WIN KAPITA OLI REHELLINEN YRITYS

näinonrehlista

Joten nyt tarjouksena 500% tulos! Kannattaa sijoittaa ja kätisellä ja eihän enää mittää helvetin kutteja tarvita ja rehellisyys maanperii ja miehen sanaa pitää luottaa että saa kyllä 500% voitto ihan varmasti .

11

277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totuuspalaatulilla
      • Takasrahat

        Kerrankin kirja joka avaa silmät.
        Konnien puolustaja vetää ihan överiksi.
        Oikeustajuni ei ymmärrä miten rikoshyöty pitäs jäädä konnille. Ei ihme että kirjan kirjoittanut asianajaja on potkittu pois asianajajoin liitosta.


      • puusilmät

        Kerrankin kirja joka avaa silmät.
        Konnien puolustaja vetää ihan överiksi.
        Hyvin olet näköjään lukenut kirjan.
        Kirjan kirjoittanut asianajaja erosi iihan ite hyvävelijärjestöstä.


    • MaahisetJaPeikot

      Mielenkiintoinen avaus tuosta rehellisyydestä.

      EU:n lakien mukaan palvelun tarjoajalla tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka tarjoaa tietoyhteiskuntaan liittyvää palvelua.

      Samojen lakien mukaan sijoittautumisvaltiolla tarkoitetaan valtiota, jossa palvelun tarjoaja tosiasiallisesti harjoittaa taloudellista toimintaansa.

      WinCapita oli oikeustoimikelvoton, rekisteröimätön yhdistys, joka edusti panamalaista offshore-yhtiötä sekä Suomessa että ulkomailla. Panamalaisen offshore-yhtiön puolestaan omisti WIF-säätiö, jota ei kuitenkaan ollut lainkaan olemassa, ja yhtiön tili oli Wyomingiin perustetun ja jo aikoinaan lakkautetun rajavastuuyhtiön nimissä.

      Syyttäjä on toimivaltainen syyttäjäntehtävissä koko maassa. Jos syytettä nostettaessa ei varmuudella tiedetä, missä rikos on tehty, voidaan syyte tutkia jossakin niistä tuomioistuimista, jonka tuomiopiirissä rikos voidaan otaksua tehdyksi tai jonka tuomiopiirissä syytettävä tavataan. Suomen rikoslakia sovelletaan Suomessa tehtyyn rikokseen. Mikäli rikos on kohdistunut suomalaiseen ja rikos on tehty Suomen ulkopuolella, sovelletaan Suomen rikoslainsäädäntöä, mikäli kyseisestä rikoksesta saattaa seurata yli kuuden kuukauden vankeusrangaistus. Suomen rikoslaki soveltuu myös Suomen kansalaisen Suomen ulkopuolella tekemään rikokseen.

      Koska WinCapitan osalta oikeustoimikelpoista oikeushenkilöä ei ollut olemassa, palvelun tarjoajan tuli olla luonnollinen henkilö. Jos voimme sopia, että WinCapita tarjosi todellisia sähköisiä palveluja, onko asia siten, että palvelua tarjosi Hannu Kailajärvi luonnollisena henkilönä? Jos voimme, Kailajärvi vastasi tekemisistään aivan oikeutetusti Suomen lakien mukaan. Kansainvälisten lakien mukaan henkilö ei voi asua ja vaihtaa asuinpaikkaansa tai passiaan siten, että tämän toiminnan pääasiallisena tarkoituksena on viranomaisen pakoilu tai harhauttaminen ja vaikkapa veronmaksun välttely.

      Taloudellisella toiminnalla tarkoitetaan joko hyödykkeiden tuottavaa osuutta eli hyödyketuotantoa tai kuluttavaa osuutta eli hyödykekulutusta. Ek. palvelun tarjoajan taloudellisen toiminnan tulee tyydyttää hyödykeympäristönsä asettamat tarpeet. WinCapitassa hyödyke oli ilmeisimmin tavalla tai toisella lisenssi tai FxTrader-ohjelmisto.

      Jos lisenssi oli ostajalleen arvoton tai ainakin petollisuudella myyty, koko taloudellinen toiminta kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Minkä ostajan asettaman tarpeen lisenssi tai FxTrader-ohjelmisto tyydytti? On selvää, että ostajalle olisi riittänyt omaan valuuttakaupankäyntiin yksi ainoa FxTrader eli X-lisenssi, mutta WinCapita kannusti jäseniään ostamaan kymmeniä tai jopa satoja lisenssejä. Toisaalta vain aniharva jäsen käytti ostamaansa "hyödykettä" mihinkään ulkopuoliseen toimintaan, siis valuuttakauppaan.

      Voitolle jääneiden jäsenten mukaan oikeutta olisi tullut käydä Englannissa, koska yhdistyksen taloudellinen toiminta tapahtui Lontoossa. Onko siis tulkittavissa siten, että edellä kuvattu hyödykkeiden (eli lisenssien) tuotanto ja kulutus tapahtui vain ja ainoastaan Moneybookersin sivuilla? Näin ajatellen, jos jäsenet olisivat siirtäneet varojaan PayPalin tai UBS:n kautta, oikea paikka käydä oikeutta olisi ollut Kaliforniassa tai Sveitsissä. Saman logiikan mukaan lisenssien tuotanto ja kulutus olisi tapahtunut vaikkapa PayPalin sivuilla. PayPal ja Moneybookers (nyk. Skrill) tarjoavat kuitenkin todellista omaa hyödykettään eli rahansiirtopalvelua. Heidän taloudellinen toimintansa tapahtuu joko Lontoossa tai Kaliforniassa, tai vastaavassa paikassa, jossa heidän toimintansa luo kulutusympäristöön lisäarvoa.

      Onko luultavaa, että WinCapita-yhdistyksen toiminta olisi tulkittu Englannin lakien mukaan lailliseksi liiketoiminnaksi? Ei ole, mutta asia on jäänyt siitä huolimatta näyttämättä todeksi. Edelleen saman logiikan mukaisesti on jäänyt näyttämättä todeksi, että maahisia ja peikkoja on olemassa. Niitä kuitenkin voi olla olemassa.

      • puusuoli

        Puusilmä,mitä nämä linkit ovat?Miksi pitää valehdella, eteenkin kun siitä jää tumpelo heti kiinni !


      • SatiaisSatiiria

        Klikkaa ja lue.

        Juttu "oikeuslaitos pelkää" Pätkää... On Columbolla sittenkin huumoria, tai sitten joku on murtautunut hänen sivulleen ja kirjoittanut jutun kieli poskessa, harvoin saa nauraa näin kunnolla.


      • puusuoli

        Lue sinä kirja äläkä vääristele asiota.


    • MauriMeppi

      "Kannattaa sijoittaa ja kätisellä ja eihän enää mittää helvetin kutteja tarvita ja rehellisyys maanperii"

      Mitäpä niitä turhaan kuitteja keräilemään kenkälaatikkoon.
      Ja mikä ihmeen EU-lainsäädäntö?
      "Erikoinen ajattelutapa", sanoi Takkulakin kun avoimuudesta ja rehellisyydestä tuli puhe.

      Tuolla http://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/201706022200181404_tw.shtml lisää aiheesta.

      "Kevään viimeisessä MOT-ohjelmassa avataan meppien rahankäyttöä.

      Europarlamentti jakaa erilaisiin korvauksiin kaikkiaan 40 miljoonaa euroa.
      Summa on tarkoitettu muun muassa vuokran ja matkakulujen kattamiseen.
      Rahan käyttöä ei kuitenkaan valvota millään lailla."

    • ontietoa

      "WinCapita oli oikeustoimikelvoton, rekisteröimätön yhdistys, joka edusti panamalaista offshore-yhtiötä sekä Suomessa että ulkomailla. Panamalaisen offshore-yhtiön puolestaan omisti WIF-säätiö, jota ei kuitenkaan ollut lainkaan olemassa, ja yhtiön tili oli Wyomingiin perustetun ja jo aikoinaan lakkautetun rajavastuuyhtiön nimissä. "

      Niin, mutta jokainen jäsen hyväksyi Wincapitan säännöt liittyessään klubiin. Wincapita ei luvannut käydä valuuttakauppaa jäsentensa varoilla, vaan se kävi valuuttakauppaa osalla omista varoistaan ja maksoi tuotot omilla varoillaan. Sellaista on dealing desk.

      "Taloudellisella toiminnalla tarkoitetaan joko hyödykkeiden tuottavaa osuutta eli hyödyketuotantoa tai kuluttavaa osuutta eli hyödykekulutusta. Ek. palvelun tarjoajan taloudellisen toiminnan tulee tyydyttää hyödykeympäristönsä asettamat tarpeet. WinCapitassa hyödyke oli ilmeisimmin tavalla tai toisella lisenssi tai FxTrader-ohjelmisto."

      Olet ymmärtänyt väärin, tuo taloudellinen toiminta on rahojen siirto tilien välillä Lontoossa.

      • pitäälukeaenemmän

        Säännöt olivat huijauksen säännöt.

        Taloudellinen toiminta on hyödykkeiden eli tuotteiden ja palveluiden ostamista ja myymistä, siten tuotantoa ja kulutusta. Lontoolla ei ollut tämän asian kanssa mitään tekemistä, koska Lontoossa oli vain maksunvälittäjä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe