Asensin 09,2,0 bens

Vanahaerkki

Mistähän johtuu tuon otsikon mukaisen auton sisäilman kierron ilmaisevat valon syttyminen käynnistäessä joskus se sammuu kohta itsestään mutta enimmäkseen pitää siittä napista painaa ? Tuo ilmiö tuli kun ilmat lämpeni mutta tuskin sillä merkitystä ?

6

171

  Vastaukset

  • Tuo auto tietysti Avensis

  • Avensiksen merkkivalo askarruttaa usein.
   Av en merkkivaloilla on tapana syttyä ja sammua aiheetta ja välillä taas ne ei syty ollenkaan. Niistä ei siis kannata enempää välittää, seurata vain uteliaana. Kannattaa myös pitää erkkarinpalaa mukana siltä varalta että joku kirkas valo menee pimeällä päälle, teippi päälle niin ei häikäisee.

  • Sisäkierron päälle meneminen on suunniteltu ominaisuus. Sen tarkoitus on estää Anensiksen käynnistyksessä syntyvän sinisen savupilven imeytyminen auton sisään.
   Sisäkierron jääminen päälle taas ei ole suunniteltua, vaan osoitus Toyotan automaattisiksi suunniteltujen toimintojen epämääräisestä toiminnasta, vrt. automaattinen seisontajarrun takertelu, sadetunnistimien toiminta miten sattuu, törmäystunnistimien ajoittainen toimimattomuus nollakeleillä ja pakkasilla.

   • Heh! En tiennytkään että täältä saa noin asiantuntevaa neuvoa ,mutta jos tuollaisesta saatte tyydytystä ja henkisiä orgasmeja niin hyvä niin sitten !


   • Vanahaerkki kirjoitti:

    Heh! En tiennytkään että täältä saa noin asiantuntevaa neuvoa ,mutta jos tuollaisesta saatte tyydytystä ja henkisiä orgasmeja niin hyvä niin sitten !

    No ei ole tarkoitus tuottaa tuskaa muille Toyotan omistajille mutta ainakin omassa Avensiksessani on aiheettomatnmerkkivalot ihan jokavuotinen juttu. Olisin toivonut nìden osalta parempaa toimivuutta. Pakkanen aiheuttaa suurimman osan.


  • No, ohjekirjasta olisi löytynyt tämäkin tieto, eli: kuumalla ilmalla auton sisäilma jäähtyy tehokkaammin kun ulkoa ei oteta lämmintä ilmaa, vaan jäähdytettyä sisäilmaa kierrätetään jonkin aikaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   66
   4110
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   69
   2418