Vieraan kielen oppiminen kahdessa viikossa???

kielipuoli

Onko joku kokeillut alla olevan linkin kieliopetusta? Toimiiko?

http://fi.realedu.eu/

16

2398

Vastaukset

 • Epäilen kaikkea mikä kuulostaa liian hyvältä. Maksamaanhan tuosta lystistä kyllä joutuu. Kopioin tuohon alle tekstiä ko. linkistä. http://fi.realedu.eu/

  "Miltä Leo Andersin kahden viikon automaattinen kielten opiskelumenetelmä näyttää

  Leo Anders kehitti kaksiviikkoisen oppimismenetelmänsä pohjalta Ling Fluent -nimisen multimediapohjaisen sanastokorttijärjestelmän, joka helpottaa ja nopeuttaa muistamista hyödyntämällä ainutlaatuisella tavalla 100% aivokapasiteetistasi.

  Perinteiset vieraiden kielten opettamismenetelmät eivät hyödynnä edes murto-osaa synnynnäisestä kyvystäsi muistaa asioita ja muodostaa mielleyhtymiä. Ne eivät ylipäätään tue tehokkaalla tavalla oppimisprosesseja, sillä ne aktivoivat vain pienen osan kaikista aivojen voimavaroista. Interaktiiviset Ling Fluent -sanastokortit toimivat toisin. Ne hyödyntävät 100% jo omaamistasi kyvyistä, jotka tällä hetkellä lepäävät tiedostamattomina aivossasi.

  Uusien sanojen opettelun aikana kahden viikon automaattinen Ling Fluent -oppimismenetelmä aktivoi yhtäaikaisesti sekä oikean, että vasemman aivopuoliskon. Sanallinen viesti kulkeutuu vasempaan puoliskoon ja siihen liittyvä kuva – oikeaan. Näin aivosi käsittelevät tietoa viisi kertaa tehokkaammin kuin tavallisesti. Tämä puolestaan parantaa oppimismahdollisuuksia sekä kykyä muistaa uusia sanoja ja yhdistää ne suomenkielisiin vastineisiin. Tällä tavoin muodostuvat mielleyhtymät ovat kestävämpiä ja jäävät pysyvämmin muistiin, jolloin aivosi muistavat uudet sanat lähes automaattisesti."

  - Kertokaa jos olette tuota menetelmää kokeilleet - onko niin hyvä kuin kehutaan?

 • Kahdessa viikossa oppii, mitä kahdessa viikossa voi oppia. Joukon sanoja.

  Isokaan joukko sanoja ei ole vielä kieli.

 • Näkyy olevan täydellinen kusetus. Suosittelijoiden naamoja kun ettii guuglesta, niin suurin osa menee venäjälle. Esittelijä itse esittäytyy suomalaisena.
  Ei jatkoon.

 • juu juu. tuli opiskeltua swahili ja hepreäs tossa viikonloppuna :DD Seuraavaks vois kokeilla koreaa kun menen sinne vaihtoon 2 viikon päästä. Hyvin tässä siis kerkee xD

  • Jos hinta olisi esim. 15 euroa, niin voisi tutkia asiaa pelkästä uteliaisuudesta, mutta 170 euroa tuntuu ilman muuta rahastukselta. Ei tunnu uskottavalta, että tällainen, mullistava oppimismenetelmä olisi nyt yhtäkkiä keksitty. Parempi virsta väärään kuin vaaksa vaaraan.


  • Huijaus!!! Tutkikaahan tarkemmin tuota viestiketjussa annettua linkkiä http://fi.realedu.eu/ . "Tyytyväisten asiakkaiden" kuvat on otettu laittomasti netistä (joukossa jopa kuuluisuuksien kuvia, jotka on gropattu suuremmista kuvista), eivätkä näin ole oikeita asiakkaita. Voitte itse todeta asian kun haette "tyytyväisen asiakkaan" kuvaa google-kuvahaulla ja mihin haut johtavat. Samalla paljastuu se että samoja kuvia on miltei samassa järjestyksessä mutta eri nimillä käytetty "tyytyväisinä asiakkaina" muissakin epämääräisissä ulkolaisissa ihmetuotteiden mainoksissa. Asia on siis verrattavissa siihen jos saatte teihin rakastuneen Nigerian asukkaan sähköpostin, joka pyytää teidän lähettämään rahaa matkalippuun jotta pääsee suomeen puolisoksenne. Herätkää jo ihmiset!!!


  • tooeasy kirjoitti:

   Jos hinta olisi esim. 15 euroa, niin voisi tutkia asiaa pelkästä uteliaisuudesta, mutta 170 euroa tuntuu ilman muuta rahastukselta. Ei tunnu uskottavalta, että tällainen, mullistava oppimismenetelmä olisi nyt yhtäkkiä keksitty. Parempi virsta väärään kuin vaaksa vaaraan.

   Viime kesänä hinta oli 90€, per.kieli!


 • Täydellinen rahat pois kusetus rahat menee Maltalle eivätkä tule takaisin, VAROKAA!!!!!!!!!!!!!

 • Itse googlettanu ja löysin heti tämän. Älkää haaskatko rahojanne. https://www.pohjalainen.fi/mielipide/päivän-kulma/päivän-kulma-nyt-vedetään-nenästä-kieli-opinnoilla-1.2297480

 • Ei kahdessa viikossa paljon opi. Ei millään keinolla. Tämä on aivan selvä asia.

 • Ei maksa tämä poika 210 Euroo korttipakasta, eipä ei !

 • Vähäistä kohtuullisempi kielitaito vaatinee vähintään muutaman tuhannen käsitteen opettelun. Kieli ei kuitenkaan ole pelkkien sanojen laittamista toistensa perään satunnaisesti, vaikka kyseiset sanat yhtä ja samaa kieltä olisivatkin. Sellaisella kielitaidolla pystyy korkeintaan lukemaan pikaruokalan hinnastoa. Ymmärrettävien lauseiden muodostaminen vaatii kieliopin opettelua ja harjoittelemista, eikä sitä yleensä opita pelkkiä fraaseja toistelemalla, vaikka onhan sellainenkin avuksi.

  Kohtuullisen kielitaidon saaminen 14 päivässä vaatii siis noin 200 sanan opettelua ja mieleenpainamista päivässä. Sen lisäksi olisi tehtävä selkoa kyseisen kielen kieliopista ja sisäistettävä se. Jos kyse on jo osaamansa kielen sukulaiskielestä, voinee kielen oppiminen mainitussa ajassa olla mahdollista. Jos kuitenkin ennestään ainoastaan eurooppalaisia kieliä osaava yrittää opetella vaikkapa kiinaa, voinee kohtuullisen kielitaidon saavuttamiseen mennä pidempään.

 • Uskoisin olevan pelkkää hyväuskoisten rahastusta.Itse kyllä täytin "tilauskaavakkeen" mutta olin senverran varovainen etä en maksanut onlinenä 159€ vaan kruksasin "maksa paketin toimituksen yhteydessä.Senjälkeen loin salasanan jolla pääsi seuraavalle sivulle jossa kerrotaan että tilaamallasi paketilla ei yli 35 vuotias opi vaan - yllätys, yllätys.Tarjolla on laajennettu paketti 718€ josta roima alennus eli maksettavaa kertyy VAIN 269€ . Jos et tähän laajennettuun lisäpakettiin tartu (ja olet siis YLI 35v) niin kauppias itsekin toteaa että: Et halua oppia vierasta kieltä ja tilaat peruspaketin.

 • Vierasta kieltä voi oppia varsin tehokkaasti ja ilmaiseksi internetistä. Pienellä selaamisella löytää lähes minkä tahansa kielen ilmaista opetusta.

  Ihmiset opettavat toisiaan! Ja se on hauskempaakin! Olen itse opetellut melko hyvän taidon parissakin harvinaisemmassa kielessä ihan ilmaiseksi nettiä käyttämällä.

  Mukava hämmästyttää turisteja heidän omalla äidinkielellään palveluammatissa ja jos kadulla kysytään neuvoa. Puhumattakaan matkailusta.

 • Tossahan melkein samaa tekstiä kuin tällä nettisivustolla: https://sciencerookie.com/wp/fi/automaattinen-menetelma-kielten/?utm_content=174HeadphonesSleeps_samwchodzi&utm_source=taboola&utm_medium=maxcpc&utm_campaign=fi-taboola-maxcpc-alldevices-smartbid-2019-02-28&utm_term=grupomcontigo-askelterveyteen

  "Kaikki kielten opiskelun perinteiset menetelmät hyödyntävät vain pientä osaa synnynnäisestä kyvystäsi muistaa ja muodostaa mielleyhtymiä. Ne eivät ylipäätään tue tehokkaalla tavalla oppimisprosesseja, sillä ne aktivoivat vain pienen osan kaikista aivojen voimavaroista. Ilmiömäisten Polyglottien Menetelmä, johon Fast Phrases -kortit perustuvat, toimii toisin. Se hyödyntää 100% jo omaamistasi kyvyistä, jotka tällä hetkellä lepäävät alitajunnassasi.

  EOC Instituten tutkimusten perusteella voidaan todeta, että Giuseppe G. Mezzofantin ja prof. Gawrońskin uskomattomien kykyjen taustalla on muun muassa aivojen kokonaissynkronoinnin periaate (Whole Brain Synchronization). Se perustuu oikean ja vasemman aivopuoliskon samanaikaiseen toimintaan. Uusien sanojen opettelun aikana 30 päivän automaattinen Ilmiömäisten Polyglottien Menetelmä vieraiden kielten oppimiseen, johon Fast Phrases -järjestelmä perustuu, aktivoi yhtä aikaa aivojen oikean ja vasemman puoliskon. Aivot työskentelevät 5 kertaa tavallista tehokkaammin. Tämä parantaa kykyä oppia ja muistaa uusia sanoja sekä yhdistää ne suomenkielisiin vastineisiin. Tällä tavoin muodostuvat mielleyhtymät ovat kestävämpiä ja jäävät pysyvämmin muistiin, jolloin aivosi muistavat uudet sanat lähes automaattisesti."

 • Fast frases täyttä huijausta - ohjelma alkeellinen, täynnä virheitä ja linkit ovat tyhjää täynnä. Eivät palauta rahoja!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  218
  3048