Tesla ei pärjää ilman Saksaa!

wertyuiopå

Jotta Tesla voi valmistaa vuodessa 500 000 autoa, se ei selviä ilman saksalaista autonrakennustaitoa. Siksi se osti saksalaisen automaatioyritys Grohman Engineeringin.

Saksalaisilla on huippuluokan autonvalmistustaitoa, jota mistään muualta päin maailmaa ei löydy.

Eli suomeksi, Volkkari tulee olemaan kuningas myös sähkö, vety ja kaikessa muussakin moottoritekniikassa, missä ei käytetä fossiilisia polttoaineita.

Nää idän katiskathan, esim. Tuhnu, ovat jo vuosia hääräilleet näiden hybridiensä kanssa ja parissa vuodessa Volkswagen konserni ajoi jo rytinällä näissäkin tekniikoissa ohi ja sieltä on tulossa sellaisella voluumilla 10 vuoden aikana edellämainittua tekniikkaa, että heikoimpia hirvittää.
Eikä kannata unohtaa autojen muuta puolta, huippuluokan ajettavuutta.

Syön vanhan huopahattuni, nyt kun saksalaiset alkoivat panostaa myös sähkö puolelle, se tulee olemaan aivan ylivoimainen saksalaisten kollegoidensa Mersun ja Bemarin kanssa, jos näin ei kävisi.

Itseäni kyllä harmittaa, kun joka paikassa toitotetaan, kuin halpaa autoilu tulee olemaan niiden kokonaan, tai osittain sähköistyttyä. Siinä vaiheessa, kun valta-osa autoista alkaa olemaan sähkön varassa, niin voitte olla satavarmoja siitä, että sähkö tulee sitten maksamaan kultaa.

Pakkohan niitä veroeuroja valtioiden on sitten jostain saada, ja mistään muualta sitä ei sitten ole saatavilla, kuin autoilijoilta, eli sähkökulut. Öljy-yhtiöt kuolevat, sähköntuottajat nousevat, ja ovat seuraavia maailman suurimpia rahanviejiä. Toivottavasti joillain päättävillä elimillä on jonkun verran aivosoluja, ymmärtääkseen sen, että kotitaloussähkö on sitten pidettävä erillään tästä autoiluun tarvittavasta sähköstä. Joka tapauksessa, mennään millä tekniikalla hyvänsä, niin autoilija maksaa aina. Nyt se on vielä halpaa ja sillähän ihmisiä saadaan kusetettua siirtymään uuteen teknologiaan.

8

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ojbojbojbojbojbojb

      Maailma ylipäätään ei pärjää ilman Saksaa ja saksalaista järkeä.

    • voittoisatie

      Tässä osutaan fiksusti ja rakentavasti asian ytimeen, kirjoituksen loppuosaa lähinnä tarkoitan. Toki allekirjoitan myös tuon itse asian. Saksalainen insinööritaito nyt vain on. Välillä itseänikin oikein huvittaa, kun jotkut kärkkäästi tuovat idästä (tojota) päin olevia autoja vertailuviivalle saksalaisten premiumien kanssa. Faktahan kuitenkin on se, että idässä ei osata kuin kopioida.

      • nautintoapremiumista

        Sinä taas olet herännyt varsin myöhään sieltä vuokrayksiösi nurkasta kauheassa krapulassa itkien maailman julmuutta, kun ei ole varaa ajaa, kuin itäkatiskalla. No, itke sinä köyhä vain, kyllä se sinun nimesi tulee aikanaan paljastumaan. Paljon sinusta jo tiedetäänkin, aiemmin mainittujen lisäksi, autonasi on velkainen -90 luvun tuhnu.


    • eiköolekintotta

      Ilman Saksalaisia, ei olisi luksus eikä premium autoja olemassakaan.

      • Harmi_kun

        Työnantajillasi Skodalla tai Volkswagenilla ei ole ainoatakaan premiummallia edes tarjota Vw Phaetonin jälkeen. Eikö se olekin noloa maailman "suurimmalta" autonvalmistajalta.


      • tero.valitsee
        Harmi_kun kirjoitti:

        Työnantajillasi Skodalla tai Volkswagenilla ei ole ainoatakaan premiummallia edes tarjota Vw Phaetonin jälkeen. Eikö se olekin noloa maailman "suurimmalta" autonvalmistajalta.

        Bentley, Lambo ja Porsche ovat kaikki Volsuja. Bentley on vain yksi vähän paremmin varusteltu versio Phaetonista. Samoin Porsche 911 on periaatteessa kuplan tehoversio.
        Monen kirjoissa nuo lasketaan Premiumautoiksi.
        VW on maailman suurin ja nimenomaan monipuolisin autonvalmistaja. Golfiakin saa viidellä eli käyttövoimalla, ainoana maailmassa.
        Tojon vastaavaa Aurista saa vain ja ainoastaan bensalla kulkevana. Ei mitään muuta tajolla ja kuski saa valita kahdesta vaihtoehdosta: tuhnu tai tosi-tuhnu.


    • saksalaistapremiumia

      Ei mikään merkki pärjää ilman saksalaisia premiumeja. Ensin premium valmistajat kehittää, sitten muut apinoi perässä. Suorakytkentävaihteistot, pienikuutioiset moottorit turboilla ryyditettyinä, start/stop toiminta jne jne, muutama tässä mainitakseni.

    • 8545645

      Tää on niin totta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3035
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      103
      2374
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2122
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1953
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1807
    6. 164
      1238
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1237
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe