paperit!

      Sitten sinulle selvitetään hoidon kulku. Kvht-altistuneen hoito menee näin esimerkiksi oirehtiminen 40-osuman saaneella:
      1. Pyrit kvht-altisteettomiin tiloihin jolloin kvht-altistumisen oireista häviää noin puolet, eli jäljelle jää noin 20-oiretta.
      2. Syöt riittävästi ja riittävän kauan limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereita. Jäljelle jää 0....5 oiretta joka on normaali/terve tila!
      a. Mikäli oireilu jämähtää paikoilleen noin 10-osuman seudulle niin, joko et ole saanut limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteereita riittävästi, tai
      b. Kvht-altistut edelleen tietämättäsi koska kvht-gogktailit eivät välttämättä haise!
      Syy siihen miksi rivilääkärit leimaavat kvht-altistuneen mielenvikaiseksi selviää testistä.

      Ja hoitoon et tarvitse edes välttämättä lääkäriä, mutta tarvitset tietoa. Tästä on kyse limakalvoillasi:Klikkaa tätä tekst......jatkuu......

      http://maitohappobakteeri.omasivu.fi/tee-oiretestikvht-tee-immuunitestiimmuunijarjestelman-heikkeneminen/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe