"Romuveneet vesille" tv-sarja

6-kanavalla alkoi juuri mielenkiintoinen "Romuveneet vesille" tositv-sarja.
Ilmianna
Jaa

11 Vastausta


Samaa etukäteen käsikirjoitettua jenkkiläistä "reality" sontaa, mitä tulee joka tuutista. Kunpa tulisikin joku asiallinen veneilyä tai veneenrakentamista käsittelevä ohjelma, sitä odotellessa tyydyttävä suomurhiin ja alastomiin..
Ilmianna
Jaa
No eipä eka jakson kunnostuksella ollut paljon veneilyn kanssa tekemistä. Asuntovene joka oli lähinnä asuntovaunu ruuhen päällä. Täysikokoinen jääkaappi yms. jotka muka toimivat pienellä aurinkopaneelilla.
Ilmianna
Jaa
Nuo on lskelmoitua, käsikirjoitettua ja näyteltyä draamaa. Aidompaa materiaalia löytyy YouTubesta, mutta silloin pitää osata kieliä, useimmiten englantia.

Jos haluat seurata veneen kunnostusta, niin etsi YouTubesta kanava Sail Life. Siinä tanskalainen tyyppi kunnostaa vanhaa lasikuitupurkkaria. Juuri nyt on menossa läpeensä vettyneen kannen ydinmateriaalin vaihto. Myöhemmin kesällä on tulossa mm. vettyneen rungon kuivaus ja korjaus, sekä paljon lisää sisustan rakentamista.
Ilmianna
Jaa
Eli suoraan ilmeisesti otettu suomen venekalustosta ote.....koska veneitä ei ole suomessa kuin muutama...muut ovat jotain saakelin oksennusjollia...
Ilmianna
Jaa
No siinäpäs tuli tyhjentävä oksennus, mistähän moinen harmitus ja paha mieli johtuu? Onko väärä lääkitys vai eikö äiti anna ostaa venettä, tai meneekö rahat kaljaan?
Ilmianna
Jaa
Suomen version kuvaukset busterin tehtaalla ovat kuulemma käynnissä.
Ilmianna
Jaa
Vastaavista autojen tosi-tv:istä on sekä huonoja että hyviä kokemuksia. Jos veneiden kiinnostuksesta sais jonkun lähellekään wheeler dealer-tasoisen jutun niin olis kiinnostavaa, mutta jos lipsahtaa Fast and loud-tasolle niin....
Ilmianna
Jaa
Täällä Kekkoslovakiassa vois kuvata Romuveneet vesille-sarjan sijaan Romuveneet vesillä-sarjaa. Materiaalista ei ainakaan tulis puutetta.
Ilmianna
Jaa
Otaksun että sarjassa veneen korjaamisesta tehdään äärimmäisen hengenvaarallista, aikataulut uhkaavat venyä jatkuvasti ja budjetti ylittyä? Lopussa ollaan kavereita taas ja kaikki meni nappiin.
Ilmianna
Jaa
Odotettavissa joku prkleen "nerokas" kilpailumoodiin kirjoitettu amerikkalaisten tyhjäpäiden kehittämä teeskennelty "alastomat veneremontoijat", josta tyhjäpäät suomalaiset ostavat ylihintaan lisenssin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Amerikklais versiossa tietysti sellainen koko kuvan sotkeva "sensurointi", joka on jenkkien mielestä sitten sitä alastomuutta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

"Romuveneet vesille" tv-sarja

6-kanavalla alkoi juuri mielenkiintoinen "Romuveneet vesille" tositv-sarja.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta