Vieraan kielen oppiminen kahdessa viikossa???

kielipuoli

17

5861

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kielipuoli

      Epäilen kaikkea mikä kuulostaa liian hyvältä. Maksamaanhan tuosta lystistä kyllä joutuu. Kopioin tuohon alle tekstiä ko. linkistä. http://fi.realedu.eu/

      "Miltä Leo Andersin kahden viikon automaattinen kielten opiskelumenetelmä näyttää

      Leo Anders kehitti kaksiviikkoisen oppimismenetelmänsä pohjalta Ling Fluent -nimisen multimediapohjaisen sanastokorttijärjestelmän, joka helpottaa ja nopeuttaa muistamista hyödyntämällä ainutlaatuisella tavalla 100% aivokapasiteetistasi.

      Perinteiset vieraiden kielten opettamismenetelmät eivät hyödynnä edes murto-osaa synnynnäisestä kyvystäsi muistaa asioita ja muodostaa mielleyhtymiä. Ne eivät ylipäätään tue tehokkaalla tavalla oppimisprosesseja, sillä ne aktivoivat vain pienen osan kaikista aivojen voimavaroista. Interaktiiviset Ling Fluent -sanastokortit toimivat toisin. Ne hyödyntävät 100% jo omaamistasi kyvyistä, jotka tällä hetkellä lepäävät tiedostamattomina aivossasi.

      Uusien sanojen opettelun aikana kahden viikon automaattinen Ling Fluent -oppimismenetelmä aktivoi yhtäaikaisesti sekä oikean, että vasemman aivopuoliskon. Sanallinen viesti kulkeutuu vasempaan puoliskoon ja siihen liittyvä kuva – oikeaan. Näin aivosi käsittelevät tietoa viisi kertaa tehokkaammin kuin tavallisesti. Tämä puolestaan parantaa oppimismahdollisuuksia sekä kykyä muistaa uusia sanoja ja yhdistää ne suomenkielisiin vastineisiin. Tällä tavoin muodostuvat mielleyhtymät ovat kestävämpiä ja jäävät pysyvämmin muistiin, jolloin aivosi muistavat uudet sanat lähes automaattisesti."

      - Kertokaa jos olette tuota menetelmää kokeilleet - onko niin hyvä kuin kehutaan?

    • lupaa.liikaa

      Kahdessa viikossa oppii, mitä kahdessa viikossa voi oppia. Joukon sanoja.

      Isokaan joukko sanoja ei ole vielä kieli.

    • nono1

      Näkyy olevan täydellinen kusetus. Suosittelijoiden naamoja kun ettii guuglesta, niin suurin osa menee venäjälle. Esittelijä itse esittäytyy suomalaisena.
      Ei jatkoon.

    • Ugrilammas

      juu juu. tuli opiskeltua swahili ja hepreäs tossa viikonloppuna :DD Seuraavaks vois kokeilla koreaa kun menen sinne vaihtoon 2 viikon päästä. Hyvin tässä siis kerkee xD

      • tooeasy

        Jos hinta olisi esim. 15 euroa, niin voisi tutkia asiaa pelkästä uteliaisuudesta, mutta 170 euroa tuntuu ilman muuta rahastukselta. Ei tunnu uskottavalta, että tällainen, mullistava oppimismenetelmä olisi nyt yhtäkkiä keksitty. Parempi virsta väärään kuin vaaksa vaaraan.


      • Huijarinpaljastaja

        Huijaus!!! Tutkikaahan tarkemmin tuota viestiketjussa annettua linkkiä http://fi.realedu.eu/ . "Tyytyväisten asiakkaiden" kuvat on otettu laittomasti netistä (joukossa jopa kuuluisuuksien kuvia, jotka on gropattu suuremmista kuvista), eivätkä näin ole oikeita asiakkaita. Voitte itse todeta asian kun haette "tyytyväisen asiakkaan" kuvaa google-kuvahaulla ja mihin haut johtavat. Samalla paljastuu se että samoja kuvia on miltei samassa järjestyksessä mutta eri nimillä käytetty "tyytyväisinä asiakkaina" muissakin epämääräisissä ulkolaisissa ihmetuotteiden mainoksissa. Asia on siis verrattavissa siihen jos saatte teihin rakastuneen Nigerian asukkaan sähköpostin, joka pyytää teidän lähettämään rahaa matkalippuun jotta pääsee suomeen puolisoksenne. Herätkää jo ihmiset!!!


      • TMäÄ
        tooeasy kirjoitti:

        Jos hinta olisi esim. 15 euroa, niin voisi tutkia asiaa pelkästä uteliaisuudesta, mutta 170 euroa tuntuu ilman muuta rahastukselta. Ei tunnu uskottavalta, että tällainen, mullistava oppimismenetelmä olisi nyt yhtäkkiä keksitty. Parempi virsta väärään kuin vaaksa vaaraan.

        Viime kesänä hinta oli 90€, per.kieli!


    • poliisisuomesta

      Täydellinen rahat pois kusetus rahat menee Maltalle eivätkä tule takaisin, VAROKAA!!!!!!!!!!!!!

    • Epäilijä

      Itse googlettanu ja löysin heti tämän. Älkää haaskatko rahojanne. https://www.pohjalainen.fi/mielipide/päivän-kulma/päivän-kulma-nyt-vedetään-nenästä-kieli-opinnoilla-1.2297480

    • heiheivaani

      Ei kahdessa viikossa paljon opi. Ei millään keinolla. Tämä on aivan selvä asia.

    • Heipä-hei

      Ei maksa tämä poika 210 Euroo korttipakasta, eipä ei !

    • Vähäistä kohtuullisempi kielitaito vaatinee vähintään muutaman tuhannen käsitteen opettelun. Kieli ei kuitenkaan ole pelkkien sanojen laittamista toistensa perään satunnaisesti, vaikka kyseiset sanat yhtä ja samaa kieltä olisivatkin. Sellaisella kielitaidolla pystyy korkeintaan lukemaan pikaruokalan hinnastoa. Ymmärrettävien lauseiden muodostaminen vaatii kieliopin opettelua ja harjoittelemista, eikä sitä yleensä opita pelkkiä fraaseja toistelemalla, vaikka onhan sellainenkin avuksi.

      Kohtuullisen kielitaidon saaminen 14 päivässä vaatii siis noin 200 sanan opettelua ja mieleenpainamista päivässä. Sen lisäksi olisi tehtävä selkoa kyseisen kielen kieliopista ja sisäistettävä se. Jos kyse on jo osaamansa kielen sukulaiskielestä, voinee kielen oppiminen mainitussa ajassa olla mahdollista. Jos kuitenkin ennestään ainoastaan eurooppalaisia kieliä osaava yrittää opetella vaikkapa kiinaa, voinee kohtuullisen kielitaidon saavuttamiseen mennä pidempään.

    • Jatzera

      Uskoisin olevan pelkkää hyväuskoisten rahastusta.Itse kyllä täytin "tilauskaavakkeen" mutta olin senverran varovainen etä en maksanut onlinenä 159€ vaan kruksasin "maksa paketin toimituksen yhteydessä.Senjälkeen loin salasanan jolla pääsi seuraavalle sivulle jossa kerrotaan että tilaamallasi paketilla ei yli 35 vuotias opi vaan - yllätys, yllätys.Tarjolla on laajennettu paketti 718€ josta roima alennus eli maksettavaa kertyy VAIN 269€ . Jos et tähän laajennettuun lisäpakettiin tartu (ja olet siis YLI 35v) niin kauppias itsekin toteaa että: Et halua oppia vierasta kieltä ja tilaat peruspaketin.

    • fhjjh

      Vierasta kieltä voi oppia varsin tehokkaasti ja ilmaiseksi internetistä. Pienellä selaamisella löytää lähes minkä tahansa kielen ilmaista opetusta.

      Ihmiset opettavat toisiaan! Ja se on hauskempaakin! Olen itse opetellut melko hyvän taidon parissakin harvinaisemmassa kielessä ihan ilmaiseksi nettiä käyttämällä.

      Mukava hämmästyttää turisteja heidän omalla äidinkielellään palveluammatissa ja jos kadulla kysytään neuvoa. Puhumattakaan matkailusta.

    • Anonyymi

      Tossahan melkein samaa tekstiä kuin tällä nettisivustolla: https://sciencerookie.com/wp/fi/automaattinen-menetelma-kielten/?utm_content=174HeadphonesSleeps_samwchodzi&utm_source=taboola&utm_medium=maxcpc&utm_campaign=fi-taboola-maxcpc-alldevices-smartbid-2019-02-28&utm_term=grupomcontigo-askelterveyteen

      "Kaikki kielten opiskelun perinteiset menetelmät hyödyntävät vain pientä osaa synnynnäisestä kyvystäsi muistaa ja muodostaa mielleyhtymiä. Ne eivät ylipäätään tue tehokkaalla tavalla oppimisprosesseja, sillä ne aktivoivat vain pienen osan kaikista aivojen voimavaroista. Ilmiömäisten Polyglottien Menetelmä, johon Fast Phrases -kortit perustuvat, toimii toisin. Se hyödyntää 100% jo omaamistasi kyvyistä, jotka tällä hetkellä lepäävät alitajunnassasi.

      EOC Instituten tutkimusten perusteella voidaan todeta, että Giuseppe G. Mezzofantin ja prof. Gawrońskin uskomattomien kykyjen taustalla on muun muassa aivojen kokonaissynkronoinnin periaate (Whole Brain Synchronization). Se perustuu oikean ja vasemman aivopuoliskon samanaikaiseen toimintaan. Uusien sanojen opettelun aikana 30 päivän automaattinen Ilmiömäisten Polyglottien Menetelmä vieraiden kielten oppimiseen, johon Fast Phrases -järjestelmä perustuu, aktivoi yhtä aikaa aivojen oikean ja vasemman puoliskon. Aivot työskentelevät 5 kertaa tavallista tehokkaammin. Tämä parantaa kykyä oppia ja muistaa uusia sanoja sekä yhdistää ne suomenkielisiin vastineisiin. Tällä tavoin muodostuvat mielleyhtymät ovat kestävämpiä ja jäävät pysyvämmin muistiin, jolloin aivosi muistavat uudet sanat lähes automaattisesti."

    • Anonyymi

      Fast frases täyttä huijausta - ohjelma alkeellinen, täynnä virheitä ja linkit ovat tyhjää täynnä. Eivät palauta rahoja!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      362
      4359
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1819
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1560
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1380
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1335
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    Aihe